Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az EU-vezető elárulta: totális támadásra készül az Iszlám Állam

TanácsadásAz Iszlám Állam a hadszíntéren egyre több vereséget szenved, ezért a terrorszervezet minden tömegpusztításra alkalmas eszközt be­vet­, hogy visszavágjon a veszteségeiért. „Irakból és Szíriából Európába küldött, dzsihadisták által elkövetett, autóba rejtett pokolgépes merényletek lesznek Európa-szerte – figyelmeztetett Gilles de Kerchove, az unió terrorelhárításért felelős vezetője – olvasható a Daily Mail cikkében.

A terrorelhárításért felelős vezető hozzátette: a fenyegetettség az elmúlt húsz évben nem volt olyan magas, mint napjainkban.

Gilles de Kerchove arra is figyelmeztetett, hogy egyre nagyobb kockázat Líbia, mert szerinte a terroristák ugródeszkának fogják használni az országot, hogy támadást indítsanak Európa ellen.
Gilles de Kerchove, az Európai Unió terrorizmusellenes koordinátora

Forrás: MTI

Gilles de Kerchove, az Európai Unió terrorizmusellenes koordinátora

Egyre több titkosszolgálati jelentés utal arra, hogy a terroristák robbanószerekkel zsúfolt kisteherautókkal támadják majd meg a nagyobb városok frekventált területeit, hogy minél nagyobb pusztítást okozzanak. Ráadásul ezeket a merényleteket nem a bőrük színe alapján könnyen felismerhető migránsokra fogják bízni – olvasható a Ripost témával foglalkozó cikkben.

"Európából közel ötezer ember érkezett az elmúlt években a Közel-Keletre, hogy az Iszlám Állam oldalán harcoljon. A jelentések szerint elsősorban ők fogják elvégezni a gyilkos “munkát”."

Ezért nagyon veszélyesek a főként Németországban működő szalafista, a szélsőséges iszlámot hirdető központok, mert hasonló akciókra helyben is toborozhatnak a hitre áttérő német állampolgárokat – nyilatkozta a terrorizmus-szakértő a Daily Mail cikkében.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016. szeptember 28. 06:50:03
Ti már csak tudjátok !

Most szervezitek éppen ! Tényleg nagyon hülyék vagytok, amiért mindenkit hülyének néztek. De ez legyen a ti bajotok !
4 #2 Posta Imre
- 2016. szeptember 28. 07:38:51
Levélben jött.

"Ausztriában és Németországban a menekülttáborokat egy svájci cég (OPS) üzemelteti, amelynek a Barcleys Bank a többségi tulajdonosa, ő pedig a Rothschildok fő bankja. Világszerte hasonló emberek üzemeltetik a "humanitárius" és "emberjogi" szervezeteket, beleértve Afrikát is.

Egyszerű dolog ez: a "humanitárius" szervezetek az államok kormányaitól pénzeket inkasszálnak, amiket aztán szétosztanak a "rászorulóknak", akik ezért a pénzért utat vásárolnak Európába, amely útért visszafizetnek a "humanitárius" embercsempészeknek.

Európába érkezésük után az államok ismét fizetnek a "menekültekért", mégpedig a táborokat üzemeltető szervezetnek. És mindezért Soros úr - Rothschild jobbkeze - lobbizik az EU-nál, amely kényszeríti a politikusokat, hogy évente további milliónyi "menekültet" fogadjanak be. A kultúra szétrombolása, új rendszer felállítása mellett, ez egészen jó üzlet. (Legjobb az egészben az, hogy az adófizetők fizetik a "menekülteknek" az ideutazásukat, itt-tartózkodásukat és olyan egyéb előnyöket, amilyen szociális ellátás összegeihez a helybeliek nem juthatnak.) S ezeket a pénzeket a bankárok világuralmi csoportja - a Wall Street bűnözői forgatják, inkasszálják!!!"
33 #3 vizilo
- 2016. szeptember 28. 08:27:51
bivaly : azert én a helyedben nem jellemezném a társaságot...))
4 #4 Posta Imre
- 2016. szeptember 28. 09:00:37
Az Al-Nuszra parancsnoka elmondta, kik támogatják a terroristákat

Az alábbi beszélgetésre egy szíriai kőfejtőben került sor. A terrorszervezet parancsnokának válaszai tiszta képet nyújt arról, hogy valójában ki-kivel harcol a polgárháborúban. És arról is, hogy ki és milyen úton pénzeli, illetve fegyverzi, képzi a terroristákat.

Az ember szóhoz sem jut egy ideig, amikor elolvassa a Kölner Stadt-Anzeiger „Az amerikaiak velünk vannak” című cikkét, amelyre a 888.hu Nemzetközi sajtószemléje hívta fel a magyar közvélemény figyelmét. Jürgen Todenhöfer, az Iszlám Államot talán legjobban ismerő német újságíró legutóbb a fiával, Frederic-kel 13 napot töltött a polgárháború sújtotta Szíriában. Tödenhofer tíz nappal ezelőtt – saját bevallása szerint pályafutása során a legnehezebb – interjút készített az Al-Kaida fiókjaként ismert Dzsabat Al-Nuszra terrorszervezet egyik parancsnokával, Abu Al Ezz-zel.

todenhofer-02

Az interjúból kiderül, hogy a terrorszervezetet az amerikaiak a Washington által támogatott kormányok segítségével látja el fegyverekkel.

