Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Zsidó kisbabával verték át a nácikat

TechnikaJa, közben Göbbels feleseggérõl is kiderült, hogy zsidó. Ez az egész náci-cion zsidó machináció akkora átverés volt akkor is, mint most. Hat hónapos korában készült Hessy Taftról az a fotó, amely azután egy náci magazin címoldalán szerepelt. A nácik feltehetõen nem tudták, hogy a képen szereplõ kislány zsidó.

Ma nyolcvan éves, és az egyetemen tanít Hessy Taft, akit 1935-ben, féléves korában vitt el egy fotográfushoz anyukája, hogy egy szokásos családi fényképet készítsenek róla. Késõbb megdöbbenéssel fedezte fel, hogy a kislányról készült kép egy náci magazin, a Sonne ins haus címlapján.

A történet szerint - amelyet a Bildnek mesélt el Hessy Taft, és a Telegraph vette át - anyja visszament számon kérni a fényképészt, Hans Ballint, aki elárulta, hogy tudott róla, hogy zsidó kislányról készít képet, de gúnyt akart ûzni az árja gyerekrõl készült fotót keresõ nácikból azzal, hogy éppen az õ képét adta be a pályázatra, és a kisbaba fotója meg is nyerte azt. Állítólag maga Göbbels, a nácik propagandaminisztere választotta ki a sok közül.

A család még a második világháború elõtt elhagyta Németországot, késõbb az Egyesült Államokban telepedtek le. Taft ma vegyészetet tanít New Yorkban.
Link

Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-08-28 11:56
Azok a ostoba nácik, nem is kéretk bizonyítékot arról, hogy kié az a 6 hónaposnak mondott min. 9 hónapos baba. Ráadásul volt idejük arra, hogy baba magazint szerkesztsenek. Akik gyerek képek beküldözését kérik azóta is, nálunk is annak viel oka van, A legfõbb a pedofil ok.:o
7 #2 virag
- 2016-08-29 11:30
Holokauszttagadó tankönyv ellen lépett az ügyészség
http://vs.hu/koze...e=newsfeed

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.26 másodperc
2,742,995 egyedi látogató