Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Petry: kit érdekelnek a gyilkosok motivációi? Az embereket kell megvédeni!

TanácsadásJól beszél, csak baromságot. A mögöttes szándék a lényeg. Ott bizony egészen más van, mint amit a tett maga jelent, mert az önmagában is értelmetlen. Keresd a mocskos zsidó összeesküvést és megtalálod az "iszlamistát". Az AfD társelnöke, Frauke Petry szerint nem az a lényeg, hogy milyen motívumok húzódtak meg a támadások mögött, hanem az, hogy meg kell védeni a német állampolgárok életét.

Németország legnagyobb parlamenten kívüli pártjának vezetője szerint fokozottan ellenőrizni kell a migránsokat.

Ha egy muzulmán felrobbant egy bombát egy közterületen, és önkényesen meggyilkol embereket, azt az egész világon iszlamista merényletként könyvelik el.”

– jelentette ki Frauke Petry az ansbachi robbantásra, valamint az elmúlt napok terrortámadásaira reagálva.

A politikus szerint egyedül Németországban tanácskoznak azon egy támadás után, hogy mégis milyen motívumok vezettek a vérengzéshez. Petry kijelentette, hogy egy „tisztességtelen színház” zajlik, ahol arról beszélnek, hogy mentálisan instabil volt-e a gyilkos, dzsihadista vagy frusztrált fegyveres; pedig mindez másodlagos. A hangsúlyt a német állampolgárok megvédésére kellene összpontosítani.

Az AfD vezetője elmondta, hogy meg kell akadályozni a további támadásokat, mint amilyenek Ansbachban, Reutlingenben vagy Würzburgban történtek. Ehhez pedig szükség lenne a határellenőrzésre is. Frauke Petry szerint azok az illegális bevándorlók, akik bűncselekményeket követnek el, a nyílt társadalom és Németország ellenségei.Link

Hozzászólások

254 #1 mujko
- 2016. július 26. 07:33:39
Az tisztán látszik hogy amíg a magyarok sérelmére követnek bármilyen cselekményt sem a belügy,sem a külügy nem mozdul meg .
Ez az egész műsor est pedig az eu rothadását szolgálja jogosan .
238 #2 bivaly
- 2016. július 26. 10:35:40
A német állampolgárok védelmét, mint máshol is, a teljes politikai elit, jogi likvidálása tenné lehetővé. Teljes vagyon elkobzás, életfogytiglani börtön, közügyektől való eltiltás. Snitt ! Köztes megoldások nincsenek. Ez soha nem lesz meg !
329 #3 gutai zub
- 2016. július 26. 18:41:22
Bivaly,
Igen, ez lenne a megoldás.

Ami nagyon szomorú, hogy a teljesen elhülyült "állampolgárok" mindenhol Európában azoktól a politikai garnitúráktól várja a védelmet, akikre a háttér hatalom rábízta Európa lakosságának nemzeti eltörlését, most már fizikai szinten is, felgyorsítva.(a globalizmus nagy dicsőségére)

Magyarországon is, néhány hónap múlva mennek bárgyún szavazgatni, mire is?
Hősi fülke ellenállás! Kár, hogy Hunyadinak nem jutott eszébe........
238 #4 bivaly
- 2016. július 26. 20:15:23
Gutai !

Olyan mértékben vagyok a teljes környezetem részéről hülyévé nyilvánítva, hogy lassan várom a mentőt ! Ami akkor jön, ha kicsit nem figyelek oda, és elvisz kényszerzubbonyban, "szegény, teljesen megőrült", felkiáltással.
4 #5 Posta Imre
- 2016. július 26. 20:30:19
Bivaly és ebben az a szép, hogy a "környezetednek" teljesen igaza van! Amennyire lehetett visszavontam magam a "környezetemtől" és ha valaki előttem háborút emleget, nyíltan és nyerítve röhögök rajta, mekkora barom. Válogass kedvedre!

"Egy elmegyógyász csak akkor tévedhet nagyot, ha nem állapít meg semmi bajt!"

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4FhVNy7LdQo[/movie]
238 #6 bivaly
- 2016. július 26. 21:10:01
Imre !

