Honnan olvasnak:



Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nem várt fordulat: mégiscsak rákot okozhat a mobiltelefon

TechnikaMeg a "védõoltás" és a mikrosütõ...és a sor gyakorlatilag lefedi az egész "egész"-séges életünk. Azonnal fogj egy kanna benzint, és gyújtsd fel az iPhone-od, ha élni akarsz, ugyanis amerikai tudósok patkányokon végzett kísérletek során arra a következtetésre jutottak, hogy összefüggés lehet a mobiltelefonok által sugárzott rádiófrekvenciák és bizonyos daganatos megbetegedések között.

A feltételes mód nem véletlen, hiszen maguk a kutatók is nagyon óvatosan fogalmaznak a kutatásról szóló anyagban, aminek a legfontosabb megállapítása, hogy
a mobiltelefonok sugárzása nagy dózisban agy- valamint szívdaganatot alakított ki a kísérleti patkányok egy részénél.

A képet viszont némileg árnyalja, hogy

a kutatás során a patkányok két éven keresztül napi kilenc órát voltak kitéve a sugárzásnak, ami jóval nagyobb dózis, mint ami egy átlagos embert ér.

a patkányoknak így is csak elhanyagolhatóan kis része betegedett meg.

és valamilyen oknál fogva a sugárzást kapó patkányok tovább éltek, mint a kontrollcsoport patkányai, amik egyáltalán nem voltak kitéve sugárzásnak.

Az igazság minden aspektusának kibontását az sem segíti, hogy a kutatók nagyon korán publikálták a szenzációs eredményeiket, a teljes tanulmány pedig várhatóan csak jövõre fog megjelenni, így egyelõre nehezen lehet megállapítani, mennyire hitelesek az eredmények.

Az biztos, hogy korábban több kutatás is arra a következtetésre jutott, hogy a mobiltelefonok elterjedése egyáltalán nem emelte meg az agydaganatos megbetegedések számát, tehát a mostani kutatás eredményeitõl függetlenül még simán elképzelhetõ, hogy abban a dózisban, ami egy átlagos embert (és nem patkányt) ér, a mobiltelefonok sugárzása teljesen veszélytelen.

(Forrás: Mashable)
Link

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2016-05-28 08:24
A legnagyobb rákot az okozza ha stresszelsz hosszú éveken keresztül és nem tudod elengedni a dolgokat, emészted magad, a düh kiadja a mérget a szervezetbõl de az emésztõdés önmagad emésztés benthagyja, érdekes dolog ez a zemberi test meg lélek meg az agya, benne élünk de sokan nem ismerik magukat, amikor ideges vagy érzed a gyomrod, az azt jelenti hogy nem tudsz valamit megemészteni, tehát nagy vastagbél-gyomorrák kockázata, ha örülsz valaminek megint a gyomrod érzed, csak az jó hatással van rá. A fizikai test kapcsolatban áll az egyén szellemével.
Az Immunrendszer 80%-a belekben van, tehát a GMO-s hulladék meg az Ammóniás energiaital meg a sok antibiotikumos hús, meg a stessz biztos rák, akár áttétes is, elõbb kapsz magadtól rákot mint a mikrótól meg a csecsefontól, a régmúltban is voltak a szervezetre káros dolgok igaz messzemenõen kevesebb mint ma, de a régi öregek tudták mi a harmónia tudatos étkezés, nem véletlen éltek 90 éveket, de ha nincs lelki béke meg mentális rend, ehetsz amit akarsz, megbetegszel, ott talál meg ahol a leggyöngébb vagy, nem a rák alakul ki elõször, hanem a lelki trauma a rák csak utána jön. Persze a zsidó hozzá segíti a tevékenységével a lakosságot direkt, Pl az életszínvonal és a megélhetés direkt módon való alacsonyan tartása és a többi.
233 #2 Ulti Mate
- 2016-05-29 11:26
Szalonna, ehhez csak annyit, hogy a stressz pont az ami monzgat! A destressz az ami megakadályoz a menetben, mozgásban és ez az oka annak, hogy rákot kaphatunk.
139 #3 jozsef toth
- 2016-05-29 14:05
Hat igen !
A hulyeseg ellen meg nincs gyogyszer!
Most eppen a hordozhato telefon a tema.De senkire -se koteleztik azt,hogy 24 0ran azon logjon!
Az alkohol!Kellemes a fogyasztasa ,de mindenkibol mast valt ki ,es a tulzott fogyasztasa komoly problemakat okoz!
De lehetne sorolni mind azt amit mar itt az oldalon az elmult evekbe feltettek!
Muszaj mindenkinek hulyenek lenni????Szerintem NEM!
Nekem nem problema!
A sport egeszseges ugye?
De beszeltem olyan 70 evessel aki alig tudott menni,mert 20 even keresztul napi 16 kiolmetert futott.
A terde es a bokaja teljessen tonkement.
Minden ember szervezete mas!Ha valaki tulzasba viszi amit csinal kesobb nagy arat fizet erte!
Az legyen az o problemaja!Nemtudom oket sajnalni es nem is erdekel!
Ezt a sok energiat valami hasznossabb dologra kellene felhasznalin mind ,hogy itt azzal szarakodjunk ,OH milyen rossz ez a sok ugy tecnologia!
Mind azok az idos emberek akik a mezogazdasagba meg gornyegve dolgoztak,hogy elelemmel lassak el a nemzetet izuleti gyulladasok,derek ,es gerinc problemakkal szenvedve haltak meg!
O roluk soha senki 1 sort nem irt!
Mostanaba tenyleg lapos a fold,vagy esetleg ovalis, hat szogletu ?
Meg mennyi baromsagot lehet itt feszegetni?
Szerezzen mindenki maganak tisztesseges baratot,vagy barat- not .Eljen a mai lehetosegeknek amit maganak tud csinalni a leg jobban!
Imaval es sirankozassal csak ezt az eredmeny ami most van ,ezt lehet elerni es szinten tartani!
Kizarolag a cselekves az eggyetlen elobre segitto megoldas!
69 #4 Szalonna
- 2016-05-29 14:09
Mozgat hát, befelé a temetõbe. Nem nagyon érted mirõl beszélek, de nem baj. Imre esetében is így van, õ érti mirõl van szó, akkor is amikor a tömegek nem. Ami megmozgat az az energia, amit a stressz elvon, de ne mondjátok el senkinek. A lélek és a test kapcsolatban áll egymással, és az egyik meg tudja mérgezni a másikat, kérdezzétek meg Imrét, elvégre picológus. Tisztában van vele hogy minden a fejben dõl el.
139 #5 jozsef toth
- 2016-05-29 14:15
Szalonna !
Ez NEM a te beirasodra szol!
Alltalaba mind azok az eddigi cikkek amik eddig itt megjelenkek.
Es ez igaz,hogy ez parosul a stersszel !
De ha valaki mindig csak a negativ dolgokkal foglalkozik az bisztos,hogy abbol a streszt megtobb problemat csinal!
128 #6 bogyo
- 2016-05-29 16:19
na ezért mondom, hogy

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mRw4dBQaTSc[/movie]
69 #7 Szalonna
- 2016-05-29 18:29
Józsi, igazad van.
131 #8 lalapapa
- 2016-06-01 03:26
Igy van
hulyeseg ellen legjobb a crokkodille harapasa
az oldja,
meg sos vizben is,
az emberiseg ki termeli a tobb es
a kellemetlen problemat
nem erdekel ez senkit

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.65 másodperc
2,679,935 egyedi látogató