Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

És Ausztria újra katolikus lesz!

KultúraFilmajánló! Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015. december 22. 18:18:59
Ezeket a zosztrákokat is olyan váratlanul érte a muszlim migráncs-válság, hogy a zsidajai Jézus-gyalázó filmre vitték már 2012-ben.


A Hit Paradicsoma, Ulrich Seidl boldogságkeresés trilógiájának második része. A Paradicsom trilógia három darabja: a Szeretet, a Hit és a Remény alcímeket kapta (Paradise: Love, Paradise: Faith, Paradise: Hope). A részeket elsősorban az érzelmileg elidegenedett világunkban történő, sajátos boldogságkeresés metaforája köti össze, illetve az, hogy az egyes filmek főszereplői rokonok; az első részben kenyai szexturistaként szerelmet kereső hölgy lánya lesz a harmadik rész főszereplője, a második részben pedig nővérét, Anna Mariát ismerjük meg.
A trilógia második részének főszereplője Anna Maria (Maria Hofstätter), egy erősen hívő katolikus asszony, aki rendszeresen fizikálisan vezekel a bűnei miatt, és vallási őrülete olykor bizarr szexualitásban nyilvánul meg. Mindeközben egy olyan gyülekezet tagja, mely szeretné a kijelölt útról letért Ausztriát "visszakatolizálni". Anna Maria azzal tölti a szabadságát, hogy Szűz Mária-szobrokkal házal, és válogatás nélkül egyszerű embereket, vagy lomok közé zárkózott szociopatákat és alkoholistákat próbál megtéríteni. Váratlan fordulatként, két év után hazajön a mozgássérült férje, aki viszont muszlim és eltökélt, hogy elhidegült feleségét visszakényszeríti asszonyi kötelességeihez.


Bemutató dátuma: 2013. augusztus 22. (Forgalmazó: Anjou Lafayette)
Stáblista:
rendező:
Ulrich Seidl
forgatókönyvíró:
Ulrich Seidl

Veronika Franz
operatőr:
Edward Lachman

Wolfgang Thaler
producer:
Ulrich Seidl
vágó:
Christof Schertenleib


szereplő(k):

Anna Maria
Maria Hofstätter
Nabil
Nabil Saleh
Natalya
Natalya Baranova
Herr Rupnik
Rene Rupnik
Messdiener
Daniel Hoesl

Dieter Masur

Trude Masur
http://www.port.h..._id=138671

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
2,485,368 egyedi látogató