Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szex közben robbantották fel az orosz politikusnőt

KultúraStílusos, tipikus isis-munka. A tek már nyomoz az fszb felkérésére. Novoszibirszk - Szexre kényszerítette, majd saját magával együtt felrobbantotta politikus feleségét egy féltékeny szibériai férfi.

Okszana Bobrovszkaja, a Putyin vezette Egységes Oroszország Párt parlamenti képviselője férjével, Nikitával volt Toyota RAV4-es terepjárójukban, amikor a detonáció bekövetkezett, a robbanás ereje a felismerhetetlenségig összeroncsolta az arcukat.

Nikita és Okszana kapcsolata az utóbbi időben megromlott, miután elvesztette a munkáját, egyre feszültebb lett, és azzal vádolta a képviselőnőt, hogy megcsalja őt egy vagyonos férfival. A végzetes estén az autóban veszekedtek, majd a feltételezések szerint a férj a kezében tartott kézigránáttal, vagy hasonló robbanó szerkezettel, szexre kényszerítette feleségét, az aktus után pedig felrobbantotta mindkettejüket.

Ezt támasztja alá, hogy a holttestek deréktól lefelé meztelenek voltak, és a törvényszéki orvosszakértő szerint korábban szeretkeztek.

A rendőrség a robbanás után a környéket lezárta, de közölték: nincs szó terrorista akcióról. A szemtanúk szerint pokoli látványt nyújtott a robbanás után az autóból kihúzott két holttest. A pár egy négyéves kislányt hagyott árván.Link

Hozzászólások

172 #1 pozor124
- 2015. november 28. 18:06:29
Orgaz BUMM!!!s_azta Idegileg biztosan eljutottak a csúcsra.
75 #2 talpi
- 2015. november 28. 18:28:58
Na persze, :( én meg most jöttem a 6,20-as libás járattal. ekkora baki nem kellene. Hiszen a csattanója, az 4,5 sec után jön el, nagyon gyors lehetett a dolog. és "támadó", vagy "védő" volt a gránát, mert nem mindegy. Amúgy, "az arcát felismerhetetlenségig, " nocsak, akkor honnan tudják kik voltak? Ejnye-, de bejnye,.
37 #3 HER
- 2015. november 28. 19:40:40
https://www.youtu...AOJ2OJfEpY

Küldd el mindenkinek, mert ezt mindenkinek tudnia kell!!!!!!!!!

Egy Németországban dolgozó orvosnő üzeni a világnak (fordítás egy yahoo.com-on megjelent hozzászólásról)

Tegnap a kórházunkban megbeszélést tartottunk a nálunk kialakult helyzetről és arról, hogy egy másik müncheni kórházban már tarthatatlan a helyzet.
A körzeti orvosi rendelők nem tudják már kezelni a kialakult vészhelyzetet, ezért mindenkit a kórházakba küldenek.

Sok muszlim elutasítja, hogy őket orvosnők kezeljék és mi sem vagyunk hajlandók azok közé az állatok közé menni, különösen azokhoz, akik Afrikából jöttek.
A migránsok és az orvosi személyzet között a kapcsolat a rosszból a még rosszabbra fordult.
A múlt hét óta, azokat a migránsokat, akik kórházba mennek, a K-9-es rendőrségi egység tagjai kell, hogy kísérjék.
Sok bevándorló AIDS-es, szifiliszes, TBC-s és sok egyéb egzotikus betegsége van, úgyhogy mi, itt Európában, nem is tudjuk, hogyan kell kezelni őket. Ha egy receptet kapnak a gyógyszertárban, és megtudják, hogy azért készpénzben kell fizetni, a hihetetlen dühkitöréseket kapnak, különösen, ha a gyerekek gyógyszeréről van szó.
Ők otthagyják a gyermekeket a gyógyszertári személyzetnek ezekkel a szavakkal:
"Úgy, gyógyítsátok őket ti magatok!"
Így tehát, a rendőrség nem csak a klinikákat és kórházakat, hanem a nagy gyógyszertárakat is őrzi.
Nyíltan azt kérdezzük: hol vannak azok, akik a TV kamerák előtt és a pályaudvarokon plakátokkal üdvözölték a bevándorlókat?
Igen, a határokat már lezárták, de már itt vannak milliók és mi biztos, hogy nem tudunk tőlük megszabadulni.

