Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Havas műsorában lehet zsidózni

KultúraTelaviv2? Andy a holokoszt-túlélő és a többi rágcsáló önmagában is holokoszt-tagadás. Provokátor a pályán és a szemita kártya. Az ATV vendége szerint a TV2 a zsidóké.

Ez az eset még tavaly december 19-én történt, de karácsonykor nem akartam ezzel felhúzni egyetlen olvasót sem, viszont a kijelentés azóta sem vesztett értékéből. Havas Henrik műsorában a TV2 megvásárlásáról beszélgettek a meghívottak, amikor Borgula András óriási szólóba kezdett. A Gólem nevű zsidó színház rendezőjének mondanivalója 1:55 után hallható.

Borgula azt javasolta Andy Vajnának, hogy mivel a producert és családját 1956-ban az egyik legnagyobb zsidó segélyszervezet menekítette ki Magyarországról – és szerinte így maradtak életben -, ezért adja vissza a TV2-őt a zsidóknak, hiszen úgyis az övék, mert Andy Vajna is zsidó.

Elfogadható a malícia, ha az nem provokáció, de ez nem más, mint színtiszta közéleti inzultus. Havas műsorvezető azonban nem érezte szükségét, hogy korrigáljon, pedig nemrég még szerepelt a TV2 egyik nagy nézettségű műsorában. Elmulasztotta megkérdezni azt is, mit jelent, hogy a zsidóknak kéne „adni” a kereskedelmi csatornát.

Borgula csúsztat: 1956-ban a Vajna családnak eleve nem a zsidósága miatt kellett elmenekülnie. És a színházi rendező abban is óriásit téved, hogy Andy Vajna zsidóságának hangoztatásával ellehetetlenítheti a producert a jobboldalon. Burkoltan antiszemitázza a Fidesz-szavazókat, és nyíltan zsidózza Andy Vajnát.

Épp Borgulának kellene tudnia, hogy ez mennyire aljas módszer.
Link

Hozzászólások

128 #1 bogyo
- 2016. január 05. 19:03:14
TV2 a zsidóké


és melyik nem azé?
129 #2 VaLa
- 2016. január 05. 19:25:16
na és??,
az is csupán mellékes..
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MTnWNL4fCFo[/movie]
236 #3 Vazul
- 2016. január 05. 21:06:46
Bogyó: hát ja, az összes tv, rádió, internetes média a zsidóké, hazánkban is gyakorlatilag csak zsidó színészek, műsorveztők vannak....
91 #4 Tuzroka
- 2016. január 06. 16:58:17
16:25 - Nézőpont Intézet: a magyarok többsége elégedett és optimista
A megkérdezett magyarok csaknem fele gondolja úgy, hogy jól fog alakulni a 2016-os év, derült ki a Nézőpont Intézet legfrissebb felméréséből. A Heti Válasz megbízásából készített felmérés szerint magas az elégedettségi szint a magyarok körében és többségében optimistán látják, hogyan teljesít majd a magyar gazdaság 2016-ban.
HVG - Itthon

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.33 másodperc
2,485,391 egyedi látogató