Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Sehol nem könnyebb zsidónak lenni, mint Magyarországon

KultúraEgy éves a cikk, de mennyi minden nem történt azóta sem, ugye! Az Európai Protestáns Magyar Szabadegyetem Egyesület, a Magyar Pax Romana és az Egyház és Társadalom című online folyóirat a következő kérdésről rendez a napokban kerekasztal-beszélgetést: Lehet-e zsidónak lenni itt és most? Mármint a mai Magyarországon.

Na ezért nem kellett volna rabbit, lelkészt meg vallástudományi szakembert összeereszteni.

Ugyanis nincs még egy ország a planétánkon, ahol könnyebb zsidóvá lenni, mint hazánkban.

Mi kell hozzá? Akármi. Szakáll, szemüveg, kávézó, romkocsma, vagy akár egy szál spangli. De elég valamely ellenzéki párt tagjának, szimpatizánsának vagy akár törzsszavazójának lenni.

Aki liberális, az zsidó, márpedig mindenki liberális, aki nem nemzeti, és senki nem nemzeti, aki nem náci. Minden baloldali liberális, vagyis zsidó, ahogy minden liberális is liberális, vagyis zsidó, de zsidó a konzervatív is, mert nálunk a konzervatív az liberális, ergo zsidó. Az MSZP, a DK, az Együtt, a Párbeszéd és az LMP zsidó párt, ahogy a liberális-baloldali sajtó is zsidó sajtó, amit zsidók csinálnak, zsidók olvasnak vagy néznek. Legújabb zsidó párt a Momentum, amiről Bencsik András azonnal kiderítette, hogy izraeli céges alakok állnak mögötte.

Zsidó, aki leszólja Wass Albertet vagy Nyirő Józsefet. Zsidó, aki tagadja a magyarság hun-szittya eredetét. Zsidó, aki baromságnak tartja, hogy a magyarok a Szíriuszról származnak és a világ összes ősi kultúrája magyar volt. Zsidó, aki nem tagadja a holokausztot. Zsidó, aki szerint Jézus zsidó.
Zsidóskodó

Zsidó, aki muszlimbarát, mert ide akarja őket telepíteni, lerombolandó a keresztény Európát, de az is zsidó lehet, aki iszlamofób, mert Izrael és Amerika oldalán áll, és az egyetlen erőt (az iszlámot) támadja, ami jelenleg szemben áll a zsidó világrenddel, mert a Führerre már hiába várunk. Főleg, hogy a pápa is zsidó, és nyilván az egész Vatikán is az. Hiszen szóvá teszik az antiszemitizmust, a menekültkérdéshez pedig sorosista-liberálcionista módon állnak hozzá.
HIRDETÉS

Zsidók a szekták és kisegyházak, de zsidó a pornó is, vagy a feminizmus. Legzsidóbb a civil jogvédelem, minden ilyen szervezet sorosista zsidó társaság. Hemzsegnek a zsidók bizonyos szakmákban, a politikusok, a bankárok, a jogászok, a bölcsészek többsége zsidó – ezt bármely fajmagyar megmondja.

Zsidóvá válni nálunk igen könnyű, mondhatni példaértékűen demokratikus, mivel a származásnak nincs szerepe benne.

Esterházy Pétert évtizedekig zsidózták, elvei mellett a kinézetét is. Az egykori 4K! vezetőjét, Istvánffy Andrást is, aki ugyan anyai ágon Kossuth-leszármazott, apai ágon pedig ősnemes. Amikor ez az aprócska tény felvetődött, a jobberek nem zavartatták magukat: Istvánffy koponyaformája olyan zsidós, biztos félrelépett az egyik nemesi ősanyja.

De nem kell libsinek vagy balosnak lenni, a zsidózó Bayer Zsoltot is lezsidózták a kuruc.infon, nem is egyszer, előszeretettel emlegetve arcberendezését. Akárcsak a Momentum zsidó szálait kiderítő Bencsik András.
Old israelite being prayed in western wall in Jerusalem.
Fotó: Thinkstock
Elzsidósodott

Ha megnézi valaki az egykori náci Metapedia „zsidók a magyar közéletben” c. listáját (most Rightpedia néven fut) , olyan köztudottan zsidó figurákkal találkozik, mint Jancsó Mikós, Erdő Péter bíboros, Áder János, Rogán Antal, Göncz Árpád, Ganxsta Zolee és még sokan mások, például Aba Botond, akit már a neve elárul zsidó voltáról.

