Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Petry: kit érdekelnek a gyilkosok motivációi? Az embereket kell megvédeni!

TanácsadásJól beszél, csak baromságot. A mögöttes szándék a lényeg. Ott bizony egészen más van, mint amit a tett maga jelent, mert az önmagában is értelmetlen. Keresd a mocskos zsidó összeesküvést és megtalálod az "iszlamistát". Az AfD társelnöke, Frauke Petry szerint nem az a lényeg, hogy milyen motívumok húzódtak meg a támadások mögött, hanem az, hogy meg kell védeni a német állampolgárok életét.

Németország legnagyobb parlamenten kívüli pártjának vezetõje szerint fokozottan ellenõrizni kell a migránsokat.

Ha egy muzulmán felrobbant egy bombát egy közterületen, és önkényesen meggyilkol embereket, azt az egész világon iszlamista merényletként könyvelik el.”

– jelentette ki Frauke Petry az ansbachi robbantásra, valamint az elmúlt napok terrortámadásaira reagálva.

A politikus szerint egyedül Németországban tanácskoznak azon egy támadás után, hogy mégis milyen motívumok vezettek a vérengzéshez. Petry kijelentette, hogy egy „tisztességtelen színház” zajlik, ahol arról beszélnek, hogy mentálisan instabil volt-e a gyilkos, dzsihadista vagy frusztrált fegyveres; pedig mindez másodlagos. A hangsúlyt a német állampolgárok megvédésére kellene összpontosítani.

Az AfD vezetõje elmondta, hogy meg kell akadályozni a további támadásokat, mint amilyenek Ansbachban, Reutlingenben vagy Würzburgban történtek. Ehhez pedig szükség lenne a határellenõrzésre is. Frauke Petry szerint azok az illegális bevándorlók, akik bûncselekményeket követnek el, a nyílt társadalom és Németország ellenségei.Link

Hozzászólások

254 #1 mujko
- 2016-07-26 07:33
Az tisztán látszik hogy amíg a magyarok sérelmére követnek bármilyen cselekményt sem a belügy,sem a külügy nem mozdul meg .
Ez az egész mûsor est pedig az eu rothadását szolgálja jogosan .
238 #2 bivaly
- 2016-07-26 10:35
A német állampolgárok védelmét, mint máshol is, a teljes politikai elit, jogi likvidálása tenné lehetõvé. Teljes vagyon elkobzás, életfogytiglani börtön, közügyektõl való eltiltás. Snitt ! Köztes megoldások nincsenek. Ez soha nem lesz meg !
329 #3 gutai zub
- 2016-07-26 18:41
Bivaly,
Igen, ez lenne a megoldás.

Ami nagyon szomorú, hogy a teljesen elhülyült "állampolgárok" mindenhol Európában azoktól a politikai garnitúráktól várja a védelmet, akikre a háttér hatalom rábízta Európa lakosságának nemzeti eltörlését, most már fizikai szinten is, felgyorsítva.(a globalizmus nagy dicsõségére)

Magyarországon is, néhány hónap múlva mennek bárgyún szavazgatni, mire is?
Hõsi fülke ellenállás! Kár, hogy Hunyadinak nem jutott eszébe........
238 #4 bivaly
- 2016-07-26 20:15
Gutai !

Olyan mértékben vagyok a teljes környezetem részérõl hülyévé nyilvánítva, hogy lassan várom a mentõt ! Ami akkor jön, ha kicsit nem figyelek oda, és elvisz kényszerzubbonyban, "szegény, teljesen megõrült", felkiáltással.
4 #5 Posta Imre
- 2016-07-26 20:30
Bivaly és ebben az a szép, hogy a "környezetednek" teljesen igaza van! Amennyire lehetett visszavontam magam a "környezetemtõl" és ha valaki elõttem háborút emleget, nyíltan és nyerítve röhögök rajta, mekkora barom. Válogass kedvedre!

"Egy elmegyógyász csak akkor tévedhet nagyot, ha nem állapít meg semmi bajt!"

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4FhVNy7LdQo[/movie]
238 #6 bivaly
- 2016-07-26 21:10
Imre !

Ezt most "bentrõl" vagy "kintrõl" írtad ? Csak, hogy tudjam hová tenni !?
116 #7 livia
- 2016-07-26 21:24
Hûha! Ez érdekes! Nem mindegy hogy kívülrõl nézed, vagy belülrõl látod! Jó felvetés!
116 #8 livia
- 2016-07-26 21:28
Az elmebetegség meg csak nézõpont kérdése.
7 #9 virag
- 2016-07-27 09:29
Orbán: Minden migráns terrorkockázat, nincs szükség bevándorlókra
http://www.origo....orlas.html
238 #10 bivaly
- 2016-07-27 15:30
Imre !

