Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Minden "párt" összedolgozik a zsidó-cigány királyságért

BelföldLátszólag mindegyik különálló tolvaj-csürhe, de valójában egy és ugyanazon tervet hajtják végre.

A momentumos zsidó bagázs!


Kövér László: Még egy-két ciklus kell az elindított programok megerősítéséhez


Kövér László szerint további egy, vagy akár még egy kormányzati ciklusra van szükség az ország sorsát hosszú távon meghatározó, a morális és gazdasági rendbetételt követően elindított intézkedések, programok megerősítéséhez. Az Országgyűlés elnöke erről a Magyar Hírlap szombati számában megjelent interjúban beszélt.

A legfontosabb, hogy a demográfiai folyamatot legalább megfordítsuk, az 1,5 körüli termékenységi mutatót megpróbáljuk 2,1-re felvinni, hogy a nemzet legalább a reprodukcióra képes legyen - emelte ki.
Kövér László fontosnak tartja a Trianon által elszakított nemzetrészekkel a társadalmi és kulturális kapcsolattartás intézményesítését, amelyet gazdasági eszközökkel is alá kell támasztani, hogy a különböző politikai változások erre már ne legyenek hatással.

A külpolitikában kiemelt feladatnak számít a közép-európai együttműködés megerősítése, történelmi konfliktusaink hátrahagyásával, hogy minden érintett ország számára történelmi dimenzióba helyezett politikai stratégia legyen a közös érdekérvényesítés az unió porondján - mondta a lapnak.
A nemzeti konzultációval kapcsolatban Kövér László kifejtette: lehet viccet csinálni a konzultációból, lehet gyalázkodni vagy a költségeket sokallni, de egy dolgot nem szabad elvitatni: hogy ami az illegális migráció kapcsán ma zajlik Európában, azon a gyermekeink és unokáink jövője múlhat.

Arra kérdésre, hogy mit jelent a Fidesznek Botka László visszalépése a miniszterelnök-jelöltségtől, a házelnök úgy válaszolt: "semmit". "Nekünk nincs okunk a baloldali Muppet Show-ra építeni a stratégiánkat. Úgy kell készülnünk, mintha megvalósulna a teljes ellenzéki összefogás" - mondta.

Hozzátette, hogy az együttműködés azon a térfélen nemcsak amiatt nehéz, mert sok az ambíció, a megszerezhető mandátumhelyek száma pedig kevés, hanem azért is, mert az ellenzéki pártok szavazói nem fogadják el feltétlenül a másik politikáját.

Az ellenzék gyengeségének amúgy számos oka van, a megosztottságon és a hiteles személyiségek hiányán túl például az is, hogy a kormány alapvetően jól teszi a dolgát - jelentette ki Kövér László.
A Jobbikról azt mondta: gátlástalanok, a pénzért és a hatalomért bármire képesek, közben már abban a sok ostobaságban sem hisznek, amit korábban hirdettek.

A házelnök véleménye szerint a Jobbik úgynevezett néppártosodása, hogy maguk mögött akarta hagyni "a szélsőséges, kirekesztő és mosdatlan politizálást", egy pillanatra sem volt őszinte szándék, csupán a baloldali szavazók elcsábítását célozta - olvasható a Magyar Hírlapban.
LinkLink

Horkovics-Kováts János beszéde 2017.szept.18-án: a devizacsalásokkal kezdve – a Szent Korona alkotmányosságáig, amelynek helyreállítása a magyarság megmaradásának feltétele…Link

Abszurd pénzrendszer van érvényben: a soha meg nem fizethető kamattól abszurd!

Trianon már nem érvényes, „már ki is mondták az érvénytelenségét” (KSM: ? *), de nem kell erőszakos határmódosításokra számítani, mert:

A Szent Korona államszövetségében alapjövedelmet, ingyen családi házat és tőkét kapnak a honpolgárok.

