Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Elég volt a náci bűnök miatti szégyenkezésből'

Tanácsadás - megunta a holokausztozást az AfD egyik vezetője
Björn Höcke elég nagy felzúdulást keltett Németországban, miután egy drezdai sörcsarnokban tartott pártrendezvényen arról beszélt, eljött végre az ideje leszámolni a háború utáni politikai konszenzussal, és véget vetni végre a holokauszt miatt szégyenkező megemlékezéseknek.

A párt thüringiai szervezetét vezető Höcke kikelt az ellen, hogy Németország évtizedek óta, újra és újra bűnösnek vallja magát a náci korszakban történtek miatt. Az egykori történelemtanár szerint az országban azt tanítják, hogy a német múlt sötét és szörnyű, elhomályosítva mindazokat a tudományos és művészeti csodákat, amiket németek alkottak.

Höcke szerint valakik nagy munkát tettek abba 1945 óta, hogy elvágják az országot gyökereitől, és majdnem sikert is értek, emiatt pedig az ország lelkülete mai napig egy legyőzött, megtépázott népét tükrözi.

Nincs még egy ország, amelyik fővárosa szívében emlékművet állított volna a szégyennek, utalt a 2005-ben átadott, a 6 millió meggyilkolt zsidó emlékének megőrzésére állított holokauszt-emlékműre Berlin közepén.

"Ez nem folytatódhat így tovább" - zárta felszólalását Höcke, a közönség pedig nem maradt adós: sűrű "Deutschland, Deutschland" kántálással hálálta meg az előadást.

Az eseményt egyébként egy ifjúsági szervezet hozta össze, de a felvételen látszik, hogy a közönség inkább az idősebb korosztályból adódott össze.

Höcke ellen szót emelt már a németországi zsidók tanácsa és Sigmar Gabriel szociáldemokrata alkancellár is.

Frauke Petry eddig is kiállt a szélsőjobboldali Alternative für Deutschland pőárton belül is a radikálisabb vonalat képviselő, a pártban befolyásosnak számító Höcke mellett.

A legfrissebb felmérések szerint a menekültválságban megizmosodott AfD országosan valahol 11 és 15 százalék közötti tábort tudhat maga mögött. (Guardian)Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2017. január 20. 05:41:44
A világ legnagyobb zsidóbűnözői.
http://hu.rightpe...B6z%C5%91i
299 #2 i_gazember
- 2017. január 20. 08:22:48
Végigfutottam a linken megadott listán.
Szomorú, (de nem nekem).
Nem vagyok egy melldöngetős magyar,
de most hálát adok az égnek, hogy az vagyok, aki vagyok.
Pogány, és az is maradok!
Bízok benne, és úgy sejtem, hogy igaz magyarokról ilyen listát nem lehet összeállítani.

A németeknek meg azt üzenem, hogy ha a náci bűnök szégyenkezéséből elég volt, akkor jöhet az azt megelőző afrikai népirtás miatti szégyenkezés is. Persze tudom én azt, hogy mi mindannyian Isten bárányai vagyunk, akik meg-megtévednek az úton, ami alól én magam sem vagyok kivétel, ezért fogadják tőlem a fenti megnyilvánulásomat sajnálkozásnak, és ne vegyék rossznéven. Még akkor sem, ha ez egyfajta visszavágásnak tűnik arra, hogy Ti (a németek) lenéztétek, és le is nézitek a magyart. Inkább okuljunk a múlt hibáiból és segítsük egymást. De ne úgy, hogy belehajszoltok minket Trianonba, meg Párizsba, ahol számunkra elég rossz üzlet köttetet. Igaz, hogy ehhez a rossz üzlethez mi is, vagy inkább a vezetőink is kelletünk / kelletek - na meg egy harácsolós banda.
123 #3 fsavanyu
- 2017. január 20. 13:44:38
I- gazember! Ne feletkezzünk meg a )907 es pozsonyi csatárol se! Ami azóta is tart.Jól gyünne a kártalanitás, meg amit azóta elloptak, mi nem felejtünk!
299 #4 i_gazember
- 2017. január 20. 16:19:03
Köszönöm a kiegészítést!
És egy kis lelkesedésre kérek engedélyt, hogy feltöltődve visszacsöppenjek a hétköznapokba.

Azt mondják, hogy a magyar büszkefajta,
Talán csak nem azért, mert nincsen szégyenfoltja?

S ha Te magad magyarnak gondolod,
Szégyenkesésre ne adjál okot!

Vigyázz magadra, családra és embertársra,
Fogunk mi még vigadni, Istennek és egymásnak hálát adva!
118 #5 keepfargo
- 2017. január 21. 20:55:06
Jajjaj, Höcke!
Baj van, hallod-e?

(Föleg akkor, ha te mondtad, és nemcsak az újságíró adta a szádba: a " 6 millió meggyilkolt zsidó" - bejáratott hazugság-formulát..)

Milyen 6 millió?
milyen meggyilkolás?
milyen zsidó?

Ugye annyian nem voltak, egy nulla hibádzik...

Gázkamra nem volt se A.-ban, sem sehol (a fertötlenítöben ürültek ki a ZyklonB-s dobozok, mert azzal a gázzal csak soklábú apró férget lehet ölni, kétlábú nagyot nem..)

A zsidó nem népcsoport, mint ahogy nem kisebbség M.o.-on sem, hanem vallási "hovatartozás"....ezt ök mondják. Igy felvetödik a kérdés:
A gyüjtötáborok hány lakója tartozott a zsidó valláshoz - mondjuk százalékban kifejezve?

Szóval pontosabban kellene fogalmazni, kedves Höcke mester, mert mint látod, könnyen annak csinálsz reklámot, akinek legkevésbé akarsz, és azt járatod le, akiröl nem is sejted...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
2,487,339 egyedi látogató