Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Büntetnék az álhírterjesztőket a németek

TechnikaNé mán' a tetű zsidaja, hivatásos álhírgyártók, csalók, zsidványok elkezdtek ott is parancsra rettegni, hogy lelepleződnek? Egy kaptafára megy, pedig akasztófa állnak jobban nekik ...is! A parlamenti választáshoz közeledve egyre nő a média manipulációjától való félelem a német kormánypárti politikusok körében, többen sürgették az álhírek terjesztőinek büntetőjogi felelősségre vonását.

„Szerintem kiemelt szigorúsággal kellene kezelni azokat az álhíreket, amelyekkel a választási kampányt akarják befolyásolni” – mondta Ansgar Heveling, a kormányzó Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusa és a Bundestag belügyi bizottságának elnöke a Rheinische Post című német napilapban kedden megjelent nyilatkozatában.

Heveling azzal gyanúsítja Moszkvát, hogy a német közvélemény befolyásolására készül a 2017-es parlamenti választás előtt. „Oroszországnak az az érdeke, hogy megossza és elbizonytalanítsa társadalmunkat. Nagy a veszély” – idézte a CDU politikusát keddi számában a Passauer Neue Presse című helyi napilap.

A CDU igazságpolitikai szakértője, Patrick Sensburg is úgy véli, hogy „az állam destabilizálása érdekében indított, célzott dezinformációt büntethetővé kellene tenni”.

A koalíciós partner Németország Szociáldemokrata Pártja (SPD) frakcióvezetője, Thomas Oppermann szerint a helyzet súlyosságához fognak igazodni a jogi keretek. „A kitalált hírek, az összeesküvés-elméletek, a gyűlölet és az uszítás” elleni harcban a koalíció „következetesen ki fogja meríteni a fennálló jogi kereteket, és szükség esetén szigorítani fog rajtuk” – jelentette ki. Oppermann kötelezné a Facebook közösségi oldalt, hogy azonnal törölje a bizonyíthatóan álhíreket, illetve tegyen közzé helyreigazítást.

Az SPD hétfőn a többi pártot is felszólította, hogy sorakozzanak fel a kormánykoalíció mögött az álhírek elleni harcban, és ne használják fel politikai előny kovácsolására az információk valódiságával kapcsolatos kételyek keltését.

Hozzászólások

396 #1 Kujak
- 2016. december 14. 09:35:37
Még szerencse, hogy Justitia vak......
s_hoho
4 #2 Posta Imre
- 2016. december 14. 09:40:14
Vakoló! Szabadkómilyes! Álpolitikusok és álbankárok, álrendőrök, álbírók és álügyészek...álhírek alanyai, trágyái.
396 #3 Kujak
- 2016. december 14. 09:59:31
Vakmerően mérlegel s_Hlp
267 #4 Perle
- 2016. december 14. 10:41:29
Javaslom a németeknek, hogy az álhírek és az összeesküvés elméletek ellen küzdjenek észérvekkel. Azok hatnak. :D Továbbá ne becsüljék alá ennyire a német álompolgárokat, mert nem mindegyikük hisz el mindent fenntartás nélkül még a saját kancellárjának sem. Vannak akik, gondolkodnak, utána járnak a gyanús állításoknak.
Már azt is kiderítették, hogy álhír volt az, hogy a rengeteg migráns befogadásával megfogják az Isten lábát. A lépcsőről lelökött fiatal német nő sem hisz már ebben.;)
329 #5 gutai zub
- 2016. december 14. 12:08:46
So rakozzunk fel az álhírek elleni harcban!
"Te rémhírterjesztő ellenforradalmár reszkess"!

Néhány álhír:

Hillary Clinton hazudik.
kampány főnöke, podesta kinézete ellenére nem pedofil
obama nem buzi, és feleségének nincs farka
merkel banya nem ügynök, hanem hazafi (haza banya)

aztán közelebb:
vona sem buzi
orsos nem cigány és nem veri el néha orsosnét
matolcsi, habonyi, és az összes nem lopnak
stb. stb.

