Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Benyújtotta lemondását az amerikai hírszerzés csúcsvezetője

KülföldEjnye! Akkó most oroszul beszlő magyar hibrid lesz a főkém? Benyújtotta lemondását James Clapper, az amerikai hírszerzés csúcsvezetője, aki 2010 óta 17 hírszerző ügynökség munkáját irányította.

Clapper csütörtökön a kongresszusban jelentette be, hogy előző nap megírta lemondó levelét Barack Obama elnöknek, s mivel lejár a mandátuma, az átmeneti időszak végén távozik posztjáról. A bejelentést a hírszerzési vezető a kongresszusi meghallgatásán felolvasott nyilatkozatában tette. A meghallgatás egyébként – a hírszerzési ügyekben szokatlanul – ezúttal nyilvános volt.

Adam Schiff, kaliforniai demokrata párti képviselő arról kérdezte Clappert: igazak-e a híresztelések, miszerint hivatalban marad a Trump-kormányzat idején is, mire Clapper azzal válaszolt: „nem uram, tegnap elküldtem lemondó levelemet”.

James Clappert – aki a légierő nyugalmazott altábornagya – 2010-ben nevezték ki a hírszerzés élére, de már régóta – jóval a választésok előtt – jelezte, hogy az idén év végén, mandátuma lejártakor, mindenképpen távozni akar. A szenátus hírszerzési bizottságáank ét tagja csütörtökökn arra sürgette Donald Trump megválasztott elnököt, hogy minél előbb nevezzen ki „tapasztalt hírszerzési szakembert”.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016. november 17. 21:34:48
Belefáradt a lehallgatózásba a csúcsvez. Azért elintézte, hogy minden állam nekik jelentsen.

Elhúztak Ukrajnából az Efbíájosok és Szíájések is. Át lettek dobva a csehekhez és a románokhoz.
http://www.politn...i-cru.html

Obama amerikai művészeket tüntetett ki Szabadság éremmel. Teljesen véletlenül azokat, akik kézzel-lábbal tiltakoztak Trump ellen.
http://www.indepe...22291.html

Csinálja a fesztivált még továbbra is.
7 #2 virag
- 2016. november 18. 07:10:43
Donald Trump megtalálta a nemzetbiztonsági tanácsadóját
http://magyaridok...t-1186237/
267 #3 Perle
- 2016. november 18. 12:33:20
Virág HSZ-éhez csatlakozva.

Az új amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója az amerikai katonai hírszerzés volt vezetője lesz, aki a sokat szidott orosz állami TV állandó kommentátora is.
https://www.washi...story.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.30 másodperc
2,486,738 egyedi látogató