Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Venezuela ideiglenes elnökévé nyilvánította magát Juan Guaidó

TanácsadásIlyen eccerû ez is! 2010-ben, ha elismerték vona a MFNK-át mondjuk a kínaiak, akkor ma már nem létezne Izrael sem. Moszkva, kicsit sok szar folyt már le azóta a Dunán és a Donon ess!

Venezuela ideiglenes elnökévé nyilvánította magát szerdán Caracasban Juan Guaidó, az ellenzéki többségû parlament elnöke a hivatalban lévõ államfõ, Nicolás Maduro elleni tüntetésen.

Hírügynökségi jelentések szerint Guaidó önmagát eskette fel az elnöki tisztségre. Beszédében fogadalmat tett egy átmeneti kormány vezetésére és a szabad választások megtartására.

Ezzel szinte egy idõben a Maduróhoz közeli legfelsõbb bíróság bûnügyi nyomozást rendelt el a törvényhozás ellen.

Guaidó korábban már jelezte, hogy kész ideiglenesen átvenni az elnökséget és új választásokat kiírni, amennyiben számíthat a nép, a hadsereg és a nemzetközi közösség támogatására.

Donald Trump amerikai elnök bejelentette, hogy az Egyesült Államok Venezuela ideiglenes elnökeként ismeri el Juan Guidót, és a többi nyugati országot is erre szólította fel.

Közleményében Trump kijelentette, az Egyesült Államok teljes gazdasági és diplomáciai erejét latba fogja vetni a demokrácia helyreállításáért Venezuelában.

A Venezeuela több nagyvárosában zajló szerdai nagyszabású ellenzéki tüntetésekre utalva leszögezte, az Egyesült Államok által illegitimnek tartott államfõ, Nicolás Maduro rezsimjét teszik felelõssé, ha veszélybe kerül a venezuelai emberek biztonsága.
Link

Hozzászólások

267 #20 Perle
- 2019-01-26 10:43
Húznak haza Venezuelából sebesen az amerikai diplomaták, mint a vadlúd. Õk már elõre isemrehetik az ottanio szcenárió folytatását.
https://www.youtu...H4Uvp7dD28

Nem adják vissza Madurónak a mérhetetlen értékû venezuelai aranyat, amit Agliában, a Bank of England vett át szocialista megõrzésre.
https://www.bloom...ium-europe
Az történik majd azzal is, ami a libiai arannyal.:o
267 #21 Perle
- 2019-01-29 20:55
Megdönti a Nyugat OV hatlmát?
Ellent mondott Amerikának.
https://24.hu/pos...yandex.com

http://estiujsag....et-szerint

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.30 másodperc
2,743,130 egyedi látogató