Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fellépés az online gyûlöletbeszéd ellen

TanácsadásA "gyûlölet" trágyának megszüntetése igen jó hatással bír az arról való beszéd gyakoriságára és stílusára. Ezzel hivatalosan is beismerte ez a tetves zsidó banda, hogy bukott. A holokoszt-törvény is törölve lesz! Nem kell többé hivatalosan sem hazudozni semmirõl. Közzétette a jogellenes online gyûlöletbeszéddel szembeni fellépést szolgáló magatartási kódexet az Európai Bizottság informatikai vállalatokkal folytatott szoros együttmûködésének eredményeként.

A Facebook, a Twitter, a YouTube és a Microsoft közremûködésével kialakított kódex számos olyan kötelezettségvállalást tartalmaz, melyek célja, hogy gátat szabjanak az online gyûlöletbeszéd európai terjedésének. A kódex többek között magában foglalja, hogy az informatikai vállalatok a jogellenes gyûlöletbeszéd eltávolítására irányuló érvényes bejelentések többségét 24 órán belül felülvizsgálják, és szükség esetén eltávolítják vagy hozzáférhetetlenné teszik az ilyen tartalmakat.

Jogellenes online gyûlöletbeszéd alatt minden olyan magatartás értendõ, amely a faj, a bõrszín, a vallás, a származás, illetve a nemzeti vagy etnikai hovatartozás alapján emberek egy csoportja vagy egy ilyen csoport valamely tagja ellen nyilvánosan erõszakra vagy gyûlöletre uszít. Az informatikai vállalatok és az Európai Bizottság ugyanakkor hangsúlyozzák a véleménynyilvánítás szabadságához való jog védelmének szükségességét.Link

Hozzászólások

236 #1 Vazul
- 2016-06-01 21:26
Irán bekeményít az üzenetküldõknél

Az ázsiai országban van az egyik legszigorúbban fogva az internet. Most újabb döntés született a kontoll növelésére. Az országban például blokkolva van a Facebook és a Twitter hozzáférése. Azonban a politikai vezetés nem akar itt megállni, és múlt hét végén újabb területen jelentettek be komoly szigorítást.

Ami Iránban történik, az Iránban is marad

Az internet szabályozásával foglalkozó országos testület vasárnap hirdette ki az új szabályokat. Ezek alapján a külföldi üzenetküldõ szolgáltatóknak egy évük van rá, hogy az ország lakosaihoz köthetõ kommunikáció egészét Irán területén mûködõ szerverekre költöztesse.

Az intézkedést a hivatalos tájékoztatás szerint a legfelsõbb vezetõ, Khamenei ajatollah iránymutatásai és aggályai alapján dolgozták ki.http://bitport.hu...ldoknel-is
267 #2 Perle
- 2016-06-01 22:46
Megéltük, hogy a XXI. század elején illegalitásba kll vonulni ahhoz, hogy valaki valamirõl õszintén elmondja a véleményét. Ez a demokrácia kellett nekünk ezzel a" szólásszabadsággal."?
Valószínû azért, hogy a " Gyevi bíró esete" forog majd fenn már most és késõbb is, amikor a nemzeti hovatartozásnál az oroszokat lehet gúnyolni, háborúra uszítani ellenük.
Szinte nincs olyan nap, hogy ilyen esettel ne találkoznék valamelyik médiában, még a leggagyibb ingyenes újságokban is.
33 #3 vizilo
- 2016-06-02 17:52
Ezt nevezik " Metélt Demokraciának " Át kell térjek "posta galamb " tenyésztésre ez a jövöööö!!!
267 #4 Perle
- 2016-06-02 19:06
Felmondtak Szaniszlónak.:|

http://www.atv.hu...rvezetojet

Ezt az egy nézhetõ mûsort is kicsinálták.
165 #5 LM
- 2016-06-02 19:50
Az ember persze egészséges szeretne lenni, de az orvostudományt nem viszi elõre ha nem beszélhetünk arról ami kedvezõtlen a szervezet mûködése szempontjából vagyis a káros folyamatokról,
betegségekrõl.
Hogyan lehetne úgy gyógyítani egy tüdõbajost, ha nem mondhatnánk el mi a probléma, mert nem beszélhetünk betegségrõl :D Ohh doktorúr minden rendben van de itt vagyok tudja benéztem, itt vagyok de közben jól is vagyok áhhh semmi baj mûködik a tüdõm, kapok levegõt, minden szuper, maga szerint mit csináljak? Jah, hogy jól van akkor menjen haza. És a beteg 3 hónap múlva nagy jólétében elpatkolt.

Bocsi a furcsa megfogalmazásért, de remélem érthetõ :)
240 #6 trk
- 2016-06-02 19:54
Nagyon durva oroszellenes propaganda megy a fõsodratú médiában nyugaton. Teljes vakítás. Azért én úgy látom, vannak értelmes népek arra is..csak nem nagyon rúgnak labdába..
267 #7 Perle
- 2016-06-03 22:25
Az alábbi cikkben van feltárva, honnan ered a gyûlöletbeszéd ??? tiltása:
https://richarded...te-speech/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
2,685,551 egyedi látogató