Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hitler eszméit idézte a Jobbik jelöltje

BelföldEz most akkor reklám? Jó, a "mondat" a Meink Kampf-ból citált és sztm nem Siklgruber követte el, de ettől még igaznak hangzik. Ha a cionbölcsinekjegyzőkönyveiből idézek, az most micsoda, drágaszág! Budai Lóránt Szálasi Ferencet nemzetvezetőnek tartja
Szálasit és Hitlert állította követendő példának a Jobbik jászsági képviselőjelöltje. Budai Lóránt már évekkel ezelőtt náci gondolatokat osztott meg közösségi oldalán, Szálasit pedig Magyarország nemzetvezetőjének tartotta. Pócs János helyi fideszes képviselő szerint fájdalmas és tanulságos, hogy a néppártivá maszkírozott Jobbik ilyen képviselőt indít a választáson.

„Ha egy nemzet gyávává vált, és csak ezer ember maradt, akik valami nagyot akarnak, és akiknek erejük van az állam átalakítására, akkor ez az ezer ember a nemzet” – többek közt ezt az Adolf Hitlertől származó mondatot osztotta meg közösségi oldalán a Jobbik jászsági képviselőjelöltje.

Budai Lóránt néhány évvel ezelőtt kevésbé volt néppárti, sokkal inkább vallott náci eszméket. A másik idézet, amelyet követőivel, ismerőseivel megosztott, az általa Magyarország nemzetvédőjének nevezett Szálasi Ferenctől származik.

„A belső ellenség mindig kíméletlenebb, aljasabb, becstelenebb, könyörtelenebb, galádabb, erőszakosabb és véresebb, mint a külső. És mindezt a tulajdonságait nem nyíltan hordja, hanem burkolja vallásosságba, nacionalizmusba, felebarát-szeretetbe, hazaszeretetbe, mindenbe, csak hogy célját elérje. A külső ellenség mindig nyílt.”

Emberellenes, gyilkos ideológiát hirdet közösségi oldalán a jászsági politikus

A Jászság fideszes országgyűlési képviselője megdöbbentőnek tartja, hogy a jobbikos politikus közösségi oldalán Hitler- és Szálasi-idézeteket osztott meg. Pócs János közleményében azt írja: „A Magyarország Nemzetvezetője (sic!) aláírásból nyilvánvaló, hogy a posztoló egyet is ért azok tartalmával.”

– Politikusi pályám során sok ellenféllel kellett megküzdenem, és a legjobb tudásom szerint, tiszta eszközökkel igyekeztem elérni céljaimat. Visszautasítom, hogy helyi közéletünk bármely szereplője emberellenes, gyilkos ideológiákat népszerűsítsen. Úgy tűnik, hogy a Jobbikot folyton kísérti saját nemzeti radikális, helyenként antiszemita vagy rasszista múltja – mondta Pócs János.

Nem véletlen, hogy Vona Gábor rendre próbál megszabadulni a stigmáktól, amikor azt állítja, tőle biztosan senki nem talál antiszemita idézeteket. Pedig a politikus maga mondta 2013 telén, hogy lemondana a Jobbik elnöki posztjáról, ha kiderülne, hogy zsidó származású.

Ugyanekkor állt elő azzal is, hogy fontos volna vizsgálni a párt felső vezetésének származását. Egy hónappal később írta ominózus levelét Ilan Mór izraeli nagykövetnek, amelyben közli: ő soha nem lesz Izrael kutyája.

Vona 2012-ben és 2014-ben is demonstrált az izraeli nagykövetség előtt a cionista népirtás elleni tiltakozásul, és a zsidó állam bojkottjára szólított fel.

A Jobbik néppártosodási folyamatában feltehetően Kulcsár Gergely korábbi nyilatkozatai és tettei jelentették a legtöbb akadályt, a debreceni politikus le is került az idei egyéni jelöltek listájáról.

Emlékezetes: a jobbikos képviselő volt az, aki beleköpött a Duna-parti holo­kauszt-emlékmű cipőibe, később horogkereszttel kívánt boldog ünnepeket.
Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2018. február 12. 07:30:16
"Savanyú szőlő"
La Fontaine

Az igazságnak van egy érdekes tulajdonsága:

Szintelen, szagtalan, mindig tiszta és érthető, bárki legyen is aki kimondja.

Hiába béjegzik meg hitlerrel, fasisztával, antiszemitával, ellenérvek nincsenek, csak bélyegek.

Csak hazúdni lehet a tényekre, mint a róka.
Savanyú a szőlő........
809 #2 megmondhatom-e
- 2018. február 12. 08:09:59
-nacionalista vagy globális ? ez itt a kérdés
33 #3 vizilo
- 2018. február 12. 08:30:58
Nem tette föl még senki azt a kérdést miért is kell minden országban az antiszemét törvény ...?? Megvagyok döbbenve hogy az egész világ antiszemita !!
154 #4 kakas
- 2018. február 12. 08:59:10
Nyugi "béka"van!Király utca,gépfegy-veresek:https://68.media....1_1280.jpg
254 #5 mujko
- 2018. február 12. 19:16:09
Szálasi üzenetét úgy lehetne ma értelmezni. Aki nem fizet adót nem szavazhat .
118 #6 keepfargo
- 2018. február 12. 19:27:44
nacionalista vagy globális?
ez egy tényleg jó kérdés - lehetne, ha nem lenne rá többféle válasz...
mire gondolok?
arra elsösorban, hogy a nemzetállamok megmaradása lenne igazán jó globális megoldás, abban az esetben ha a globális alatt a glóbust azaz a földgolyót értem,

ha a globalitás diktatúrát takar (mint annyi más média-beetetett fedönév), akkor, és csak akkor kérdés a nemzetállam, mint akadály

én még emlékszem arra a szlogen-re hogy: "think global, act local" ami a zöldek egyik jelmondata kívánt lenni (gondolkozz földgolyóban, cselekedj/tegyél helyben)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
2,280,957 egyedi látogató