Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A norvég miniszterelnök segítség garantálását kéri a NATO-tól egy orosz agresszió esetére

TanácsadásVarsó Szerzõdés, ahogy az meg vagyon mondva. NATO már "nincs", csak eljátssza a szerepét, amíg a maci és Csáj-na képes lesz átvenni a "szerepét". Mondtam, hogy cirkuszolnak csak. Erna meg csak elbohóckodik a többi díszmajom közt, miközben arra készül, hogy a sok retkes buzit miképp szedik össze és egyesülnek Izlanddal, Svédekkel és lehet a Dánokkal is. Erna Solberg norvég kormányfõ a varsói NATO-csúcstalálkozón garanciákat szeretne a katonai szövetségtõl arra, hogy egy Oroszországgal szembeni esetleges konfliktusban a Norvég-tengeren több segítséget kapjon a skandináv ország.

Solberg egy norvég lapnak azt nyilatkozta,hogy a NATO-nak válaszlépéseket kell tennie az orosz fegyverkezésre az északi területeken.

Nem akarunk militarizálást északon. De uralnunk kell a hajózást. Egyébként jó kapcsolatot ápolunk Oroszországgal, és nem gondoljuk, hogy szándékában állna megtámadni minket.

A csúcstalálkozó pénteken és szombaton lesz.

A NATO tagországai arról döntenek majd, hogy zászlóaljakat vezényelnek a balti országokba és Lengyelországba. Az NTB norvég hírügynökség szerint Solberg attól tart, hogy a találkozón az északi tengerek védelme nem kap akkora figyelmet, mint a Norvégiától délkeletre esõ területek.

Solberg azt is mondta,

nehéz utánpótlási vonalakat biztosítani, ha nem uraljuk a tengereket. Ahhoz, hogy hajókat és felszereléseket lehessen behozni, ellenõrzés alatt kell tartani a légteret és a tengert.

A kormányfõ hozzátette, hogy az északi tengerek biztonságával kapcsolatban keserû emlékei vannak Norvégiának a második világháborúból.Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-07-07 20:03
Szegény Erna! Legutóbb még a tehének gázkibocsájtása miatt akart a nátótól légtérvédelmet kérni. Most pedig azok ellen, akik szerinte nem is akarják õket megtámadni. Fingja sem lehet, ki az igazi ellenség .A breivik féléket sem tartják annak.
s_nezem
http://nol.hu/kul...ak-1577307
4 #2 Posta Imre
- 2016-07-07 20:17
Perje, mert tudják, hogy egy fingot sem "érnek". Mennyi migráncs van a norvég kormányban? És mennyi szabadkõmûves? Mind az. Az pedig, hogy most mindenhol "nõk" lesznek a me-nõk, miközben sorra qrják a migráncsok a viking-germán-angloszaxon amazonokat...elég jó Lei, nem igaz?

www.euspeak.eu/wp-content/uploads/The-new-H%C3%B8yre-and-Fremskrittspartiet-government-in-Norway-Photo-credit-Thomas-HaugersveenStatsministerns-kontor-Creative-Commons.jpg
ivarfjeld.files.wordpress.com/2011/02/1297923663393_72.jpg
139 #3 jozsef toth
- 2016-07-07 21:19
Imre !
A felsorosasbol kifelejtetted a meleg buzarantokat,es repedt ringyo leszbiket!
Mert most az a divat ,hogy azok kezebe keruljon a vilag kormanyzasa.
latod meg a papua is bocsanatot ker ,hogy eddig hatranyos hejzetbe voltak a melegek!
Hajra !!A pedofiloke a jovo!!!
131 #4 lalapapa
- 2016-07-08 00:06
Igy van csak az aligatorok szeretik a nagy kiboxolt
lyukakat es a sikajosittoval kifeszegetett szellento
kurtoket,
A fustolt hal el lopasanak az izgalma elmult
most csak csokklettos szuszigyok erdekeltek a
temaban,
A fertozott agy tovabb bomlassza a normalt
az iskolakban mar megy a huzza vonna
sot a peddok is nagyon akarnak a szavazasokon
zeger gyuruvel ellatott teruleteket kapni,

Melegben nem csoda ha le olvad a huttott
fistelt lazac es a angolna is,

Imadkozzunk de kerdes kinek meg mert,,s_furdes
Norveg szanuakban mar csak a vorossen izzo
kalyha platlikkra ulnek a tobbi fagyaszt csak,

nem ertem az aggodalmat
a tovarisok csak az emberi nagysagu kaviar
tojasokat kedvelik
a kisebbeket csak a nato kedvelis_hihi
60 #5 csaba
- 2016-07-08 12:54
"Tovább feszíti-e a húrt a NATO?"

"Tovább eszkalálódik-e a hidegháborút idézõ, katonai elrettentésre alapuló szembenállás Oroszországgal? Hozzá tud-e járulni érdemben az iszlám radikalizmus terjedésének megállításához a NATO? - ez az észak-atlanti szövetség varsói csúcstalálkozójának két legnagyobb tétje."

"Intés Varsónak
Andrzej Duda államfõ Witold Waszczykowski külügy- és Antoni Macierewicz nemzetvédelmi miniszter társaságában fogadta a NATO csúcsértekezletének megnyitása elõtt Jens Stoltenberg fõtitkárt. A találkozó lélektani felvezetõjeként a szejmben szólalt fel a két év után Oroszországból egy fogolycsere után hazatért, két orosz újságíró halála miatt elítélt Nagyija Szavcsenko ukrán pilótanõ. A The New York Times megjegyzi, Jaroslaw Kaczynski az Oroszországgal szembeni összefogásra hívja fel a NATO-t, és nem hallja meg az autoriter lépéseit kifogásoló figyelmeztetéseket szövetségeseitõl. A lap elvárja Barack Obamától, hogy adja értésére a lengyel politika erõs emberének a szövetségesek elégedetlenségét, amiért egyre inkább úgy viselkedik, mintha Putyin klónja lenne. A The New York Times úgy véli, nemcsak a terület, hanem az értékek védelmérõl is beszélni kell, amit Kaczynski nem akar megérteni. Hasonló a The Wall Street Journal hangneme is, ami elgondolkodtató lehet Varsóban, ahol London kiesésével már sokan Amerika elsõ számú uniós partnerének szerepében szeretnének tetszelegni. (S. G.)"
http://mno.hu/kul...to-1350965
s_f-ang

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
2,679,640 egyedi látogató