Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az antilop új ruhája, avagy tiltsuk be a piát!

KultúraEz az út vezet az alkohol, dohány, drog és a kihívó öltözködés..."betiltásához". Ügggyes! Érdekes írás jelent meg a The Daily Mail honlapján, melyben a Muslimstern (MuszlimCsillag) nevezetű facebook-csoport felvetéseit feszegetik, annak kapcsán, hogy muzulmán férfiak nőkkel erőszakoskodnak alkoholos befolyásoltság alatt.

Kezdjük az enyhébbel, ez, ugyebár, a már sokszor hallott öltözködési probléma az európai nőknél, ami a facebook-csoport szerkesztői szerint a meztelen antilopokhoz teszi hasonlatossá őket, akikre a (muszlim) oroszlánok vadásznak. Az antilop tényleg meztelen, azaz nincs ruhája, de ha még oly sok klepetusokba öltöztetnénk is, ami az egész testét elfedi, az oroszlán akkor is kiszagolná a húst, a levadászásra való (és nem VÁRÓ!) áldozatot.

A másik ötletük ennél azért érdekesebb, ugyanis a Muslimstern szerint a nők elleni erőszakot úgy lehetne megakadályozni, ha Németországban betiltanák az alkoholt. Na, remek! Persze már megint mi alkalmazkodjunk, illetve ők, azaz a németek, az örökké hibás nemzet. (Sör-kitérő: az igaz, hogy Müchenben már fajult el italozás, az úgynevezett sörpuccs, ami végül(is) nem vezetett túl sok jóra.) Azért azt a képet nehéz felskiccelni képzeletünk palettájára, ahogy a derék, bőrgatyás bajorok a heti három-négyszeri egészben csülök–káposztájukhoz, nem 4–6 sört gurítanak le, hanem, mondjuk, málnaszörpöt.

Ez, ugye, elég gyomorforgató – még belegondolni is. De, úgy éreztük kicsit besegítünk a Muslimsternnek a megoldással: a csülök disznóból van, nosza, tiltsuk be azt is! Mert mi van akkor, ha a kedves muszlim fiatalok már nem tudván megrészegedni a hazájukban (lásd : származási ország) tiltott alkoholtól, áttérnek az „otthon” szintén messze kerülendő sertéshús fogyasztásra. Ettől megvadulva vajon mit fognak tenni?
Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2016. január 26. 21:35:25
kepfeltoltes.hu/160126/12512716_514665278702114_735732763528839395_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
137 #2 balu
- 2016. január 27. 08:50:25
Azért azt tegyük hozzá, hogy a mai női öltözködésen nemcsak a mentálisan a középkorban ragadt moszlimok, de a saját nagyanyáink is megbotránkoztak volna. Miniszoknya, bikini... szó-szó... mi már megszoktuk, fel se tűnik, de attól még nem biztos, hogy normális. És sajnos direkte kurvásra maszkírozzák magukat sokan, mert azt sugallja a média - de ha nem sokat oknyomozunk, akkor marad a tény: a ledéren öltözködő, ivó és káromkodó, kurvásra sminkelt lányok. "Úgy jár mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa... akkor az egy kacsa". Occam borotvája Ahmed szőrös neadertáli fejében.
12 #3 spartakusz
- 2016. január 27. 09:16:13
Kedves balu!
Régen olvastam róla - a mini szoknyát pont azért találta fel a mocsok, mert célja volt vele! Ha megtalálom ide idézem, de ha valakinek kéznél van - ne legyen rest tegye ide - gyorsan...

spari....
12 #4 spartakusz
- 2016. január 27. 09:30:29
ezt találtam:
"...Miniszoknya
Ez a lap egy ellenőrzött változatarészletek megjelenítése/elrejtése
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Miniskirt3.jpg

A miniszoknya rövid szoknya, amelynek az alsó része a viselőjének térdén felül végződik.

Noha a történelem során már korábban is ismerték ezt a rövid női ruházatot (például 7500 évvel ezelőtt a Vinca-kultúra asszonyai is ilyent hordtak[1]), a miniszoknya néven ismert ruhadarab az 1960-as években Angliában tűnt fel. Annak ellenére, hogy a francia André Courreges már korábban készített ilyen szoknyaterveket, a miniszoknyát Mary Quant divattervező nevéhez kötik, mert elsőként ő dobta piacra londoni butikjában.[2] Az új divat az 1960-as és 1970-es években gyorsan elterjedt a nyugati világban. Szociológusok szerint térhódítása összefüggésbe hozható a nők hirtelen jött szexuális szabadságával éppúgy, mint a fogamzásgátló tabletták térhódításával.[3]

A miniszoknya világnapja 1979 óta március 24-e.[4]..." innen:
https://hu.wikipe...iniszoknya

tehát miről szól? A bizniszről - a gyógyszeripar hasznáról- de szerintem az egészségről - vagy inkább az ember pusztításáról, mert a sok gyógyszer mellékhatásai azt idézik elő - ez az én következtetésem!
valós? Szerintem az!

spari...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
2,485,258 egyedi látogató