Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gazdag családok gyerekei mészároltak le 23 embert az iszlám nevében, ők azok

TechnikaNos, a "külföldiek kifelé" mozgalom és a jelenlegi "elit" váltása így van prezentálva. Még kiderülhet, hogy a CIA-mossad szervezte ezt a brigádot is. Tanult, gazdag családból származó fiatal gyilkolt Bangladesben, a 7 fős társaságból 6-ot megöltek a hatóságok, az ő fotóikat közölték a helyi lapok.

A Dzsamáati Mudzsahid Banglades (JMB) nevű betiltott fundamentalista szervezethez tartoztak azok a fiatalok, akik Dakkában 23 túszt gyilkoltak meg. A külföldiekből, zömében japánokból és olaszokból álló túszokat a dakkai diplomata negyedben lévő Holey Artisan nevű étteremben fogták el, a helyi hatóságok szerint, kihegyezett, machete típusú fegyverrel mészárolták le.

A 7 támadó közül 6-ot lelőttek, csupán egyikük maradt életben, őt kihallgatták a hatóságok. A lelőtt fundamentalisták fotóját és nevét nyilvánosságra hozták, a belügyminiszter azt mondta, szinte kivétel nélkül jól szituált, gazdag családokból származnak, tanult fiatalemberekről van szó. Amikor a kommandósok behatoltak a kávézóba szörnyű látvány fogadta őket, vértócsák voltak mindenhol és halott emberek feküdtek a földön. Az ország vezetése elítélte a támadásokat, mondván ez nem tesz jót sem az országnak, sem pedig Banglades békés, muzulmán lakosságának - írja az Emirates247.Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016. július 04. 10:38:25
139 #2 jozsef toth
- 2016. július 05. 01:41:29
Imre !
Nekem szinten almatlan ejszakat okoznak az ilyen meszarlasi dolgok.
Nemtudom eldonteni ,hogy alla,vagy az isten erossebb,mert mindeggyik elnezi!
Ugylatszik megeggyeztek mindeggyik szereti nezni a verontast!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.31 másodperc
2,486,687 egyedi látogató