Nem provokáció a kérdésem ! Ne annak gondold, csak érteni szeretném pontosan amit írtál ! Értem én, értem, csak még jobban szeretném .
Sokszor értekeztünk már itt a hülyékrõl, akik csípõbõl hülyének nyilvánítanak mindenkit aki nem az õ szintjük, aki számukra bármilyen okból nem felfogható, aki számukra érthetetlen. Ezerszer elmondtuk, ha nem lennének hülyék, értenék amit nem értenek, és ez a polémia fel sem vetõdne. Akinek folyamatosam el kell magyarázni azt amit elmondtunk neki, hogy hogyan kell érteni, hát az bizony hülye. Ténylegesen és valóban elkeseredett vagyok, jobb és más szóval szkeptikusan immunis az elmebaj eme hitelesített és szabvány szerint kiképzett egyedeire. A jóindulatukat meg élbõl leszarom, hivatkozási alap, és semmit sem ér ! Elméletileg a barátaim, mert "jót akarnak", gyakorlatilag az ellenségeim, mert ki vannak képezve agyatlanság tantárgybõl summa cum laude , egyetemi szinten, és mint hasznos idióták fungálnak a hatalom nagy gyönyörûségére . Nincs az a rohadt, nyomorult végtelenül egyszerû és világos történés, amit megértenének annak, ami, és úgy rágódnak a szájukba tömött gumicsontokon, mint ha az életük függene tõle. Nyilván teljesen ismert számodra ( is) amit írok, de itt és most ki kellett írnom ha az égvilágon semmi értelme sincs, mert megkönnyebbültem. Egyre nehezebben viselem, hogy a síkidióták lehülyézzenek. Akiknek a kultúra csúcsa, hogy papírral törlik a seggüket, és esténként megnézik a Barátok közt legújabb részét. Tanulnak belõle !?!? Másoknál ez a kultúra csúcs a Monika Show .
4 #11 Posta Imre
- 2016-07-27 18:45
Bivaly, talán hiszed, de inkább tudod is már sejtjeidben, hogy "mint kinn, úgy benn". Mint kívülálló írom ezt belül, s te belülrõl könny-ebbszel ki.

A világ egy vicc és nem csak ez a dili-menzió, s mi csörgõsipkás bohócai vagyunk, de én ezt már zsigerileg is megéltem, hisz kétszer inspekciózott már szakértõi gárda, hogy elmém kórállapotát diagnosztizálhassák. Mindezek dacára teljesen épnek mondhatom, s tudom magam, térben, idõben orientált, bár helyzetileg némiképpen már nem adekvát válaszokkal, de ebben serénkedsz te is, ha jól értelmezem. Mikor elõször bekopogtál ide, viccesre vetted. Nos, minél mélyebb a meder, annál simább a felszín.

Látom az emberinek nevezett süketséget, hallom a vakságukat és tapintható a bûzlõ ostobaság, de ez az a közeg, ahol Te és én is "nagyok" lehetünk. Én a falusi parasztgyerek, a 100 ezredik senki...s ím ittagyok! Úgy kint, mint bent, úgy lent, mint fent. Nem érdekel már semmi és érdektelen vagyok, bár tudatom még kapaszkodik, de az is csak hajszál. Tudom a dolgom, szerepem. Teszem, eljátszom, tán még néma élvezem is, hogy mások hiszik, vagyok, s vannak. Döbbenet, nem? Bár igen nehéz, de könnyedén szabadulj meg minden személyes ítéletedtõl, mely érzéshez kötõdik. Qvaanyázni akkor is lehet, ha közben azért mosolyogsz és tudod, az ég adta világon (hú ez olyan szép, had írom még eccer: ÉG ADTA VILÁGON semmi, de semmi értelme. Csak megkönnyebbülsz. És ennyi éppen és pont elég. Talán több is, mint ildomos, de a világ beteg. Ezt ilyennek teremtették. Talán ilyeneknek, mit mi is vagyunk. Élni nem tudunk benne, halni nincs se merszünk, se értelmünk, így végig kell csináljuk röhögve, vagy sírva. Szokd a gondolatot: nincsenek barátaid! Sorstársaid, lélektársaid, ha szerencsefi vagy, de õk inkább türelmedet próbálják, mint súlyod könnyítik. De ennek is így kell lennie. Hidd, vagy ne, nincs olyan, hogy bolond. Idióta, az van! A Pallas (pallós) szerint: Idióta

(gör.), eredetileg minden egyén szemben az állammal, az ókori görög világban pedig mindenki, aki az államügyekben nem vett részt (magánember szemben az államférfiuval, tudatlan a tudóssal, laikus a szakértõvel). A rómaiaknál az I. fogalma már határozottan rosszabb értelem felé közeledik. Nálunk az I. tudatlan ember, kontár. Az ujabb kor már ennyivel sem éri be, napjainkban az I. a. m. korlátolt eszü, szellemileg képtelen, hülye.