Ezt a Szent Korona Bank szervezi és biztosítja, - ez által lesz VONZÓ minden Kárpát-medencei, egykor volt magyar állampolgár számára is, hogy önként VISSZATÉRJEN a Szent Korona országába!

Ráadásul ebből a „természetes pénz-rendszerből” a világ egyetlen magyar (vagy más, jószándékú) embere sincs kizárva!

Gyarmati Éva és Szabó Attila előadását is érdemes meghallgatni. Szerintem. KSM.

------------------------------------

KSM: ? *: A Magyarok Világszövetsége éppen azért kezdeményezi a 2017.okt. 15-én kezdődő, világraszóló NEMZETI KONZULTÁCIÓT a TRIANONI békediktátum felülvizsgálatáért, és semmisségének nemzetközi bíróság általi kimondatásáért, mert Trianonról többé-kevésbé mindenki hallott már.

Igaz, hogy a legtöbben nem tudják, - hiszen az iskolákban ezt nem tanítják, - valójában mit jelent Trianon a magyarság számára, - ezzel szemben nagyon kevesen ismerik fel azokat a magyarságot nyíltan vagy alattomosan pusztító, kirabló módszereket, amelyek miatt fél ezer év óta - és egyre fokozottabban - szenvedünk, - tehát ezek egyes részleteit (pl. devizabotrány) hiába tűznénk zászlóra, két millió ember aláírására nem számíthatnánk, amire alapozva felkérhetnénk a magyar kormányt, hogy határozottan lépjen fel a magyarság érdekében.Az egy hét múlva kezdődő aláírásgyűjtés, az MVSZ által kezdeményezett NEMZETI KONZULTÁCIÓ tehát a világ minden magyarjának és a velünk együttérző, baráti más-nemzetbeliek MOZGÓSÍTÁSA abból a célból, hogy végre történjen „valami”, amivel jobbra fordíthatjuk a sorsunkat!

LEHET JELENTKEZNI ALÁÍRÁSGYŰJTŐNEK! – www.mvsz.huA fenti video-előadások tulajdonképpen alátámasztják, megmagyarázzák, miért szükséges támogatni a Trianonnal kapcsolatos NEMZETI KONZULTÁCIÓT.

Mert csak a Szent Korona MA IS ÉRVÉNYES alkotmányának újra hatályba helyezése menthet meg minket a végleges nemzetpusztulástól.

A MAI kormányt pedig ezzel a két millió aláírásra támaszkodva lehet – KELL – abba az irányba fordítani, hogy végre a magyarság TÁVLATI ÉRDEKEIT képviselje.Ha tavaszra már több mint fél millió aláírást összegyűjtünk Trianon ügyében, az már elég lenne egy hazai ügydöntő népszavazáshoz, - ezért számíthatunk arra, hogy amelyik párt nyerni szeretne az országgyűlési választáson, az támogatni fogja!

Azonban az egy év alatt összegyűjtendő két millió aláírás - ha kell, - már az EU „parlamentje” elé is vihető, - ha addig az új magyar kormány még mindig nem kezdeményezne pert egy erre a célra létrehozandó nemzetközi bíróság előtt, hogy mondja ki a trianoni „szerződés” érvénytelenségét!Persze, ha ez megtörténik, még csak arra számíthatunk, hogy attól kezdve a szomszéd hét ország kormánya meg kell, hogy fontolja az általuk elnyomott magyarság további nyomorgatását: már nem lehetnek majd annyira biztosak a dolgukban.

Azonban, - ha TRIANON MÁR „HIVATALOSAN” IS ÉRVÉNYTELEN, - tárgyalásokra kerülhet sor, és BÉKÉS VÁLTOZÁSOK KEZDŐDHETNEK!És ekkor válhat aktuálissá az egész Kárpát-medencében – első, BÉKÉS lépésként - a Szent Korona Bankjának működtetése, az önként belépőkkel…

Kívánom, hogy még megérjem…De Isten velünk van!

