Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Õcsény máskép

TanácsadásHarcosok klubbja is lehetne, de inkább nem. Fapipa lõtte a pózt és csak most küldte átal.

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-08-14 18:36
Visszaállítják a Hortobágyon az évszázadokon át jellemzõ legeltetési rendet

A legelõtavak és természeti értékeik fenntartásához elengedhetetlen az ökológiailag megfelelõ, magas szintû legeltetés.

Csaknem ötezer hektáron javul a Hortobágy vízháztartása a legnagyobb hazai környezetvédelmi Life-projekt, a legelõtavak élõhelykezelése, illetve a vízilétesítmények tájrehabilitációja eredményeként – közölte az Agrárminisztérium (AM) környezetügyért felelõs államtitkára kedden sajtótájékoztatón a helyszínen.

Rácz András az egyik csatorna kialakítási munkálatainak megkezdése alkalmából tartott tájékoztatón elmondta: a hortobágyi projekt több mint 10 millió eurós költségvetésének kétharmadát közvetlenül az Európai Bizottság biztosítja, a többit a magyar kormány önrészként adja a beruházáshoz.

Az elmúlt 18 évben 37 Life-projekt valósult meg Magyarországon, összesen mintegy 80-81 millió euró forrásból –érzékeltette a hortobágyi vízrehabilitációs program nagyságát az államtitkár. Rácz András felidézte, hogy a Tisza-szabályozás óta milyen károk érték a pannon szikes gyepeket és sztyeppéket egyrészt a nagy áradások elmaradása miatt, másrészt azoknak a tájidegen beavatkozásoknak a következtében, amikor a mezõgazdasági termelésre próbálták alkalmassá tenni a vidéket.https://www.agroi...tent=37480
396 #2 Kujak
- 2018-08-15 09:48
Az ötlet jó, ha tényleg készen lesz még jobb.
Kár, hogy fele pénzt mindenképpen ellopják......:(
37 #3 HER
- 2018-08-15 11:11
Csak nem a Mi tulajdonunkon, hanem......... másén már, megvették! Jó pénzért lehet legeltetni is?
99 #4 MORMOTA1968
- 2018-08-15 15:52
Imre! Hát a közös fotótokhoz senki sem szól hozzá? Jól néztek ki egymás mellett, bár már te is megjegyezted, neked még kicsit gyúrnod kell, szerintem meg elég izmosak vagytok így is mindketten. Hozzám képest biztosan. Jó kis találkozó volt, kár, hogy nem lesz folytatása már ott Õcsényben. Bár ki tudja még, senki sem láthat ennyire elõre a jövõbe! Azé arról a szalmakalapról nem nagyon pattanna le a golyó egy csatában, viszont szépen átszállna rajta Imre! A csúcsát levinné biztos. Nehogy félreértsd, nem kritizálni akarom, csak megjegyeztem, hogy csatában jobb a rohamsisak. Egyébként mi lett a sorsa a sisaknak? :D s_proszt
684 #5 atacama
- 2018-08-15 17:07
Jó kis KULUP az... olyan gandalf-os a lövész árokban különösen jó mert habár a csucsa kint van az értelmes és nemes részek jóval lejjebb figyelnek és a tekervényekben nem tenne még kárt egy acél magvas..
jó kis szalma süveg az... le a kuluppal,megsüvegelem jó a kép.s_V UI: Már csak értetek érdemes lett volna ki botorkálni öcsémbe....Isten tartson mindenkit..
99 #6 MORMOTA1968
- 2018-08-15 17:32
Egyébként honnét való a szalmakalap Imre! Nekem, mikor megláttam nálad Õcsényben, egybõl Erdély ugrott be, mert a székelyek hordanak ilyesfajta felfedõt. Bár ez kicsit csúcsosabb.
99 #7 MORMOTA1968
- 2018-08-15 17:41
Kedves Gerry! Ha olvasol! Nagy ötlet volt azokat a felfújható matrac ágyakat elhozni oda Õcsénybe. Néztem a neten mennyibe kerülnek az ilyesfajta matrac ágyak, nekem se ártana beszerezni, ha jövõre is el szeretnék menni valahová kicsit kikapcsolódni. Csak hogy amiket a neten találni, azokat Csehországban gyártják és legfeljebb 30 cm-er magasak, de már az is jobb, mint a földön heverészni. A hosszúk viszont nekem majdnem rövid. Táborozáshoz, a jó alvás biztosításához nélkülözhetetlen kellék egy ilyen jó kis matracágy. Biztos jó ízût aludtam volna én is egy ilyenen, mint Fapipa. Most már lövészárokban sem kellene aludnom, csak azért, mert nem tudnám fölállítani a sátram. Már ismö-röm a töch-nikáját! Volt aki mögmutassa! s_hihi
4 #8 Posta Imre
- 2018-08-15 17:47
Egy mágusnak való, de hol a mágus? Erdélybõl való az a "süveg", vagy "föveg", kinek hogy tetszik. A sisakra nem volt pályázó, így vissza került a fegyverraktárba.

Atacama, most inkább ebben "harcolok", szerintem stílusosabb és hetykébb is. Ott lehettél volna. Mormota van más csoportkép is, bár azt ti csináltátok, nekem csak ez jutott.
684 #9 atacama
- 2018-08-15 17:48
Én úgy tunnyi hogy Tiborc vejkó kapott szeletet, mit szeletet ..retortát a unyiós beruházásból természetvédelmi területen tavat vájhat a szikes hortobágyi rónaságon...
Szegény Oszter sanyi bácsit meg megrángatták mert saját portáján egykis halas gödröt dúrt magának..
hiába a vejkó ehhez is konyul..ill.khonnyít..
bár valaki cáfoljon meg!!!!!!!!!
684 #10 atacama
- 2018-08-15 17:55
Mormota, a decatlonba kapható oljan sátor ami kerek lapos mint egy nagy korong, elkell csak dobni és magától szét nyílik és készre állítja magát.. csak bele kell búvni..
nagy zenei fesztiválok után tucatjával hagyják ott a pénzes, lúrkók ezeket a sátrakat.
99 #11 MORMOTA1968
- 2018-08-16 00:19
Kedves Atacama! Akkor most volna érdemes felmenni a sziget fesztivál helyszínére, sok bódult fiatal hagyhatta ott a sátrát. Úgy tudom ment az anyagozás rendesen. Ezeknek már az alkohol nem is elég a jó hangulathoz. Már kinéztem magamnak egy jó kis négyszemélyest, hogy biztos elférjek benne, meg esetleg más is, akit nem zavar némi horkolás, ha legközelebb megint kellene. s_Laptop

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.76 másodperc
2,685,493 egyedi látogató