És ezek az utolsó 26 27 évben feltűnt nyálas giliszták (bocsánat giliszták) nem undorítóan meztelenek, hanem jól öltözött hercegek
és a népek egyre intelligensebbek, okosabbak, egyre jobb vezetőket szavazgatnak a fülkékben.........
267 #6 Perle
- 2016. december 14. 13:21:48
Itt van ez a hír is, vagy az az esemény, amihez kapcsolódik. Már eleve gyanús. Olyan info lehet, mint az Oszamát megölő amerikai Tengeri Fókát esete, a lezuhanásuk helikopterrel.
http://www.origo....allam.html
33 #7 vizilo
- 2016. december 14. 15:56:17
Ezt nevezik metélt demokráciának ! Szabad Ország Szabad Emberek És Azt Csinálnak Amit Szabad !
4 #8 Posta Imre
- 2016. december 14. 18:40:57
Gutai, kezdjük a biblijánál, mint álhír-prototípusnál, aztán jöhetnek a külnönböző "kódexek" pápaji levelek, hamisítványok egész sora és ne feledjük mikor rotschild elhíresztelte, hogy Napóleon győzött oszt bukott az egész londoni "tőzsde", ő meg felvásárta, amit lehet és nem verték agyon...és lényegéében az egész ismert (etett) történelem telis-tele ilyesmival, vel, nál, nél...

De ne feledjük! A zsidó kezében van a média! Na, akkor most ki a hunyó? Megrendelő, terjesztő..., erjesztő...ha kommunista, ha cionista...

CBJ-ből


2. JEGYZŐKÖNYV

Gazdasági háborúk - a zsidó fölény alapja. Névleges kormány és "titkos tanácsadók". A bomlasztó tanok sikerei. Alkalmazkodókészség a politikában. A sajtó szerepe. Az arany ára és a zsidó áldozat értéke.

Elengedhetetlen céljaink elérésében, hogy a háborúk lehetőleg ne eredményezzenek területi nyereségeket: ilyen módon a háború ki fogja kezdeni a gazdasági alapokat, amikor is a nemzeteknek érezniük kell majd felsőbbségünket. Ez a helyzet mindkét hadviselő felet kiszolgáltatja az egész földre kiterjedő nemzetközi kapcsolatainknak; ezeknek pedig milliónyi szemük van és mentesek mindenféle korlátozástól. A mi nemzetközi jogaink azután el fogják törölni a nemzeti jogokat és éppúgy uralkodni fognak a nemzetek felett, ahogy az államok magánjoga szabályozza az alattvalók egymás közötti kapcsolatait.
Azok a tisztviselők, akiket - a szolgai engedelmességre való alkalmasságuk szigorú tekintetbevételével - a közösségből ki fogunk választani, nem lesznek a kormányzás művészetében gyakorlott személyek és ezért sakkjátékunkban könnyen válnak majd parasztokká művelt és tehetséges emberek kezében, akik az ő tanácsadóik lesznek, szakértők, akiket kora ifjúságuktól kezdve arra képeztek ki és neveltek fel, hogy irányítsák az egész világ ügyeit. Amint önök jól tudják, ezek a közülünk való szakemberek, hogy alkalmassá váljanak a kormányzásra, a politikai terveink végrehajtásához szükséges ismereteket a történelem tanulságaiból és a jelen eseményeinek megfigyeléséből szűrik le. A gójokat nem az előítélet-mentes történelmi megfigyelések gyakorlati alkalmazása vezérli, hanem elméleti mérlegelések, melyek nincsenek kritikai tekintettel az őket követő eseményekre. Ezért nem is kell ezeket a gójokat számításba vennünk - hadd szórakozzanak, amíg órájuk nem üt, hadd éljenek a szórakoztató időtöltés új változatainak reményében, vagy a visszaemlékezésből mindarra, amit élveztek. Hadd tekintsék a legfontosabb dolognak azt a játékot, amelyre vonatkozólag rávettük őket, hogy azt fogadják el, mint a tudomány követelményét. Ennek a ténynek: szem előtt tartásával keltettünk sajtónk segítségével állandóan vak bizalmat ezek iránt az elméletek iránt. A gójok intellektueljei kérkedni fognak tudásukkal s a tudományból nyert ismereteket azok minden logikai igazolása nélkül - igyekezni fognak a gyakorlatban alkalmazni. Márpedig ezeket az ismereteket a mi ügynökeink ravaszul úgy állították össze, hogy a gójok gondolkozását abba az irányba tereljék, amely számunkra kívánatos. ...