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017. október 08. 09:25:08
Hazacsábít az Orbán-kormány: még a repülőjegyet is fizetik

Korábban a témában:

2013-ban írtuk

Külföldre ment az is, aki a fiatalokat hazahívná

Úgy tűnik, nem volt elég a 2013-ban a Gyere Haza Alapítványra bízott kormány által támogatott program, ami elsősorban karrier-tanácsadással próbálta hazaédesgetni a külföldre vándorolt magyarokat. Ezt támasztja alá a KSH legfrissebb adata is, miszerint tavaly 31 500-zal több (másfélszer annyi) magyar ment el egy évnél hosszabb időre külföldre, mint egy évvel korábban.
http://24.hu/fn/g...s-fizetik/


Végrehajtók csapdájában - döbbenetes történet

A Heti Napló nézői a múlt vasárnap egy elképesztő történetet ismerhetnek meg, aminek a főszereplője és fő elszenvedője Attila.

Attila végtörleszteni akart. A bank be is fogadta a kérelmet. Majd mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül kiderült, hogy a 7 millió forintos végtörlesztést a bank csak előtörlesztésként fogadta be és kapásból le is vont egymillió forintot a későbbi, esetlegesen felmerülő költségekre.

Majd a bank egy ügyvédi iroda által többször is felszólította Attilát, hogy kérjen a fennmaradó összegre részletfizetést. Ezt a bank ajánlotta Attilának. Attila pedig élni akart a lehetőséggel. Csakhogy a bank nemhogy nem fogadta el a részletfizetési kérelmet, hanem közben még a végrehajtást is elindította, szintén mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül. Elidegenítési tilalom került Attiláék összes ingatlanára, a kocsijaikat pedig kivonták a forgalomból. Egy lehetőség maradt. Megállapodni a végrehajtóval. 12 hónapos részletfizetésről kötött szerződést Attila. Minden hónapban közel fél millió forintot ki is fizetett.

Tehát Attila az eredetileg hitt 7 millió helyett már 15-öt fizetett ki a felvett 7 milliós devizahitelen felül, de még ez se volt elég. További százezreket követeltek. És még meg is fenyegették, hogyha nem fizeti ki ezt a 270 ezer forintot, akkor ki se adnak neki semmilyen papírt és még a teher is rajta marad a lakásán. Kifizette. Azt hitte végre vége az egésznek. Elképesztő, de itt még egyáltalán nincs vége a történetnek.

Aztán belépett a képbe egy bizonyos Momentum Zrt. Egy behajtó cég, akik márciusban megvásárolták az Unicredit bank követeléseit, köztük Attiláékét is. Csakhogy Attila addigra már kifizetett mindent, a Momentum rendszere viszont ezt nem érzékelte, mert állítólag Attila hiába fizette ki a végrehajtóknak minden hónapban a törlesztőrészleteket, a végrehajtó ezt nem fizette tovább a behajtóknak. Ez történt májusban, amikor Attilának azt ígérték, a lehető leghamarabb cselekszenek és kiadják neki a papírokat arról, hogy törölték az összes terhet.

A bonyodalmak azonban még itt sem értek véget. A részleteket a videóból ismerheti meg.

atv.hu
http://www.atv.hu...sapdajaban
329 #2 gutai zub
- 2017. október 08. 11:12:34
egy-két ciklus

Minden 4 évben, minden ciklus előtt, megkeverik ugyanazt a a rakás szart.
Új ciklus, a szar a régi.

Az eszement népség megy szavazni. A nagy büdös bűvészmutatvány hivatalos lesz, lehet a szaron rágódni.

Aztán hallom a hülye szállóigét: aki nem megy szavazni, az ne panaszkodjon!

A logika szabályai szerint, ennek pont az ellenkezője igaz:
Aki szavazgat a szarra, pont az ne panaszkodjon, fogja be a pofáját.

