Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lángokban áll az orosz védelmi minisztérium

KülföldMint a Reichstag! Rosenbergék szõkésben..., de bizonyítékok eltüntetve, majd azt mondják: megsemmisültek. Tûz ütött ki az orosz védelmi minisztérium épületében, Moszkva belvárosában, lángokban 3,5 ezer négyzetméternyi terület.

A tûz, amelyet a legmagasabb, vagyis ötös fokozatúnak minõsítettek, a födémeken keresztül az épület harmadik, negyedik és ötödik emeletére is továbbterjedt – közölte a katasztrófavédelem egyik forrása az orosz hírügynökséggel.

A forrás hozzátette, hogy a tüzet valószínûleg az épület elektromos hálózatának hibája okozta.

Az RT megjegyzi, hogy az épületbõl legalább 37 embert menekítettek ki. Az eddigi információk alapján senki sem sérült meg.

A RIA Novosztyi orosz hírügynökség egy belügyes forrásból úgy értesült, hogy 3,5 ezer négyzetméternyi terület ég, és a tûz terjedését egyelõre nem sikerült megállítani.
Terrortámadást követtek el a szerb miniszterelnök ellen

Mindeközben robbanószerkezetet dobtak, valamint automata fegyverbõl rálõttek vasárnap hajnalban a koszovói Zubin Potokban arra a csarnokra, ahol a tervek szerint Aleksandar Vucic szerb miniszterelnök tart a nap folyamán kampányrendezvényt. Az akcióban senki sem sérült meg.

A szerb kormány Koszovó-ügyi irodájának vezetõje szerint terrorcselekményrõl van szó, amelyet több ismeretlen személy követett el.

(MTI, hir24, RT, )
Link

Hozzászólások

159 #1 vanyusha
- 2016-04-03 15:16
Ép most nézegettem a villanyóra távvezérléséhez, távvezérléses túlterhelés Ebay os USB
( C) sárkányos interfészeket, oszt már meg is valósult, Ereimben bordói lé csörgedezik hiába, Tavasz van, mûködik az erõterem (t)
267 #2 Perle
- 2016-04-03 20:10
Nem ment el az elnök a nukleáris csúcsra, vagy

ebben a régi 200 éves épületben õrizték a korábbi bukott védelmi miniszter és barátnéja ténykedéseinek archív anyagait.
http://www.newsru...6/fin.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
4,460,796 egyedi látogató