Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Komoly veszélyben volt Orbán Viktor, de idõben "kimenekítették"

TechnikaMinden titkosszolgálati ágens tudja, hogy az "ügy" hátterében a Magyarok Felelõs Nemzeti Kormánya sunyít, amely felelõs a meg nem történtekért és mely az ISIS-t is alapította, irányítja, felfegyverezte és pénzeli, sõt még a világkormányt is ráterhelhetik, nem is beszélve a mocskos zsidó szabadkõmûves bandáról. Az álpinyó ártatlan, az idióta hajdúról nem is szólva. A "bizonyíték", hogy így van, a születésnapomon történt "elfogás". A Népszabadság értesülése szerint a hatóságok több fontos bizonyítékot foglaltak le az eddigi közlések szerint Orbán Viktor meggyilkolására készülõ két férfinál, amelyek megerõsítik azt a korábbi gyanút, hogy komoly akcióra készült a Magyar Nemzeti Hadsereg november 22-én elfogott két aktivistája.

Fontos bizonyítékokat talált a nyomozó hatóság a kormányfõ ellen állítólag merényletre készülõ két férfinél – értesült lapunk, ám ezekrõl a megtalált bizonyítékokról a rendõrség a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árult el részleteket. Érdeklõdésünkre csak annyit mondtak: szakértõk bevonásával vizsgálódnak.

Egy – Orbán Viktor lakása közelében élõ – forrásunk szerint sem a meghiúsított merénylet napján, november 22-én, sem azóta nem tapasztalták, hogy a kormányfõ védelmét megerõsítették volna. Korábban, mint mondták, már akkor is látható jelei voltak a fokozottabb védelemnek, ha egy marginális csoport kormányellenes tüntetést hirdetett meg a belvárosban.

Információink szerint az állítólagos merénylet tervezett idõpontjában a terrorelhárítók – a TEK megfogalmazása szerint – jó elõre „kimenekítették" Orbán Viktort onnan, ahol az elõzetes információk alapján lecsaptak volna rá a támadói. A kimenekítés már azelõtt megtörtént, hogy a gyanúsítottak, M. Péter (62) és R. Gyula (60) elindultak volna végrehajtani tervüket. Csak a kimenekítés után csaptak le a szélsõséges párosra. Egyes szakemberek véleménye szerint túlságosan is hamar vonták ki õket a forgalomból, vagyis túl távol attól a helytõl, ahol a merényletet elkövették volna.

Pintér Sándor belügyminiszter és Hajdu János, a TEK fõigazgatója egyaránt védelmébe vette az akció mûveleti parancsnokát, mondván: nem akarta megkockáztatni, hogy az elszánt és felfegyverzett szélsõségesek a nagy tûzerejû fegyvereikkel túlságosan hosszú ideig autózzanak a városban.
Hajdu János (jobbra) és csapata már hosszú évek óta vigyáz a kormányfõre
Kurucz Árpád / Népszabadság/archív

Az elfogási akció azonban nem volt zökkenõmentes. A TEK rajtaütéseinél nem megszokott, hogy a célszemélyeknek módjuk, esélyük legyen az ellenállásra. Információink szerint azonban ebben az esetben a korosodó, állítólagos merénylõk megkísérelhették az ellenállást. Sõt amint az a közmédia Kékfény címû mûsorában elhangzott, még azt is meg tudták kísérelni, hogy a náluk lévõ lõszerek egy részét szétszórják.

Rendõrségi forrásaink szerint a körülményektõl függetlenül komolyan kellett venni a két, hatvanas éveiben járó férfit. Olyan bizonyítékok kerültek elõ ugyanis a náluk tartott házkutatásokon, amelyek eltökéltségrõl, kétségbevonhatatlan szándékról árulkodtak. Az akció idõpontjához közeledve megváltozott a két férfi viselkedése; elszántak, céltudatosak, zárkózottabbak és fegyelmezettebbek lettek. A gyanú, hogy aznap a kormányfõ elleni merénylet szándékával ültek autóba, akkor is fennáll, fogalmazott egy, az ügyet jól ismerõ belügyi forrásunk, ha egyelõre még csak lõfegyverrel és lõszerrel való visszaéléssel gyanúsítják õket.
hirdetés

