Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Soros-szövege alatt kezdett zsidózni, kirúgták az osztrák képviselőt

KülföldEljött a "zsidózás" kora! A "politikus" nem tehet semmit, de mocskosul büszke azokra a "fügétlenekre", akik kimondják helyettük az igazat. Most hova sz@rjak? Kizárták az Osztrák Szabadságpárt egyik képviselőjét, mert egyetértését fejezte ki egy aniszemita Facebook-bejegyzés alatt, amely pont Orbán Viktor Soros György elleni támadásához kapcsolódott.

Kizárta soraiból az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) egyik parlamenti képviselőjét, Susanne Wintert amiatt, hogy a Facebookon posztolt bejegyzésében támogatóan szólt hozzá egy antiszemita megnyilatkozáshoz.

Eredetileg egy másik személy azt a cikket rakta ki a Facebookra, amelyben Orbán Viktor Soros Györgyöt támadja azzal, hogy az beavatkozik az európai politikába és gerjeszti az ide tartó menekültáradatot. A Local.at szerint az illető azzal a szöveggel posztolta a cikket, hogy a cionista pénzemberek világszintű problémát jelentenek, és hogy szerinte a gazdag amerikai cionista zsidók most megbosszulják Európán és Németországon az évszázados zsidóüldöztetést.

Ehhez fűzte hozzá Winter képviselő azt a kommentet – egy mosoly jel kíséretében –, hogy: "A számból vette ki a szót", majd hozzáfűzte, hogy ő ugyan nem írhat le bármit, de nagyon büszke azokra a bátor és független emberekre, akik ezt megteszik.

Annak ellenére, hogy Winter most sem merte leírni, pontosan mit gondol, az egyetértése már elég volt a kizárásához. Az FPÖ azzal indokolta tettét, hogy ezzel a cselekedetével "átlépte a megengedett határt". A párt arra is felszólította Wintert, hogy távozzék képviselői helyéről is, amire viszont sokak szerint nem lesz hajlandó.

Susanne Winternek nem ez az első ilyen botránya. Már 2009 januárjában bíróság előtt kellett felelnie azokért az iszlám hívőket sértő kijelentéseiért, amelyeket az ügyészség vádiratában uszításnak és becsmérlésnek minősített.
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2015. november 03. 13:52:35
Ausztria szabad orszag szabad emberekkel es azt beszelnek amit szabad !!!! Ez metelt demokracia .
48 #2 ro-zsola
- 2015. november 03. 14:01:22
milyen dolog az , hogy egy képviselőt kizárnak mert " zsidózott " ?
No , kérem. Az a képviselőt demokratikus választáson az választópolgárok akarata jutatta be a parlamentbe ahol a választópolgárokat képviseli. Ha az illető képviselő " zsidózott " azért tette ( nagyon helyesen ! ) mert az őt megválasztó állampolgárok véleményének adott hangot.
Mi európaiak mindannyian " Charlie " vagyunk. Hol van a szólásszabadság alapvető emberi joga ami a demokrácia lelke ?
A parlamentben elvégre a választópolgárok irányítanak az általuk megválasztott képviselőt felhasználva mint egyfajta " közös hangot ". Egyetlen képviselőnek sem lehet önálló véleménye. Csupán az őt megválasztó állampolgárok közös véleményét mondhatja el. Ezért a képviselő nem vonható felelőségre
33 #3 vizilo
- 2015. november 03. 14:07:59
ro-zsola a kepviselö nem jol fogalmazott ha ugy fogalmaz hogy" Mastelmplomba jarok-azaz Hitgyülisek " -akkor nem törtenik ilyen !!!!
4 #4 Posta Imre
- 2015. november 03. 15:11:18
Rozsola a "képviselők" zöme bürökrata, a kutya nem választotta, "listáról" került be. Érted ezt? Nem kellett szavazni sem rájuk. Szegedit ki szavazta be az EU-ba? A kutya sem. Vona-zazriék eldöntötték és a mocskos zsizsik ott fűrészelte a fingot, meg mindenhol máshol.
48 #5 ro-zsola
- 2015. november 03. 15:41:01
Ez nem igaz. Egy jólmüködő demokráciában a választók akarata érvényesül. Winter képviselőnő egy igazi demokrata aki számára a választópolgárok akarata a legfontosabb. Nézzézek meg Oroszországot ahol a " legtökéletesebb demokrácia van " , bármelyik képviselő szabadon " zsidózhat " ha megkapja a " felhatalmazást " az őt megválasztó állampolgároktól
60 #6 csaba
- 2015. november 03. 15:45:12
,, Ha a szavazástól bármi megváltozna, betiltanák! ,,
s_nezem
48 #7 ro-zsola
- 2015. november 03. 15:56:21
Dehogyis. A szavazáskor döntöd el milyen életed lesz 4 évig.
Nemsokára nekünk is " népszavazni " kell. Betiltjuk e vagy sem az izraelták számára az " értelmiségi foglalkozásokat ".
Nem engedhetjük meg , hogy amerikai tipusú diktatúra legyen Magyarföldön. A magyar egyetemeken bármiről lehet vitázni. Elutasítunk mindenféle diszkriminációt amit " egyesek érzékeny lelkük sérülésének " mondva alkalmazni akarnának
Egy képviselőnek joga és kötelessége " zsidózni " a Parlamentben ha a választópolgárok erre felhatalmazzák. Minden választópolgárnak joga van hallatni a hangját a Parlamentben az általa megválasztott képviselőn keresztül.
8 #8 miskolcilaci
- 2015. november 03. 18:21:41
kepfeltoltes.hu/151103/12195906_1221722554512006_3199405716844645304_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/151103/tumblr_mzpdyl8SCD1rbp49oo1_500_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
2,486,855 egyedi látogató