Én, mivel soha nem szavaztam erre a nagy rakásra, minden jogom megvan panaszkodni..............
99 #3 MORMOTA1968
- 2017. október 08. 20:57:45
Imre! Haza csábít a magyar kormány. Mi nem stimmel ebben a néhány szóban? Talán a "magyar kormány?" Oszt mivel csábít haza? A fizuk még mindig a béka segge alatt leledznek. Fizetik a repülőjegyet is. De jó, a nép adójából! Nem saját zsebből, pedig ott van a nép adójának egy része is, az tuti. Ez a banki törlesztéses eset is ku@va jó és persze nem egyedi! Vérszopókáink nem egy könnyen válnak el az őket éltető testektől. Tulajdonképp, ha nagyon durván akarnák fogalmazni és talán nem tévedek túl nagyot, ha akarjuk ha nem, de mindannyian a bankárok f......szopjuk. Már csak azért is, mivel minden forgalomban lévő bank-jegy és fémérme egykoron valakinek az adósságából jött létre. Micsoda perverz disznók ezek a bankárok, hogy állandóan szopatják a Föld lakosságának nagy részét. Nem akarom elhinni, (MÉG MINDIG) hogy mindezt játszi könnyedséggel tehetik meg, sok millió kutyájuknak és a mi tehetetlenségünknek, ostobaságunknak köszönhetően. Magamat is beleértve, akit szintén szopatnak. Nincs mozgási lehetőségem, míg a rabszolgájuk vagyok, hisz a nyögdíj sz@rt se ér egyébként sem, úgy meg pláne, ha szinte semmi sem marad belőle. Mi tartjuk fent ezt a rendszert, néhány milliárdan, ha tudjuk az igazságot, ha nem. Egy YouTube videóban azt mondja egy ortodox pópa, hogy egyetlen megoldás, ha vissza veszi minden állam saját kézbe a kamat mentes pénznyomtatás jogát, ami minden állam, nép szuverén joga és ez egyben a zsidó világhatalom végét is jelentené. Milyen szépen hangzik ugye, már csak a megvalósítása problémás kicsit, mivel néhány tucat eszement vadbarom liberális úgy döntött, hogy világszerte kivezetik a gettók sötétségéből a zsidóságot és állampolgári jogokkal ruházzák fel őket. Biztos nem ismerték a történelmet, másra nem gondolhat az ember, vagy talán nagyon is? És persze most minden stratégiai poszton ők vannak, ők irányítanak mindent és mindenkit, lefegyverezve minden nemzetet leginkább Európában, vagy épp felhasználva világhódító céljaik elérésében. És mégis mennyi eséllyel vakarhatsz le magadról ennyi parazitát, ha a sötétség nagyobb a világosságnál, még mindig? Jövőre választások lesznek idehaza is, úgy hogy addig is nyelveket fényesíteni! Mert: "Nyaljuk a fagylaltot!-Bikini". Meg ízlése válogatja, ki mit és kinek. Szegény kislány szülei, vajon tudják mihez adták a hozzájárulásukat és kiknek az érdekeit szolgálják? Szegény, szegény új rabszolga generációk!
267 #4 Perle
- 2017. október 11. 17:16:06
Zazri fel van készülve a pártja feloszlatására, aztán jöhet az utcára hívás:
http://mandiner.h...szlatasara
267 #5 Perle
- 2017. október 12. 12:22:18
Itt írják,hogy visszatér a politikába Brüsszeből Árpi bácsi unokája, Kinga asszony fia , nem máshová, mint a " Pillanat" pártba.
http://24.hu/tag/...ek-marton/
Érdekes az előképzettsége, ahogy itt írják. Akár még miniszterelnök is lehet belőle ezzel képzettséggel és családi ( vagy egyéB) háttérrel:

http://oxford.aca...tonBenedek

A családfájét itt elég részletesen kifejtik.
http://kkbk.blog....oncz_kinga

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
1,568,216 egyedi látogató