Ezt most "bentről" vagy "kintről" írtad ? Csak, hogy tudjam hová tenni !?
116 #7 livia
- 2016. július 26. 21:24:22
Hűha! Ez érdekes! Nem mindegy hogy kívülről nézed, vagy belülről látod! Jó felvetés!
116 #8 livia
- 2016. július 26. 21:28:30
Az elmebetegség meg csak nézőpont kérdése.
7 #9 virag
- 2016. július 27. 09:29:03
Orbán: Minden migráns terrorkockázat, nincs szükség bevándorlókra
http://www.origo....orlas.html
238 #10 bivaly
- 2016. július 27. 15:30:09
Imre !

Nem provokáció a kérdésem ! Ne annak gondold, csak érteni szeretném pontosan amit írtál ! Értem én, értem, csak még jobban szeretném .
Sokszor értekeztünk már itt a hülyékről, akik csípőből hülyének nyilvánítanak mindenkit aki nem az ő szintjük, aki számukra bármilyen okból nem felfogható, aki számukra érthetetlen. Ezerszer elmondtuk, ha nem lennének hülyék, értenék amit nem értenek, és ez a polémia fel sem vetődne. Akinek folyamatosam el kell magyarázni azt amit elmondtunk neki, hogy hogyan kell érteni, hát az bizony hülye. Ténylegesen és valóban elkeseredett vagyok, jobb és más szóval szkeptikusan immunis az elmebaj eme hitelesített és szabvány szerint kiképzett egyedeire. A jóindulatukat meg élből leszarom, hivatkozási alap, és semmit sem ér ! Elméletileg a barátaim, mert "jót akarnak", gyakorlatilag az ellenségeim, mert ki vannak képezve agyatlanság tantárgyből summa cum laude , egyetemi szinten, és mint hasznos idióták fungálnak a hatalom nagy gyönyörűségére . Nincs az a rohadt, nyomorult végtelenül egyszerű és világos történés, amit megértenének annak, ami, és úgy rágódnak a szájukba tömött gumicsontokon, mint ha az életük függene tőle. Nyilván teljesen ismert számodra ( is) amit írok, de itt és most ki kellett írnom ha az égvilágon semmi értelme sincs, mert megkönnyebbültem. Egyre nehezebben viselem, hogy a síkidióták lehülyézzenek. Akiknek a kultúra csúcsa, hogy papírral törlik a seggüket, és esténként megnézik a Barátok közt legújabb részét. Tanulnak belőle !?!? Másoknál ez a kultúra csúcs a Monika Show .
4 #11 Posta Imre
- 2016. július 27. 18:45:56
Bivaly, talán hiszed, de inkább tudod is már sejtjeidben, hogy "mint kinn, úgy benn". Mint kívülálló írom ezt belül, s te belülről könny-ebbszel ki.

A világ egy vicc és nem csak ez a dili-menzió, s mi csörgősipkás bohócai vagyunk, de én ezt már zsigerileg is megéltem, hisz kétszer inspekciózott már szakértői gárda, hogy elmém kórállapotát diagnosztizálhassák. Mindezek dacára teljesen épnek mondhatom, s tudom magam, térben, időben orientált, bár helyzetileg némiképpen már nem adekvát válaszokkal, de ebben serénkedsz te is, ha jól értelmezem. Mikor először bekopogtál ide, viccesre vetted. Nos, minél mélyebb a meder, annál simább a felszín.

Látom az emberinek nevezett süketséget, hallom a vakságukat és tapintható a bűzlő ostobaság, de ez az a közeg, ahol Te és én is "nagyok" lehetünk. Én a falusi parasztgyerek, a 100 ezredik senki...s ím ittagyok! Úgy kint, mint bent, úgy lent, mint fent. Nem érdekel már semmi és érdektelen vagyok, bár tudatom még kapaszkodik, de az is csak hajszál. Tudom a dolgom, szerepem. Teszem, eljátszom, tán még néma élvezem is, hogy mások hiszik, vagyok, s vannak. Döbbenet, nem? Bár igen nehéz, de könnyedén szabadulj meg minden személyes ítéletedtől, mely érzéshez kötődik. Qvaanyázni akkor is lehet, ha közben azért mosolyogsz és tudod, az ég adta világon (hú ez olyan szép, had írom még eccer: ÉG ADTA VILÁGON semmi, de semmi értelme. Csak megkönnyebbülsz. És ennyi éppen és pont elég. Talán több is, mint ildomos, de a világ beteg. Ezt ilyennek teremtették. Talán ilyeneknek, mit mi is vagyunk. Élni nem tudunk benne, halni nincs se merszünk, se értelmünk, így végig kell csináljuk röhögve, vagy sírva. Szokd a gondolatot: nincsenek barátaid! Sorstársaid, lélektársaid, ha szerencsefi vagy, de ők inkább türelmedet próbálják, mint súlyod könnyítik. De ennek is így kell lennie. Hidd, vagy ne, nincs olyan, hogy bolond. Idióta, az van! A Pallas (pallós) szerint: Idióta

