Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fellépés az online gyűlöletbeszéd ellen

TanácsadásA "gyűlölet" trágyának megszüntetése igen jó hatással bír az arról való beszéd gyakoriságára és stílusára. Ezzel hivatalosan is beismerte ez a tetves zsidó banda, hogy bukott. A holokoszt-törvény is törölve lesz! Nem kell többé hivatalosan sem hazudozni semmiről. Közzétette a jogellenes online gyűlöletbeszéddel szembeni fellépést szolgáló magatartási kódexet az Európai Bizottság informatikai vállalatokkal folytatott szoros együttműködésének eredményeként.

A Facebook, a Twitter, a YouTube és a Microsoft közreműködésével kialakított kódex számos olyan kötelezettségvállalást tartalmaz, melyek célja, hogy gátat szabjanak az online gyűlöletbeszéd európai terjedésének. A kódex többek között magában foglalja, hogy az informatikai vállalatok a jogellenes gyűlöletbeszéd eltávolítására irányuló érvényes bejelentések többségét 24 órán belül felülvizsgálják, és szükség esetén eltávolítják vagy hozzáférhetetlenné teszik az ilyen tartalmakat.

Jogellenes online gyűlöletbeszéd alatt minden olyan magatartás értendő, amely a faj, a bőrszín, a vallás, a származás, illetve a nemzeti vagy etnikai hovatartozás alapján emberek egy csoportja vagy egy ilyen csoport valamely tagja ellen nyilvánosan erőszakra vagy gyűlöletre uszít. Az informatikai vállalatok és az Európai Bizottság ugyanakkor hangsúlyozzák a véleménynyilvánítás szabadságához való jog védelmének szükségességét.Link

Hozzászólások

236 #1 Vazul
- 2016. június 01. 21:26:33
Irán bekeményít az üzenetküldőknél

Az ázsiai országban van az egyik legszigorúbban fogva az internet. Most újabb döntés született a kontoll növelésére. Az országban például blokkolva van a Facebook és a Twitter hozzáférése. Azonban a politikai vezetés nem akar itt megállni, és múlt hét végén újabb területen jelentettek be komoly szigorítást.

Ami Iránban történik, az Iránban is marad

Az internet szabályozásával foglalkozó országos testület vasárnap hirdette ki az új szabályokat. Ezek alapján a külföldi üzenetküldő szolgáltatóknak egy évük van rá, hogy az ország lakosaihoz köthető kommunikáció egészét Irán területén működő szerverekre költöztesse.

Az intézkedést a hivatalos tájékoztatás szerint a legfelsőbb vezető, Khamenei ajatollah iránymutatásai és aggályai alapján dolgozták ki.http://bitport.hu...ldoknel-is
267 #2 Perle
- 2016. június 01. 22:46:35
Megéltük, hogy a XXI. század elején illegalitásba kll vonulni ahhoz, hogy valaki valamiről őszintén elmondja a véleményét. Ez a demokrácia kellett nekünk ezzel a" szólásszabadsággal."?
Valószínű azért, hogy a " Gyevi bíró esete" forog majd fenn már most és később is, amikor a nemzeti hovatartozásnál az oroszokat lehet gúnyolni, háborúra uszítani ellenük.
Szinte nincs olyan nap, hogy ilyen esettel ne találkoznék valamelyik médiában, még a leggagyibb ingyenes újságokban is.
33 #3 vizilo
- 2016. június 02. 17:52:28
Ezt nevezik " Metélt Demokraciának " Át kell térjek "posta galamb " tenyésztésre ez a jövöööö!!!
267 #4 Perle
- 2016. június 02. 19:06:37
Felmondtak Szaniszlónak.:|

http://www.atv.hu...rvezetojet

Ezt az egy nézhető műsort is kicsinálták.
165 #5 LM
- 2016. június 02. 19:50:08
Az ember persze egészséges szeretne lenni, de az orvostudományt nem viszi előre ha nem beszélhetünk arról ami kedvezőtlen a szervezet működése szempontjából vagyis a káros folyamatokról,
betegségekről.
Hogyan lehetne úgy gyógyítani egy tüdőbajost, ha nem mondhatnánk el mi a probléma, mert nem beszélhetünk betegségről :D Ohh doktorúr minden rendben van de itt vagyok tudja benéztem, itt vagyok de közben jól is vagyok áhhh semmi baj működik a tüdőm, kapok levegőt, minden szuper, maga szerint mit csináljak? Jah, hogy jól van akkor menjen haza. És a beteg 3 hónap múlva nagy jólétében elpatkolt.

Bocsi a furcsa megfogalmazásért, de remélem érthető :)
240 #6 trk
- 2016. június 02. 19:54:41
Nagyon durva oroszellenes propaganda megy a fősodratú médiában nyugaton. Teljes vakítás. Azért én úgy látom, vannak értelmes népek arra is..csak nem nagyon rúgnak labdába..
267 #7 Perle
- 2016. június 03. 22:25:27
Az alábbi cikkben van feltárva, honnan ered a gyűlöletbeszéd ??? tiltása:
https://richarded...te-speech/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
2,486,223 egyedi látogató