Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A gyengeelméjûség kötelezõvé tétele

TechnikaLiberális = zsidó szabadkõmûves...cion bölcseinek jegyzõkönyvei értelmében! Ha valaki hallgatja a baloldalinak, illetve liberálisnak nevezett politikusok kioktató hangnemû, a polgári-konzervatív kormányokat legorombító s egyben az európaiság mellett harcos hitet tévõ nyilatkozatait, az a benyomása támadhat, hogy az Európai Unió a liberalizmus szülötte. Ki vonhatná kétségbe, fõként az Európa-nap hatvanhatodik születésnapját pár napja magunk mögött hagyva, hogy az alapító atyák egytõl egyig liberális államférfiak voltak?

Talán elegendõ, ha Robert Schuman, Konrad Adenauer vagy Alcide de Gasperi nevét emlegetjük hálatelt szívvel. S ha még Charles de Gaulle tábornokot is hozzávesszük, aki államfõvé választása után, az ötvenes évek végétõl vált az egyesült Európa egyik fõ szószólójává, teljessé válhat az a virtuális körkép, amely a balliberális eszmeiség dicsõségét, magasabbrendûségét demonstrálja. Hogy ebben a eszmefuttatásban mintha lenne egy apró bibi? Hát igen, nevezett urak egytõl egyig konzervatív, kereszténydemokrata, jobbközép politikusok voltak. Mindezek után adódik a kérdés: mire föl tetszelegnek a mai baloldali botcsinálta uniós földrészatyák olyan mezben, mintha õk találták volna ki annak idején az európaiságot? Mintha az lenne a missziójuk, hogy a jobboldaliaktól megóvják Európát. Azt az Európai Uniót, melyet éppen a korszerû konzervatívok tûztek elõször a zászlajukra.

A mai baloldali és pszeudo-, vagyis álkonzervatív politikusok, mint Martin Schulz, az Európai Parlament még pár hónapig regnáló szocialista elnöke, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság (EB) elnöke vagy az utóbbihoz hasonlóan szintén luxemburgi Jean Asselborn külügyminiszter, olyan visszataszító kirohanásokat rendeznek az Európát valójában hõsiesen védelmezõ tagállamok ellen, ami egészen példátlan az öreg kontinens utóbbi évtizedeinek történetében.

Nagyképûen, ellentmondást nem tûrõ tekintélyelvûséggel oktatják ki európaiságból a sötétben botorkáló, rövidlátó nemzeteket, ezzel azt üzenve: az EU mi vagyunk. S hogy mit tartanak a néprõl, minden demokratikus hatalom forrásáról? Juncker szerint a miniszterelnökök túlzottan hallgatnak a választóikra, túlságosan leborulnak elõttük, holott full time európaiként kellene viselkedniük. Vagyis az EB elsõ embere szerint az az európaiság netovábbja, ha egy politikus semmibe veszi egy demokráciában a démosz, a nép akaratát, fittyet hány az emberek véleményére. Bingó! Sikerült leírnia a fasizmus egyik legfõbb kritériumát.

De mit mondjunk ennek fényében – a szó szerint éretlen – Martin Schulz azon kinyilatkoztatásáról, amelynek során aljasságnak nevezte a magyar referendumot? S miként vélekedjünk Asselborn kirohanásáról, miszerint Európa meghal, ha uniós kérdéseket népszavazással döntenek el? Hiszen ezzel azt a képtelenséget állította, hogy szerinte az Európai Uniót igenlõ népszavazások is az EU halálát jelentették. Hozzátette a miniszter: ha referendumokat írnak ki a migránsokról, akkor szerinte kidobhatjuk az emberi jogok európai egyezményét.

Vajon mi okból? Úgy véli, hogy azok az igazi európaiak és demokraták, akik mindenkit beengednek anélkül, hogy tudnák, kicsodákról van szó, és eltûrnek tõlük mindent, beleértve az ellenséges magatartást, a tömeggyilkos terrorizmust is? Továbbá szerinte az veszélyezteti Schengent, aki a migránsokat nem ereszti nyakló nélkül be a határokon. Nem érti, hogy Schengen lényege éppen az: a barátaink mozoghassanak szabadon, az ismeretlen szándékúakat viszont állítsuk meg a közös külsõ határnál.

Minden világos: ezek a kontraszelektált egyének úgy vélik, hogy az a hamisítatlan európai demokrata, aki megszünteti Európát, illetve átadja a jövevényeknek. De miért nem kezdik magukon az adakozást? Miért nem hívják be a villáikba tömegesen a migránsokat? Bort isznak és vizet prédikálnak? Ha nem akarnak következetlen színben föltûnni, akkor koszt-kvártélyra kellene vendégül látniuk az általuk menekülteknek tartott honfoglalókat, hogy teljes kiszolgálásban részesítsék õket. Fordítsanak rájuk annyi pénzt saját zsebbõl, amennyi büntetést a magyarokra ki akarnak szabni, azaz kétszázötvenezer eurót migránsonként.

Vagy ez a verzió már kevésbé tetszene a farizeus társulatnak? Akkor pontosan illik rájuk, amit az örökinfantilis Juncker mondott azokról, akik nem teljes, csak részidõs európaiak. Ha viszont ezt az úgynevezett menekülteknek való adakozást nem vállalják, akkor álljanak le az agresszív nyilatkozatháborúval, ami hazánk és minden olyan állam ellen irányul, amely nem hajlandó retardált ultimátumaiknak eleget tenni.

Hiába erõltetik Brüsszelben, nem tudják a gyengeelméjûséget kötelezõvé tenni az EU-ban. Bõven elég, hogy a jelek szerint saját köreikben már bevezették vezetõi feltételként a totális alkalmatlanságot. Legyen intõ jel számukra, hogy hiába fogadta be a Európai Bizottság felháborító módon a nyíltan magyarellenes kezdeményezést tavaly novemberben, az Európai Humanista Föderáció nevû szélsõbaloldali szervezet csak néhány ezer aláírást tudott összegyûjteni ellenünk. Ez elõrevetíti, hogy ennek a többszörösen halmozottan inkompetens bagázsnak meg vannak számlálva a napjai az unió vezetésében.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-05-19 20:58
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3Yy9tAdNRJw[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.23 másodperc
2,742,960 egyedi látogató