A két férfi és a titkosszolgálatok által 15-20 fõsre becsült létszámú – a merénylettõl amúgy elhatárolódó, a lesbõl támadást magától és ­tagjaitól egyaránt „genetikailag idegennek valló” – Magyar Nemzeti Hadsereg egyike volt azoknak a szélsõséges szervezeteknek, amelyeket a magyar hatóságok már korábban is figyeltek, és a párizsi terrortámadások óta fokozott ellenõrzés alatt tartottak. Ennek keretében hallgatták le a telefonbeszélgetéseiket is.
Pintér Sándor védelmébe vette a TEK-akciót
Szigetváry Zsolt / MTI

Pintér Sándor az akció után tartott egyik sajtótájékoztatóján idézett a két férfi beszélgetéseibõl, akik például „egy ólomgolyó a fejbe” alapon gyõzték volna meg a kormányt, hogy adja át a hatalmat. A Szálasi Ferencet mártírként emlegetõ és gyakran idézõ szélsõségesek emellett úgy vélték: „Azok, akik ma a törvényeket hozzák, birkák, buták, közönséges bûnözõk, hazaárulók és kivégzendõk.”

Kérdés persze, hogy ezek a lehallgatott beszélgetések a bizonyítás során mire lesznek elegendõk. Rendõrségi szakértõk emlékeztettek rá, hogy a móri mészárlás után a rendõrség lehallgattatta az elsõ körben meggyanúsított Hajdú László és Kaiser Ede zárkáit. Késõbb Hajdú bûnösségének bizonyítékaként tárták a bíróság elé azt a felvételt, amelyen a férfi arról beszélt, hogy „hétmillióért vágta haza a hat birkát”. Évekkel késõbb aztán kiderült, hogy Hajdúnak mégsem volt köze a móri mészárláshoz.
Link

Hozzászólások

3 #1 Enid
- 2015-12-14 08:43
Gyerekek, itt a bizonyitek, hogy "oreg Ember nem ven ember"... :D

... es ezek szerint a Tekes kapitanya sem legenda... s_gitar

Ma'csak Sand-orru koll kiderujjon, hogy "Ruzsa" (veres! ugyebar a szin se vicc), oszt megent megdol egy osszes-kuves elmelet.
A'la bogracsgulyas...
s_kv
4 #2 Posta Imre
- 2015-12-14 09:17
Enid, itt a heroszok csarnoka, néccsak! https://kuruc.inf...
kuruc.info/galeriaN/egyeb/hanukizrk11.jpg

Izrael Magyarországon
elérhetõ a Facebookon.
https://www.facebook.com/IsraelinHungary/?fref=photo
8 #3 miskolcilaci
- 2015-12-14 09:20
kepfeltoltes.hu/150817/pipa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
139 #4 jozsef toth
- 2015-12-14 10:01
miskolcilaci !s_proszt
Hat eddig is volt SZIVAS!
Csak eddig massal SZIVATTAK a nepet!
124 #5 vibra
- 2015-12-14 11:29
Ba......szki-EHHEZ TÉNYLEG GYOMOR KELL!!! A ROTHADÁS JÖNNE MÁR RÁJUK!
236 #6 Vazul
- 2015-12-14 18:17
"a TEK elfogásaival ellentétben a két férfi megkísérelhette az ellenállást, arra is volt idejük, hogy szétszórják a náluk lévõ lõszerek egy részét."

Ez alatt mit értenek? Szétszórták az utcán, mint valami confettit? Vagy a kocsiból hajigálták ki maguk után? Egyáltalán merényletre készülõ összevissza szétdobálja a töltényeit "ellenállásként"? Valami kevésbé kamu dumát is kitalálhattak volna, hogy ne érezze magát teljesen hülyének nézve az olvasó.
236 #7 Vazul
- 2015-12-14 19:08
"A két férfinál tartott házkutatás során olyan bizonyítékok kerültek elõ, amelyek eltökéltségrõl, kétségbevonhatatlan szándékról árulkodtak."

Tanulság: ha a rovásírást próbálja valaki elsajátítani, akkor ne a "Megdöglesz Gecccííí!" kifejezésen gyakoroljon.
5 #8 kincses
- 2015-12-14 19:10
33 #9 vizilo
- 2015-12-14 19:12
Huha nagy megdöbbenesel fogadom a hirt ! Az orszag eggyetlen szavahihetö vezetöje...)s_vigyoris_vigyori
236 #10 Vazul
- 2015-12-14 19:25
Kincses, köszi :D:D:D
37 #11 HER
- 2015-12-14 19:36
A facén olvastam!

"Orosházi Ferenc
2 órája ·

Az õrült, azaz hogyan csináljunk valakibõl õrültet/terroristát.

