Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A vérfertőzést és a nekrofíliát is legalizálnák stockholmi fiatal liberálisok

KultúraRégi zsidó-cigány szokás szerint! Bringa kitolva a fényre, tessék, lehet megbotránkozni! Zsiráfmészárlás mikor lesz, vagy legalább egy kis orrszarvúé? A LUF liberális ifjúsági szervezet úgy döntött, hogy kezdeményezi a testvérek közötti szexuális kapcsolat kriminalizálásának megszüntetését, és azt is engedélyeznék, hogy bárki szexuális célokra ajánlja fel saját holttestét. Az elnökük szerint nem lehet büntetni valamit csak azért, mert undorító.

Legalizálná a testvérek közti vérfertőzést és – előzetes beleegyezés esetén – a nekrofíliát a Liberala ungdomsförbundet (LUF) stockholmi szervezete, írja az Independent a svés Aftonbladet nyomán. A 19 parlamenti mandátummal és két EP-képviselővel rendelkező svéd Liberalerna (Liberálisok) ifjúsági szervezetének fővárosi csoportja vasárnapi éves közgyűlésén döntött úgy, hogy támogatja a 15 évesnél idősebb testvérek közötti, közös megegyezésen alapuló szexuális kapcsolat engedélyezését, mint ahogy azt is, hogy mindenki szabadon rendelkezhessen arról, hogy halála után büntetőjogi következmények nélkül lehessen közösülni a holttestével.

Cecilia Johnson, a stockholmi szervezet elnöke szerint az erkölcsi alapú, a vérfertőzést tiltó törvények „ma már nem védenek senkit”. Mint mondta, „megértem, hogy ez (a vérfertőzés – a Szerk.) sokak számára szokatlan és undorító, de valamit nem lehet büntetni csak azért, mert undorító”.

Hasonlóképpen vélekedik arról is, hogy mindenki szabadon rendelkezhessen a testével halála után is: „Meg kell adni a lehetőséget, hogy eldöntsd, mi történik a testeddel, miután meghaltál, és ha valaki fel akarja ajánlani a hulláját egy múzeumnak, kutatásra, vagy valakinek szexuális célra, akkor ezt tehesse is meg.”

Szenzációhajhász hülyék

A Liberálisok szóvivője, Adam Alfredsson azt nyilatkozta a svéd Expressennek, hogy az anyapárt egyáltalán nem támogatja a javaslatokat: „A vérfertőzés törvénytelen és annak is kell maradnia, ahogy a halottak szexuális célú felhasználásának is.” A párt korábbi parlamenti képviselője, Carl B. Hamilton a Facebookon ítélte el az ifjúsági szervezet javaslatát, szenzációhajhász hülyéknek nevezve a fiatal politikusokat.

Korábban a Német Etikai Tanács is a vérfertőzés kriminalizációjának megszüntetését követelte.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016. február 25. 14:31:36
A belterjes tenyészetnek akarnak kedvezni ezzel a törvényjavaslattal.
A liberálisok fertőzik mindenütt a világon a társadalmakat, támadják az erkölcsöt és a jó ízlést. Degeneráltak lehetnek a svéd fiatal liberálisok is valamennyien. Egy ép, egészséges lelkületű emberben meg sem fordul az a gondolat, hogy testvérével, vagy valakinek az oszlásnak induló hullájával szeretkezzen.
Ide vezetett a "globális felmelegedés", némelyiknek már csak a hideg tetem felel meg.
118 #2 keepfargo
- 2016. február 25. 16:32:11
Szellemileg, agyilag és különösen etikai és erkölcsi értelemben Európa már nemcsak állóvíz, hanem gigantikus pocsolya a büdösebbik fajtából, hála leberalizációs CBJ-ihlette "szellemi nagyjainknak" akik nélkül még mindíg a bögatya és a fütyülös....stb. de ezt ti tudjátok.
A stockholmi fiatal idiótáknak, - akik ezt talán nem tudják - nekik is súgnak (berken belülröl) és lám, a hülyeség sem jó tanácsadó: jobb híján a perverzebb fantáziájúra hallgatnak, és azt ünneplik mint "liberátor"-t.
267 #3 Perle
- 2016. február 25. 16:54:42
Ez az egyiptomi múmia sem adta papiruszon írásban azt, hogy halála után még 2500 évvel sem nyúlhatnak hozzá " úgy ", ahogy azt egy New yorki múzeumban az éjszakás teremőr megtette. A nappalosnak ez eszébe sem jutott volna.
:o
http://www.nigeri...aping.html
236 #4 Vazul
- 2016. február 25. 19:06:04
Ezek most így nem hiányoztak a gyomromnak vacsora előtt...Csodálom, hogy már a gondolattól nem okádják le magukat, bár a zsidóktól minden mocsok és aljasság kitelik. Terror amit csinálnak és az is terror, hogy nem lehet fejbelőni azonnal az összeset.
254 #5 mujko
- 2016. február 25. 19:42:54
Még éltűkben basszák meg az anyukat ezek a toprongyok . Ez valami zsidó találmány ?
pre13.deviantart.net/73e5/th/pre/f/2008/157/6/5/nekrofilia_1_by_cletus.jpg
139 #6 jozsef toth
- 2016. február 25. 20:11:03
Undoritto elmebetegek !

