Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Minden tizedik német örülne, ha egy Führer vezetné az országot

TanácsadásPedig igény az egyre jobban generálódik. Ezek szerint a német lakosság ipeg eléri a 10%-ot a németországihoz képest. A többi csak szemét és hordalék.... A kelet-németországiak fogékonyabbak a diktatórikus megközelítésre.

Minden tizedik német örülne annak, ha az országot egy Führer vezetné, aki kemény kézzel cselekedne a „közjó” érdekében – derül ki a lipcsei egyetem kutatásából. A megkérdezettek 11 százaléka vélte úgy, hogy a zsidóknak túl nagy befolyásuk van a német társadalomra, és 12 százalék gondolja, hogy a németek felsõbbrendûek más nemzetekhez képest.

Ennél jóval nagyobb – tíz emberbõl négy – azok aránya, akik szerint a muszlimoknak meg kellene tiltani a bevándorlást. Sõt, a válaszadók fele vélekedett úgy, hogy a sok muzulmán miatt idegennek érzi magát saját hazájában. Ez azonban nem a mostani menekültválságnak köszönhetõ, mert 2014-ben csak hét százalékkal kevesebben gondolták így.

A kutatás egyik készítõje, Oliver Decker megjegyezte: a szélsõjobboldali nézõpontok jelenléte nem emelkedett, de az ilyen nézeteket képviselõ emberek körében nõtt az erõszakra való hajlandóság. Nõtt ugyanakkor azok száma is, akik teljesen elutasítják az erõszakot. Egymás mellett van jelen két ellentétes csoport, azok, akik aktívan és elkötelezetten segítik a menedékkérõket, és azok, akik aktívan fellépnek ellenük.

Nõtt az elutasító hozzáállás a romákkal szemben – az emberek fele szerint ki kellene õket tiltani a városközpontokból, és a melegekkel szemben is – 40 százaléknyian mondták, hogy visszataszítónak találják, ha azonos nemûek csókolóznak nyilvánosan, míg öt éve még csak 25 százaléknyian vélték így.

A kutatásból kitûnik, hogy jóval fogékonyabbak lettek a rasszista és szélsõséges eszmékre azok, akik korábban egy párt iránt sem voltak elkötelezettek, ez pedig az AfD megerõsödését hozza magával. „A legtöbb AfD-szavazó ellenségesen áll a világhoz” – mondta a kutatásvezetõ.

Az egykor kommunizmus sújtotta Kelet-Németországban egyébként jóval többen tartják elfogadhatónak a diktatórikus vezetést, mint az egykori NSZK területén. (The Local)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-06-15 18:46
Izrael elzárta a csapokat

Izraelben több tíz ezer palesztin maradt tiszta víz nélkül a nagy melegben.

A Palesztin hatóságok bejelentették, hogy Ciszjordánia több részén is elzárta a csapokat Izrael.

A Ramadan alatt több tízezer palesztin nem jut tiszta vízhez, pedig a hõmérséklet elérheti a 35 fokot is. Jeninben több, mint 40 000 ember lakik, ahol a Mekorot, az Izrael vízellátásáért felelõs állami cég, felére csökkentette a vízmennyiségét. Jenin egy menekülttábornak is otthont ad, amit még 1953-ban alapítottak. Jelenleg 16 000 regisztrált menekült él ott.

Ayaman Rabi a Palesztin Hidrológia Csoport vezetõje, elmondta, hogy vannak olyan területek, ahol 40 napja megszûnt a vízellátás.http://888.hu/art...e=hirstart
4 #2 Posta Imre
- 2016-06-15 18:58
Duplájára nõtt az iszlamofóbia Németországban

Jelentõsen nõtt az iszlámellenesség a német lakosság körében egy szerdán nyilvánosságra hozott tanulmány szerint, miután a tavalyi évben több mint egymillió, nagyrészt muszlim menedékkérõ érkezett az országba. http://www.atv.hu...torszagban
254 #3 mujko
- 2016-06-16 05:09
Nem tetszik a németeknek Angina puha zsidó politikája,még az idõsebbek emlékeznek a német felsõbbrendûség jó oldalára .http://napitorten...rges_gomba
12 #4 spartakusz
- 2016-06-16 13:02
Nem értettétek meg Imre kommentárét - szomjan hal - akkor nem jobb lenne, ha be menne és le géppuskázná õket - persze azt nem meri meg tenni, mert a a világ felhördülne rá - erre miért nem?
MIÉRT SIKLATOK EL FELETTE TI IS ITT?
MIT ÉRDEMEL AZ AZ EMBERNEK NEM MONDHATÓ AKI ERRE KÉPES -

É R T I T E K ?

spari...
267 #5 Perle
- 2016-06-20 23:20
A führer alatt talán nem tanítottak volna anaszexet a német iskolában.:o
http://www.welt.d...nfig=print

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.55 másodperc
2,685,521 egyedi látogató