Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lengyelország új ellenségei: alkohol, dohány, túlsúly

TechnikaA zsidók általi genocicinek szépen sunnyogva vége lesz. Persze a disznóhapci Lengyelországban nincs és nem is lehet, mert Kopacz megmondta, hogy olyan nincs is. A kóros elhízás megelõzését is a közfinanszírozott feladatok közé emelik, ez az egyik újdonsága a friss lengyel nemzeti egészségügyi programnak – derül ki az eski.hu híradásából.

Az egészségnevelés, az egészséges táplálkozás elõsegítése, a dohányzásról és az alkoholfüggõségrõl való leszokás támogatása, a mentális problémákkal élõk támogatása, a betegségek korai diagnosztizálása – fõleg ezekkel javítaná a program 2016. és 2020. között a lengyelek egészségi állapotát. Ez alatt a dohányzók arányátk 2 százalékkal remélik csökkenteni, 2025-ig pedig meg akarják állítani az elhízás és a diabétesz terjedését és 10 százalékkal csökkenteni az alkoholfüggõk számát – olvasható az eski.hu-n.
Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2016-01-29 17:01
kepfeltoltes.hu/160115/cigipiakaja_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
3 #2 Enid
- 2016-01-29 18:20
loscalzo1979.files.wordpress.com/2014/07/cittc3a0-01.jpg
4 #3 Posta Imre
- 2016-01-30 08:42
Enid, azt a képest is tedd be, amikor disznóvá változnak!

https://eadaily.c...-silovikov

16 ukrán katona co-mérgezésben a szálláson, ketten a lövészárokban kihûléses halált szenvedtek el, miután jól bebaxtak.
48 #4 ro-zsola
- 2016-01-30 10:10
A célok nemesek de a megvalósítás nagyon nehéz lesz mindaddig amíg a liberális propaganda uralkodik lengyelföldön.
Ha valóban csökenteni akarják ezen veszélyes szokások terjedését , már gyermekkorban irányítani kell a közgondolkodást. Csakhogy a mai gyermekek holmi ámerikai agresszív horrort látnak a TV-ben
A majdnem 2 éves keresztlányomat " keresztény életre igyekszem nevelni ". Kedvenc néznivalója : https://www.youtu...1fe8-Qli9E
Nem tudom mit pofáznának a picológusok de meglátásom szerint az a gyermek amely ilyen mûsorokon nevelkedik hajlamosabb lesz elkerülni az erõszakot , drogozást stb
4 #5 Posta Imre
- 2016-01-30 10:45
Rozsola, ne légy naiv. A "lengyel" se más, csak tetves zsidó görény. Mit vársz tõlük? Ezek a saját xarukat is elnyalogatják, ha téli fagyinak van csomagolva, sõt azt se kell már hozzá. Annyi a különbözet, hogy a "mi" magyarjaink még osto-bábbak. Ott a 40 millióra még jut némi átlag, de itt eleve átlagon felüli az agyhalál. Decemberben mondtam a trafikosnak, hogy vége lesz a pia-cigi szezonnak. Mondja, dehogy is, sorra jönnek a cégek új termékekkel és persze a vevõk is... Két degenetrációt mínuszolj nyugodtan és mondhatod nekem, hogy pedig nagyon is lesz kit "oktatnom". Mégis mi a faxra?