Megtudjuk, hogy Medgyessy Péter is zsidó, bár őse Bethlen Gábor titkára volt, ahogyan Tölgyessy Péter is, aki pedig anno még a parlamentben is megemlítette, amikor a szemüveges feje miatt lezsidózták, hogy régi kisnemesi család sarja. De ott van Görgey Gábor is – lehet, hogy felmenői, így Görgey Artúr tábornok és Görgey alispán a Fekete Város-ból szintén zsidók voltak?

A legviccesebb Tisza Kata szerepeltetése a listán, aki után még oda is írják, hogy a gróf Tisza család leszármazottja. Egy haverom is neve is ott virít, akinek az anyja ugyan keresztény magyar származású, az apja meg orosz kisnemes, de hát szemüveges, nem is náci, csak mérsékelt konzervatív, vagyis zsidó.
Vona Gáborról annak idején Csurkáék azt terjesztették, hogy szefárd zsidó származású

A Fidesz csak azt terjeszti róla, hogy buzi, de végül is faszább jobber körökben a kettő egy és ugyanaz.

Természetesen engem is lezsidóztak már, jelesül egy „tradicionalisták” néven futó szélsőjobbos szekta. Nem az az érdekes ebben, hogy minden ősöm katolikus volt, hanem hogy miért. Mert pár szarkasztikus cikkben firtattam, hogy talán fura, hogy szerintük az aradi vértanúk felségárulók voltak, akik megérdemelték a halált, de ugyanilyen aljas felségáruló gazember volt Rákóczi, Thököly, sőt, Bethlen Gábor, de még Dobó István is. A szabadságharcaink pedig lázadások, amit jól tettek, hogy levertek, az igazi hős Haynau és Windischgraetz. Ebbéli nézeteiknek aztán könyvekben, folyóiratokban, előadásokon adtak hangot, sőt, egy ideig a Jobbikban is szereztek némi befolyást. És hát ilyesmi vélemény az 1850-es évek óta nem jelent meg Magyarországon, még a későbbi Habsburg-hű legitimisták se engedtek meg maguknak ilyen dumákat.

Amikor a jelenségre írásaimban rácsodálkoztam, a tradicionalisták a maguk hamisítatlanul royalista arisztokratikus-intellektuális modorában válaszoltak, aminek a lényege körülbelül az volt, hogy te mocskos zsidó.
Zsidószerű

Aki tehát kokárdát tűz ki, Petőfi vagy Kossuth neve azt jelenti neki, amit még az iskolában tanult, az is zsidó, hiszen ’48 egy zsidók által támogatott szélsőbalos forradalom volt Más szélsőjobboldaliak szerint viszont a tradicionalisták a zsidók, nem csak azért, mert magyargyalázók, hanem mert a Habsburgok is zsidók.

Ezek után nem véletlen, hogy egy pár éve lezajlott kutatás szerint az átlag állampolgár egymillió zsidót vizionál Magyarországon, vagyis annyit, amennyi a háború előtt volt. Posta Imre szerint viszont másfél millió zsidó él köztünk, mivel folyamatos a betelepítés.


A helyzet ennél is rosszabb. Köztudott, hogy nem volt holokauszt, azt csak a zsidók találták ki, hogy filmeket csináljanak belőle Holywoodban, és furdalják a fehér faj lelkiismeretét, annak kihalasztása céljából. Így a háború előtti közel egymillió zsidó is itt maradt. Elrejtőztek, magyarosítottak, álnéven szóródtak szét az országban, ők voltak a 800 ezer MSZMP tag. Ehhez jön a folyamatos betelepítés. Ma már nem számít a keresztlevél, de kinézet se. Keresztlevelet lehet hamisítani, a faji jellemzőket el lehet tüntetni. A magyarországi zsidók száma tehát több millió lehet, és még nem számoltuk a tudatilag elzsidósítottak egyéb tömegeit.

Így válik érthetővé, hogy az ország lakosságának nagy része miért olyan fogékony a nyugati szemétre, a kereskedelmi tévékre, valóságshow-kra, a gyorsbüfékre, a plázákra. Mert elzsidósodott.

Ennél már csak az a szomorúbb, hogy a különféle igaznak tetsző, nemzeti-jobboldali mozgalmak is teli vannak zsidókkal. Sőt, ezeket maguk a zsidók alapítják, méghozzá azért, hogy kézben tartsák a nemzeti ellenállás minden rezdülését. Bárhol, bárkiből előbújhat egy Szegedi Csanád, alias Zsegedi Chanad.