Forrás: Pallas Nagylexikon

Mikor kimentem a vikingekhez és elkezdtem angolul makogni a társaságnak, igen erõs nyomatékkal jeleztem, hogy én csak krézi vagyok és nem sztyupid. Tehát büszkén vállalhatod õrültséged, a környezetednek teljességgel és maradéktalanul jó a meglátása, mert õk meg idióták.
238 #12 bivaly
- 2016-07-27 21:27
Imre !

Köszönöm, hogy válaszoltál.

Valami "isteni akaratból" ma kivételesen megnéztem a Duna tv 1956-ról szóló sorozatának adását. Nem szoktam nézni, legfeljebb belenézek esetenként keresés közben véletlen szerûen. Komplex módon tisztában vagyok az 56-ban történtekkel, de amikor kicsomagoljuk a történéseket, és lebontjuk azt egyéni sorsokra, akkor azért nagyon mellbe tud vágni, ma ez történt. Amikor azt hallod, hogy egy 20 éves lányt géppisztollyal végeznek ki semmiért egy 28 éves fiúval egyetemben, és a testüket a temetõ szemétlerakójában temetik el, és egykori fényképen látva õket belenézel a tekintetükbe, akkor azért erõsen megnõ a gombóc a torokban, sõt.
Nem érzelemmel ítélem meg a politikát és a történelmet, sõt magamat sem, de a történések válthatnak ki érzelmeket, ami nincs összefüggésben a megítéléssel. Miért írom, meg miért ide ? Mert itt cseréltünk eszmét a hétköznapok tenyésztett idiótáiról. Amiért igazán undorodom tõlük az az elõbb leírtakkal is összefüggéssel van. Ma áttételesen az a politikai elit szívja a vérünket, akinek az elõdei az elõzõ rendszer kõkemény építõi, életben tartói, és hasznélvezõi voltak. És ez a népnek meg nemzetnek nevezett söpredék had ( tisztelet a nagyon kevés kivételnek !) tapsol hozzá, és jól érzi magát, de a legszörnyûbb amikor azt mondja a barom, hogy neki semmi baja nem volt a Kádár rendszerrel, és most is jó ez a kormány, meg hozzá teszi, hogy végre nincsenek kommunisták. Ezt is ezredszer írom, vagy mondom, gondolom neked sem hat az újdonság erejével, és ez a végtelenül és ténylegesen primitív csõdtömeg ítél meg engem mindenkor, kivédhetetlenül. És ennek a moslék tengernek megfelel a jelenlegi helyzet. Nincs sem múltja, és nincs jövõje sem, a jelene is semmilyen, de õ elégedett ! Nagy Imre meg továbbra is nemzeti hõs . És mert a Rákosi, Kádár rendszer az õ tökeit nem rúgta szét, volt bérlakása, és lophatott a gyárból eleget, meg elintézett szocialista összeköttetéssel mindent, hát szép a múlt !
Valóban összefügg minden mindennel. A jelen helyrehozhatatlan állapota a múlt érdektelenné tételébõl és az embernek nevezett szeméthegyek kitenyésztésébõl adódik. Leírtad, leírtam, itt tenni és harcolni csak keveset lehet, szinte semmit, de azt amit lehet azt kell tenni, de csak és kizárólag önmagunkért !
Végtelenül megundorodtam az emberiségtõl, mert nem lehet benne találni embert csak elvétve, nekem meg még úgy sem . Maradok magamnak. Sokadszor.
267 #13 Perle
- 2016-07-28 17:48
Itt éppen a " motivációról" írnak. Az , ami most Európában folyik, a Bölcsek már leírták, kiadták ukázban. jegyzõkönyben.
http://www.vetera...ersal-war/.
267 #14 Perle
- 2016-07-29 02:04
Csaba, ez nem egy arab média társulat, hanem egy jujdejó mosoda. Róluk csak jót, midenki másról a negatívat, árgus szemekkel figyelve az antiszemitákat. Irán különösen a bögyükben van.
Idézet róluk a Wiki-tõl:
[url]A report by Center for American Progress, titled "Fear, Inc. The Roots of the Islamophobia Network in America" lists MEMRI as promoting Islamophobic propaganda in the USA through supplying selective translations that are relied upon by several organisations "to make the case that Islam is inherently violent and promotes extremism".[49]

Hazudnak azzal, hogy ferde fordításokat közölnek.

http://www.rense....7/norm.htm

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.91 másodperc
2,685,525 egyedi látogató