A Mására és a medvére kitérve: egyelen célja a "mesének" a medvét egy végrtelen türelmû és nemes "állatnak" feltüntetni, ami Oroszország asszociációja, Mása meg a liberál-ostoba "europoid" fehér leszbikus-tanonc "femen".
48 #6 ro-zsola
- 2016-01-30 11:18
Nem vagyok naiv. Keleten már nagyüzemben tolják a dolgot.
A lengyel szkíta. Sokan még nem tudják de hamarosan rá fognak jönni. " Testvéreink és hittestvéreink " a nap 24 órájában " szerkesztik " az internetes " próféciákat ".
A bolgároknál is egyre jobban állunk , Romániában sem vagyunk elhanyagolhatóak , a szlovákok és csehek szintén veszik a lapot
Most már ki lehet mondani : a migránsfegyvert visszafordítottuk . Németek ezrei csatlakoznak a lengyel hazafiakhoz. A jelszó " meg kell védeni a keresztény Európát ". Közvéleménykutatások szerint a lengyelek alig 1/3-a tekinti ellenségnek az oroszokat. Mit gondol a 2/3 ?
Amióta a lengyel igéretett kapott a " keleti bõvítésre " az " ukrán " már nem annyira haver
Komolyabban : a zsidók vezetésére Putyin egyik " házizsidaját " pakolták. ( ha igazak a hírek kb annyira zsidó mint amennyire feka , de ez csak részletkérdés ).
Putyin és az " értelmesebb zsidóság " alkut kötött. Emlékszel még a tehén-lapát-xar helyzetre ? Vannak akik nem szívesen dögölnének meg . Hol itt a gond ?
Jól nyekereg az MSZP. Jelenleg ha a mai hadrafogható magyaroknak fegyvert adnának a kezébe azt õk és fajtájuk szenvedné meg. Meggyõzõdésem hogy a felfegyverzett magyar elõbb írtana cigányt mintsem zsidó érdekekért belerohanjon egy második Don-kanyarba. ( elhiheted , sokat dolgoztunk és dolgozunk rajta ). Romániában ugyanez a helyzet. Lengyelországban még rosszabb
Az SzSÁ mocorog Grúziában. Kína " nem avatkozik be a Közel-Kelet dolgaiba " , annyira nem hogy mégis. Grúzia ? Közben Irán és Kazahsztán egybemosódik , a türkmén gázmezõket Kína kisajátítja . Nemrég " törökök " egy csoportja lelõtt egy ámerikai helikoptert. Érdekesek ezek a " törökök ". Kit nevezhetünk " töröknek " ? Ki tudja manapság ?
Görögország , határvédelem. Ja persze de akkor mi lesz Boszniával , Koszovóval ? Nehogy már Izráel elszámoljon a mozgolódásokról ! Mert az már antiszemitizmus
Te is tudod hogy a mifajtánknak nincs választása. Azt tesszük amit elvárnak tõlünk.
4 #7 Posta Imre
- 2016-01-30 12:19
Rozsola, majd korral elmúlik. Az én fajtámnak döntése van és lexarom, ki, mit vár már el tõlem. Tudod mekkora parasztvakítás megy és mindegy milyen iránba nézel. Mindenütt ugyanazok a "jófijuk", akik a "rosszfijúk" voltak és fordítva. Mesehõsök gyártása zajlik és a legendáé. Egyszerû a képlet. Lebukott a "fõgeci". Te nyugodtan nevezheted "istennek" is, én csak szarházinak hívom, bármit is jelentsen. A kísérletvezetõkrõl van szó. Most a renoméját igazíjja, de ne csodálkozz, ha nem lesz nagy csapkodás, mert ahogy azt látod, le van szépen szerzõdve minden bábbal. Ha magasabbról nézed az egészet, mint ahonnan most, meglepõdhetsz, hogy a történelem önismétlése zajlik. Ezen az sem változtat, ha esetleg kapsz, vagy kapok "kóhn"-cot. A "királyság" nem tûri az "egyénieskedést" és a "magánvéleményt" meg pláne, fõleg ha igaz is. Aki nem illik a képbe azt eztán is eltakarítják, ahogy eddig, ugyanazok, akik eddig. Rád, meg rám még szükség van, mert "hitelesítjük" az "alulról" építkezõ "nemzeti akaratot". Õsszel-foglalva: az "emberiség-projekt" ezen a szinten nem ér egy fángli xart sem. Ha jók a "megérzéseim" egész máshol van a korcs elásva, de az tényleg húzós falat. Ha jobban megkapargatjuk a kelleténél, szétszalad a maradék nyál is és a pásztor is mehet a bús PIcsába.
12 #8 spartakusz
- 2016-01-30 13:47
Rád, meg rám még szükség van, mert "hitelesítjük" az "alulról" építkezõ "nemzeti akaratot".

Éreztem ezt -és féltem tõle - le írtam én is, kifogjuk a szelet a vitorlából - elemezve Már leírtam KESERÛSÉG c. alatt
ide:
http://www.kubiny...u/forum/11

és ide is a csevegõbe : KÉSZÜLJÜNK RÁ - én régen dédelgetett szándékom a REMETE állás kínálkozik!

Aquila is leírja vagy

Link

https://mediavada...g-a-gyasz/

szóval EZVAN - LESZ!

Tisztelettel:
id. Kiss László
ui: vége bevégeztetett!
128 #9 bogyo
- 2016-01-30 18:33
Imre! Tiszta és egyenes beszéd!
4 #10 Posta Imre
- 2016-01-30 20:35
Közös lengyel-magyar megemlékezések az 1956-os forradalom évfordulóján


A szoros lengyel-magyar együttmûködés jeleként közös megemlékezések lesznek az 1956-os forradalom 60. évfordulójáról – közölte Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter pénteken, a lengyel külpolitika idei fõ céljait kijelölõ parlamenti programbeszédében.

Waszczykowski “erõs és bátor, de elsõsorban hatékony” külpolitikát ígért, és nagy hangsúlyt helyezett a biztonságpolitikai kérdésekre. Elmondta: Lengyelország a közeljövõben hármas válsággal fog szembesülni: a biztonságival, az európaival és a szomszédságival. Utóbbival kapcsolatban az Európa keleti és déli szomszédságában jelentkezõ fenyegetésekre utalt.http://www.lokal....ordulojan/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
2,744,762 egyedi látogató