Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Elég volt a náci bûnök miatti szégyenkezésbõl'

Tanácsadás - megunta a holokausztozást az AfD egyik vezetõje
Björn Höcke elég nagy felzúdulást keltett Németországban, miután egy drezdai sörcsarnokban tartott pártrendezvényen arról beszélt, eljött végre az ideje leszámolni a háború utáni politikai konszenzussal, és véget vetni végre a holokauszt miatt szégyenkezõ megemlékezéseknek.

A párt thüringiai szervezetét vezetõ Höcke kikelt az ellen, hogy Németország évtizedek óta, újra és újra bûnösnek vallja magát a náci korszakban történtek miatt. Az egykori történelemtanár szerint az országban azt tanítják, hogy a német múlt sötét és szörnyû, elhomályosítva mindazokat a tudományos és mûvészeti csodákat, amiket németek alkottak.

Höcke szerint valakik nagy munkát tettek abba 1945 óta, hogy elvágják az országot gyökereitõl, és majdnem sikert is értek, emiatt pedig az ország lelkülete mai napig egy legyõzött, megtépázott népét tükrözi.

Nincs még egy ország, amelyik fõvárosa szívében emlékmûvet állított volna a szégyennek, utalt a 2005-ben átadott, a 6 millió meggyilkolt zsidó emlékének megõrzésére állított holokauszt-emlékmûre Berlin közepén.

"Ez nem folytatódhat így tovább" - zárta felszólalását Höcke, a közönség pedig nem maradt adós: sûrû "Deutschland, Deutschland" kántálással hálálta meg az elõadást.

Az eseményt egyébként egy ifjúsági szervezet hozta össze, de a felvételen látszik, hogy a közönség inkább az idõsebb korosztályból adódott össze.

Höcke ellen szót emelt már a németországi zsidók tanácsa és Sigmar Gabriel szociáldemokrata alkancellár is.

Frauke Petry eddig is kiállt a szélsõjobboldali Alternative für Deutschland põárton belül is a radikálisabb vonalat képviselõ, a pártban befolyásosnak számító Höcke mellett.

A legfrissebb felmérések szerint a menekültválságban megizmosodott AfD országosan valahol 11 és 15 százalék közötti tábort tudhat maga mögött. (Guardian)Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2017-01-20 05:41
A világ legnagyobb zsidóbûnözõi.
http://hu.rightpe...B6z%C5%91i
299 #2 i_gazember
- 2017-01-20 08:22
Végigfutottam a linken megadott listán.
Szomorú, (de nem nekem).
Nem vagyok egy melldöngetõs magyar,
de most hálát adok az égnek, hogy az vagyok, aki vagyok.
Pogány, és az is maradok!
Bízok benne, és úgy sejtem, hogy igaz magyarokról ilyen listát nem lehet összeállítani.

A németeknek meg azt üzenem, hogy ha a náci bûnök szégyenkezésébõl elég volt, akkor jöhet az azt megelõzõ afrikai népirtás miatti szégyenkezés is. Persze tudom én azt, hogy mi mindannyian Isten bárányai vagyunk, akik meg-megtévednek az úton, ami alól én magam sem vagyok kivétel, ezért fogadják tõlem a fenti megnyilvánulásomat sajnálkozásnak, és ne vegyék rossznéven. Még akkor sem, ha ez egyfajta visszavágásnak tûnik arra, hogy Ti (a németek) lenéztétek, és le is nézitek a magyart. Inkább okuljunk a múlt hibáiból és segítsük egymást. De ne úgy, hogy belehajszoltok minket Trianonba, meg Párizsba, ahol számunkra elég rossz üzlet köttetet. Igaz, hogy ehhez a rossz üzlethez mi is, vagy inkább a vezetõink is kelletünk / kelletek - na meg egy harácsolós banda.
123 #3 fsavanyu
- 2017-01-20 13:44
I- gazember! Ne feletkezzünk meg a )907 es pozsonyi csatárol se! Ami azóta is tart.Jól gyünne a kártalanitás, meg amit azóta elloptak, mi nem felejtünk!
299 #4 i_gazember
- 2017-01-20 16:19
Köszönöm a kiegészítést!
És egy kis lelkesedésre kérek engedélyt, hogy feltöltõdve visszacsöppenjek a hétköznapokba.

Azt mondják, hogy a magyar büszkefajta,
Talán csak nem azért, mert nincsen szégyenfoltja?

S ha Te magad magyarnak gondolod,
Szégyenkesésre ne adjál okot!

Vigyázz magadra, családra és embertársra,
Fogunk mi még vigadni, Istennek és egymásnak hálát adva!
118 #5 keepfargo
- 2017-01-21 20:55
Jajjaj, Höcke!
Baj van, hallod-e?

(Föleg akkor, ha te mondtad, és nemcsak az újságíró adta a szádba: a " 6 millió meggyilkolt zsidó" - bejáratott hazugság-formulát..)

Milyen 6 millió?
milyen meggyilkolás?
milyen zsidó?

Ugye annyian nem voltak, egy nulla hibádzik...

Gázkamra nem volt se A.-ban, sem sehol (a fertötlenítöben ürültek ki a ZyklonB-s dobozok, mert azzal a gázzal csak soklábú apró férget lehet ölni, kétlábú nagyot nem..)

A zsidó nem népcsoport, mint ahogy nem kisebbség M.o.-on sem, hanem vallási "hovatartozás"....ezt ök mondják. Igy felvetödik a kérdés:
A gyüjtötáborok hány lakója tartozott a zsidó valláshoz - mondjuk százalékban kifejezve?

Szóval pontosabban kellene fogalmazni, kedves Höcke mester, mert mint látod, könnyen annak csinálsz reklámot, akinek legkevésbé akarsz, és azt járatod le, akiröl nem is sejted...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
2,744,758 egyedi látogató