Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Földgázvezetéket akart a levegõbe repíteni a HVIM

TanácsadásEzek szerint torockai egy tenorszervezetet irányít "magyar" polgármesterként, zsidóként. Annak idején Budaházynak is mondtam, kár bohóckodni, mert a szolgálatok mellett labdába se rúghat. Úgy hülyék ezek a "gyerekek", ahogy vannak. Az oroszok meg magasról lexarták õket és milyen jól tették. Ezek arra jók, hogy lejárassák és ellehetetlenítsék a "valódi" akaratot. Sima szakszolgálati munka volt. A román földgázhálózat egyik fontos vezetékét tervezte levegõbe repíteni a csütörtökön vád alá helyezett Beke István és Szõcs Zoltán segítségével a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) – állítja a szervezett bûnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) vádiratára hivatkozva a news.ro.

A két kézdivásárhelyi férfit csütörtökön állította bíróság elé a DIICOT, a nyomozóhatóság szerint ugyanis petárdabombát akartak robbantani a december elsejei román nemzeti ünnepen, Kézdivásárhelyen.

A news.ro által megszerzett – és egyebek között a stirileprotv.ro honlapon részletesen ismertetett – vádirat szerint azonban a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) egy komolyabb terrorakcióra is készült Romániában. A dokumentumban ismertetett lehallgatási jegyzõkönyvek szerint az Erdélyt átszelõ, Bukarest felé tartó földgázvezetéket akarták levegõbe repíteni egy Kézdivásárhelyhez közeli szakaszon a december elsejei robbantás után.

Az ügyészek azt állítják, hogy a mozgalom más országok szélsõséges csoportosulásaival állt kapcsolatban, ugyanakkor orosz szervezetektõl akartak támogatást szerezni. A DIICOT szerint a HVIM tagjai olyan csoportokkal is felvették a kapcsolatot, mint a baszk ETA, az IRA, valamint „Románia számára ellenséges szervezetek”, például a Bolgár Nemzeti Mozgalom, vagy a moldovai Nemzeti Demokrata Mozgalom. A vádiratban szerepel az is, hogy a kézdivásárhelyi robbantásokat követõen a HVIM az újabb akciójához orosz szervezetektõl akart támogatást szerezni.

A DIICOT Beke Istvánt közösség elleni merényletkísérlettel, valamint a robbanóanyagokra vonatkozó szabályok megsértésének a kísérletével, Szõcs Zoltánt közösség elleni merényletre való felbujtással, a robbanóanyagokra vonatkozó szabályok megsértésére történõ felbujtással vádolják. Mindkét férfi elõzetes letartóztatásban várja ügye tárgyalását.
Link

Hozzászólások

30 #1 osmagyar
- 2016-05-20 21:04
Nagyon amatõrök voltak a HVIM legények. Ott hibáztak, hogy a petárdabombát nem rejtették foci belsejébe.
249 #2 Bazalt
- 2016-05-20 21:38
Shalom!

Én tanákoztam velük Auswitzban is.
267 #3 Perle
- 2016-05-20 22:44
Én el sem hiszem az egész történetet, vádat. Miért akarták volna ezt?
236 #4 Vazul
- 2016-05-20 23:11
Perle, mivel béka van és a magyarokat akarják lejáratni minden szinten a cigány románok, így nem merül fel kérdés.

Május 13-án Vlagyimir Putyin élesen bírálta az amerikai rakétarendszerek telepítését hazája közelében, és megfogadta, semlegesít bármely Oroszország ellen irányuló fenyegetést. Putyin megjegyzései egy nappal azután jöttek, hogy az Egyesült Államok szárazföldi rakétarendszert aktivált Romániában, Oroszország korábbi figyelmeztetései ellenére. Moszkva már többször figyelmeztetett, hogy ez a lépés a nyugat-balkáni régió biztonságát nehezíti meg. http://presstv.co...-EU-Shoigu

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
2,685,507 egyedi látogató