Honnan olvasnak:



Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Büntetnék az álhírterjesztõket a németek

TechnikaNé mán' a tetû zsidaja, hivatásos álhírgyártók, csalók, zsidványok elkezdtek ott is parancsra rettegni, hogy leleplezõdnek? Egy kaptafára megy, pedig akasztófa állnak jobban nekik ...is! A parlamenti választáshoz közeledve egyre nõ a média manipulációjától való félelem a német kormánypárti politikusok körében, többen sürgették az álhírek terjesztõinek büntetõjogi felelõsségre vonását.

„Szerintem kiemelt szigorúsággal kellene kezelni azokat az álhíreket, amelyekkel a választási kampányt akarják befolyásolni” – mondta Ansgar Heveling, a kormányzó Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusa és a Bundestag belügyi bizottságának elnöke a Rheinische Post címû német napilapban kedden megjelent nyilatkozatában.

Heveling azzal gyanúsítja Moszkvát, hogy a német közvélemény befolyásolására készül a 2017-es parlamenti választás elõtt. „Oroszországnak az az érdeke, hogy megossza és elbizonytalanítsa társadalmunkat. Nagy a veszély” – idézte a CDU politikusát keddi számában a Passauer Neue Presse címû helyi napilap.

A CDU igazságpolitikai szakértõje, Patrick Sensburg is úgy véli, hogy „az állam destabilizálása érdekében indított, célzott dezinformációt büntethetõvé kellene tenni”.

A koalíciós partner Németország Szociáldemokrata Pártja (SPD) frakcióvezetõje, Thomas Oppermann szerint a helyzet súlyosságához fognak igazodni a jogi keretek. „A kitalált hírek, az összeesküvés-elméletek, a gyûlölet és az uszítás” elleni harcban a koalíció „következetesen ki fogja meríteni a fennálló jogi kereteket, és szükség esetén szigorítani fog rajtuk” – jelentette ki. Oppermann kötelezné a Facebook közösségi oldalt, hogy azonnal törölje a bizonyíthatóan álhíreket, illetve tegyen közzé helyreigazítást.

Az SPD hétfõn a többi pártot is felszólította, hogy sorakozzanak fel a kormánykoalíció mögött az álhírek elleni harcban, és ne használják fel politikai elõny kovácsolására az információk valódiságával kapcsolatos kételyek keltését.

Hozzászólások

396 #1 Kujak
- 2016-12-14 09:35
Még szerencse, hogy Justitia vak......
s_hoho
4 #2 Posta Imre
- 2016-12-14 09:40
Vakoló! Szabadkómilyes! Álpolitikusok és álbankárok, álrendõrök, álbírók és álügyészek...álhírek alanyai, trágyái.
396 #3 Kujak
- 2016-12-14 09:59
Vakmerõen mérlegel s_Hlp
267 #4 Perle
- 2016-12-14 10:41
Javaslom a németeknek, hogy az álhírek és az összeesküvés elméletek ellen küzdjenek észérvekkel. Azok hatnak. :D Továbbá ne becsüljék alá ennyire a német álompolgárokat, mert nem mindegyikük hisz el mindent fenntartás nélkül még a saját kancellárjának sem. Vannak akik, gondolkodnak, utána járnak a gyanús állításoknak.
Már azt is kiderítették, hogy álhír volt az, hogy a rengeteg migráns befogadásával megfogják az Isten lábát. A lépcsõrõl lelökött fiatal német nõ sem hisz már ebben.;)
329 #5 gutai zub
- 2016-12-14 12:08
So rakozzunk fel az álhírek elleni harcban!
"Te rémhírterjesztõ ellenforradalmár reszkess"!

Néhány álhír:

Hillary Clinton hazudik.
kampány fõnöke, podesta kinézete ellenére nem pedofil
obama nem buzi, és feleségének nincs farka
merkel banya nem ügynök, hanem hazafi (haza banya)

aztán közelebb:
vona sem buzi
orsos nem cigány és nem veri el néha orsosnét
matolcsi, habonyi, és az összes nem lopnak
stb. stb.