(gör.), eredetileg minden egyén szemben az állammal, az ókori görög világban pedig mindenki, aki az államügyekben nem vett részt (magánember szemben az államférfiuval, tudatlan a tudóssal, laikus a szakértővel). A rómaiaknál az I. fogalma már határozottan rosszabb értelem felé közeledik. Nálunk az I. tudatlan ember, kontár. Az ujabb kor már ennyivel sem éri be, napjainkban az I. a. m. korlátolt eszü, szellemileg képtelen, hülye.

Forrás: Pallas Nagylexikon

Mikor kimentem a vikingekhez és elkezdtem angolul makogni a társaságnak, igen erős nyomatékkal jeleztem, hogy én csak krézi vagyok és nem sztyupid. Tehát büszkén vállalhatod őrültséged, a környezetednek teljességgel és maradéktalanul jó a meglátása, mert ők meg idióták.
238 #12 bivaly
- 2016. július 27. 21:27:17
Imre !

Köszönöm, hogy válaszoltál.

Valami "isteni akaratból" ma kivételesen megnéztem a Duna tv 1956-ról szóló sorozatának adását. Nem szoktam nézni, legfeljebb belenézek esetenként keresés közben véletlen szerűen. Komplex módon tisztában vagyok az 56-ban történtekkel, de amikor kicsomagoljuk a történéseket, és lebontjuk azt egyéni sorsokra, akkor azért nagyon mellbe tud vágni, ma ez történt. Amikor azt hallod, hogy egy 20 éves lányt géppisztollyal végeznek ki semmiért egy 28 éves fiúval egyetemben, és a testüket a temető szemétlerakójában temetik el, és egykori fényképen látva őket belenézel a tekintetükbe, akkor azért erősen megnő a gombóc a torokban, sőt.
Nem érzelemmel ítélem meg a politikát és a történelmet, sőt magamat sem, de a történések válthatnak ki érzelmeket, ami nincs összefüggésben a megítéléssel. Miért írom, meg miért ide ? Mert itt cseréltünk eszmét a hétköznapok tenyésztett idiótáiról. Amiért igazán undorodom tőlük az az előbb leírtakkal is összefüggéssel van. Ma áttételesen az a politikai elit szívja a vérünket, akinek az elődei az előző rendszer kőkemény építői, életben tartói, és hasznélvezői voltak. És ez a népnek meg nemzetnek nevezett söpredék had ( tisztelet a nagyon kevés kivételnek !) tapsol hozzá, és jól érzi magát, de a legszörnyűbb amikor azt mondja a barom, hogy neki semmi baja nem volt a Kádár rendszerrel, és most is jó ez a kormány, meg hozzá teszi, hogy végre nincsenek kommunisták. Ezt is ezredszer írom, vagy mondom, gondolom neked sem hat az újdonság erejével, és ez a végtelenül és ténylegesen primitív csődtömeg ítél meg engem mindenkor, kivédhetetlenül. És ennek a moslék tengernek megfelel a jelenlegi helyzet. Nincs sem múltja, és nincs jövője sem, a jelene is semmilyen, de ő elégedett ! Nagy Imre meg továbbra is nemzeti hős . És mert a Rákosi, Kádár rendszer az ő tökeit nem rúgta szét, volt bérlakása, és lophatott a gyárból eleget, meg elintézett szocialista összeköttetéssel mindent, hát szép a múlt !
Valóban összefügg minden mindennel. A jelen helyrehozhatatlan állapota a múlt érdektelenné tételéből és az embernek nevezett szeméthegyek kitenyésztéséből adódik. Leírtad, leírtam, itt tenni és harcolni csak keveset lehet, szinte semmit, de azt amit lehet azt kell tenni, de csak és kizárólag önmagunkért !
Végtelenül megundorodtam az emberiségtől, mert nem lehet benne találni embert csak elvétve, nekem meg még úgy sem . Maradok magamnak. Sokadszor.
267 #13 Perle
- 2016. július 28. 17:48:06
Itt éppen a " motivációról" írnak. Az , ami most Európában folyik, a Bölcsek már leírták, kiadták ukázban. jegyzőkönyben.
http://www.vetera...ersal-war/.
60 #14 csaba
- 2016. július 28. 19:53:11
"Kőkemény mondatok: így ír az arab sajtó az iszlám terrorról"