Akikben egyedül bizonyosak lehetünk, hogy nem zsidók Magyarországon, azok a cigányok.
Link

Hozzászólások

118 #1 keepfargo
- 2018. március 16. 13:02:06
Ez a F.A.M. is az egyszerüsítések híve (no meg máshol, nem a fenti cikkben, a vulgarizálásé is), talán mert úgy tünhet neki is, mint akárki másnak; hogy a szellemileg elmaradott olvasó (aki öket rendszeresen olvassa, talán az is) nem képes a valóság árnyalatainak felfogására. Pedig a valóság nem egyszer megmutatta, hogy sokkal bonyolultabb, mint amit egy magyar-országi firkász össze tud belöle hordani lenézett olvasótábora számára.

Például a holo-kamu nem egyszerüen a fehér faj lelkiismeretének furdalására lett összehazudva-csalva. Sokkal inkább azért, hogy 1)gigantikus kártérítésböl éljen nemcsak Izrael állam, de a ,máshová települt zsizsik is, na és 2)legföbb cél pedig az kellett legyen, hogy mivel a sajtó az ö kezükben van, a csapból is az ö szenvedéseikröl összehazudott maszlag kell follyon. Ami aztán megintcsak arra jó, hogy másnak eszébe se juthasson panaszkodni, vagy kártérítést emlegetni. A Gulág 40 milliója egy zárójeles megjegyzés lesz ebben az összefüggésben - hogy mást ne említsünk. A következö, beigazolódott cél: 3) A németek bünös nemzetté kikiáltása, s ezzel a bosszú angyalának adandó elégtétel: a német önálló gondolkodásnak eröteljes megcsonkítása... Végül pedig 4) A holokamu legföbb elönye az (és ezt az illetékesek tudták már, anno), hogy ha egy zsizsiknek akár csak a tyúkszemére lépsz, akkor ezáltal egy holokamu áldozatot (vagy többedizigleni leszármazottat) terrorizálsz - már megint. Igy aztán az áldozat bármilyen bünügyben lehet aktív, ha számonkérnék, akkor elég a holokamu kártyát elövenni (ha a korábban kötelezöen kijátszott antiszemét kártya ütöereje nem lenne elegendö ).

Itt már régen nem a lelkiismeret furdalásáról van szó, sokkal inkább a megfordított terror a helyes megnevezés. ( Ez a megfordított terror pedig egészen addig folyhat, amig a holokamu kamu volta nem lehet köztudott, mondhatnám közkincs...ha valamin, ezen megérné dolgozni..)
131 #2 lalapapa
- 2018. március 17. 00:13:43
Egy tudos tortenesz meg fejtette,,
hogy a romak vagy ciganysag nem mas mint
osi zsido igazi torzsek,
tehat azok meg igazibbak mint a tobbi all
es erdek zsido,,
tehat a romak,
igy kell oket majd tiszteletben tartani,
azok az igazi zsidok,
remelem nem sokara akkor meg oldas is
lee nekik,
hogy mehetnek mind izrahellbe es ott
kapnak annyi penzt hogy nagy
mergyokat vehetnek,
es jol elhetnek,

hogy bekeben elhessenek a romak
azert valasztottak sok ev szazadon at azt
hogy csodas szabadsagban vandorolhassanak
a fold kerekseg bar melyik reszere,,

de hat lathattak ez sem tetszett a tobbi
rokonnak es igy rodivedesen majd nekik
el kell kezdeni kemenyen dolgozni,
ha eppen zsidok akarnak lenni,

a lenyeg
hogy a fo tezsvirek minnel konyebben
eljenek penz es munka nelkul,
ennek erdekeben folyik az okoskodas,
es a szervezkedes is,

talan igazan nehez meg allapitani azt
hogy ki az igazi zsido,
mert sok lett az erdekbol es jobb let
elore latasabol szarmazo javak erdekeben
mondta hogy ki mikor hogy esett teherbe
vagy eppen hogy veletlen vetkezett, vagy
talan elofordult a botlas es abbol
szarmaztatja magat,,

gondolom a jovoben talan meg tobb
okossagokat a toretneszek elo hoznak meg
oldanak,
mivel most allitolag a magyarok azok az igazi
faj tiszta magok, es azok magyarok vagy az a
nep faj mint a zsidok hordoznak magukban,

hanem ugyan az mint a kazar testverek es az
ukranok, csak masfele keveredtek a hosszu evek
ev ezredek szazadok alatt,

valami nincs rendben
mert a teremto erre si es arra is elget kefelt
vagy eppen kotyvasztott,