Szinte napra pontosan négy évvel ezelõtti írásom. A DunaTV, Kékfény címû november 30-i adásának megnézésével együtt ajánlom, kiváltképp 1:40-12:40 percek közötti idõszakot!"

https://www.youtu...yfDUYUHTJw

Másolom a többit is!
-------------------
Az õrült

- Nõvérke!
- Igen fõorvos úr!?
- Mi van azzal a bolonddal, akit a gyûlésrõl hoztak be a fekete kabátosok?
- Nyugodt, nem kellett kényszerítõ eszközt alkalmazni, meg begyógyszerezni. Csak egy kis hideg fürdõre volt szüksége, mert a feketékre nagyon ki volt akadva. Megkapta, lelocsoltuk, úgy ahogy volt ruhástól. Az megtette a hatását, lenyugodott. Most csurom víz.
- Adjon rá valami szárazat és hozza be. Az az ukáz a Cégtõl, hogy foglalkozzak vele mihamarabb. Tudni akarják, átformálható-e az agya. Lehet-e használni a Cég érdekében. Látni akarom. Az a hír róla, hogy elfajzott beteg nemzeti gondolkodása van.
- Nem tudok adni neki semmilyen öltözetet, nincs már itt a raktáros, letelt a mûszakja, elment haza.
- Adjon rá az én orvosi ruháimból egy nadrágot, meg egy köpenyt, és kísértesse be.
- Mától van új felvigyázó, most tanítanak meg neki néhány dolgot. Egy negyedóra múlva tud jönni, de behozom én fõorvos úr. Nem egy veszélyes alak, majd meglátja.
- Adjon rá szárazat, nehogy tönkre tegye a vizes rongyaival a bútorzatomat, és hozza be! Azért legyen vele óvatos! Közben szóljon az õrnek, hogy ha már végzett az eligazítással jöjjön be ide az irodába. Kösse a lelkére, hogyha egészet üt az óra, fogja a beteget és vigye a helyére. Nem akarom, hogy elcsússzak ezzel a kezeléssel, mert aztán idõre kell még mennem ma valahova.
- Úgy lesz fõorvos úr!

Tíz perc múlva egy ötven év körüli, közepes testalkatú, egyenes tartású férfiembert terelgetett a nõvérke maga elõtt pár lépéssel, a fõorvos szobája felé. Hangtalanul, nyugodt léptekkel közeledtek az áttetszõ üvegezéssel ellátott ajtó felé. A frissen vasalt fehér nadrágos, köpenyes megállt az ajtó elõtt. Megvárta, amíg a nõvér kinyitja azt elõtte. Belépett, megállt a szoba közepén. Felemelt állal büszkén nézett az elõtte megnyilvánuló pökhendi jelenségre.

Az orvos végigmérte tekintetével. Irigykedve állapította meg magában, hogy a saját munkaruházata tökéletes harmóniában volt a bekísért illetõ egyéniségével. Csak a bal lábán kibomlott, lógó cipõfûzõ rontott némileg az összhangon.

Rögtön látta, hogy a vele hasonló korabeli, és szinte ugyanolyan test felépítésû beteg semmiféle veszélyt nem hordoz rá nézve – a rátartiságát meg, megtöröm pillanatok alatt, gondolta magában, elmagyarázom neki a leckét, ne gondolja azt, hogy bármilyen esélyük lehet.

- Nõvérke, maga is elmehet haza, de szóljon a felvigyázónak, jöjjön be, amint teheti.
- Úgy lesz fõorvos úr, viszontlátásra!
- Hallom, nem tetszik magának a fennálló politikai rendszer? – fordult a betegként behozott emberhez lekezelõen, fölényének teljes tudatában.
- Nincs, ami tetsszen rajta, mert igazságtalan, velejéig romlott – válaszolt nyugodt, tisztán hallatszó mély hangján.
- Üljön le! - mutatott a vele szemben lévõ fotelre. Beszélgetni fogunk!

A férfi fesztelenül helyet foglalt a felkínált ülõ alkalmatosságon, és leplezetlen érdeklõdéssel nézte, amint a szobaparancsnok leveti magát a másikba.

Kopogtattak.

Mindketten érdeklõdve odakapták a fejüket.

- Tessék! – dörrent fel éles, parancsoló hangon a fõorvos.