És ezek az utolsó 26 27 évben feltûnt nyálas giliszták (bocsánat giliszták) nem undorítóan meztelenek, hanem jól öltözött hercegek
és a népek egyre intelligensebbek, okosabbak, egyre jobb vezetõket szavazgatnak a fülkékben.........
267 #6 Perle
- 2016-12-14 13:21
Itt van ez a hír is, vagy az az esemény, amihez kapcsolódik. Már eleve gyanús. Olyan info lehet, mint az Oszamát megölõ amerikai Tengeri Fókát esete, a lezuhanásuk helikopterrel.
http://www.origo....allam.html
33 #7 vizilo
- 2016-12-14 15:56
Ezt nevezik metélt demokráciának ! Szabad Ország Szabad Emberek És Azt Csinálnak Amit Szabad !
4 #8 Posta Imre
- 2016-12-14 18:40
Gutai, kezdjük a biblijánál, mint álhír-prototípusnál, aztán jöhetnek a külnönbözõ "kódexek" pápaji levelek, hamisítványok egész sora és ne feledjük mikor rotschild elhíresztelte, hogy Napóleon gyõzött oszt bukott az egész londoni "tõzsde", õ meg felvásárta, amit lehet és nem verték agyon...és lényegéében az egész ismert (etett) történelem telis-tele ilyesmival, vel, nál, nél...

De ne feledjük! A zsidó kezében van a média! Na, akkor most ki a hunyó? Megrendelõ, terjesztõ..., erjesztõ...ha kommunista, ha cionista...

CBJ-bõl


2. JEGYZÕKÖNYV

Gazdasági háborúk - a zsidó fölény alapja. Névleges kormány és "titkos tanácsadók". A bomlasztó tanok sikerei. Alkalmazkodókészség a politikában. A sajtó szerepe. Az arany ára és a zsidó áldozat értéke.

Elengedhetetlen céljaink elérésében, hogy a háborúk lehetõleg ne eredményezzenek területi nyereségeket: ilyen módon a háború ki fogja kezdeni a gazdasági alapokat, amikor is a nemzeteknek érezniük kell majd felsõbbségünket. Ez a helyzet mindkét hadviselõ felet kiszolgáltatja az egész földre kiterjedõ nemzetközi kapcsolatainknak; ezeknek pedig milliónyi szemük van és mentesek mindenféle korlátozástól. A mi nemzetközi jogaink azután el fogják törölni a nemzeti jogokat és éppúgy uralkodni fognak a nemzetek felett, ahogy az államok magánjoga szabályozza az alattvalók egymás közötti kapcsolatait.
Azok a tisztviselõk, akiket - a szolgai engedelmességre való alkalmasságuk szigorú tekintetbevételével - a közösségbõl ki fogunk választani, nem lesznek a kormányzás mûvészetében gyakorlott személyek és ezért sakkjátékunkban könnyen válnak majd parasztokká mûvelt és tehetséges emberek kezében, akik az õ tanácsadóik lesznek, szakértõk, akiket kora ifjúságuktól kezdve arra képeztek ki és neveltek fel, hogy irányítsák az egész világ ügyeit. Amint önök jól tudják, ezek a közülünk való szakemberek, hogy alkalmassá váljanak a kormányzásra, a politikai terveink végrehajtásához szükséges ismereteket a történelem tanulságaiból és a jelen eseményeinek megfigyelésébõl szûrik le. A gójokat nem az elõítélet-mentes történelmi megfigyelések gyakorlati alkalmazása vezérli, hanem elméleti mérlegelések, melyek nincsenek kritikai tekintettel az õket követõ eseményekre. Ezért nem is kell ezeket a gójokat számításba vennünk - hadd szórakozzanak, amíg órájuk nem üt, hadd éljenek a szórakoztató idõtöltés új változatainak reményében, vagy a visszaemlékezésbõl mindarra, amit élveztek. Hadd tekintsék a legfontosabb dolognak azt a játékot, amelyre vonatkozólag rávettük õket, hogy azt fogadják el, mint a tudomány követelményét. Ennek a ténynek: szem elõtt tartásával keltettünk sajtónk segítségével állandóan vak bizalmat ezek iránt az elméletek iránt. A gójok intellektueljei kérkedni fognak tudásukkal s a tudományból nyert ismereteket azok minden logikai igazolása nélkül - igyekezni fognak a gyakorlatban alkalmazni. Márpedig ezeket az ismereteket a mi ügynökeink ravaszul úgy állították össze, hogy a gójok gondolkozását abba az irányba tereljék, amely számunkra kívánatos. ...