Eddig a munkanélküliek száma Németországban 2,2 millió volt. Most lesz legalább 3,5 millió.
A legtöbb bevándorló egyáltalán nem foglalkoztatható. Ezek a legalapvetőbb oktatásban sem részesültek.
S mi több, a nők általában egyáltalán nem dolgoznak. Úgy saccolom, hogy minden tizedik nő közülük terhes. Több százezer közülük magával hozta a csecsemőjét és 6 éven aluli kisgyerekét, akik lesoványodottak, elhanyagoltak.
Ha ez így folytatódik, és a németek újra megnyitják határaikat, hazamegyek a Cseh Köztársaságba. Senki fog tudni engem ebben a helyzetben itt tartani, még ha kétszeres a fizetés itt, mint otthon. Én Németországba jöttem dolgozni, hogy nem Afrikába vagy a Közel-Keletre.
Még a professzor is azt mondta nekünk, aki a tanszéket vezeti, hogy mennyire elszomorítja , hogy egy takarítónő 800 euróért takarított itt minden nap évekig, majd jön egy migráns fiatal férfi a folyosón, aki mindent csak ingyen szeretne és ha nem kapja meg, akkor dührohamot kap.
Ez nekem tényleg nem kell! De attól tartok, hogy ha hazatérek, egy bizonyos ponton túl ugyanaz lesz a Cseh Köztársaságban is. Ha a precíz németek nem tudják kezelni ezt, ott Csehországban teljes lenne a káosz. Senkinek fogalma nincs róla, aki nem került velük kapcsolatba, hogy milyen állatok ezek, főleg azok, akik Afrikából jöttek, és hogy a muszlimok hogyan bánnak a mi dolgozóinkkal, munkatársainkkal, a vallásuknak megfelelő ellátást követelve.
Mostanáig a helyi kórház személyzete még nem kapta el azokat a betegségeket, amiket a sok száz, meg száz napi ellátást kapott bevándorló hurcolt be magával, de ez csak idő kérdése.
Egy Rajna közeli kórházban a migránsok késekkel támadták meg a személyzetet, azért, mert egy 8 hónapos gyereket halál közeli állapotban adtak át, akit korábban 3 hónapig fél Európán keresztül vonszoltak, és a gyermek két nap alatt meghalt. Annak ellenére, hogy top ellátást kapott az egyik legjobb gyermekgyógyászati klinikán Németországban.
Az orvost meg kellett műteni és két ápolónő az intenzív osztályon fekszik.
Senkit nem büntettek meg.
A helyi sajtóban tilos írni róla, így csak e-mailen keresztül tudunk az esetről.
Mi történt volna, hogy egy német szúrt volna meg egy orvost és az ápolókat a késsel?
Vagy ha ő öntötte volna saját szifilisszel-fertőzött vizeletét egy nővér arcába és így akarta volna őt a megfertőzni?
A minimum az lenne, hogy őt egyenesen a börtönbe vinnék, majd később a bíróság elé. Ezekkel az emberekkel - eddig semmi nem történt.

És ezért kérdezem, hogy most hol vannak mindazok, akik üdvözölték és fogadták őket a vasútállomásokon?
Otthon ülnek és várják, hogy még több vonat érkezzen és várják a pénzt a következő szereplésért, hogy statisztaként üdvözöljék a migránsokat az állomásokon.
Ha rajtam múlna, én felkérném ezeket az ujjongó fogadó üdvözlőket, hogy hozzák őket először ide, mint kísérőket, ide a kórház sürgősségi osztályára. Aztán betenném őket az egyik épületbe a bevándorlók közé, anélkül, hogy a fegyveres rendőrség és rendőrségi kutyák vigyáznának rájuk ott, és nem lenne orvosi segítség sem.
Mert egyébként ma Bajorországban minden kórházban csak a fegyveres rendőrség és rendőrségi kutyák tudják fenntartani a rendet.

Az eredeti forrás:
https://www.youtube.com/watch?v=TAOJ2OJfEpY
8 #4 miskolcilaci
- 2015. november 28. 22:32:40
75 #5 talpi
- 2015. november 29. 00:36:04
HER
Nem kell aggódni, itthon sokan rendkívül nagy elánnal jelentkeznek ezen migránsok pátyolgatására. Tudnék néhányat név szerint is felsorolni,. kik imádják a szíriai és más típusúakat. Mindegy, csak egzotikus legyen,. az sem baj, ha netán, fotó "művész" és netán órákat kell hozzá utazni egy-egy "felvételért", mi több, még el is megyeget olyan helszínekre, "látszólag társaságban" ahol, együtt is megfordultak, mondjuk, Duna kanyar, és lőn csoda, nagy-nagy öröm ujjongás van a facén, hogy ez is ismerős, na meg az is :) beszarás, mennyire ostobának néznek egyesek másokat.Pedig nem, csak a kis hülyék azt hiszik, mindenki alszik, hát "nem". Szóval, ezek a HIV + meg mindenféle "Migráns betegségben szenvedők, ezeknek már nem tudnak ártani, hiszen ezek a betegségek "állítólag" csak sexuális úton terjednek. de ha valaki "orálisan" az ugye nem az.? Vagy igen, mert akkor furcsa lesz a kinézet egy idő után, Amstrong a nagy trombitás sem volt olyan széles szájú, mint ezek lesznek, még a Tetovált szemöldök és szempilla sem fedi el a valóságot. Igaz, a szilikon ajak is divat,. max arra fogják dögletes leheletük okát. Ez van, ott tartunk, "nemzetileg"
75 #6 talpi
- 2015. november 29. 00:39:01
Szóval beszoptuk itt sokan a nagy büdös magyarkodókkal, sajna most isszuk is a levét. Pedig az Ő levüknek kellene már folyni úgy két méter mélyen, mert a légy sem köpné be őket, annak is van ízlése, tehát, az ember, a légytől is hülyébb. :)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
2,486,604 egyedi látogató