Nyílt az ajtó, az õr volt. Nagydarab, behemót figura lépett be. Semmit mondó tekintetébõl nem sok értelem sugárzott. Látszott, hogy nem az agyával kereste kenyerét. Szó nélkül megállt, közvetlen az ajtó után, ahogy betette azt maga mögött. Kissé terpesztett állásban, maga elõtt összefonta a kezeit, majd mozdulatlanná merevedett, mint aki megfagyott. Nézett ki a fejébõl, mint aki nem lát, nem hall.

- Szóval, azt mondja velejéig romlott – fordította figyelmét a fõorvos a vele átellenben ülõre, nem törõdve többet az újonnan érkezettel. Elmondom magának, hogy nem is az ilyen ostoba, idealista agykárosultaknak van fenntartva ez a világ, mint maga, meg azok a félkegyelmûeknek, akik egységrõl, meg testvériségrõl, közös teherviselésrõl, becsületes munkáról meg egyéb zagyvaságokról papolnak – folytatta enyhén emelkedett hanggal megkezdett mondókáját, a pszichiátriai intézet jeles képviselõje.

Majd így folytatta:

- Vegye tudomásul, hogy maguknak semmi joguk nincs már ebben az országban, feleslegesen töri magát. Elvettük azt már maguktól, legyõztük a buta népüket, mert annyi eszük sem volt, hogy észrevegyék, mi folyt itt évtizedeken keresztül a háttérben. Bevezettük a demokráciának elnevezett totális uralmi rendszert, amit a magukfajta ostoba barmok szabadságnak hittek. Nem ismerték fel, hogy a mindenkori jelöltet állítóéa hatalom. Vagyis a miénk. Azé, aki megmondja, kire lehet szavazni, és persze kire nem. Gondolhatja, hogy soha nem maguk közül kikerültek ki a döntéshozó pozícióba kerülõk!
- Mondja, miért látja szükségesnek a maguk csodálatosnak, demokratikusnak hívott rendszere, hogy csak és kizárólag más emberek munkáján élõsködve, a természet kincseit a végtelenségig kizsigerelve, azt tönkre téve élhetik le Önök csak az életüket? – kérdezte mély rezgésû hangján, a bolondként kezelt ember.
- Mert ez nekünk jár! Mert mi vagyunk a kiválasztottak! – csattant fel a pszichológus hangja, és mi vagyunk azok, akik képesek vagyunk mûködtetni tökéletesen az egész világot. Magának fogalma sincs, mennyi mindent kell figyelembe venni ahhoz, hogy ne tudjanak belekontárkodni hozzá nem értõ primitív, bugyuta lények a dolgainkba. Elmagyarázom magának a leckét. Jól figyeljen, hátha megjön a józan esze, és ténylegesen a társadalom, vagyis a mi hasznunkra lehet.

Na nézzük. Ha a látókörünkbe kerülnek olyan egyedek, mint például maga is, aki olyan szervezettekkel ápol kapcsolatot, amely nem a mi irányításunk alatt áll, haladéktalanul likvidálni kell. Persze a likvidálás nem minden esetben célra vezetõ, mert könnyen mártírrá válhat az illetõ, ami részünkrõl megengedhetetlen. Az ilyen embereknek állami megbízást kell adni, még pedig úgy, hogy amit ellenünk tesz, azt a mi utasításunkra, a mi igényeinknek megfelelõ módon tegye. Szükség van arra, hogy azt higgye a tudatlan tömeg, hogy van, aki az érdeküket szolgálja. A fent tartandó nyugalom érdekében szükség van a színjátékra, a fejekben lévõ gõz leeresztése céljából.

Vagy. Az általunk irányított pártok vezetését és tagságát, szigorú ellenõrzés alatt kell tartani. Az arra kiképzett szakértõink pontos választ adnak arról, hogy ki milyen mértékben megvesztegethetõ, ki milyen mértékben zsarolható, ki milyen módon fenyegethetõ, és ki az, aki teljesen a mi oldalunkra átállt egyén, aki élvezetbõl is elárulja sajátjait. Na, ezek a leghasználhatóbbak számunkra, és mi meg is becsüljük ezeket a ganékat, legalábbis ideig-óráig. Remélem, jól figyel?