A mai államok kezében van egy hatalmas erõ, amely irányítja a nép gondolkozását: ez a sajtó. A sajtónak az a feladata, hogy rámutasson elengedhetetlennek hitt követelményekre, hangot adjon a nép panaszainak, kifejezést adjon az elégedetlenségnek, s elõidézzen elégedetlenséget. A sajtóban megtestesül a szólásszabadság diadala. A gójok államai azonban nem tudták, hogyan használják fel ezt az erõt, s így a mi kezünkbe hullott. A sajtó révén szereztük meg a hatalmat arra, hogy befolyásunkat érvényesítsük, miközben mi magunk a háttérben maradtunk. A sajtónak köszönhetõ, hogy kezünkbe kaparintottuk az aranyat, bár tengernyi vér és könny árán jutottunk hozzá. De kifizetõdött számunkra, noha sokakat kellett feláldoznunk népünkbõl. Isten szemében minden egyes áldozat a mi oldalunkon felér ezer gójjal.
238 #9 bivaly
- 2016-12-14 22:11
A Cion Bölcsinek Jegyzõkönyve napi szinten érzékelhetõ. Ez nevezik "életnek". Meg a "hétköznapok problémáinak" !
Az írás nem más, mint használati utasítás, más szóval napi parancs a végrehajtóknak. A szereterezgõ idióta meg megkérdezi önmagától a torka elvágása után, hogy ez hogyan lehetséges ? A válaszra nincs idõ, az agy tíz másodperc múlva lekapcsol a test nélkül. Isteni automatizmus.
Hurrá faszfejek ! Csak jó ember, meg rossz ember van . Nektek ! Meg elméletben ! Semmi faji kérdés, rohadt szemét ......................................, aki nem így gondolja ! Tényleg ? Tényleg nem kezd világosodni ?
4 #10 Posta Imre
- 2016-12-15 06:02
Bivaly az arany termelés három nagymestere jelenleg: Kína, Ausztrália és Oroszország. A CBJ-t az olvasás és betûvetés megtanulásával kell minden nemzsidó a vérébe pumpálja. Úgy immunitást szerezhet a tetvedékek manipulácionja ellen. Persze már késõ ehhez, de jól hangzik.
238 #11 bivaly
- 2016-12-16 07:31
Imre !

Kína nagyon Patyomkin ám !!! Ne vedd készpénznek, bárki bármit mond. Kezd dõlni a nagy fellendülés. Lehet, hogy Trump báb, de hogy vissza kell vinni a termelést az USA-ba, mert gyakorlatilag gazdasági öngyilkosság, ami az utóbbi ötven évben folyik . Kína egy dísz kirakat, és a fele sem igaz. A jüan is csak olyan szar pénz mint a dollár. Imre, nincs mögötte csak két milliárd géppisztoly ! Az nem érték, csak erõ. Nagy a különbség szerintem. És egészen biztos vagyok a magam ítéletében, a majmok sok mindenre megtaníthatók, de mindenre nem, és soha nem lesz belõlük ember.
4 #12 Posta Imre
- 2016-12-16 12:39
Bivaly, csak egy Föld van ebben a galaxisban. Ez Gálya már globalizált. Nincsenek országok, nemzetek, népek jó ideje, csak a látszat. Az állapot végleges és megfellebbezhetetlen...volt.

Kína nem számít, ahogy Oroszország, vagy ez a tetûfészek "Magyarország" sem. Ahhoz, hogy ne rogyjon össze a "világgazdaság és piac, vagy áthelyezik a xart balanszírozva, vagy világháború. Puszi haverok háturul mind az amcsik, oroszok és kínaiak is. Egy szabadkõmûves zsidó brancs, ezt megtrágyaltuk rég. Viszont megbukott az eredeti mutatvány és kóhn-cepciót kell váltaniuk. Nekem dosztmindegy, hogy Fabatka, vagy dollár, vagy yüan, vagy minek nevezik az "igérvényt", nem ideológiai kérdés, hanem létszükség. No nem a tiéd, vagy enyém, hanem ezé az "állatkerté", nehogy teljesen leomoljon a vakolat és kidõljön a bûzlõ csontváz-had.

Kína a Selyemút-projekttel szövi át a "világot", de ebben az "usa" ugyanúgy benne van, mint eddig bármiben. Fogd fel úgy, hogy a "háborúkat" tiltották be "onnan nagyon fentrõl", és ki köll találni valami békésebb és persze most antiszemitább megoldást. Képzeld el, hogy sok majmot beterelnek a pályára és közéjük dobnak egy lasztit, had játszadozzanak. A csapat tulajdonosának a lényeg az, hogy menjen az idõ és a szurkolás, fogadás, de meg ehhõ nem baj, ha a majmok komolyan is veszik, hogy õk egy csapat, vagy indivídum és fontosságot tulajdonítanak a labda birtoklásának, vagy valami gyõzelmi ideológiának.

Szavad ne feledd, van rá teória, hogy a majmok egykor emberek voltak, de fordított "evolúció" zajlik. Nem biztos, hogy elvetendõ elképzelés.
12 #13 spartakusz
- 2016-12-16 13:22
KARAUL TALÁN UTOLSÓ ÜZENETE:

http://magyarnemz...ak-karaul/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.69 másodperc
2,743,066 egyedi látogató