Hungarian Real News

Magyar Mátrix - HUN UNIÓ

PJP Egyesület

Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Őcsény máskép

TanácsadásHarcosok klubbja is lehetne, de inkább nem. Fapipa lőtte a pózt és csak most küldte átal.

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018. augusztus 14. 18:36:33
Visszaállítják a Hortobágyon az évszázadokon át jellemző legeltetési rendet

A legelőtavak és természeti értékeik fenntartásához elengedhetetlen az ökológiailag megfelelő, magas szintű legeltetés.

Csaknem ötezer hektáron javul a Hortobágy vízháztartása a legnagyobb hazai környezetvédelmi Life-projekt, a legelőtavak élőhelykezelése, illetve a vízilétesítmények tájrehabilitációja eredményeként – közölte az Agrárminisztérium (AM) környezetügyért felelős államtitkára kedden sajtótájékoztatón a helyszínen.

Rácz András az egyik csatorna kialakítási munkálatainak megkezdése alkalmából tartott tájékoztatón elmondta: a hortobágyi projekt több mint 10 millió eurós költségvetésének kétharmadát közvetlenül az Európai Bizottság biztosítja, a többit a magyar kormány önrészként adja a beruházáshoz.

Az elmúlt 18 évben 37 Life-projekt valósult meg Magyarországon, összesen mintegy 80-81 millió euró forrásból –érzékeltette a hortobágyi vízrehabilitációs program nagyságát az államtitkár. Rácz András felidézte, hogy a Tisza-szabályozás óta milyen károk érték a pannon szikes gyepeket és sztyeppéket egyrészt a nagy áradások elmaradása miatt, másrészt azoknak a tájidegen beavatkozásoknak a következtében, amikor a mezőgazdasági termelésre próbálták alkalmassá tenni a vidéket.https://www.agroi...tent=37480
396 #2 Kujak
- 2018. augusztus 15. 09:48:00
Az ötlet jó, ha tényleg készen lesz még jobb.
Kár, hogy fele pénzt mindenképpen ellopják......:(
37 #3 HER
- 2018. augusztus 15. 11:11:21
Csak nem a Mi tulajdonunkon, hanem......... másén már, megvették! Jó pénzért lehet legeltetni is?
99 #4 MORMOTA1968
- 2018. augusztus 15. 15:52:01
Imre! Hát a közös fotótokhoz senki sem szól hozzá? Jól néztek ki egymás mellett, bár már te is megjegyezted, neked még kicsit gyúrnod kell, szerintem meg elég izmosak vagytok így is mindketten. Hozzám képest biztosan. Jó kis találkozó volt, kár, hogy nem lesz folytatása már ott Őcsényben. Bár ki tudja még, senki sem láthat ennyire előre a jövőbe! Azé arról a szalmakalapról nem nagyon pattanna le a golyó egy csatában, viszont szépen átszállna rajta Imre! A csúcsát levinné biztos. Nehogy félreértsd, nem kritizálni akarom, csak megjegyeztem, hogy csatában jobb a rohamsisak. Egyébként mi lett a sorsa a sisaknak? :D s_proszt
684 #5 atacama
- 2018. augusztus 15. 17:07:33
Jó kis KULUP az... olyan gandalf-os a lövész árokban különösen jó mert habár a csucsa kint van az értelmes és nemes részek jóval lejjebb figyelnek és a tekervényekben nem tenne még kárt egy acél magvas..
jó kis szalma süveg az... le a kuluppal,megsüvegelem jó a kép.s_V UI: Már csak értetek érdemes lett volna ki botorkálni öcsémbe....Isten tartson mindenkit..
99 #6 MORMOTA1968
- 2018. augusztus 15. 17:32:31
Egyébként honnét való a szalmakalap Imre! Nekem, mikor megláttam nálad Őcsényben, egyből Erdély ugrott be, mert a székelyek hordanak ilyesfajta felfedőt. Bár ez kicsit csúcsosabb.
99 #7 MORMOTA1968
- 2018. augusztus 15. 17:41:17
Kedves Gerry! Ha olvasol! Nagy ötlet volt azokat a felfújható matrac ágyakat elhozni oda Őcsénybe. Néztem a neten mennyibe kerülnek az ilyesfajta matrac ágyak, nekem se ártana beszerezni, ha jövőre is el szeretnék menni valahová kicsit kikapcsolódni. Csak hogy amiket a neten találni, azokat Csehországban gyártják és legfeljebb 30 cm-er magasak, de már az is jobb, mint a földön heverészni. A hosszúk viszont nekem majdnem rövid. Táborozáshoz, a jó alvás biztosításához nélkülözhetetlen kellék egy ilyen jó kis matracágy. Biztos jó ízűt aludtam volna én is egy ilyenen, mint Fapipa. Most már lövészárokban sem kellene aludnom, csak azért, mert nem tudnám fölállítani a sátram. Már ismö-röm a töch-nikáját! Volt aki mögmutassa! s_hihi
4 #8 Posta Imre
- 2018. augusztus 15. 17:47:23
Egy mágusnak való, de hol a mágus? Erdélyből való az a "süveg", vagy "föveg", kinek hogy tetszik. A sisakra nem volt pályázó, így vissza került a fegyverraktárba.

Atacama, most inkább ebben "harcolok", szerintem stílusosabb és hetykébb is. Ott lehettél volna. Mormota van más csoportkép is, bár azt ti csináltátok, nekem csak ez jutott.
684 #9 atacama
- 2018. augusztus 15. 17:48:09
Én úgy tunnyi hogy Tiborc vejkó kapott szeletet, mit szeletet ..retortát a unyiós beruházásból természetvédelmi területen tavat vájhat a szikes hortobágyi rónaságon...
Szegény Oszter sanyi bácsit meg megrángatták mert saját portáján egykis halas gödröt dúrt magának..
hiába a vejkó ehhez is konyul..ill.khonnyít..
bár valaki cáfoljon meg!!!!!!!!!
684 #10 atacama
- 2018. augusztus 15. 17:55:38
Mormota, a decatlonba kapható oljan sátor ami kerek lapos mint egy nagy korong, elkell csak dobni és magától szét nyílik és készre állítja magát.. csak bele kell búvni..
nagy zenei fesztiválok után tucatjával hagyják ott a pénzes, lúrkók ezeket a sátrakat.
99 #11 MORMOTA1968
- 2018. augusztus 16. 00:19:02
Kedves Atacama! Akkor most volna érdemes felmenni a sziget fesztivál helyszínére, sok bódult fiatal hagyhatta ott a sátrát. Úgy tudom ment az anyagozás rendesen. Ezeknek már az alkohol nem is elég a jó hangulathoz. Már kinéztem magamnak egy jó kis négyszemélyest, hogy biztos elférjek benne, meg esetleg más is, akit nem zavar némi horkolás, ha legközelebb megint kellene. s_Laptop

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
2,501,894 egyedi látogató