Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktor: ha a magyar emberek biztonságáról van szó, nincs pardon

Fiam az egyetemről hazajőve mondja: közgázból tanulják, hogy a pénz mögött nincs fedezet, bármikor kipukk...és Kaddafit is azért nyírták ki a ...(nem zsidóztak, csak aki akarta érthette)...mert...Szóval lassan a hülyeségeink realitássá válnak! Szebb jövőt, kedves idióta "nemzet"! A migrációt tartja a konfliktusok középpontjának Orbán Viktor miniszterelnök, aki a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában kijelentette: ha a magyar emberek biztonságáról van szó, akkor nincs pardon.

Értékelése szerint ma egy kampányfőpróba zajlik Magyarországon, ez kavarta fel az állóvizet és „töltötte meg ricsajjal a nagyhetet”.

A felsőoktatási törvény módosításával összefüggésben érthetőnek tartotta, hogy Soros György nemzetközi és hazai hálózata tiltakozik, mivel az „megfizeti az embereit”. Annak megértése azonban még előttük van – folytatta -, miért van az, hogy magyar akadémikusok, tudósok, hazai egyetemeken tanító professzorok nem azért lépnek fel, hogy az ő egyetemeik is megkapják azokat a jogokat, amelyeket a CEU élvez, hanem amellett állnak ki, hogy Soros György megtarthassa a privilégiumait.

Orbán Viktor a tiltakozásokat egy nagyobb konfliktus „mellékhadszíntereként” jellemezte, az igazi sorsdöntő konfliktust pedig abban azonosította, hogy milyen népesség lakja Európát a jövőben.

A magukat civilnek nevező, de valójában NGO-knak mondott nemzetközi hálózatok hazai fiókintézményei egy olyan Európát képzelnek el, amelyben részleges lakosságcsere történik, idegen népelemeket engednek be a világ más részeiből – fogalmazott.

Megjegyezte, az európai életszínvonalra vágyók akadálytalan befogadásával az érintettek vállalnák a terrorizmus, a közbiztonság romlásának kockázatát és azt, hogy egymás mellett fog élni egy muzulmán és egy keresztény társadalom Európán belül.

„Ők úgy képzelik, azt hiszem, hogy majd jól össze fogunk keveredni egymással, és ebből egy új minőség jön létre” – fejtette ki, jelezve: szerinte Soros György hálózata azért dühös Magyarországra, mert megállította a migránsáradatot, amelyről ők már papíron bebizonyították, hogy úgysem lehet megállítani.

Utalt arra, hogy „a Soros György világához tartozó Kofi Annan” a 2000-es évek közepén a bevándorlás szükségességéről és bátorításáról értekezett az Európai Parlamentben (EP). Meg is történt az áttörés, „amely a balkáni útvonalon átszakította az államhatárokat, és ellenőrizetlen, félkatonai jelleggel megszervezett muszlim tömeget nyomott be, hozott föl Soros György segítségével Európába”.

„Ne felejtsük el azt se, hogy egy pénzügyi spekulánsról beszélünk”

– jegyezte meg, kifejtve, az üzletember abból csinálta a milliárdjait, hogy egyes országok bankrendszereit megtámadta, s pénzügyi spekulációkkal nagy vagyont gyűjtött össze.

„Itt a zavarosban halászás klasszikus esetéről is szó van” – vélekedett.

A konfliktus kiélesedésének időpontjáról szólva azt mondta: az EU júniusig le akarja zárni a vitát, el akarja fogadtatni az új, mindenkire kötelező bevándorlási szabályokat. „Néhányan ellenállunk” – mondta, példaként hozva a visegrádi négyeket és Romániát, amely meg akarja őrizni a keresztény kulturális identitást.

Egy döntő összecsapás készülődik – fogalmazott azzal összefüggésben, hogy április végén az EP-ben lesz téma Magyarország, az azt követő két uniós kormányfői csúcson pedig dűlőre akarják vinni a betelepítést.

„Ez a küzdelem a következő két-három hónap fő eseménye, szerintem ezzel függ össze, hogy éppen most forrósodott fel a hangulat Magyarországon”

– vetette fel.

Orbán Viktor kitért arra is, hogy a rendszerváltásnak voltak Soros Györgyhöz köthető hasznos momentumai: sok antikommunista fiatalt, civil szervezetet, kiadványt, szamizdatot támogatott. Ezzel nem is volt semmi baj, s azzal is meglett volna, hogy Soros György a ’90-es évek után megpróbálkozott néhány pénzügyi manipulációval – mondta, példaként említve, hogy „az OTP-t akarta zsebre vágni, aztán később spekulált a magyar forint ellen”.

