Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tudta? Magyarországra titokban 2 millió zsidót telepítettek.

TanácsadásTudta? 2 millió cigányt szaporítottak, amíg Ön dolgozott és a zsidókkal együtt ezt a csürhét Ön tartja el a sok ratyival, politikus-szabadkőműves-bankár-rendőr-bíró-ügyész-közigazgatási zsidómaffia-ge.ivel egyetemben. Persze a líbiaiak is jönnek, de ezt honnan veszik? Paranoiások tán? Arról kuss van, ami már megtörtént, a többire meg terelik a buta tökök kalandozó figyelmét.

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2016. augusztus 06. 20:08:27
66.media.tumblr.com/35d91a970dd362e06fbcf2d24096894e/tumblr_ob9pwmkSoo1s4ew3vo1_1280.jpg
130 #2 kisvakond
- 2016. augusztus 06. 20:48:28
Most olvastam egy cikket, hogy már hetek óta a Köln-Bonn reptérről éjjel 1 után százával rajzanak ki a titokban érkezett migráncsok.
http://austria-ne...bei-nacht/
Ez a módszer ismerős itthonról...
Nincs nagy fantáziájuk, de ezzel is célt érhetnek.
267 #3 Perle
- 2016. augusztus 06. 21:40:24
A líbiaiak azért jöhetnek, mert másodjára támadja őket az USA. Most állítólag az iszlám államot.
http://hu.euronew...llam-ellen
Az érem második oldala:
http://libia-sos....

Ha támadják őket, akkor irányított menekültáradat lesz ide.
Sok menekült és tenortámadás kell ahhoz, hogy egy afganisztáni -féle külföldi katonai megszállás indokolható legyen.:o
4 #4 Posta Imre
- 2016. augusztus 07. 07:56:30
Perle, ezt nevezik hibrid-háborúnak.

Politikai bosszúról beszél az uzsorás lánya

Politikai bosszút emleget a putnoki uzsorásbanda vezérének családja. A bűnlajstrom a fél Btk.-t kimeríti a gyanú szerint.

A putnoki uzsorásbanda tagjai „rettenthetetlen hadsereg” néven emlegették magukat. Rablással, zsarolással, személyi szabadság megsértésével, szexuális kényszerítéssel, csalással és okirattal-visszaéléssel gyanúsítják őket.

„A családban a szerepeket előre, jól kitervelten elosztották. Mindenkinek megvolt a maga szerepe, hogy mit csinál egy-egy bűncselekmény elkövetése kapcsán” – ismertette az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője.

A rendőrség szerint az áldozatok annyira féltek, hogy nem mertek beszélni. Ezért terrorizálhatta a családi bűnszervezet évtizedekig a helyieket és az egyik környező falu, Sáta lakóit.

„A szervezett jelleget mutatja az is, hogy mennyire speciális volt ez a felépített családi vállalkozás, hogy az egyik elkövető politikai karriert is megpróbált építeni. Ez azonban nem járt eredménnyel” – tetet hozzá Varga László rendőr ezredes.

A rendőrkapitány által emlegetett kisebbségi politikus a cigánysor egyik utolsó házában él. Összesen 17-en laknak a romos épületben. Felesége szerint képtelen dolgokat állít a rendőrség. „Aki évekig zsarol valakit, az így él? Ilyen körülmények közt? Soha életében nem kért még senkitől tíz forintot sem. Pláne nem erőszakkal” – mondta a Hír TV-nek Lázi Zoltánné.

Az előzetes letartóztatásban ülő családfőnek – kisebbségi képviselőként – számos vitája volt a borsodi kisváros fideszes polgármesterével. Lánya bosszút emleget. „A polgármester ki nem bírja állni, mert kiállt a cigányokért mindig. Nagyon sok feljelentést tett ellene a polgármester, ahol a bíróság mindig az én apám javára döntött. Úgy gondolták, hogy az én apámnak volt igaza, ezért nagyon haragszik rá a polgármester és mi ennek az áldozatai vagyunk” – állította Lázi Leila.

A környező utcákban lakók mind hallottak a család ügyéről, de valamennyien azt állították, hogy a bűncselekményekről nem tudnak semmit. Annyit azért elismertek, hogy az uzsorázás valós gond Putnokon.

Tamás Barnabás polgármestert a Hír TV nem érte el, a politikus a Magyar Nemzetnek sem nyilatkozott.
http://hirtv.hu/a...ya-1355497
159 #5 vanyusha
- 2016. augusztus 07. 09:25:40
Re: Kisvakond
Két generációval előbb sugárzott hamis elékmás project 1996 return to
I. paradise- atlantis
II. a dolph in - all (a h) bum .
https://images.du...pg&f=1
238 #6 bivaly
- 2016. augusztus 08. 09:37:07
A kérdésre válaszolva, tudtuk ! Orbán intézte először, és másodszor is. Ő tárgyalta le, ez az első, és ő hozatta be őket, ez a második.
123 #7 fsavanyu
- 2016. augusztus 08. 12:01:27
TUDTA ? A MAGYAR PARLAMENTBEEEEEE NINCS MAGYAR ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
2,482,785 egyedi látogató