Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szarral öntötték le Budapesten a szcientológusok vezetõjét

TanácsadásA spontaneitást el lehet felejteni, de a fõrabbi és a pápuai is kapni fog, hisz ez csak a fõpróba volt. A "cigány" vona-lat is köves-sétek le! Szombaton Budapesten, a Váci úton felháborodott lakók emberi fekáliával öntötték nyakon a Szcientológus Világegyház nagy titok­ban Ma­gyar­or­szágra érke­zett fõnökét – írta meg a Ripost.

A lakosok állítólag azért háborodtak fel, mert dél körül már több ezer szcientológus lepte el a környéket, és mint mondták, lépni sem lehetett tõlük.

Botrány az étteremben

Az amerikai fõvezér tiszteletére a közeli Park Inn Radissonban akartak elegáns díszebédet és fogadást adni, itt pedig egy

neves roma családdal

kerültek összetûzésbe, akik azzal szívatták a szekta vezetõjét, hogy hajlítson kanalat, vagy varázsoljon esõt, ha már annyira jóban van "földönkívüliekkel". Az esõ végül tényleg elkezdett esni, így a nagy beégés elmaradt.

A java csak ezután jött

A Ripost azt írja, Nagy Tamás, a szcientológusok magyarországi helytartója és az egyház sajtófõnöke Miklovicz Attila szabályosan kimenekítette a szcientológusok vezérét David Miscavige-t, de útközben még durvább dolog történt.

Szemtanúk szerint

egy felháborodott lakó – nem tudni pontosan, hogy az utcán állva, vagy egy fehér Barkas kisteherautóból, több vödör emberi ürülékkel leöntötte az egyház fõnökét illetve a környezetében lévõket.

Állítólag akkora bûz kerekedett, hogy többen rosszul lettek. A szcientológusok vezérkara futva keresett menedéket az újonnan avatott székházban, híveik pedig a fekáliában csúszkálva követték õket. A bûz még szombaton este is érezhetõ volt a környéken.

A cikis esetrõl a szcientológusok vezérkara teljes hírzárlatot rendelt el.
Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2016-07-28 08:32
Vallások?

Rengeteg új régi vallás, szekta szedi agyhalott áldozatait,imádva krisnát vagy magát az ördögöt.

A legnépszerûbb és leggonoszabb közöttük mégis az "államvallás".
Itt a hivõk pártokra osztva imádják az államhatalmat, tõle remélve mindent: állást, jobb életet, ingyen lakást, mindent. Imádkozni se kell, csak minden 4 évben egy cetlire firkálni egy fülkében.

Az Államvallás egy dologban ördögibb minden más vallásnál:
Hiszel benne vagy nem, a perselypénzt az adót fizetned kell vagy agyonvernek...........
4 #2 Posta Imre
- 2016-07-28 08:40
Gutai az "állam" szedi a zegyházadót is. 9-ed, 10-ed, sõt, 5-öd, hatod...harmad...amit csak nem akarsz, de szavazhatsz rája.

Hétvégén avatták fel a szcientológusok budapesti székházát

Két és fél milliárd forintból készült el a szcientlógusok magyarországi központja. A hatezer négyzetméteres irodaház a Váci úton található. A mostani az 52. székházuk a világon – írja a Népszabadság.

A hétvégi avatáson több mint háromezren vettek részt. David Miscavige, a szcientológia vezetõje is jelen volt az eseményen, beszámolók szerint a magyarok történelmi szabadságvágyát és Budapestet, mint a szabadság fõvárosát méltatta.

Most a szabadság új szimbóluma is itt áll sok ezer szcientológus közös munkája eredményeként

– olvasható a szcientológusok beszámolójában a lap szerint.

Az ünnepségen Komáromi István dandártábornok, Pest megye nyugalmazott rendõrfõkapitánya, Hekáné Szondi Ildikó, Szeged kulturális bizottságának alelnöke, Debreceni Ágnes dunaújvárosi tanár és Nemere István regényíró is felszólalt – olvasható a cikkben.

Közben a Ripost azt írja, az egyház kétes hírû vezetõjét – aki titokban jött Budapestre – szombaton a Váci úton a felháborodott lakók emberi fekáliával öntötték nyakon, így adva hangot felháborodásuknak. A lap David Miscavige-rõl a Wikipédia nyomán azt írja, õ a leghírhedtebb szcientológus, akit a családok erõvel való szétválasztásával, kényszerített adománygyûjtéssel, újságírók és a szcientológia kritikusainak zaklatásával, szcientológiában dolgozók megalázásával és fizikai bántalmazásával vádolnak. Amerikai újságcikkek állítása szerint saját édesapja és anyja is megszökött elõle, miután erõszakosan fogva tartva próbálta megtéríteni õket.

Forrás: Népszabadság/Ripost
http://pestisraco...szekhazat/
60 #3 csaba
- 2016-07-28 09:07
"a Váci úton a felháborodott lakók emberi fekáliával öntötték nyakon,"
s_vigyori
Na ugyé, a szinkronicitás törvénye...s_f-ang
154 #4 kakas
- 2016-07-28 10:03
A világ háborúban áll! http://hu.euronew...asi-haboru67.media.tumblr.com/f2605fbb7927591d3e0b2461896d00a8/tumblr_o92c5fXHfO1rn7bzro1_400.gif
154 #5 kakas
- 2016-07-28 10:10
Posta Imre cca. nyócéve eztet monygya,most a "papa" monygya,hátha nekije hisznek! 67.media.tumblr.com/1e7f0b32aa72285c08c09d22a73d1327/tumblr_nls3igdwg41terwlso1_400.gif
267 #6 Perle
- 2016-07-28 11:17
Amikor a szállodai díszebédrõl kifelé tartott az elõkelõ vendég és kisérete, az híres roma család az alábbi dallal búcsúzott tülük:

Szarany esõ a szép új házra,
Szarany esõ ronhubárdra,,
Jaj, meghalok .
:D
238 #7 bivaly
- 2016-07-30 22:05
Ebbõl az a sajnálatos igazság, hogy a szcientológia a várfalakon belül van. El, és letagadva ! De mi nincs ebben a szerncsétlen Magyarországnak hazudott ki földdarabon ? Van itt Hit gyülekezet, van itt a katolikus ezer változata a zsidó ezer változatával együtt, Krisna meg Buddha meg Jehova tanúi, meg a büdös franc tudja még mennyi rohasztó, züllesztõ, és a gyenge jellemeken uralkodó "vallás " ! Összefoglaló nevén a liberális kultúra ! Nesztek , dõszöljetek, habzsoljátok, a kormány a helyén van, a reformok meg mûködnek.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
2,679,725 egyedi látogató