Még azzal is együtt tudna élni – folytatta -, hogy létezik a Soros-egyetem, amely liberális aktivistákat képez ki a délszláv és a közép-európai térség politikai élete számára.

„A liszt azért dőlt ki, mert a Soros-féle birodalom beleállt a migránsok támogatásába” – magyarázta a miniszterelnök, aki szerint itt most már a magyar emberek biztonságáról, határvédelemről, közbiztonságról, terrorizmusról van szó, és itt nincs pardon.

Szimpla hazugságnak nevezte, hogy a kormány bezárna egy egyetemet,

s úgy értékelt, egy demokratikus kultúrához méltó, megértő, megegyezni akaró és biztonságot nyújtó pozíciót vettek fel, és egyáltalán nem ütöttek meg ellenséges hangot.

Kiemelte, hogy az országnak ma nemzeti kormánya van, amely nem a provokátorokat, hanem a becsületes embereket védi. Ezt szembeállította a szocialista-liberális kormány idejével, amikor a rendőri és közhatalmi szervek szavai szerint inkább a bűnelkövetők oldalán álltak, azokat mentegették.

Beszélt a civil szervezetekről is, kifejtve, a kormány támogatja a munkájukat, mert egyes szociális, egészségügyi, környezetvédelmi feladatokat jobban elvégeznek, mint az állam tenné. Ezeknek semmi közük azokhoz a magukat civilnek nevező lobbiszervezetekhez, amelyek az emberek befolyásolására törekednek – szögezte le, utóbbiakkal kapcsolatban azt az igényt megfogalmazva, hogy mindenki tudhassa, hogy aki beszél, az kinek a pénzén, milyen céllal teszi.

Orbán Viktor mulatságosnak nevezte egyúttal, hogy egyes demonstrálók „borzalmas dolgokat skandálnak”, becsületbe vágó, súlyos dolgokat vágnak az ország és vezetőinek fejéhez, miközben azt állítják, hogy nincs demokrácia.

Kiemelte, hogy a magyar rendőrök – szemben a legtöbb nyugat-európai országéval – a végsőkig türelmesek, csak azt szeretnék, ha balhé nélkül érnének véget az utcai megmozdulások, és nem lépnek fel válaszeszközökkel. Ezért tiszteletet érdemelnek – mondta.

