Hungarian Real News

Magyar Mátrix - HUN UNIÓ

PJP Egyesület

Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Minden tizedik német örülne, ha egy Führer vezetné az országot

TanácsadásPedig igény az egyre jobban generálódik. Ezek szerint a német lakosság ipeg eléri a 10%-ot a németországihoz képest. A többi csak szemét és hordalék.... A kelet-németországiak fogékonyabbak a diktatórikus megközelítésre.

Minden tizedik német örülne annak, ha az országot egy Führer vezetné, aki kemény kézzel cselekedne a „közjó” érdekében – derül ki a lipcsei egyetem kutatásából. A megkérdezettek 11 százaléka vélte úgy, hogy a zsidóknak túl nagy befolyásuk van a német társadalomra, és 12 százalék gondolja, hogy a németek felsőbbrendűek más nemzetekhez képest.

Ennél jóval nagyobb – tíz emberből négy – azok aránya, akik szerint a muszlimoknak meg kellene tiltani a bevándorlást. Sőt, a válaszadók fele vélekedett úgy, hogy a sok muzulmán miatt idegennek érzi magát saját hazájában. Ez azonban nem a mostani menekültválságnak köszönhető, mert 2014-ben csak hét százalékkal kevesebben gondolták így.

A kutatás egyik készítője, Oliver Decker megjegyezte: a szélsőjobboldali nézőpontok jelenléte nem emelkedett, de az ilyen nézeteket képviselő emberek körében nőtt az erőszakra való hajlandóság. Nőtt ugyanakkor azok száma is, akik teljesen elutasítják az erőszakot. Egymás mellett van jelen két ellentétes csoport, azok, akik aktívan és elkötelezetten segítik a menedékkérőket, és azok, akik aktívan fellépnek ellenük.

Nőtt az elutasító hozzáállás a romákkal szemben – az emberek fele szerint ki kellene őket tiltani a városközpontokból, és a melegekkel szemben is – 40 százaléknyian mondták, hogy visszataszítónak találják, ha azonos neműek csókolóznak nyilvánosan, míg öt éve még csak 25 százaléknyian vélték így.

A kutatásból kitűnik, hogy jóval fogékonyabbak lettek a rasszista és szélsőséges eszmékre azok, akik korábban egy párt iránt sem voltak elkötelezettek, ez pedig az AfD megerősödését hozza magával. „A legtöbb AfD-szavazó ellenségesen áll a világhoz” – mondta a kutatásvezető.

Az egykor kommunizmus sújtotta Kelet-Németországban egyébként jóval többen tartják elfogadhatónak a diktatórikus vezetést, mint az egykori NSZK területén. (The Local)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016. június 15. 18:46:24
Izrael elzárta a csapokat

Izraelben több tíz ezer palesztin maradt tiszta víz nélkül a nagy melegben.

A Palesztin hatóságok bejelentették, hogy Ciszjordánia több részén is elzárta a csapokat Izrael.

A Ramadan alatt több tízezer palesztin nem jut tiszta vízhez, pedig a hőmérséklet elérheti a 35 fokot is. Jeninben több, mint 40 000 ember lakik, ahol a Mekorot, az Izrael vízellátásáért felelős állami cég, felére csökkentette a vízmennyiségét. Jenin egy menekülttábornak is otthont ad, amit még 1953-ban alapítottak. Jelenleg 16 000 regisztrált menekült él ott.

Ayaman Rabi a Palesztin Hidrológia Csoport vezetője, elmondta, hogy vannak olyan területek, ahol 40 napja megszűnt a vízellátás.http://888.hu/art...e=hirstart
4 #2 Posta Imre
- 2016. június 15. 18:58:20
Duplájára nőtt az iszlamofóbia Németországban

