Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az EU-vezetõ elárulta: totális támadásra készül az Iszlám Állam

TanácsadásAz Iszlám Állam a hadszíntéren egyre több vereséget szenved, ezért a terrorszervezet minden tömegpusztításra alkalmas eszközt be­vet­, hogy visszavágjon a veszteségeiért. „Irakból és Szíriából Európába küldött, dzsihadisták által elkövetett, autóba rejtett pokolgépes merényletek lesznek Európa-szerte – figyelmeztetett Gilles de Kerchove, az unió terrorelhárításért felelõs vezetõje – olvasható a Daily Mail cikkében.

A terrorelhárításért felelõs vezetõ hozzátette: a fenyegetettség az elmúlt húsz évben nem volt olyan magas, mint napjainkban.

Gilles de Kerchove arra is figyelmeztetett, hogy egyre nagyobb kockázat Líbia, mert szerinte a terroristák ugródeszkának fogják használni az országot, hogy támadást indítsanak Európa ellen.
Gilles de Kerchove, az Európai Unió terrorizmusellenes koordinátora

Forrás: MTI

Gilles de Kerchove, az Európai Unió terrorizmusellenes koordinátora

Egyre több titkosszolgálati jelentés utal arra, hogy a terroristák robbanószerekkel zsúfolt kisteherautókkal támadják majd meg a nagyobb városok frekventált területeit, hogy minél nagyobb pusztítást okozzanak. Ráadásul ezeket a merényleteket nem a bõrük színe alapján könnyen felismerhetõ migránsokra fogják bízni – olvasható a Ripost témával foglalkozó cikkben.

"Európából közel ötezer ember érkezett az elmúlt években a Közel-Keletre, hogy az Iszlám Állam oldalán harcoljon. A jelentések szerint elsõsorban õk fogják elvégezni a gyilkos “munkát”."

Ezért nagyon veszélyesek a fõként Németországban mûködõ szalafista, a szélsõséges iszlámot hirdetõ központok, mert hasonló akciókra helyben is toborozhatnak a hitre áttérõ német állampolgárokat – nyilatkozta a terrorizmus-szakértõ a Daily Mail cikkében.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016-09-28 06:50
Ti már csak tudjátok !

Most szervezitek éppen ! Tényleg nagyon hülyék vagytok, amiért mindenkit hülyének néztek. De ez legyen a ti bajotok !
4 #2 Posta Imre
- 2016-09-28 07:38
Levélben jött.

"Ausztriában és Németországban a menekülttáborokat egy svájci cég (OPS) üzemelteti, amelynek a Barcleys Bank a többségi tulajdonosa, õ pedig a Rothschildok fõ bankja. Világszerte hasonló emberek üzemeltetik a "humanitárius" és "emberjogi" szervezeteket, beleértve Afrikát is.

Egyszerû dolog ez: a "humanitárius" szervezetek az államok kormányaitól pénzeket inkasszálnak, amiket aztán szétosztanak a "rászorulóknak", akik ezért a pénzért utat vásárolnak Európába, amely útért visszafizetnek a "humanitárius" embercsempészeknek.

Európába érkezésük után az államok ismét fizetnek a "menekültekért", mégpedig a táborokat üzemeltetõ szervezetnek. És mindezért Soros úr - Rothschild jobbkeze - lobbizik az EU-nál, amely kényszeríti a politikusokat, hogy évente további milliónyi "menekültet" fogadjanak be. A kultúra szétrombolása, új rendszer felállítása mellett, ez egészen jó üzlet. (Legjobb az egészben az, hogy az adófizetõk fizetik a "menekülteknek" az ideutazásukat, itt-tartózkodásukat és olyan egyéb elõnyöket, amilyen szociális ellátás összegeihez a helybeliek nem juthatnak.) S ezeket a pénzeket a bankárok világuralmi csoportja - a Wall Street bûnözõi forgatják, inkasszálják!!!"
33 #3 vizilo
- 2016-09-28 08:27
bivaly : azert én a helyedben nem jellemezném a társaságot...))
4 #4 Posta Imre
- 2016-09-28 09:00
Az Al-Nuszra parancsnoka elmondta, kik támogatják a terroristákat

Az alábbi beszélgetésre egy szíriai kõfejtõben került sor. A terrorszervezet parancsnokának válaszai tiszta képet nyújt arról, hogy valójában ki-kivel harcol a polgárháborúban. És arról is, hogy ki és milyen úton pénzeli, illetve fegyverzi, képzi a terroristákat.

Az ember szóhoz sem jut egy ideig, amikor elolvassa a Kölner Stadt-Anzeiger „Az amerikaiak velünk vannak” címû cikkét, amelyre a 888.hu Nemzetközi sajtószemléje hívta fel a magyar közvélemény figyelmét. Jürgen Todenhöfer, az Iszlám Államot talán legjobban ismerõ német újságíró legutóbb a fiával, Frederic-kel 13 napot töltött a polgárháború sújtotta Szíriában. Tödenhofer tíz nappal ezelõtt – saját bevallása szerint pályafutása során a legnehezebb – interjút készített az Al-Kaida fiókjaként ismert Dzsabat Al-Nuszra terrorszervezet egyik parancsnokával, Abu Al Ezz-zel.

todenhofer-02

Az interjúból kiderül, hogy a terrorszervezetet az amerikaiak a Washington által támogatott kormányok segítségével látja el fegyverekkel.