en bizok benne egy napon meg jelennek a teremtok,
es mindent tisztaznak,
meg az is kinek mennyi jar,
meg hat azt is ki mit lopott,
mit vissza kell majd adni,
vagy eppen el kobozzak,,

az egesz nem masra csak a vagyonosodasra
megy folyik es vegeztetik,
minnel jobban eljek a foldon, a tobbi nem eppen
erdekelt ha nem ott van hol kellene,
nem erdekel ez senkit,
a lenyeg semmi nem eleg minnel tobbet
akarnak,,
a tobbi csak a hebbere habbara hogy
mit miert hogy kell kovetni vagy tenni

bizonyosodott hogy sokra kepes az ember
fajta sok olyan csoportja ki mit eddig le tett
az maga jelenti azt hogy
nem semmi,,
;):)B)
4 #3 Posta Imre
- 2018. március 18. 09:14:17
A magyar zsidóság „fideszesítése” ellen mozgósít a Heller–Konrád-féle ellenzéki kör
Borbás Barna / 2017.07.17., hétfő 10:40 /

A magyar zsidóság „fideszesítése” ellen mozgósít a Heller–Konrád-féle ellenzéki kör
Hirdetés

Szűk körű magántalálkozón és egy 28 oldalas „proklamációban” igyekezte meggyőzni Josszi Amrani izraeli nagykövetet és rajta keresztül Benjámin Netanjahu miniszterelnököt a Soros György-ös kampány antiszemita felhangjairól és az újjáéledő horthyzmusról a Heller Ágnes–Konrád György–Kovács M. Mária-féle ellenzéki kör – értesült a Válasz.hu. Ugyanennek a csoportnak nagyon nem tetszik, hogy egyesek „fideszesíteni” akarják a magyar zsidóságot.

A napokban háromfős „küldöttség” járt látogatóban Josszi Amrani izraeli nagykövetnél. Kovács M. Mária történész, Zentai Péter újságíró és Bokor Péter építész azért kértek találkozót, mert szerintük a kormány és személyesen Orbán Viktor a Soros György-ös plakátokkal és az időben a kampánnyal egybeeső, Horthy Miklóst államférfinek nevező beszéddel átlépett egy határt, a magyarországi antiszemita helyzet ismét fokozódik. A csoport kiáltványt is vitt Josszi Amraninak, melyben tizenhét közszereplő (köztük Heller Ágnes, Konrád György, Karsai László, Vágó István) és magánszemély egy-egy, Benjámin Netanjahunak vagy Orbán Viktornak fogalmazott üzenete olvasható.

Úgy tudjuk, hogy a nagykövet támogatásáról biztosította a csoportot, sőt elmondta, ferdítés, hogy az izraeli kormányfő kihátrált mögüle, mert valójában nem visszavonatták, hanem csak kiegészítették a Soros-kampányt elítélő nyilatkozatát, és Josszi Amrani pozíciója nem került veszélybe az eset miatt. (A nem visszavonatást annyiban muszáj árnyalni, hogy Izraelből úgy „egészítették ki” a nyilatkozatot, hogy száz százalékban azzal ellentétes dolgokat állítottak.) Információink szerint a nagykövet arról is beszélt, hogy nem is olyan pozitív az Orbán-féle politika megítélése az izraeli kabinetben, mint ahogy aztmost Budapesten, kormányközelben látni szeretnék.

A találkozón kemény bírálat érte az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséget vezető Köves Slomó rabbit – aki korábban többször is világossá tette, szerinte nem antiszemitizmus a Soros-kampány –, mint a szirénhangokat hallató, a magyar zsidóságot „fideszesíteni” akaró kör reprezentánsát.

„Bízunk Izraelben. Nem hagyhat bennünket magunkra, mint egykoron magukra hagyták a nyugati hatalmak Evianban és honfitársainak Horthy. Legyen béke! Shalom!” – szól a Kovács M. Mária, Zentai Péter és Bokor Péter aláírásával ellátott A plakát és ami mögötte van című, szerkesztőségünkbe is eljutott proklamáció bevezetője. A tizenhét írást tartalmazó „véleménycsokrot” szintén kézhez kapta Josszi Amrani.