Ha azonban, valami véletlen folytán mégis összeverõdne, egy nem mi általunk vezérelt csoportosulás, akkor egy csokorba kell gyûjteni ezeket a hõzöngõ hazafiakat. Leváltott, majd általunk delegált vezetés mellett, egy helyben topogásra, semmit tevésre kell kárhoztatni õket. Más szükséges esetben azonnal rágalomhadjáratot kell indítani ellenük. Akár úgy is, hogy a saját sírhelyeinket, emlékmûveinket gyaláztatjuk meg, aztán persze rájuk fogjuk, vagy tüntetést szervezünk számukra, ahol a beépített embereink hathatós közremûködése eredménye képpen, pillanatok alatt köztörvényes bûnelkövetõket, más néven csõcseléket csinálunk belõlük. Ezután erre való hivatkozással, bíróság elé citáljuk a hangadókat, ahol aztán a mi bíróságunk, megfelelõ hírveréssel, médiatámogatással, jogerõsen sokévi börtönbüntetésre elítéli õket, mint gonosz terroristákat.

Aztán. Ügyelni kell arra is, hogy az általunk megalkotott törvények, rendeletek, határozatok megfelelõen pontatlanok legyenek, egymásnak ellentmondjanak. Ennek okán, a majdnem kizárólagosan közülünk kikerülõ ügyvédi kart folyamatosan eltartatjuk a gyarló néppel, mert állandóan szükség lesz munkájukra. Továbbá pontosan informálódhatunk ügyvédeink védenceinek legtitkosabb dolgairól.

Az irányításunk alatt lévõ rendfenntartó erõk vezetõinek megengedett bárminemû bûnszervezet fenntartása, és mûködtetése. Persze tudnunk kell róla, hogy le tudjuk venni a tevékenységbõl származó haszon nagyobb részét, de ugyanakkor minden egyes eleme a rendõri vezetõknek zsarolható kell legyen, mert így a sarokban lehet tartani õket.

Bizonyos néprétegeknek mindent megengedünk az ellenfelünk rovására. Azok elvégzik helyettünk a piszkos munkát. Persze aztán nekik sem lesz jövõjük ebben az országban, de ezt õk aztán végképp nem látják át.

A közhivatalokba elbutult, ostoba, rosszindulatú személyeket kell középvezetõi pozíciókkal ellátni. Egyes ügyekkel, több osztálynak, alosztálynak és csoportnak kell foglalkozni, de döntést egyik se tudjon hozni a másik jóváhagyása nélkül. Semmiképpen nem engedhetõ meg az olajozott mûködésük. Így tudtuk elérni, hogy semmilyen hivatal ne legyen hatékony az országukban, ami nem a mi fajtánk érdeke.

A rabszolgatartás alaptétele, hogy minden határon belüli mezõgazdasági termelést vissza kell szorítani, tevékenységét veszteségessé kellett tenni. Így az, magától, szinte észrevétlenül, kihalásos módon elsorvadt.

Az ipart, ha már tönkre tettük, nem szabad hagyni, hogy ismét talpra álljon. Nincs munka, nincs pénz, nincs megélhetés. Csak annyi, amennyi a zsebünkbe vándorló közterhekre elegendõ. Egyáltalán nem sírunk azokért, akik más országokban képzelik el jövõjüket. Had menjenek, annál kevesebben vannak, nem zavarják köreinket.

Mesterségesen ki kell vonni a pénzt a gazdaság vérkeringésébõl. A jogos járandóságok kifizetését is meg kell tagadni, a helybéli vállalkozókat el kell lehetetleníteni, ki kell véreztetni. Amennyiben perekre kerül sor, úgy ügyvédeink megint jól járnak. Hirdetni kell a fizikai munka alantas jellegét. Csak a mi kezünkben lévõ szolgáltató, és szórakoztató ipar mûködjön kedvünkre, mert így mi dönthetjük el, kinek adjunk munkát, ezáltal némi élelmet. A cserekereskedelem, a kaláka munka szigorúan tiltott. Ez a tevékenység kieshet az ellenõrzésünk alól, és így elmarad a jogos hasznunk, nem érvényesülhet felügyeletünk.

Mondanom sem kell, annyira természetes, hogy az írott és elektronikus média minden jelenleg ismert formája, tulajdonlási szinten a kezünkben van, és nem is kerülhet ki onnan semmilyen körülmények között. Mint tudjuk a médiából jövõ hír szent, és a sok balga el is hiszi, amit onnét hall. Hozzá értésünkkel, magas fokú intelligenciánkkal, azt teszünk ezekkel az eszközökkel a kezünkben a képzetlen tömeggel, amit csak akarunk.

