Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Külföldi zsoldosokkal töltené fel az állományt a német hadsereg

TanácsadásFontolgatom, hogy jelentkezem (melde mich), ha már "idegen légióznak", már csak azért, hátha oroszok lesznek azok a kínai zsoldosok... Külföldi, európai uniós állampolgárok felvételét mérlegeli a német hadseregbe a berlini védelmi minisztérium a haderõnél évek óta fennálló létszámhiány megoldásaként – jelentette a hétvégén a német sajtó.

A német honvédség felnõtté válik. Ehhez képzett emberekre van szükség. Ehhez minden lehetséges opciót mérlegre fogunk tenni

- erõsítette meg a védelmi minisztérium az Augsburger Allgemeine címû bajor lap értesülését a ZDF német közszolgálati televíziónak. A ZDF honlapján megjelent beszámoló szerint az elképzelés már a védelmi tárca 2016-os úgynevezett fehér könyvében is szerepelt, és most a hadkiegészítési stratégia újragondolásakor vetõdött fel ismét.

A ZDF-nek nyilatkozó Erich Vad biztonságpolitikai szakértõ szerint jó és helyes, hogy a védelmi tárca új, gyakorlatias megoldásokon gondolkozik, mert a Bundeswehr évek óta súlyos problémákkal küzd a toborzás terén.

Két héttel ezelõtt a Bild címû német tömeglapnak sikerült megszereznie a védelmi minisztérium egyik bizalmas jelentését, melybõl az derült ki, hogy a német hadsereg a teljesítõképessége határára ért, jelenleg nem tud a mostaniak mellett további feladatokat vállalni, és minden haderõnemnél problémát okoz a létszámhiány.

Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2018-07-22 14:00
Ez nem meglepö , most fogadja be Németország az Akaidához tartozo " Tenoristákat " énekeseit,-Izrael barátjait .....s_vigyori akik Aszazad ellen harcoltak ...))https://www.journ...utschland/
238 #2 bivaly
- 2018-07-23 06:12
Mondom emberek !

Ez már az Armageddon. Kis türelmet kérünk, és jön majd a végkifejlet ! Nem olyan vicces ám, mint amilyennek látszik !!!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.28 másodperc
2,750,875 egyedi látogató