A szerzők más-más hangvételben és terjedelemben írják körül ugyanazt: szerintük a Soros György-ös kampány egyértelműen antiszemita indulatokra játszik, a miniszterelnök Horthy-apológiája pedig vállalhatatlan. Néhány idézet a szövegekből:

„Soros ugyanaz Orbánnak, mint Trockij volt Sztálinnak”;
„Orbán Viktor fokozatosan jutott el a szélsőséges antikommunista, liberális stb. világnézettől a nacionalista, xenofób, rasszista és antiszemita világnézetig”;
„Tisztelettel kérem Benjámin Netanjahu miniszterelnök urat, hogy amikor – a többség elégedettségére és megnyugvására – elkötelezetten és felelősségteljesen képviseli Izrael Állam érdekeit, ugyanezzel a felelősségteljes elkötelezettséggel viszonyuljon a gaultban élő zsidósághoz, az ő sajátos gondjaikhoz és nehézségeikhez.”


Egy nappal Netanjahu Budapestre érkezése előtt nem tudjuk, célba ért-e az üzenet, hogy mire ment a proklamáció, a találkozó és úgy általában, a magyar zsidóság „fideszesítése” ellen tett erőfeszítés. Ám látható, a magyarországi zsidó közélet csak megosztottabb lett az elmúlt időszak politikai húzásainak következtében.Frissítés: Kovács M. Mária cikkünk megjelenése után az alábbi levelet küldte szerkesztőségünknek.

A Válasz.hu oldalon „A magyar zsidóság „fideszesítése” ellen mozgósít a Heller–Konrád-féle ellenzéki kör” címmel 2017.07.17-én Borbás Barna aláírásával megjelent cikk hamis állításokat tartalmaz. A Válasz.hu cikkét több internetes portál, köztük a Szombat is átvette.

A cikk a fake news eszköztárát alkalmazza. Azt állítja, hogy a nagykövetségen egy három aláírással elátott petíció, kiáltvány, vagy proklamáció átadására került volna sor. Semmi ilyen nem történt.

Hamis az a beállítás is, hogy a látogatás során „kemény bírálat érte” az EMIH elnökét. Az EMIH elnökének személyét és szervezetét egyetlen látogató sem hozta szóba.

A cikk címadása egyenesen uszító és tendenciózus. Nem létezik semmiféle Heller-Konrád kör. Ez egy civil aktivista saját ismerősei körében elindított magánszervezése volt, melyről semmilyen közlemény nem jelent meg.

A cikk hamis tényállításai egy mélységesen elítélendő, negatív kampány részei, amelyhez a PestiSrácok is önfeledten csatlakozott.

Kovács M. Mária
http://valasz.hu/...kor-124684
4 #4 Posta Imre
- 2018. március 18. 18:26:31
A Hit Gyülekezete kiáll Orbán Viktor miniszterelnök úr mellett

Németh Sándor olvasói üzenetekre reagálva fejtette ki, miért csak Orbán Viktor alkalmas kormányfőnek.

A Békemenetre való buzdítás után Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője ismét tanúbizonyságát tette, hogy tűzön-vízen át követi Orbán Viktor miniszterelnököt. A 444 ír arról, hogy a Fidesszel régen kritikus Németh egy videóban válaszolt a Vidám Vasárnap című műsorban levelekre, SMS-ekre.

Egy levél a Békemeneten való részvételt kritizálta, egy másik pedig feltette a kérdést: mit keres a kisegyház “az országtolvaj-diktátor utolsó csatlósai között”. Németh le is vonta a következtetést, hogy “ilyenekre nem szabad szavazni”.
Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak
A Fidesz viszont nem zsarol vagy követel – egyebek mellett erről beszélt a 24.hu-nak adott interjúban a Hit Gyülekezetének vezetője. Németh Sándor azt állítja, nem kötött paktumot a Fidesszel, a választások után is többnyire ellenzéki maradhat az ATV, Andy Vajnával pedig a nyers halakról társalgott.

Németh elmondta még, csak Orbánt találja alkalmasnak a kormányfői posztra, a korrupciós vádak meg természetes, hogy felerősödnek választások előtt. Ekkor jön érvelése csúcsa: a korrupciót meg lehet változtatni, a melegházasságot vagy a menekültek befogadását viszont nem. Az ellenzék márpedig engedne az uniónak és beengedne évi tízezer muszlimot, vége lenne a kereszténységnek.

(Kiemelt kép: 24.hu/Berecz Valter)
https://24.hu/koz...r-mellett/
267 #5 Perle
- 2018. március 18. 18:45:59
A nagy összegű támogatás megtette a hatását.:o
267 #6 Perle
- 2018. március 20. 09:59:12
Magyarország költ legtöbbet az Eu-ban sportra és vallásra:
https://mno.hu/sp...an-2454657

Ahelyett, hogy környezetvédelemre, egészségügyre, oktatásra költené.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
2,488,373 egyedi látogató