De en ezt azert meg megtupiroznam.
Az o szamukta kotelezove tennem!

Pont ugy ahogy ok csinaltak a nemet hadifogjokkal,,
Hogy az egy hetes hullat assak ki es csokolgassak.
De nekik kotelezove tennem ,hogy dugjak is meg oket!
Ki nyalatnam veluk utanna mint kuldus a tanyerat!
116 #7 livia
- 2016. február 25. 20:27:13
Betegek, nem! Aljasok. No, jó éjszakát!
8 #8 miskolcilaci
- 2016. február 25. 21:15:37
kepfeltoltes.hu/160225/meglepilufi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
75 #9 talpi
- 2016. február 25. 21:53:14
Nem kell messze menni, nálunk, ha nem is törvényesen, de ez már régen megy. Sajnos :(
238 #10 bivaly
- 2016. február 26. 15:58:44
Héé, emberek !

Vegyétek már észre, ez egy gumicsont ! Persze, ti megszoktátok, a "ráugrunk, és harapjuk" cselekvést .
Akkor, meg csak rágjátok, nektek lett kitalálva, talált, süllyed .
236 #11 Vazul
- 2016. február 26. 16:22:46
Pont ez a lényeg, rágódjanak rajta az emberek és ébredjenek rá milyenek a cionisták valójában. A napfényre tolják a biciKLIKet, de én azt várom, hogy túl is tolják. Ez is el fog jönni.
238 #12 bivaly
- 2016. február 26. 18:35:04
Vazul !

Tévedsz . A megrágni a dolgokat, meg rágódni a csonton az ugye kettő. Főleg, ha nem marhalábszár a húslevesben, hanem elterelő műgumi, ideges, elkényeztetett kutyáknak. A hírek nagy része azért van, hogy ne vedd észre kisebb részét, ami sokkal fontosabb, mint ez a bulvár téma. Ez itt degeneráltak ide, meg degeneráltak oda, elterelő hadművelet !
Sokadszor írom le, ha a New Yorki szardobálás nagyestélyiben, 10000.- dolláros jegyekkel minden este lemegy, akkor mit kell itt hörögni teljesen feleslegesen ezen a híren !? Minden összefügg mindennel. ( Majdnem.) Ez annak a folyománya ! Azt is sokan tudják, meg egyebeket is. Mondjak most ehhez közismert vicceket ? Nem viccből !
236 #13 Vazul
- 2016. február 26. 19:35:14
Látom benned valami rágáselméleti filozófus veszett el !
238 #14 bivaly
- 2016. február 27. 05:52:50
Vazul !

Nem kioktatásnak írtam, írom, ne annak vedd, az nem én vagyok, még ha többször, és többen is gondolják, vagy írják ! A dolgokat, nagyon sajnálom, de mindenkor összefüggéseiben kell tekinteni, különben fals lesz az eredmény, vagy semmi. Mindent vegyél észre, amit csak lehet, ez jó, ez rendben van, de csak arra kell ugrani, ami valóban komoly, ellenkező esetben beleveszel az ezer törmelékbe. Amit azért tálalnak, hogy belevesszél ! Már írtam korábban, a nagy kupacot mindenkor rostálni kell, amolyan Hamupipőke módon ! Ja,és galambok, verebek, nem segítenek.
236 #15 Vazul
- 2016. február 27. 08:05:50
Mivel azt írtad, hogy tévedek, jogosan gondolom, ahogy gondolom más is jogosan gondolja, amikor ilyen megnyilatkozásokat teszel nekik. Szeretek pofázni és kommentelgetni piszlicsáré szar cikkekhez, és ez már bizony nem fog változni. Sőt attól tartok, hogy az idő előrehaladtával még csak rosszabb lesz !
2 #16 gerry
- 2016. február 27. 10:49:46
Vazul - nem védem Bivalyt, de ha te, önmagadról azt állítva, hogy "...Szeretek pofázni és kommentelgetni piszlicsáré szar cikkekhez, és ez már bizony nem fog változni..." akkor neked a Blikket javasolnám, vagy az ATV-t....
Ott valami haszna is lenne a "pofázásodnak" - nem én írtam így! Tökéletes helyed lenne... ott!
s_hihi
236 #17 Vazul
- 2016. február 27. 18:39:58
Ha már feltétlen meg kellett nyilvánuljál ebben a párbeszédben, megsúgom, h iróniával fűszerezett humorral írtam, ha már nem sikerült észrevenned... Szerintem ez pl. bivalynak ez egyből lejött.
2 #18 gerry
- 2016. február 28. 06:39:08
Vazul - olyan vagyok... feltétlen megnyilvánuló.

A "rágáselméleti filozófus" - tetszett, de a következõ hsz-böl nekem hiányzott az iróniával füszerezett humor. Elfelejtettél elötte megcsiklandozni. Ha tényleg félreértettem akkor bocsánat, de nem láttam a kacsádat... (folytatás nélkül, egyhe irónikus humorral füsz_r_zv_)

...találkozunk a vasi-misén? Hozzál pálinkát én hozok asztalt és sakktáblát.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
2,485,333 egyedi látogató