Ráadásul amerikai kiképzők is jelen vannak Szíriában, akik a terroristáknak megtanítják az új fegyverek és hadfelszerelések használatát. Abu Al Ezz kijelentette, arra számítanak, hogy még több korszerű fegyvert kapnak támogatóiktól, amelyek segítségével legyőzhetik a szíriai kormányt. Hozzátette: „A harc kemény. A rezsim erős és Oroszország támogatja” – mondta a terrorszervezet vezetője.

Abu Al Ezz ezután folyamatosan sorolja a konkrét támogatásokat. Amerikai TOW rakéták segítségével kerültek erőegyensúlyba a „rezsimmel”, tankjaik Líbiából érkeztek Törökországon át, kaptak BM-21-es rakétakilövőket is. És nem csak hadifelszerelést, hanem pénzt is kaptak adott katonai célok eléréséért: 2,3 millió dollár érkezett Szaúd-Arábiától. Például az Al Muszlimijában lévő gyalogsági kiképző iskola elfoglalásáért mintegy 500 000 dollárt kaptak Kuvaittól és további 5 millió dollárt Szaúd-Arábiától.

„A pénz nem egyénektől, hanem e kormányoktól jött”, tette hozzá Abu Al Ezz.

„Izrael most támogat bennünket, mert Izrael háborúban áll Szíriával és a Hezbollah-val”, jelentette ki. Azt is elmondta, hogy

a Nyugat egyengette a dzsihadisták útját Szíriába Németországból, Franciaországból, Nagy-Britannia, Amerikából „és valamennyi nyugati országból”.

Azt is megerősítette, hogy a milicisták az oroszok és amerikaiak között kötött tűzszünetet arra használják, hogy új offenzívát indítsanak. Újra rendezték erőiket valamennyi szíriai tartományban. Hangsúlyozta, a Dzsabat Al-Nuszra nem engedi, hogy emberbaráti segítség érje el Aleppo városát. Nyíltan kimondta azt is, hogy a Dzsabat Al-Nuszra „az Al-Kaida része”. (Az Al-Kaidát vádolják a 9/11-es Amerika elleni támadással.)

Az interjúból az is kiderült, hogy a Dzsabat Al-Nuszra miért szakított az Iszlám Állammal: „A helyzet az, hogy korábban az Iszlám Állammal együtt voltunk, de

mivel az Iszlám Államot a nagyhatalmak, mint Amerika politikai érdekei és céljai szerint használták, a csoport eltávolodott elveinktől”.

(Ha ezt az információt figyelembe vesszük annál a pontnál, mely szerint a nyugati kormányok segítették a dzsihadisták útját Szíriába, akkor arra a következtetésre kell jutnunk, hogy az említett kormányok közvetlenül támogatták az Iszlám Állam utánpótlását emberi erővel.)

Abu Al Ezz megfogalmazta terrorszervezete célját is, eszerint pedig el akarnak söpörni minden diktátort, előbb az arab világban, majd után Európában is.http://magyaridok...t-1039723/
267 #5 Perle
- 2016. szeptember 28. 10:25:34
Magyarok??? és migránsok verekedtek össze Németországban:
http://magyaridok...k-1042390/
4 #6 Posta Imre
- 2016. szeptember 28. 10:43:15
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=B2u35bMFyPE[/movie]
2 #7 gerry
- 2016. szeptember 28. 11:19:37
blumenytyip nyero szpatyka lunymutyi to kak ... istenem, de gyönyörü...

Te Imre - nem-e lehetne-e néhány szóban leirni, hogy mit mondottak volt ottan ezek az okoskák?

Nem? :| .... s_f-ang
238 #8 bivaly
- 2016. szeptember 28. 12:44:35
Viziló !

Mondom, ne nézzenek már mindenkit annyira hülyének, hogy mindent elhisznek, amit a pofánkba tolnak ! A magyarnak mondott televízió híradójában pár hónapja okos tojás műsorvezető "úr", ott győzködte a riport alanyát, hogy az ISIS művégtagokat gyárt, így tudatosítva, hogy milyen humánus ! Érted ? Művégtagokat gyártani, az nem egy műanyag tubus, vagy zacskó ! Oda olyan elképesztő háttér iparra van szükség, mint egy fegyver gyárhoz ! A történéseket befolyásolni nem tudom semmivel, de ne kelljen már ennyire hülyének lennem, kötelezően. Mint annyiszor ismétlem, politikailag korrektül.
4 #9 Posta Imre
- 2016. szeptember 28. 18:03:43
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--Ook7jmdX--/c_limit,w_1160/6uupL2QsrTNU9z6Ys.png
http://444.hu/201...-a-bekabol

Gerry, lényegében amit a német leírt a cikkben, hogy az usa támogatja a terroristákat fegyverrel pénzzel...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
2,486,418 egyedi látogató