Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szlovákia: Slota tömegbalesetet okozott

KülföldÉs akkor mi van? Ja, semmi! Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) egykori elnöke ellen eljárást indítottak tudatmódosító szer hatása alatt elkövetett veszélyeztetés ügyében. Slota tegnap tömegbalesetet okozott a zsolnai járásbeli Litvailló (Lietavská Lúčka) és Túrirtovány (Porúbka) között. Az Új szó összeállítását idézzük.

Slota egy Porsche Cayenne-nal száguldozott tegnap délután a Zsolnai járásban. Röviddel 18 óra előtt Túrirtovány (Porúbka) község határában belehajtott az előtte haladó Audi A6-osba, amely ennek következtében egy Suzuki SX 4-esnek ütközött. Az Audi sofőrjét a mentősök a helyszínen ellátták, a balesetben más nem sérült meg.

Az Audi és a Suzuki sofőrjének alkoholtesztje negatív volt, Slota a tesztnek nem volt hajlandó alávetni magát. A čas.sk portál megszólította az Audi sofőrjét, aki azt állította: Slota a balesetet követően pénzt ajánlott neki, csak ne hívja a rendőröket. Ezt a Suzuki sofőrje is alátámasztotta.

Slota jogosítványát a rendőrök a helyszínen elvették. A fogdát úgy úszta meg, hogy szerzett valahonnan egy orvosi igazolást, miszerint sürgős kórházi ellátásra szorul.

Slota elmarasztaló ítélet esetén akár egy évre is rács mögé kerülhet. A rendőrség intenzíven dolgozik az ügyön - nyilatkozta Radko Moravčík, a zsolnai rendőrség szóvivője.
Link

Hozzászólások

254 #1 mujko
- 2016. január 20. 10:19:15
Sok volt a borókapárlat.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.31 másodperc
2,482,824 egyedi látogató