Ráadásul amerikai kiképzõk is jelen vannak Szíriában, akik a terroristáknak megtanítják az új fegyverek és hadfelszerelések használatát. Abu Al Ezz kijelentette, arra számítanak, hogy még több korszerû fegyvert kapnak támogatóiktól, amelyek segítségével legyõzhetik a szíriai kormányt. Hozzátette: „A harc kemény. A rezsim erõs és Oroszország támogatja” – mondta a terrorszervezet vezetõje.

Abu Al Ezz ezután folyamatosan sorolja a konkrét támogatásokat. Amerikai TOW rakéták segítségével kerültek erõegyensúlyba a „rezsimmel”, tankjaik Líbiából érkeztek Törökországon át, kaptak BM-21-es rakétakilövõket is. És nem csak hadifelszerelést, hanem pénzt is kaptak adott katonai célok eléréséért: 2,3 millió dollár érkezett Szaúd-Arábiától. Például az Al Muszlimijában lévõ gyalogsági kiképzõ iskola elfoglalásáért mintegy 500 000 dollárt kaptak Kuvaittól és további 5 millió dollárt Szaúd-Arábiától.

„A pénz nem egyénektõl, hanem e kormányoktól jött”, tette hozzá Abu Al Ezz.

„Izrael most támogat bennünket, mert Izrael háborúban áll Szíriával és a Hezbollah-val”, jelentette ki. Azt is elmondta, hogy

a Nyugat egyengette a dzsihadisták útját Szíriába Németországból, Franciaországból, Nagy-Britannia, Amerikából „és valamennyi nyugati országból”.

Azt is megerõsítette, hogy a milicisták az oroszok és amerikaiak között kötött tûzszünetet arra használják, hogy új offenzívát indítsanak. Újra rendezték erõiket valamennyi szíriai tartományban. Hangsúlyozta, a Dzsabat Al-Nuszra nem engedi, hogy emberbaráti segítség érje el Aleppo városát. Nyíltan kimondta azt is, hogy a Dzsabat Al-Nuszra „az Al-Kaida része”. (Az Al-Kaidát vádolják a 9/11-es Amerika elleni támadással.)

Az interjúból az is kiderült, hogy a Dzsabat Al-Nuszra miért szakított az Iszlám Állammal: „A helyzet az, hogy korábban az Iszlám Állammal együtt voltunk, de

mivel az Iszlám Államot a nagyhatalmak, mint Amerika politikai érdekei és céljai szerint használták, a csoport eltávolodott elveinktõl”.

(Ha ezt az információt figyelembe vesszük annál a pontnál, mely szerint a nyugati kormányok segítették a dzsihadisták útját Szíriába, akkor arra a következtetésre kell jutnunk, hogy az említett kormányok közvetlenül támogatták az Iszlám Állam utánpótlását emberi erõvel.)

Abu Al Ezz megfogalmazta terrorszervezete célját is, eszerint pedig el akarnak söpörni minden diktátort, elõbb az arab világban, majd után Európában is.http://magyaridok...t-1039723/
267 #5 Perle
- 2016-09-28 10:25
Magyarok??? és migránsok verekedtek össze Németországban:
http://magyaridok...k-1042390/
4 #6 Posta Imre
- 2016-09-28 10:43
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=B2u35bMFyPE[/movie]
2 #7 gerry
- 2016-09-28 11:19
blumenytyip nyero szpatyka lunymutyi to kak ... istenem, de gyönyörü...

Te Imre - nem-e lehetne-e néhány szóban leirni, hogy mit mondottak volt ottan ezek az okoskák?

Nem? :| .... s_f-ang
238 #8 bivaly
- 2016-09-28 12:44
Viziló !

Mondom, ne nézzenek már mindenkit annyira hülyének, hogy mindent elhisznek, amit a pofánkba tolnak ! A magyarnak mondott televízió híradójában pár hónapja okos tojás mûsorvezetõ "úr", ott gyõzködte a riport alanyát, hogy az ISIS mûvégtagokat gyárt, így tudatosítva, hogy milyen humánus ! Érted ? Mûvégtagokat gyártani, az nem egy mûanyag tubus, vagy zacskó ! Oda olyan elképesztõ háttér iparra van szükség, mint egy fegyver gyárhoz ! A történéseket befolyásolni nem tudom semmivel, de ne kelljen már ennyire hülyének lennem, kötelezõen. Mint annyiszor ismétlem, politikailag korrektül.
4 #9 Posta Imre
- 2016-09-28 18:03
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--Ook7jmdX--/c_limit,w_1160/6uupL2QsrTNU9z6Ys.png
http://444.hu/201...-a-bekabol

Gerry, lényegében amit a német leírt a cikkben, hogy az usa támogatja a terroristákat fegyverrel pénzzel...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.58 másodperc
2,685,511 egyedi látogató