Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Á-pisz bika esete Nagy Imrével és a szabadkőművesekkel

Gondolatok Mióta Ady 100-at írunk és a k-ormányzati sajtó kidobolta, hogy szabadkőműves, mint a veszedelem, szavaltatják, szerintem szabadkőművesekkel. Tegnap pataki atilla is meg lett hekkelve. A Nagy Imre mizéria szerintem az Új Magyarország izraelita híd-verésének lékét jelenti, noha helyére a "vörös terror" (zsidók általi magyarirtás) obeliszkje kerülhet, mely szabadkőműves kreálmány. Szerintetek? Egyiptommal mostanság nagyon jóban vagyunk. A bikafej és a Napkorong is jellemző. A mezítelen férfi és a sárkánykígyó harca meg mindig visszaköszön. 100 év vissza, Trianon előtthöz! Az már csak hab a tortán, hogy a Romanovok állítólagos legyilkolásában egy Nagy Imre nevezetű is meg lett emlegetve és Nagy Imre ekkor éppen arrafelé is kószálhatott. Ja, és pont!


LinkHozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018. december 29. 19:09:20
116 #2 livia
- 2018. december 29. 19:27:04
No, a nagyanyónak hétmérföldes tetkója van. Nevetség! Nekem a képek egyébként nem mondanak semmit, lehet azért, mert sík hülye vagyok, bevállalom, nekünk is áll még a világ, de felvilágosítanátok, talán? Köszönöm!
4 #3 Posta Imre
- 2018. december 29. 19:43:20
Livia, az ott ő a kormányzó őfőméltósága személyesen, kivarrva.
116 #4 livia
- 2018. december 29. 20:26:01
Imre! Bocs, de én szerintem még mindig nem esett le a tantusz. Jó,a kormányzó női, vagy korabeli dresszben, de?No, jó alszom rá! Jó éjszakát mindenkinek! Mára behibbantam. No, most szedtem ki a kocsonyát. Holnap mise, temető. Áldás!
75 #5 talpi
- 2018. december 30. 01:56:18
Mindenféle kegyeletsértés szándéka nélkül.!
Lehetséges és biztos is, hogy a szobrot valaki elszállította,. Biztos az is, hogy anno, Nagy Imre a Jugoszláv követségen dekkolt, de kiadták a románoknak, ahonnan hazakerült és lett ami. Viszont, biztos az is, hogy /bár Kádárt nem hozsannázva/ ő volt aki tárgyalt ványáékkal a "bejövetelről.
Számomra új, de fölöttébb érdekes a Romanov házzal kapcsolatos új fejlemény. Nem tartom túlzottan fikciónak.
Egy biztos,"semmi sincs véletlenül és semmi sem az aminek látszik".
Ezt a forgatókönyvet, 1905 óta írják, Herz Tivadar és népi"zenekara", tehát akkor a kotta, előbb kellett hogy megszülessen, vagy azonos időben, mielőtt a "darabot" hangszerelésre a "köztudatba" dobták.
NAgy Imre személye, hasonlatos Istvánéhoz, gondolom, a "pók fonal" vezér szálai sem vezettek-vezetnek máshová.
961 #6 szabir
- 2018. december 30. 06:08:24
horti es vakolo vot vagy vki itt se hiszi ?s_hihi
75 #7 talpi
- 2018. december 30. 09:52:46
Imrém!
A Kormányzóné ha jól tudom, "udvarhölgy" volt a sógoroknál. Nem véletlen, hogy apuci oly magas méltóságot tölthetett be a Monarchia idején.
Igaz, saját kezűleg is hozzájárult, amikor lemészárolt, néhány lázadó matrózt. Kérdés, az áldozatok között, mennyi volt a "blankolt"?
Sok nem az már biztos.
4 #8 Posta Imre
- 2018. december 30. 10:01:46
Talpi, sokáig fennállt a "hit", hogy az ormányzó őfőméltósága asszonykája zsidó származású. Hitlernek Éva Braun, akkor miért es ne? Az sem elhanyagolható tény, hogy boldogan éltek a háború után is és erre csak a háttéralkuk adhatnak magyarázatot. Látványosan nem baxtatta őket a zsidó-kommunista és a cionista zsidó, de meg a kapitalista zsidó sem. El tudod képzelni, hogy Sztálin keze ne érte volna el, vagy wiesentálék ne kutathatták vona fel, mint háborús bűnöst. Judapest ostroma előtt sebtiben megpuccsoltatta magát és ennek a szerencsétlen Szálasinak adta át látszólag a Marsal-bótot és el lett játszva a nagy zsidó-deportálás, amiből egy kanyi hang nem igaz.
4 #9 Posta Imre
- 2018. december 30. 11:48:48
A többségnek fogalma sincs, miért lesz Sárkánnyal küzdő Mihály arkangyal a Miniszterelnökség épületén! Pedig szimbolikus!

"Szimbólumok irányítják a világot, nem szavak, nem szabályok."
"Symbols rule the world, not words, nor rules."

4.bp.blogspot.com/-xPxJsIwFLcU/XCZSeg1BI3I/AAAAAAAASV0/aQ4_co5W2dAs05EWTMphz5pnO4VCBJ-KQCEwYBhgL/s640/23946456_f72181bc3834858acad6556b6f7400e8_wm.jpg

A Miniszterelnökség Új (Karmelita kolostor) épületén keresztet kezében tartó Szent Mihály arkangyal szobra kap helyet, miközben az angyal sárkánnyal (a Sátánnal) viaskodik.

