Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Külföldi zsoldosokkal töltené fel az állományt a német hadsereg

TanácsadásFontolgatom, hogy jelentkezem (melde mich), ha már "idegen légióznak", már csak azért, hátha oroszok lesznek azok a kínai zsoldosok... Külföldi, európai uniós állampolgárok felvételét mérlegeli a német hadseregbe a berlini védelmi minisztérium a haderőnél évek óta fennálló létszámhiány megoldásaként – jelentette a hétvégén a német sajtó.

A német honvédség felnőtté válik. Ehhez képzett emberekre van szükség. Ehhez minden lehetséges opciót mérlegre fogunk tenni

- erősítette meg a védelmi minisztérium az Augsburger Allgemeine című bajor lap értesülését a ZDF német közszolgálati televíziónak. A ZDF honlapján megjelent beszámoló szerint az elképzelés már a védelmi tárca 2016-os úgynevezett fehér könyvében is szerepelt, és most a hadkiegészítési stratégia újragondolásakor vetődött fel ismét.

A ZDF-nek nyilatkozó Erich Vad biztonságpolitikai szakértő szerint jó és helyes, hogy a védelmi tárca új, gyakorlatias megoldásokon gondolkozik, mert a Bundeswehr évek óta súlyos problémákkal küzd a toborzás terén.

Két héttel ezelőtt a Bild című német tömeglapnak sikerült megszereznie a védelmi minisztérium egyik bizalmas jelentését, melyből az derült ki, hogy a német hadsereg a teljesítőképessége határára ért, jelenleg nem tud a mostaniak mellett további feladatokat vállalni, és minden haderőnemnél problémát okoz a létszámhiány.

Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2018. július 22. 14:00:30
Ez nem meglepö , most fogadja be Németország az Akaidához tartozo " Tenoristákat " énekeseit,-Izrael barátjait .....s_vigyori akik Aszazad ellen harcoltak ...))https://www.journ...utschland/
238 #2 bivaly
- 2018. július 23. 06:12:39
Mondom emberek !

Ez már az Armageddon. Kis türelmet kérünk, és jön majd a végkifejlet ! Nem olyan vicces ám, mint amilyennek látszik !!!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
2,486,290 egyedi látogató