Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A reformok mû-ködnek!

GondolatokA napokban égettem az udvari hulladékot, gazt, szemetet...és mit látok ni! Hamuban sült, majd hamuvá lett népbosszantó ellenséges propagandát! Meg is holokosztolt rendesen, ahogy illik, szépen, demokratikusan!


Itt a "kipás" õszhajúnak álcázva! Nem zseniális?Hozzászólások

4 #58 Posta Imre
- 2016-04-09 06:45
A zárt osztály itt van!

Livia, már 60? Nekem a 40 sem volt biztos, tán reméltem is, most meg már teljesen mid Egy!

Na, egy kis gyorsteszt! Apám az "C" volt, én már "B" vagyok, de asszem nyitott tenyérrel nehéz ökröt formálni, pedig erre törekszem, míg öreg szem.s_hihi

Hogyan szorítod ökölbe a kezed? Ezt mutatja rólad!http://illuzio.ca...tja-rolad/
3 #59 Enid
- 2016-04-09 07:09
Ooooh, nah! Csak lesz man' kozos (n)evezo nyelvileg ... s_kv
8 #60 miskolcilaci
- 2016-04-09 10:58
Doki! Ma reggel volt lehetõségem azt a förmedvényt jobban megnézni, amit a héten találtam a ládámban. Full zsidó arcok. Még jó, hogy elégetted õket. :D
2 #61 gerry
- 2016-04-09 11:46
A kultúra hatása az idõjárásra, vagy az idõjárás hatása a kultúrára?

[movie=youtube]https://youtu.be/VU8tV8owyG0[/movie]

Cikk itt: http://illuzio.ca...an-merheto/

hát ami azt illeti, müködnek a reformok...

................
Gyorsteszt D lehetek:
www.nlcafe.hu/cikk/3/26014/6.jpg

Gyakorlati haszna is van, amikor kivertem a másik fogát (óriásit tudok ütni jobbkézzel, pedig balkezes vagyok, de azt nem használom, csak amikor Chuck Norissal edzek), a hüvelytujjal felnyúlok az orrába és azzal lendítem át a (pl.: Dunahid) korláton oszt csobbb-klutty ... s_hihi
4 #62 Posta Imre
- 2016-04-09 20:14
Gerry ez meg a "ZSÉ" verzijó. kepfeltoltes.hu/160409/fityisz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg nem bánt senkit, de ha mégis, akkor se!
116 #63 livia
- 2016-04-09 20:44
B! No. és gyakrabban, mint régen. Azért ma is nevettem egyet,jók a képek, és a videó. Kösz!
238 #64 bivaly
- 2016-04-11 22:23
Mazohista módón végig olvastam az elejétõl . Ajánlom másoknak is, bár mivel már nagyon "hátra van sorolódva" nem lesz kapás. Ott egye a fene. Nem nekem kell értelmezni, meg újra értelmezni sem. Nagyon jól érzem magam. Akik meg nem, az nem az én bajom.
4 #65 Posta Imre
- 2016-04-13 09:41
Észrevetted? A kormány brosúrájában háromszögletû pupillájú szörnyetegek szerepelnek


EZEK, bárkik legyenek is, úgy akarják átvenni az uralmat az életünk fölött, hogy mi észre sem vesszük. Én például, miután megkaptam, 4-5-ször is gondosan átpörgettem a legnagyobb példányszámú áprilisi magyar sajtóterméket, vagyis a "Magyar reformok mûködnek" címû, egészen jó papírra nyomott, húszoldalas kormányzati propagandakiadványt, de mostanáig, bevallom, én sem vettem észre a lényeget.

Egészen addig, amíg egy ismerõs, T., meg nem írta, hogy egy barátja, B., mit fedezett fel a füzetben.

Izgatottan kotortam elõ a brosúrámat és lapoztam az elsõ belsõ oldalpárra, ahol egy turkálós inget viselõ szõke úriasszony és egy megtört tekintetû kockásinges fószer alakítják a Legfelsõ Szja-kulcs Alá Esõ Befutott Házaspárt, akiknek csak 15 százalék adót kell fizetniük. Háromszögekkel a szemükben! Tessék:

Most már ijedten lapoztam tovább eggyel, arra a képre, ami a növekvõ családi adókedvezményt reklámozza egy pókharapó fogú asszony, egy belufizott tekintetû kisfiú és Juhász Péter Együtt-politikus hasonmásának segítségével. És bizony a kamucsalád minden egyes tagjának háromszögletû a pupillája!

Halálra váltan lapoztam újabb kettõt, egészen a "bõvül a családi otthonteremtési kedvezmény" fejezetet illusztráló programozó matematikus családig. Mama, papa és a két lurkó: természetesen mindenki illuminátusszemû!

Ezek után meg sem lepõdtem már a kiadványt mintegy lezáró, gonoszul mosolygó pengeszájú gót csajon, aki annak örül, hogy 111 ezer forintra emelkedik a minimálbér, így vehet havonta még két pár kiszaggatott neccharisnyát és plusz egy vödör fekete hajfestéket. Messze az õ szeme a leggonoszabb!

Mi következik mindebbõl? Mit üzennek a nyilván nem véletlenül így fotózott képek?

Azt, hogy

A NER igazi gyõztesei a gyíklények?
Ember ezzel nem jár jól?
A négy fal között is MINDENT LÁTUNK!
Ironikus utalás arra, hogy "szemfényvesztõk vagyunk, de úgysem veszitek észre"?
Elképesztõen atomjó ez az Ibizai Forgószél, gyerekek!

Vagy valami egészen más lenne a megoldás? Egy biztos: ez nem véletlen. Az elméleteket vagy a Tuti Megoldást fejtsétek ki kommentben, én már nem tudok gondolkodni sem, annyira félek.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--mjw_v139--/c_limit,w_760/6qdXQs0lP53qKeDla.gif

(A leleplezõ animgifek az Echelon-tanú Botos Tamás munkái)http://444.hu/201...zerepelnek
118 #66 keepfargo
- 2016-04-13 13:20
Mit tehetnék egyebet, innen az északi vártáról, mint svéd ízekkel füszerezzem a magasröptüt?
Ilyeneket mondanak ezek: "Trägen vinner." (A kitartó nyer.) "Det är inte hur du har det, men hur du tar det." (Nem az, hogy miben vagy; hanem hogyan veszed.)
A boldogságról pedig már csak magyarul, nehogy svedofóbiát kapjatok: Mi kell a boldogsághoz? Legyen mit csinálnod; Legyen valakit szeretned; Legyen valamiben reménykedned

Na és a remény, a remény az kemény; a svéd szerint az hal meg utoljára.
Példa: itt ahol a zsidó média teljesen elfojtotta a svédek saját hangját,egy évtizede sincs, hogy jött egy társaság, akik szerint nincsenek itt rendben a dolgok. Ma 25%-kal ök az ország legföbb politikai csoportosulása ( a csendestársakat nem számítva is). Mi ez, ha nem reménykeltö?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.68 másodperc
4,610,850 egyedi látogató