A mai államok kezében van egy hatalmas erő, amely irányítja a nép gondolkozását: ez a sajtó. A sajtónak az a feladata, hogy rámutasson elengedhetetlennek hitt követelményekre, hangot adjon a nép panaszainak, kifejezést adjon az elégedetlenségnek, s előidézzen elégedetlenséget. A sajtóban megtestesül a szólásszabadság diadala. A gójok államai azonban nem tudták, hogyan használják fel ezt az erőt, s így a mi kezünkbe hullott. A sajtó révén szereztük meg a hatalmat arra, hogy befolyásunkat érvényesítsük, miközben mi magunk a háttérben maradtunk. A sajtónak köszönhető, hogy kezünkbe kaparintottuk az aranyat, bár tengernyi vér és könny árán jutottunk hozzá. De kifizetődött számunkra, noha sokakat kellett feláldoznunk népünkből. Isten szemében minden egyes áldozat a mi oldalunkon felér ezer gójjal.
238 #9 bivaly
- 2016. december 14. 22:11:24
A Cion Bölcsinek Jegyzőkönyve napi szinten érzékelhető. Ez nevezik "életnek". Meg a "hétköznapok problémáinak" !
Az írás nem más, mint használati utasítás, más szóval napi parancs a végrehajtóknak. A szereterezgő idióta meg megkérdezi önmagától a torka elvágása után, hogy ez hogyan lehetséges ? A válaszra nincs idő, az agy tíz másodperc múlva lekapcsol a test nélkül. Isteni automatizmus.
Hurrá faszfejek ! Csak jó ember, meg rossz ember van . Nektek ! Meg elméletben ! Semmi faji kérdés, rohadt szemét ......................................, aki nem így gondolja ! Tényleg ? Tényleg nem kezd világosodni ?
4 #10 Posta Imre
- 2016. december 15. 06:02:47
Bivaly az arany termelés három nagymestere jelenleg: Kína, Ausztrália és Oroszország. A CBJ-t az olvasás és betűvetés megtanulásával kell minden nemzsidó a vérébe pumpálja. Úgy immunitást szerezhet a tetvedékek manipulácionja ellen. Persze már késő ehhez, de jól hangzik.
238 #11 bivaly
- 2016. december 16. 07:31:15
Imre !

Kína nagyon Patyomkin ám !!! Ne vedd készpénznek, bárki bármit mond. Kezd dőlni a nagy fellendülés. Lehet, hogy Trump báb, de hogy vissza kell vinni a termelést az USA-ba, mert gyakorlatilag gazdasági öngyilkosság, ami az utóbbi ötven évben folyik . Kína egy dísz kirakat, és a fele sem igaz. A jüan is csak olyan szar pénz mint a dollár. Imre, nincs mögötte csak két milliárd géppisztoly ! Az nem érték, csak erő. Nagy a különbség szerintem. És egészen biztos vagyok a magam ítéletében, a majmok sok mindenre megtaníthatók, de mindenre nem, és soha nem lesz belőlük ember.
4 #12 Posta Imre
- 2016. december 16. 12:39:33
Bivaly, csak egy Föld van ebben a galaxisban. Ez Gálya már globalizált. Nincsenek országok, nemzetek, népek jó ideje, csak a látszat. Az állapot végleges és megfellebbezhetetlen...volt.

Kína nem számít, ahogy Oroszország, vagy ez a tetűfészek "Magyarország" sem. Ahhoz, hogy ne rogyjon össze a "világgazdaság és piac, vagy áthelyezik a xart balanszírozva, vagy világháború. Puszi haverok háturul mind az amcsik, oroszok és kínaiak is. Egy szabadkőműves zsidó brancs, ezt megtrágyaltuk rég. Viszont megbukott az eredeti mutatvány és kóhn-cepciót kell váltaniuk. Nekem dosztmindegy, hogy Fabatka, vagy dollár, vagy yüan, vagy minek nevezik az "igérvényt", nem ideológiai kérdés, hanem létszükség. No nem a tiéd, vagy enyém, hanem ezé az "állatkerté", nehogy teljesen leomoljon a vakolat és kidőljön a bűzlő csontváz-had.

Kína a Selyemút-projekttel szövi át a "világot", de ebben az "usa" ugyanúgy benne van, mint eddig bármiben. Fogd fel úgy, hogy a "háborúkat" tiltották be "onnan nagyon fentről", és ki köll találni valami békésebb és persze most antiszemitább megoldást. Képzeld el, hogy sok majmot beterelnek a pályára és közéjük dobnak egy lasztit, had játszadozzanak. A csapat tulajdonosának a lényeg az, hogy menjen az idő és a szurkolás, fogadás, de meg ehhő nem baj, ha a majmok komolyan is veszik, hogy ők egy csapat, vagy indivídum és fontosságot tulajdonítanak a labda birtoklásának, vagy valami győzelmi ideológiának.

Szavad ne feledd, van rá teória, hogy a majmok egykor emberek voltak, de fordított "evolúció" zajlik. Nem biztos, hogy elvetendő elképzelés.
12 #13 spartakusz
- 2016. december 16. 13:22:33
KARAUL TALÁN UTOLSÓ ÜZENETE:

http://magyarnemz...ak-karaul/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
2,486,753 egyedi látogató