Hungarian Real News

Magyar Mátrix - HUN UNIÓ

PJP Egyesület

Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Társadalmi Jövőképesség - A jövőkutatás kontextusában

TechnikaNe röhögjetek: 1756/2016. (XII. 14.) Korm. határozat a Budapesti Corvinus Egyetem Jövőképesség Kutatóközpontjának létrehozásáról. Megkérdenél egy ilyen "jövőkutatót" a "múltról" és elseggelne, mint a huzat. Talán két mondat elég lehet rá, hogy élete értelmetlenségét, munkájának fölöslegességét bármelyiktek igazolja és az öngyilkosságba kergesse! Zsidókra kidobott pénz. Tanulmányomban arra a kérdésre keresem a választ, hogy a jövőkutatás eszközkészlete hogyan alkalmazható a jövőképesség vizsgálatában? Ehhez a jövőképességet és a jövőkutatást definiálom és a jövőkutatás fejlődési periódusait elemzem azzal a céllal, hogy az egyes periódusok milyen új megközelítést, milyen újfajta módszereket adtak, amelyek felhasználhatók a jövőképesség kutatása során. A megközelítési módokat és módszereket követően a jövőkutatás során ajánlott általános folyamati logikát ismertetem, és azokat kontextusba helyezem a jövőképességgel. A jövőorientáltság (future orientation) egy központi téma a jövőképesség elemzése során. A jövőorientáltságot mérni egyéni, szervezeti és országos szinten lehetséges és egyúttal ajánlott is. A jövőorientáltság egyéni elemeit, a szervezeti jövőorientáltság felépítését és ehhez kapcsolódó foresight érettségi modellt vizsgálom meg és összekapcsolom a jövőképesség fogalmával. A jövőkutatás területén ismert országos szintű jövőorientáltság indexeket (SOFI, JKB) összehasonlítom kitérve azok előnyeire és korlátaira. Célom a jövőkutatás szemléletbeni, feladatmegoldó képességeinek feltárása, valamint annak meghatározása, milyen folyamati logikát és módszertani apparátust jelenthet a jövőkutatás a jövőképesség kontextusában. Továbbá milyen meglévő jövőorientáltság mérések, jövőorientáltság indexek alkalmazhatóak a jövőképesség egyéni, szervezeti és országos elemzéséhez.

Társadalmi Jövőképesség - A jövőkutatás kontextusában (PDF Download Available). Available from: Link[accessed Mar 24 2018].

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018. március 24. 14:48:18
nem is lehet kérdés, hogy ezt is a soros büdös zsidó finanszírozza. Így is pénzhez juttatva a csóró büdös zsidókat, a semmilyeneket ,akik szintén a Marsra készülnek, egy déli fekvésű "birtokra" , tehénre vadászni . ( vagy kósa annnyának disznóira)

Én is vizsgálom a "jövőt" egy ideje ( csak úgy a saját muszlim szakállamra ) és optimista vagyok , amióta a büdös férgek a Marsra készülnek .

I'm so glad . énekelte a Cream együttes sőt most is énekli a youtubeon , pedig Jack Bruce már távozott e világból
4 #2 Posta Imre
- 2018. március 24. 16:53:31
A dodó társadalmi képessége sok más kétlábúéval egyetemben elég gyatra lehetett és lehet most is. Azét gondoljatok bele, mit is jelent maga ez a "tudományág"? Klímaváltozás és migráció de mi lesz, ha az északiak egyesülnek a déliekkel Koreában, vagy Felvidékkel, vagy a cigány-zsidó-muszlim hitközségekkel...
809 #3 megmondhatom-e
- 2018. március 24. 17:33:12
- a dodó elég "laza" társadalmi életet élhetett , mert ott NZ-on nem sokan törtek életére , nem volt ott egy db mocskos zsidó sem - ugyan- de vesztére volt ott más.

Él ott egy csoda fafajta a kaori , ami hatalmas törzset nevel , magasra nő és kitűnő hajókat készíthettek belőle az ott egyáltalán nem őshonos vademberek , a maorik , akiket ma már NZ őslakóiként tartanak számon a zsidók. (hatalmas testük tele tetovált , jellegzetes harci táncuk számunkra félelmetes , de étvágyuk az Új Zélandon talált ehető állatok számára volt még félelmetesebb )
Szóval a be-belátogató , nagy testű maorik , a kaori fahajóik faragása közben igencsak megéheztek és , mint a zsidók teszik velünk , felfalták az ott talált és mozgásuk miatt könnyen levadászható állatokat , teljesen elfogyasztva a dodókat , de megritkítva az ugyancsak finom húsú kiwi madarat is.

Jó , ha szem előtt tartjuk ezeket a történelmi eseményeket , mert ismerve a zsidók telhetetlen falánkságát - előbb , mint gondolnánk a dodó sorsára juthatunk !

Mert a zsidó betolakodás is "migráció" ám ! És nem legális ! Ez nem muszlim sajátosság!
267 #4 Perle
- 2018. március 24. 23:26:53
Újra elkezdték hangoztatni, hogy túl sokan vagyunk a Földön Optimális létszám 2, milliárd körül lenne
A civilizáció néhány évtizeden belül össze fog omlani.
https://www.thegu...ul-ehrlich
267 #5 Perle
- 2018. március 29. 20:37:40
Amerikában már kutatják a Yellowstone vulkán esetleges kikörése utáni jövőt . A cca 200 millió amerikai vulcáni migráns Nagy-Britannia, Ukrajna és és a Balkán területét népesítené be, alapítana új államot. s_huh
http://www.thegua...o-ukraine/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
2,501,896 egyedi látogató