Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nagyüzemben adták el a lejárt élelmiszert Ócsán

TechnikaMennyi "politikus" érintett és közülük ki a "magyar"? Ja, rendőrök is bene voltak...vannak...ez természetes ennél a kibaxott zsidómaffiánál, amit államnak is neveznek és tegnap ünnepelt valami a-lapítást. 19 ember, köztük 4 rendőr ellen emelt vádat a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség, jelentős mennyiségű, üzletszerűen elkövetett rossz minőségű termék forgalomba hozatalának bűntette, hivatali visszaélés bűntette és más bűncselekmények miatt.

Kezdetben rendben mentek a dolgok annál az ócsai cégnél, amely különböző áruházláncoktól szerződés alapján vett át lejárt, illetve a lejárathoz közeli szavatosságú élelmiszereket: tejtermékeket, nyers húst, felvágottakat, édességet, kávét. A cég szigorú eljárási rend mentén ezeknek a termékeknek, valamint hatóság által lefoglalt élelmiszereknek a megsemmisítését végezte.

2011-ben aztán a cégvezető rájött, egyes termékek még nem romlottak meg annyira, hogy ne adhatná el újra azokat.

A cég alkalmazottai a beérkező teherautókról kiválogatták azokat a termékeket, amiket még el lehetett adni. Ezeket az árukat viszonteladással, kiskereskedelemmel foglalkozó vádlottak, valamint a környékbeli lakosság előre egyeztetett időpontokban felvásárolta. A viszonteladók között egy rendőr is volt. A megsemmisítésre szánt árukból nagy tételben vásárolt egy törökbálinti cég is, amelynek raktárában hígítóval lemosták a csomagolásra nyomtatott lejárati időt, átcsomagolták és egy dátumozó nyomdagéppel érvényes fogyaszthatóságot mutató dátumot nyomtattak rá, majd újra piaci forgalomba hozták.

A raktárban hulladékkal, lomokkal szennyezett, egerekkel, patkányokkal tarkított rendetlenség volt. A lejárt szavatosságú termékek forgalomba hozatalát rendőrök és egy állatorvos is segítette. Az állatorvos a hozzá érkező nagy számú panaszbejelentés ellenére nem rendelt el ellenőrzéseket. A rendőrök és az állatorvos az ócsai céget irányító vádlottat előre tájékoztatták a várható hatósági ellenőrzésekről, így a cégnél napokkal korábban felkészülhettek az ellenőrzésekre.

Végül 2014 márciusában összehangolt akció keretében a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség a NAV Közép-magyarországi Regionális Bűnügyi Igazgatóság munkatársaival, a Készenléti Rendőrség, valamint a Terrorelhárítási Központ és a NÉBIH közreműködésével 10 helyszínen a cég székhelyén, telephelyén, illetve az átcímkézett árukat értékesítésre átvevő személyek dabasi, felsőpakonyi, törökbálinti és budaörsi raktáraiban tartott házkutatást.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016. augusztus 21. 15:01:48
Kíváncsi természet vagyok . Mi is a cég neve ?
267 #2 Perle
- 2016. augusztus 21. 22:30:59
Nem tudom, miért titkolják ennyire a cég nevét, ha már kiderült, mit műveltek.
Egyetlen erről szóló cikk sem tárja a nyilvánosságh elé. Még a helyi blogger sem.
http://ocsavaros....endor.html
254 #3 mujko
- 2016. augusztus 22. 04:25:10
Szemfüleseknek .
http://nava.hu/id...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
2,486,313 egyedi látogató