Jelentősen nőtt az iszlámellenesség a német lakosság körében egy szerdán nyilvánosságra hozott tanulmány szerint, miután a tavalyi évben több mint egymillió, nagyrészt muszlim menedékkérő érkezett az országba. http://www.atv.hu...torszagban
254 #3 mujko
- 2016. június 16. 05:09:36
Nem tetszik a németeknek Angina puha zsidó politikája,még az idősebbek emlékeznek a német felsőbbrendűség jó oldalára .http://napitorten...rges_gomba
12 #4 spartakusz
- 2016. június 16. 13:02:17
Nem értettétek meg Imre kommentárét - szomjan hal - akkor nem jobb lenne, ha be menne és le géppuskázná őket - persze azt nem meri meg tenni, mert a a világ felhördülne rá - erre miért nem?
MIÉRT SIKLATOK EL FELETTE TI IS ITT?
MIT ÉRDEMEL AZ AZ EMBERNEK NEM MONDHATÓ AKI ERRE KÉPES -

É R T I T E K ?

spari...
60 #5 csaba
- 2016. június 18. 15:01:43
"Törökország szembefordult a NATO-val és az Európai Unióval"

"A török birodalom felélesztéséről ábrándozott Erdogan, de a migrációs válság során felszínre jutottak a szövetségesek közti problémák: a NATO kivenné Ankara kezéből az ütőkártyát, amivel Erdogan mindeddig zsarolta az Európai Uniót. Törökország vagy el kell fogadja alárendelt helyzetét, vagy a NATO-ból való kilépéssel végződhet a konfliktus."

"A török vezető olyannyira zsarolási eszközként kezeli az országban tartózkodó migránsokat, hogy nemzetközi szervezetek sokasága, emellett számos hazai sajtóorgánum tiltakozik a szíriai menekültekkel szembeni embertelen bánásmód ellen. A török államfő utasítására azonban egyszerűen bebörtönzik azokat az újságírókat, akik kritikát fogalmaznak meg. Ez szintén szembenállást alakított ki Brüsszel és Ankara közt, mert az Európai Unió megkövetelné, hogy a vízummentességért cserébe Törökországban legalább a jogállam kezdeményei fellelhetőek legyenek."

"A török államfőnek így választania kell: elveszíti zsarolási potenciálját az Európai Unióval szemben, vagy szembehelyezkedik a NATO szervezetével, ami akár a kilépésig is fajulhat. Mindkét esetben látványosan alárendelt helyzetbe kerül az ember, aki szultánnak képzelte magát, és fel akarta támasztani a török birodalmat. Törökország EU-val való szembenállása a NATO-val szembenállássá lényegül át, ami hosszú távon is ellehetetlenítheti a szervezet működését a régióban."

i.imgur.com/PiavgYn.png
http://www.vilagl...i-unioval/
60 #6 csaba
- 2016. június 18. 15:45:07
"Vészjósló figyelmeztetés Németországnak! Az iszlám átveszi az uralmat!"

"A Németországban lévő török bevándorlók fele nem fogadja el a német törvényeket, csak az iszlámot. Szerintük az iszlám tanítás sokkal fontosabb, mint a jogkövetés. Tehát nem kell engedelmeskedniük.

A felmérés sokkoló adatokat közölt! Minden ötödik török migráns elfogadhatónak tartja az erőszakot, ha a "nyugatiak okot adnak rá". Mint mondták, az iszlám az egyetlen igaz vallás.

A tanulmány szerint nem várható el a törökök integrációja. Ugyanúgy, ahogy az 1,2 millió közel-keleti migránstól sem. Azt vallják, hogy egy olyan társadalomban szeretnének élni, mint Mohamed próféta idején.

A felméréssel a kutatók vészjósló üzenetet küldtek Németországnak, miszerint nem várt következményekkel járhat a török vízummentesség az Európai Unió területén."
forrás: express.co.uk

legfrissebb.info/wp-content/uploads/2016/06/German-turks-680828.jpg
http://legfrisseb...z-uralmat/
s_f-ang
267 #7 Perle
- 2016. június 20. 23:20:12
A führer alatt talán nem tanítottak volna anaszexet a német iskolában.:o
http://www.welt.d...nfig=print

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
2,501,925 egyedi látogató