"A nizzai teherautós tömegmészárlás, a würzburgi fejszés támadás, az ansbachi öngyilkos merénylet és a roueni papgyilkosság után ismét felharsant a kórus: az iszlamista terroristáknak semmi közük az iszlámhoz, a szélsőségesek csak egy maroknyi kisebbséget alkotnak a muszlimok körében, a békés hívek elítélik a támadásokat, és nem is szabad felvenni az iszlám közegének felelősségét, nehogy iszlamofób hangulat alakuljon ki.

Létezik azonban egy Közel-Keleti Médiát Kutató Intézet nevű szervezet, angol rövidítése alapján MEMRI, amely rendszeresen szemlézi az arab médiát. A mostani támadások után készített összeállításukból kiderül, hogy az iszlám világból is egyre többen vetik fel az iszlám felelősségét a terrorizmusban. Kiemeltük a szerintünk legtanulságosabb mondatokat.

valasz.hu/data/cikk/10/9859/cikk_109859/iszlam_allam_lead_5_fill_850x370.jpg

Khaled Al-Hroub, palesztin, Al-Hayat (London):

"Már nem működik, hogy újra meg újra elismételjük, hogy a terrocselekményeket elkövető bandák nem minket képviselnek, mert felmerül a kérdés: mások bandái miért nem követnek el hasonló szörnyűségeket, mint a mi bandáink? Milyen kultúra, oktatás, atmoszféra biztosított táptalajt ahhoz, hogy ezek a bandák kinőjenek és leírhatatlan bűnöket kövessenek el? (...)

Milyen kép alakul ki bennünk a nem muszlimokról, ha azt halljuk, hogy minden héten hitszónokok ezrei fohászkodnak Allahhoz, hogy a nyomukat is tüntesse el a Föld színéről? Ha gyermekeink elé nap mint nap olyan szövegeket tesznek az iskolákban, amelyek lekicsinylő és megvető színben tüntetik fel a nem muszlimokat?"

Sa'id Nasheed, marokkói, Al-Arab (London):

"Az iszlám világ alapvető problémája, hogy nincs elég bátorságunk, hogy feltegyük a legfontosabb kérdést: honnan tettünk szert arra a képességre, hogy ennyire sértődöttek és gyűlölködőek legyünk, hogy ennyire semmibe vegyük az emberéletet, és ilyen vérontásokat kövessünk el? Nemcsak a bátorságunk hiányzik e kérdés megválaszolásához, hanem az önbecsülésünk is ahhoz, hogy ne állandóan másokat hibáztassunk. (...)

A takfiri (dzsihád) ideológiája, ami sok arab és muszlim országban polgár- és vallásháborúk sorához vezetett, most a nyugati világ városait fenyegeti, és emiatt mindannyian a vádlottak padjára kerülünk. De mit tettünk voltaképpen, hogy ezeket a nézeteket száműzzük a fejekből? Más vallású értelmiségiek, médiaszemélyiségek, politikusok kötelességüknek érzik, hogy küzdjenek a szélsőségeseik ellen. Mi mit tettünk a mi szélsőségeink ellen?"

Amr Hosny, egypitomi, Al-Tahrir (Egyiptom):

"Amikor egy muszlim szélsőséges elkövet egy bűnt, mindig vannak, akik elkezdenek sikoltozni, hogy mindennek semmi köze az iszlámhoz, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy ezek az ideológiák nem elvont entitások, hanem annak a kultúrának a tükrében eresztenek gyökeret az emberek gondolkodásában és viselkedésében, amely meghatározza a másokhoz fűződő kapcsolataink természetét. A mi nemzedékünk iszlám társadalmai, különösen az arab társadalmak egy olyan erőszakos iszlámot építettek fel, amelynek hívei vallásuk megsértésére hivatkozva képesek lemészárolni mindenkit, akiknem ért egyet velük, miközben ők maguk a saját érzékenységükön kívül senki másét nem veszik figyelembe."

