Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Neonáci bandához verődött a floridai mészáros

KultúraMi más! Rákerestem Jordan Jereb-re és köves somlót és szegedi kannát láttam, mint "szélsőjobbos". A kis jordánok, mi! Egyébként az ötlet nem rossz, csak hát Amerikában a fehér nem őshonos. A Republic of Florida fehér régiót akart létrehozni, fegyveres gyakorlataikon az ámokfutó is részt vett. A fehér felsőbbrendűséget hirdető szervezet, a Republic of Florida kiképzéseire is eljárt a szerdán egy iskolában 17 embert lelövő Nikolas Cruz – írja a Huffington Post. Ezt Jordan Jereb, a neonáci szervezet vezetője mondta el az AP hírügynökségnek. Hozzátette (bármit is jelentsen ez), hogy a szervezet egy tagja nevelte fel a 19 éves tömeggyilkost.

Jereb úgy tudja, egy lánnyal volt problémája Cruznak, nem véletlen, hogy Valentin-napon támadott. A feminizmust se szerette Cruz, így nőellenessége is szerepet játszhatott a történtekben. Azt is elmondta Jereb, ők vették Cruznak az egyik fegyverét, és hogy nagyon hatékonyan használta azt, ez a kiképzésének köszönhető.

A Republic of Floridáról azt írja a HuffPost, hogy egy fehér etnikai alapú köztársaságot akar létrehozni Floridában. Az államban, ahol 2017-ben duplaannyi fehér felsőbbrendűségi nézetből fakadó gyilkosságot követtek el, mint előző évben. Nemrég Új-Mexikóban ölt meg két zsidót egy 21 éves neonáci. A dettó antiszemita Republic of Florida is állítja a honlapján, megölik, aki fizikai veszélyt jelent rájuk nézve.
"Ha nem élem túl, nagyon szeretlek" - Üzeneteket írtak a diákok a floridai vérengzés közben
Magukra zárták a termeket és várták, hogy a rendőrök elfogják a lövöldöző fiatalt.

(Kiemelt kép: AFP PHOTO / POOL / Susan STOCKER)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018. február 16. 06:28:03

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.31 másodperc
2,485,238 egyedi látogató