Beszámolt arról is, hogy ma erős a gazdaság, az ország a saját lábán áll és ellen tud állni minden nemzetközi pénzügyi zsarolásnak, azonban ha 6-7 éve érte volna a migrációs válság, akkor lehet, hogy maga alá temette volna.Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2017. április 16. 10:12:50
68.media.tumblr.com/a107f0f4cf340e32510cdc4ab3cd3e85/tumblr_oof0lzwDek1qcvdpbo1_500.jpg68.media.tumblr.com/8a2c95188225c8d1cce1565d8384d45e/tumblr_oo97zpA9tb1qaetiuo1_500.png
238 #2 bivaly
- 2017. április 16. 10:16:39
Soros csak eszköz, a tényleges hatalom kicsit feljebb van ! De működik, mert akik működtetik, azok az "érinthetetlenek, és kritizálhatatlanok"! Már leírtam párszor, Soros György, mint Soros György "üzletember" a rohadt büdös életben nem "tárgyalhatott" volna Brüsszelben az Únió főhadiszállásán, de mert a "valakik küldötte", hát tárgyalhatott, és véleménye, ( utasításai) végrehajtásra kerültek, vagy kerülnek majd. A lényeg valóban az új "Amerika" létrehozása, annak minden mocskával, a felette való uralkodás pedig módfelett kifizetődő. Amerika felett is a "létrehozók" uralkodnak, jobbára arctalanul, jól megfizetett szarháziak mint köpőcsészék, elviszik a balhét, és végrehajtják a piszkos munkát.
A velejéig rohadt SZDSZ nem múlt ki, ott volt most is az utcákon, ott volt a "tiltakozó tömegben", 100 %-os mértékben benne van ( jól álcázva) az egész magyar közigazgatásban, felsőoktatásban, és jogintézményekben.
A Lenin fiúk vérvonala a híradók tudósításaiban tökéletesen jól látszott. A hangadók, a tömegmanipulátorok mind ugyan oda tartoznak, csak rájuk kellett nézni, frizura, öltözék, retorika, pontosan beazonosítható, hogy melyik város melyik kerületében, és melyik utcában laknak, házszám, emelet, ajtó !!!
A söpredék, a legaljasabb söpredék "tüntetett" Budapest utcáin. Megfizetett, degenerált, a "jövő nemzedéke". Nesztek jóemberek, játszátok még egy kicsit a kereszténység nevű társasjátékot, aztán majd újból jönnek a Lenin fiúk, "demokráciát csinálni". Lesz majd újra dicsőséges 133 nap, szorozva többszörösével. Igazából ez a patkány sereg igazgatja Európát elég régtől, ha valaki nem vette volna észre. Most látványosan színre léptek, hiányzik nekik a nagyobb dicsőség, elégedetlenek a hatalmukkal. De Ti csak játszatok feltámadásosdit, meg keresztényesdit, és ha megölik az anyátokat, hívjátok meg vacsorára az illetőt, vagy illetőket ! Elvégre a keresztényi megbocsátás a leghülyébbek legnagyobb erénye. Csak tessék, csak tessék, lehet licitálni ! Meg gyónni, meg bűnbánni !
Emberként nem akartok esetleg viselkedni ? Pedig már régen ideje lenne ! Ahhoz meg újjá kéne születnetek ? Na ez a baj, hogy úgy vagytok, hogy nem vagytok, csak vegetáltok a keresztényi moslékban, körmenet, utolsó stáció, meg nagymise. Ecce Homo ! Jézus, tévedni emberi dolog ! Esetenként halálos hiba. De most már tudod Te is, ugye ?
40 #3 bulcsu
- 2017. április 16. 12:22:08
Mint ahogy gyurcsány mondta anno, az van fordított esetben, majd megunják és haza mennek. Láthatólag orbán heréi Putyin kezében és így a szuverén ország képét előre vetítő "ma erős a gazdaság, az ország a saját lábán áll és ellen tud állni minden nemzetközi pénzügyi zsarolásnak" terv szerinti elhatárolódás szerint haladnak a dolgok. Egyre jobban válik el hogy felismerjék az emberek, hogy kik a belső ellenfél. Habár azt nem tudom, hogy ez valójában mennyire hatásos/észlelhető a tömegeknek a magyarok közt, de külföldön (BRICS országokon belül) biztos jobban kirajzolódik a sémi, ha máshol nem is a titkosszolgálatoknál biztosan.

Ez a "Itt a zavarosban halászás klasszikus esetéről is szó van" kijelentést is mintha már olvastam volna valahol és elég érdekesen hangzik így egy soros alapítványon tanult titkos-ügynöki kiképzést kapott szájából... Mintha saját magát szeretné leleplezni... Megtérni nem akar?

viktoréknak nem jó, ha felelőtlenül, felügyelet nélkül soros egyetemen kitanított konkurens jött mentek rohangálnak az ország területén, mert a végén valódi konkurenciájuk lesz és akkor visszafelé sül el a fegyver, mint ahogy most is elsült velük soros ellen. Ők is öregszenek, utánpótlás meg nincs! Illetve nem tudom, hogy hol nevelik most őket! Oroszországban? Igaz úgy néz ki egyenlőre, hogy a soros geci csürhéből ez a veszély most ki lesz iktatva és nem fenyeget tovább.
99 #4 MORMOTA1968
- 2017. április 17. 07:10:46
Még a végén szenté avatnak III/III-as ügynök Orsós, ha ilyen szövegeket nyomatsz, ami sántább a legsántább kutyánál is! Ha nem loptad volna hülyére magad te is, a famíliáddal, haverjaiddal együtt, ha nem tapostad volna még mélyebbre a sárba ezt az országot és népet, talán még hinnék is neked, ha elég hülye lennék hozzá! Nemzeti kormány? Hol? Drábik is állandóan ezzel a baromsággal jön! Kazárország kazár lakosságát meg kell védeni, a könnyedén megszerzett koncot meg kell tartani bármi áron. A befogadó nép vallásilag és politikailag agy mosottak tömegei meg úgy is eléggé hülyék, hogy megvédjék leigázóikat, tisztelet a kevés kivételnek. A látszatot, hogy ez még a magyarok hazája, fent kell tartani bármi áron!
283 #5 gladiator07
- 2017. április 23. 15:25:02
bivaly.
Hátborzongatóan tárgy - szerű, vagy, vérforraló nagy igazsággal írsz, szinte már fáj a valóság. Komolyan mondom kicsordul a könnyem,,,hogy ebben leledzik ez az ország.

T: BL

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
1,451,397 egyedi látogató