Minden tudományos kutatóintézet fokozott felügyeletet igényel. Minden egyes gazdaságilag jelentõs találmány kizárólag a mi fajtánk fejébõl pattanhat ki. Ha nem lehetséges az eltulajdonítás, az ötletgazdát örökre el kell némítani. Nem lehet más sikeres semmilyen téren, mert esetleg csorbulhat nagyszerûségünkben, legyõzhetetlenségünkben vetett hit.

A megélhetéshez szükséges valamennyi közmû, így az ivóvíz, energia, szennyvízelvezetés, saját fajtánk tulajdonlásában tartandó. A szolgáltatás ellenértékének mértékét, állandóan az elviselhetetlenség határán kell tartani. A felhasználó így kénytelen állandóan rettegni attól, mit hoz a holnap. A létbizonytalanság, a rabszolgasorsban tartás fontos eszköze. Ezért az egyénnek, a közmû hálózat bármely rendszerérõl való lekapcsolódás nem megengedhetõ, aki még nincs benne, bevonandó.

A gyógyítás természet adta módszereit szigorúan tiltani kell. Nevetséges kuruzslásnak kell beállítani a természetgyógyászatot, és végsõ soron, ha kell, be is lehet tiltani. Kizárólag a tulajdonunkban lévõ gyógyszergyárak által forgalmazott orvosságok nyújthatnak átmeneti javulást állapotukban. Tudja, a haszonnak kell a szem elõtt lebegni mindenáron. Az a fejlõdés, a növekedés motorja, nem számít hányan, milyen szenvedések árán teszik hozzá a magukét, csak gyarapodjunk a haszon által, csak gyarapodjunk, gyarapodjunk.

Az alantas népség élelmiszerét olyan módon kell üzlethálózatainkon keresztül az asztalukra tenni, hogy az soha ne lehessen friss, pláne nem egészséges. Hirdetni kell a konzerv és a fagyasztott áruk, a gyorskonyha nagyszerûségét. Így kellõ mennyiségû, mérgezõ vegyi anyagot juttathatunk tartósítószer címén a szervezetükbe. Ezáltal ismételten, jelentõsen növelhetjük gyógyszergyártó iparunk hasznát is.

Az ország gazdaságát és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell kergetni, csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági körülményeket kell teremteni, hogy képtelenek legyenek a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erõsebb példányok, bérlõkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. Az így felszabadult ingatlanok kisajátíthatók a világ más részein élõ, de ide betelepülni szándékozó fajta testvéreink számára.

Felállt a helyérõl, megkerülte a fotelt, amiben ült, és a háttámlájára támaszkodva emelt hangon, kioktató stílusban folytatta mondandóját:

