Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az európaiak és az ázsiaiak ősei több mint 40 ezer évvel ezelőtt váltak el egymástól

KultúraEjnye no! Ott voltak pl. a nephilimek, a pajeszos zsidók ősei, a cigányok csak nemrég lettek idetelepítve, mert már pár bolygót szétloptak...és aztán van még pár meglepetés, de most a török, kínai és orosz, indiai...kutatók mondják meg a tutit! Ez is a Selyemút projekt része. A Homo sapiens vándorlásait és elterjedését térképezte fel egy új kínai kutatás, amely ősi eurázsiai DNS-mintákat elemezve megállapította, hogy az európaiak és az ázsiaiak ősei több mint 40 ezer évvel ezelőtt váltak el egymástól.

A Trends in Genetics című szaklap új számában közölt tanulmányban a Kínai Tudományos Akadémia kutatói európai és nyugat-ázsiai emberi maradványok örökítőanyagát vizsgálták, a legidősebb minta 45 ezer, a legfiatalabb 7500 éves volt. Az eurázsiai családfa több mint 20 egyedének genomját elemezték - írja a ScienceDaily.com.


A friss genomelemzés érdekes információkkal szolgál a kelet-ázsiai populációk szerkezetéről, vándorlásáról és egymással való kapcsolatairól, a késő őskőkori emberek és a maiak közötti kapcsolatról - mondta Fu Csiao-mej, az akadémia paleogenetikusa.


Megállapították, hogy legalább négy különböző populáció létezett Eurázsiában 35-45 ezer évvel ezelőtt. Korai ázsiai és európai emberek voltak, valamint olyanok, akiknek alig vagy egyáltalán nem találni rokonát a mai népességben.


A DNS-szekvenálás eredményei azt mutatták, hogy a 15-34 ezer évvel ezelőtt Eurázsiában élők genomja vagy a mai európaiakéhoz, vagy a mai ázsiaiakéhoz hasonlít, ami arra utal, hogy az elválás valószínűleg 40 ezer évnél régebben történt.

7500-14 000 évvel ezelőtt az Eurázsiában létező populációk genetikai hasonlóságai alapján jelentős interakció lehetett az egymástól nagy földrajzi távolságra élő csoportok között.


Az elemzés arra is rávilágított, hogy legalább két alkalommal keveredett a Homo sapiens és a neandervölgyi ember genetikai anyaga, az egyik 50-60 ezer évvel ezelőtt, a másik több mint 37 évvel ezelőtt lehetett.

A neandervölgyi örökség fokozatosan visszaszorult az európaiakban mintegy 14-37 ezer évvel ezelőtti kezdettel.


Fu és kollégái szeretnék kiterjeszteni az ősi DNS kutatását Kelet-Ázsiára, Óceániára és Amerikára, hogy többet tudjanak meg a kontinensek genetikai őstörténetéről.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018. január 27. 22:03:29
Megvan a harmadik Selyem út, az északi sarkköri terve is. A gyorsabb áru eljuttatás a fedő story erre is, ahogy az amerikai katonai terjeszkedésnél a " demokraciá export" vagy a oroszok elrettentése..:|
https://gbtimes.c...-silk-road
4 #2 Posta Imre
- 2018. január 28. 08:15:23
Perle, mert már az a sarok nem az a sarok. Egy sarokkal arréb, jobbra a wall sreet irányába tojódott el!

Egyébként mindenki meg lesz genetikailag vizitálva! Még én is! Ki a hüllő, ki a meleg, ki a kakukk, ki a tojás..

A Nagy fal(at)...és akkor jön a jewrópaji majom és megmenti a kínaijakat és az egész emberisegget a szürnyektől, melyek a zűrből pottyantak ide...mintha a Fal tőlök lett vona hivatott védeni...pedig á dehogy!

https://videa.hu/...ozREkt4bVY

Nekem gyanús volt, hogy élnek Ázsiában rokonyok, mert ha már nev vagyok telepata, mint a neandertáliak és íjfeszítő vagyok, hovatovább skorpijó-nyilas, már-már beteges vonzalmat érzek a kések, kardok, tőrök iránt, bár gyűjtőszenvedélyem lohasztom, de biztos vagyok benne, hogy valamelyik ősöm valamikor cár, de legalább császár és minimum istenkirály lehetett.s_hihi
159 #3 vanyusha
- 2018. január 28. 09:06:13
Re:a cigányok csak nemrég lettek idetelepítve.

1980 as vic ?
2010 magydjzsar Phárja ment.
Hié gázsi-Whi geci mihc g éli Magyarrá ?!Ufó vártak, hitgyüttis varjak fiuká potyogtatt égbűl.


Re:Megvan a harmadik Selyem út, az északi sarkköri nem terv, egy Urallal töri az utatt a kamion konvojnak gps használnak de az ut nem fix hely , egy otszületet szemre veszi fel a tájékozási pontokat,1h per km az első dozer utána szervizkocsi kamaz dobozos lakó autó kis áruszállító felszedte a biciklist aki az e ven területen simán nekivág este átkerekezni a másik volt katonai városba, minden náció német svéd stb mag furás stb.... orosz nyitott kisboltott, fanta, cola vizes felvágott hűtőpultban,rénszarvasleves hús spagetti tészta Kinai hozta telefon volt német licensz tv mosópor hozzá instant kávé,20 tanulóra 25pedagógus. turbó kapitalizmus ,inperial életérzés árjásitóknak államáltal garantálva!Re:A Nagy fal(at)...és akkor jön a jewrópaji majom és megmenti

HAN(m)uman jávát felgyújta Si(r)va idejében képek róluk beszélnek a 4 faj ,azok a régi sza vak mindent eldalolnak interdimenziós.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
2,485,349 egyedi látogató