Az hogy az Index nem ért semmit és értetlenkedik, nem lepődünk meg, de mégis érdemes nagyobb figyelmet szentelni a fontos ténynek, hogy a Miniszterelnökség új épületének sarkán keresztet kezében tartó Szent Mihály arkangyal szobra kap helyet miközben a sárkánnyal (a Sátánnal) viaskodik. Ami az eredeti látványterveken (szándékosan) nem szerepelt, ezért most sokakat balliberális oldalon váratlanul ért a megjelenése, mert persze nem értik...
23946252_02f2269943e4b0b1ce7e48321339c41b_wm
Szóval az épület sarkára, amit átlósan kissé levágtak, hogy jelképes fülkét alkosson, felkerült egy szobor, ami a Sátánnal viaskodó Szent Mihály arkangyalt ábrázolja.Mihály arkangyal és a Sátán harcát a Jelenések könyve írja le (12:7-10):

id%25C3%25A9z%25C5%2591jel3
Ezután háború támadt a mennyben: Mihály és angyalai harcra keltek a sárkánnyal, és a sárkány is harcra kelt angyalaival együtt, de nem tudott felülkerekedni; és azért többé nem volt maradása a mennyben. És levettetett a hatalmas sárkány, az ősi kígyó, akit ördögnek és Sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget; levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek."
23946456_f72181bc3834858acad6556b6f7400e8_wm
Nagyon kedvelt motívuma lett ez évszázadokon át a keresztény művészetnek, hiszen plasztikusan jeleníti meg a Jó és a Rossz küzdelmét. Éppen ezért erősen kötött hagyományai is vannak az ábrázolásnak. Az angyal általában a földön fetrengő sárkányra (esetleg másfajta csúnya pokolfajzatra) tapos, és karddal vagy keresztben végződő lándzsával szúrja le. A kard sokszor lángoló, és előfordul, hogy az angyal pajzsot is tart a kezében - de mindig csatajelenetet látunk, amiből a Jó kerül ki győztesen. Mihályt sárkány nélkül, vagy a már legyőzött állaton taposva szívesen ábrázolták címertartóként is, ilyenkor nem csatázik, hanem nyugodtan álldogál.

A lába alatt a sárkány, alulról kapdos a karmos mancsával felfelé, de az angyal rá se hederít, mert tudja, hogy a gonosz nem győzedelmeskedhet rajta és nem árthat neki.
Egyik kezében egy magyar államcímeres pajzsot tart, a másikban keresztet, méltóságteljesen elnéz a távolba.

123

Aki egy kicsit is szemfüles volt, az látta már, hogy Orbán Viktor saját íróasztalán is Mihály arkangyal szobordísze található meg. Nem ok nélkül...
Az Indexnek két hasonló példa jut eszébe:
a Nemzeti vértanúk emlékműve az Országháznál, amit éppen most készül visszaállítani a kormány a ma reggel felújításra szállított és elbontott Nagy Imre-szobor helyére, és Raoul Wallenberg emlékműve (más néven a Kígyóölő) a Szent István parkban. Ezek egyébként gyakorlatilag egyidősek voltak, az előbbinél a hüllő a bolsevizmust, a másiknál a nácizmust jelképezi.

Ebben az esetben a Miniszterelnökség szobra valami olyasmit akarhat üzenni, hogy
a keresztény magyar állam keresztény demokráciaként és a szent magyar korona védelme alatt minden totalitárius ideológiával szembeszáll.

Ebbe én beleértem a globalista nemzetietlen és hazátlan istentelen internacionalizmust, mely ellen minden erőnkre, védőszentekre szükség lesz. De saját szubjektív álláspontommal beleértem azt a harcot is, amit a fennmaradásért az iszlámmal szemben is meg kell vívnunk.

Hiszen jelenleg két domináns erő törekszik a nemzetállamok eltörlésére és a keresztény gyökerek és értékrend felszámolására
- az egyik a nemzetközi pénztőke globalizmusa,
- a másik pedig a politikai iszlám ideológiája.

A magyar nemzet ha jelképesen is, de kell, hogy minden védőszentek védőszárnyai alatt álljon és fennmaradjon. Legyen akár Magyarok Nagyboldogasszonya, a Szűzanya vagy Szent Mihály arkangyal védelme.... (SBG Buddha - VilagHelyzete megj) Mert...
"Szimbólumok irányítják a világot, nem szavak, nem szabályok."

https://alternati...1qG_t10M2s
75 #10 talpi
- 2018. december 30. 18:50:56
Ne már, Raul Walem-berg beszarás, pedig ha valaki, Soros család után, Ő nagyot szakított akkor- Csak a Ványa doksikat kell vissza lapozni. Vannak ott érdekességek.
1313 #11 zoli
- 2018. december 31. 07:32:24
A Romanovok kivégzése tisztán anyagi szempontból történt.Állítólag az akkori Európa legnagyobb MAGÁN vagyonával rendelkezett a cár!Az ország vagyona más tészta.A család kivégzése szükségszerő volt,mivel nem maradhatott örökös,így a vagyon átszállt a kommunista párt -ot uralók zsebeibe.
Az egyiptomi napkorongos bikás izé,az épp a háttérhatalmak szimbolikája,ami már jól beette magát mindenféle ártatlannak látszó,és mások által jó szándékúnak gondolt szerveződés beleibe.
Megpróbálom megkeresni a cikket ami erről szól,és elküldöm.
684 #12 atacama
- 2018. december 31. 14:19:47
Mijabaj Nagyimivel?
http://www.atv.hu.../hirkereso
a képen látható Döbrögi és libagége matyi!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
2,487,332 egyedi látogató