- Nekünk adatott meg, hogy uraljuk a földet. Mi vagyunk képesek a pénzt - mint hatalmi eszközt -, megfelelõen használni, az alsóbb rendû tömegek megfelelõ irányítása érdekében. Mihez kezdene a tanulatlan, alulképzett népség a helyes útmutatás nélkül?
- Talán szabadon élhetnének, a valódi életfenntartásához felesleges, csak a hatalom érdekeit szolgáló megkötöttségek nélkül – válaszolt a másik fotelben ülõ, a tulajdonképpeni költõi kérdésre.
- Ugyan már, az alárendelteket csak arra kell használni, amire valók. Igásállatként. Dolgozzanak reggeltõl estig. Ne legyen más gondjuk, mint a megélhetés. Az élet magas szintû élvezete nem nekik való. Az nekünk, kiválasztottaknak jár, mert így rendeltetett.
- Ha mindenki, ha csak egy keveset is, de becsületesen dolgozna, és nem azon fáradozna, hogy a másikat különbözõ pénzügyi trükkökkel, vagy akár tevõlegesen is meglopja, kizsákmányolja, kifossza, kirabolja, paradicsomi állapotoknak megfelelõen élhetnénk mindahányan itt ezen a csodálatos bolygón – próbálkozott egyszerû szavakkal részt venni az utcai ember a beszélgetésben.
- Azt mondja, hogy mi ténylegesen dolgozzunk? – üvöltötte a fõorvos. Két kézzel, a saját két kezünkkel? Netán büdös paraszt módjára túrjuk a földet? Egyáltalán, hogy juthat ilyen az eszébe? – az egyik kezét ökölbe szorítva felemelte a levegõbe, hogy nyomatékot adjon a hangjának a fotel mögül. Mit gondol, minek tanulunk mi egy életen keresztül? Mi adjuk a mindenkori politikai elitet, mi vagyunk a legképzettebb bankárok, tõzsdések és egyéb pénzügyesek, kereskedõk. Közülünk kerülnek ki a legsikeresebb jogi szakemberek, a jog minden ágazatában, és mi vagyunk többek között a legjobb színészek is. Mi tudjuk a legprofibb módon kihasználni a számítástechnika elõnyeit, utolérhetetlen a konspiratív képességünk és mi gyártjuk a világon a legnagyszerûbb fegyvereket.
- Higgye el, ha a felsorolt szakmák képviselõi egyik napról a másikra eltûnnének, a világ észre sem venné a hiányukat. Rögtön normalizálódna a dolgozó emberiség számára a helyzet, minden téren – vetette közbe a kioktatott.
- Áhá! Kibújt a szög a zsákból, a kis fasiszta fajgyûlölõ! Szóval maga vágóhídra, mi több, gázkamrába küldene bennünket, mindahányan vagyunk, azért, mert okosabbak és képzettebbek vagyunk maguknál? Szóval, ilyen a maguk híres emberszeretete? Ezért ilyen gyalázatos ez a világ! Maguk miatt! Nincs az égvilágon semmi megértés, tolerancia. És még maguk áradoznak egységrõl, meg a mások elfogadásáról! Az ilyen semmire kellõ alakok miatt nincs, és nem lesz nyugalom ebben a társadalomban sosem! De ne aggódjon egy cseppet sem – ordította torkaszakadtából, habzó szájjal – meg vannak a megfelelõ eszközeink és módszereink, hogy véget vessünk az irányunkba vetített mérhetetlen gyûlöletüknek. A georgiai obeliszkre fel is írtuk – nem mondhatják, hogy nem szóltunk elõre -, hogy nincs szükségünk több, mint 500 millió rabszolgára, akik majdan kiszolgálják igényeinket. Megépíttettük bunkereinket szerte a világon, mi biztonságban leszünk. Jöhet a háború, amiben egymásnak engedünk benneteket koszos kis férgek, ahogyan tettük eddig is, csak kisebb hatékonysággal, mint ahogyan most lesz.

A mondat végére, mint egy varázsütésre megszólalt a fali óra. Egészet ütött. Az õr hatalmas, öles karjaival, lapát méretû tenyereivel szó nélkül összenyalábolta az õrültet, és egy pillanat alatt kipenderítette az ajtón.

A fehérköpenyes a távozók után nézett. Szája szegletében megjelent, egy kis szánalommal vegyített kaján mosoly. Lehajolt, bekötötte a bal lábán kioldódott cipõfûzõjét és kiment az ajtón. Igyekezett kifelé az épületbõl. Sietõs dolga akadt. Mennie kellett azt a sok, még szellemi kómában leledzõ nemzet testvérét felébreszteni, illetve - a regnáló uralmi rendszer szerint -, megbolondítani õket.

Kifelé menet még hallotta az átszûrõdõ zajok foszlányait. Artikulálatlan üvöltéssel a felvigyázó öblös hangja keveredett:

- Hát persze, hogy te vagy….., meg Napóleon….., meg Mózes is….! Na eridj a helyedre, te egyketted kegyelmû!

Dörögve, csikorogva csapódott be valahol egy nehéz ajtó.
A fehérruhás képtelen volt nyugodtan élni abban a tökéletesnek hazudott, de a saját érték ítélete szerint élhetetlen, paraziták által uralt, nem az emberi lény valódi természetéhez igazodó világban.

Szaporán szedre lábait.

- Talán nem lesz késõ, és tehetek még valamit - gondolta magában.

Kiskunlacháza, 2011. december eleje

Orosházi Ferenc
236 #12 Vazul
- 2015-12-14 20:16
Csalási botrányba keveredtek a TEK rendõrei

Egy 2010 és 2013 között futó, betelefonálós televíziós nyereményjátékban voltak érintettek a Terrorelhárítási Központ rendõrei, akik azóta már nincsenek a TEK-nél, tájékoztatta a 444-et a Fõvárosi Fõügyészség.

Egyéb forrásból származó értesüléseink szerint az ügyészség által meg nem nevezett, országos televíziós csatorna mûsorában történt csalás egy vagy több alkalommal, mégpedig úgy, hogy az érintettek ismerték a betelefonálós rendszert kezelõ informatikust, aki szólt nekik, hogy mikor kell elindítani a hívást ahhoz, hogy biztosan nyerjenek. Az érintettek betelefonáltak, és csodák csodájára nyertek.