Qinan Al-Ghamdi, szaúdi, Al-Watan (Szaúd-Arábia):

"A Rangidős Hittudósok Tanácsának, különösen a Mekkai nagymecset és a medinai Prófétai mecset imámjainak kötelessége lenne, hogy reagáljanak a dzsihadista ideológiára, kritikus szemmel vizsgálják felül a szövegeit, és válaszoljanak rájuk. Ezek nem koráni szent szövegek, hanem olyan értelmezések és fatvák, amelyekkel a terror teoretikusai saját, földi céljaikat szolgálják: hogy fiatalságunkat tűzifaként használják fel az általuk szított tűzrakásokon."

Aal Al-Sheikh, szaúdi, Al-Jazirah (Szaúd-Arábia):

"Az ISIS nem az égből pottyant ide. (...) Nem intézhetjük el őket annyival, hogy nem képviselik az iszlámot, amikor bűntetteik olyan szövegekben gyökereznek, amelyek az örökségünk részét képezik ugyan, de annak a kornak a körülményeit és szokásait tükrözik, amelyben megszülettek, ezek ugyanis teljesen mások, mint a mai kor körülményei és szokásai. Ezt a helyzetet csak a modern világgal kompatibilis értelmezések kiadásával lehetne orvosolni."

Taoufik Bouachrine, marokkói, Alyaoum24.com (Marokkó):

"Jama Al-Din Al-Afghani (XIX. századi hittudós, az iszlám modernizmus alapítója) óta máig nem született új elképzelés arra, hogyan lehetne megmenteni az iszlám értékeit a tudatlanság, a maradiság és az erőszak kultúrájától, amelyben évszázadok óta élnek a muszlimok."

Muhammad Yaghi, palesztin, Al-Ayyam (Palesztin Hatóság):

"Fel kell tárnunk a szélsőségesség valódi okait, és nem szabad megelégednünk annak a mantrának az ismételgetésével, hogy a Nyugat a felelős érte, mivel ez önmagában nem magyarázza meg a jelenséget. Okolhatjuk az őrületért a szegénységet, a munkanélküliséget, a muszlim fiatalok millióinak kilátástalan jövőjét, a zsarnoki rezsimeket, az izraeli megszállást. Ezek mind valós okok, és nyilván vannak, akik ezek miatt csatlakoztak az ISIS-hez. De valójában nem ebben gyökerezik az ISIS és társai sikere. Az ISIS médiája sem a szegénységről, a munkanélküliségről és az izraeli megszállásról beszél, hanem a hitetlenek, a síiták és a keresztesek elleni harcról, a Kalifátus felépítéséről és az Allah nevében folytatott dzsihádról."

"Nincs mentség arra, hogy a Muszlim Testvériség vagy a Rangidős Hittudósok Tanácsa nem hajlandó kiközösíteni az ISIS-t az iszlám közösségéből. Nincs mentség arra, hogy például a Muszlim Testvériség minden alkalommal az utcára hívja a híveit, ha egy újságban az iszlámot sértő karikatúra jelenik meg, de néma marad, ha felrobbantanak egy mecsetet.""
http://valasz.hu/...rol-119752
267 #15 Perle
- 2016. július 29. 02:04:54
Csaba, ez nem egy arab média társulat, hanem egy jujdejó mosoda. Róluk csak jót, midenki másról a negatívat, árgus szemekkel figyelve az antiszemitákat. Irán különösen a bögyükben van.
Idézet róluk a Wiki-től:
[url]A report by Center for American Progress, titled "Fear, Inc. The Roots of the Islamophobia Network in America" lists MEMRI as promoting Islamophobic propaganda in the USA through supplying selective translations that are relied upon by several organisations "to make the case that Islam is inherently violent and promotes extremism".[49]

Hazudnak azzal, hogy ferde fordításokat közölnek.

http://www.rense....7/norm.htm

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.51 másodperc
2,486,440 egyedi látogató