A fõügyészség levelében közölte:
"A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentésére 2014. decembere óta csalás bûncselekmény miatt folytat nyomozást a Budapesti Nyomozó Ügyészség egy országos TV csatorna 2010-2013. közötti nyeremény-játékával kapcsolatban. Az ügyben a Terror Elhárítási Központ állományába egykoron vezényelt hivatásos rendõrök is érintettek, akiknek a TEK-hez vezénylése már megszûnt - a bûncselekmény nem függött össze szolgálati feladatukkal. Gyanúsított nincs az eljárásban. A nyomozás érdekében a fõügyészség további információt nem kíván adni."
http://444.hu/201...k-rendorei
236 #13 Vazul
- 2015-12-14 21:02
Imrét eközben hány ezer euróra pereltek be politikus közszereplõk, amit be is hajt a bírósegg rajta, miközben mindenkinek szíve joga úgy rágalmazni (Imre esetében ugye jellemzõen tények közlésérõl beszélünk, ha az igazság fáj is) mindegyik politikus surmót, aki az adófizetõ magyarok pénzébõl osztja az ostobaságait, ahogy jól esik! A közszereplõ úgymond rágalmazása nem bûn, kivéve, ha Imre teszi ezt.
Szólásszabadsegg, sajtószabadsegg!

Imre jól megszívta, nem úgy mint ezek a TEK-es betelefonálós, csaló, élõsködõ kurvák, és a hálózat részérõl nem is ez volt az elsõ ilyen eset, és sejteni lehet, hogy nem is az utolsó:

"Apropo egy utkozbeni emlek a nyerogepekrol: Annak idejen ketsegbeejtett es sok asszony megkeresett, hogy a ferjeik elvesztik a penzt a jatekautomatakon. Ezert kellett valami megoldast talalni erre. Volt egy matekprofesszor szegeden aki ismerte a veletlenszam generatorok kepleteit. Nincs olyan sok beloluk ket vagy harom fele. Ezek alapjan mukodnek a jatekgepek. Egy beepitett kis szamitogep general egy - vagyis tobb - veletlenszamot es az adja a sorrendet. A kijelzon ez cseresznye meg szilva kepeben jelenik meg. Latszolag veletlen a sorrend de matematikailag nem az. A keplet eleg bonyolult ahhoz hogy a hetkoznapi ember ne tudja felismerni a logikat. De aki ismeri a kepletet az ki tudja szamolni, hogy hol tart a sor. mert egy szamsort ad ki mindig. Igy csak el kellett terjeszteni, hogy hogyan tudja az egyszeru gyoker megerteni ezt a sorrendiseget es ezaltal ki tudta venni a penzt a gepekbol. A matematikai kepletet megfogalmaztuk cseresznye szilva szinten is erheto nyelvi megoldassa. Ugy terjesztettuk el, hogy a "low level" azaz a szegeny ugynokhalozat (informatorok, megfigyelok stb.) tagjainak ez egy beveteli forrassa valt. Viszont ahogyan terjedt ugy egyre idegesebbek lettek a jatekgepek tulajai, mert elmaradt a bevetel. Ekkor elkezdtek kamerakat felszerelni. Az ugynokhalo meg termeszetesen elkezdett egyre kapzsibb lenni. A szarhazik egymast fosztogattak. Hahaha."
27 #14 etele
- 2015-12-15 15:01
Folytatódik a szappanopera!:o:@
"Iskolában akarták megölni Orbán Viktort"
http://rd.hirkere...source=rss
http://www.blikk....al/3vtkzek
ocdn.eu/images/pulscms/MjU7MDQsMjFkLGRjLDQ4NSwyOGE7MDYsMzE0LDFiYw__/f057f15c0f0e69817090336aa347988c.jpg
s_francs_ezt-ni
236 #15 Vazul
- 2015-12-15 17:58
Ennél még a kilenctizenegy is hihetõbb sztori...
236 #16 Vazul
- 2015-12-16 20:42
Most jut eszembe, milyen maradi vagyok! Hiszen a szerencsejátékos lenyúlást immár legálisan csinálják, Vajna szerencsejáték-paradicsomai még az NAV-hoz sincsenek bekötve. De annyi legalább a feledékenységem ellen szólhat, hogy ember legyen a talpán, aki a milliárdos mutyikat követni tudja...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.24 másodperc
2,685,534 egyedi látogató