Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A reformok mû-ködnek!

GondolatokA napokban égettem az udvari hulladékot, gazt, szemetet...és mit látok ni! Hamuban sült, majd hamuvá lett népbosszantó ellenséges propagandát! Meg is holokosztolt rendesen, ahogy illik, szépen, demokratikusan!


Itt a "kipás" õszhajúnak álcázva! Nem zseniális?Hozzászólások

3 #1 Enid
- 2016-04-04 13:00
Jesszus! A Fo-nix, az Eu-s vicc s_azta ...
Nah, gyurcsany ala nagyon gyorsan! A levegot eddig is ok szennyeztek.
154 #2 kakas
- 2016-04-04 15:50
40.media.tumblr.com/f471c18d7dbe671d1d4b06bb1e338257/tumblr_o4wsikaPhM1s4ew3vo1_1280.jpg36.media.tumblr.com/1acc1459791daadaf47c7ee542e68c2a/tumblr_o3ku1mGxxt1s4ew3vo1_1280.jpg
236 #3 Vazul
- 2016-04-04 19:09
Látszik milyen jól mûködnek, csak azt elfelejtették közölni, a reformok célja, hogy a magyarokat gyilkolják.

Magyarország az egyik legboldogtalanabb a világon
http://m.168ora.h...18385.html

Egy 12 országot vizsgáló felmérés szerint a magyar fiatalok a legboldogtalanabbak
http://index.hu/b..._tersegben
3 #4 Enid
- 2016-04-04 19:28
Vazul! Ismetlem, nem kell bedolni ezeknek a kosher vizsgalatoknak! Ugyanolyan agymosas, mint a tv. Itt par evig azt hittem, milyen boldogok a fiatalok... aztan lassan rajottem, hogy mitol! ... es ugye a fejetol buzlik a hal is. A mai fiatalsag egyik aktualis "pillanatkepe" a tarsadalomrol itt a "Maria Salvador" cimu dal. Tetszik, oriasi. Minden benne van...

Japanrol azt mondjak, hogy a legmagasabb az ongyilkos fiatalok szama, vagy azoke akik bezarkoznak evekig a szobajukba es szomorkodnak.

Barmilyen vizsgalat, vagy statisztika csak akkor veheto MUTATONAK, ha realis adatokkal dolgozik. Ezek a rohadekok mikor csinaltak eletukben ilyet?

A magyar fiatalok, mint barmelyik mas nep fia egy tortenelmi pillanatrol marad le, ha elbaxxa az idot a sopankodassal, meg a szomorkodassal. Menjen ki a kertbe, kapaljon egy jot vagy kezdjen el kerdeseket feltenni maganak es kornyezetenek, vagy mittudomen dontse el, hogy attol a naptol latni akar nemcsak nezni!

Majd utana lesz minn buslakodni!
:@
69 #5 Szalonna
- 2016-04-04 19:37
A magyarnak mondott - agyatlan hülye, világpolgár, kozmopolita - fiatalok tényleg boldogtalanok, és persze olyanok mint a petyhüdt lankadt fäsz. Isznak,drogoznak, buliznak - orrba-szájba, ilyen lesz egy társadalom amitõl a zsidó elveszi a történelmét és a hazafiasság meglétét. A szülõk ugyan olyan hülyék mint a gyerekeik. Mitõl is lenne itt változás, ha a hülye anyja meg apja, nem neveli a gyerekét annak ami? Ja hogy már õ sem az... csak az országban lakik, az más.
A társadalom általános elhülyülésével jár az ország zsidók általi pusztulása, fizetések és a gazdasági helyzet szándékos alacsonyan tartása, mert aki nem ismeri az ellenséget, az nem is tudja mi ellen harcoljon, ez által nem is tudja hogy mi ellen készítse fel a gyerekét, hogy a jövõ generációja értelmiségi gondolkodó legyen, és ne egy cigány vagy egy arab szintjén mozogjon. De a változást várja a sok barom...
3 #6 Enid
- 2016-04-04 20:17
Mindenkinek megvan a maga felelossege. Ha gyerek vagy akkor is, ha szulo vagy akkor is. A tanar merje fel magat, megfelel-e a kovetelmenynek ... nem a rendszer kovetelmenyenek ertem! Az orvos? A boltos? A pek? A utcasopro vagy a politikus ugyanolyan becsulettel kell, hogy vegezze FELADATAT es nem masert, hanem sajat magaert.

Nem igazan jo megoldas ez a folytonos masra hivatkozas, mutogatas. Ameddig az egyen, mindentol es mindenkitol fuggetlenul nem erez egy belso indittatast arra, hogy megfeleljen Emberi mivoltanak, addig minden harc ertelmetlen. A tortenelem folyaman a haborunak ezer formajat vegigkuzdottuk. Semmi valtozas. A valtozashoz meg egy valakit le kell gyozzunk! Magunkat.
236 #7 Vazul
- 2016-04-04 20:49
Enid, Szalonna, ez a két felmérés helytálló, már csak ha megnézzük azt a tényt, hogy egymillió alkoholista országa vagyunk. Bizonyára sok fiatal és nem fiatal örülne, ha egyáltalán lenne kertje. Egyébként ezért is vesztek ki az értékes népi hagyományok, mert tönkretették a vidéki életet és az emberek elszakadtak a természettõl. Sokkal nagyobb probléma viszont, hogy egy olyan világban élünk, ami lélekgyilkos és emberellenes, teljes egészében ellentétes a magyarok és egyáltalán minden ember, aki embernek nevezhetõ természetével. Csak kicsivel élünk jobb világban, mint a marosvásárhelyei állatkertben a 20 négyzetméterre a föld alatt bezárt medvék, vagy más rácsok közé szorított állatkerti példány. Ha megnézitek az állatvilág értékesebbje nem is tud állatkertben szaporodni, teljesen megborul, a kihalás fenyegeti õket, hiába tesznek meg mindent a szaporításukért. Ilyen a magyar is, nem megy a nemzeti állatkerti szaporítás.

Nézzetek meg egy farkast szabadon és nézzétek
meg bezárva, a harmada, silány árnyéka önmagának, csak egy szánalmas nyomorult. Nézz meg egy pandát, orrszarvút, összetapossa saját fiát, ha egyáltalán képes megszülni. A magyar se erre teremtett, és a farkas is rácsok közé szorítható, csak szánalmat szül a látványuk.

Szerencsém volt látni igazi farkast is és nem állatkerti farkast Erdélyben, az utóbbi meg se nõ, nem is igazán hasonlít eredeti önmagára. Ugyanígy a magyar, a ketrecben csak árnyéka igazi valójának. És mint más ritka és kihalófélben lévõ állatok fogságban, a magyar sem tud szaporodni és boldogtalan.
Patkányoknál nincs ilyen probléma.

Hazánk kiszemelt és direktben gyilkolt helyzete kapcsán hagy idézzek egy volt szabadkõmûvestõl, László Andrástól:

"Magyarország abból a szempontból mindig tanulmány tárgya lehet, hogy a folyamatok itt mennek végbe körülbelül a legocsmányabban.

Az egész országban nem ismer határokat a Nyugat-majmolás, de kizárólag a nyugati világnak a negatívumait hozzák át ide. Hol hozzák ide be ma Magyarországra a skandináv szociális ellátottságot és biztonságot?! Preparálva a legvisszataszítóbb és legnegatívabb formációkat hozzák be. Ami esetleg abban a világban jó lenne, azt semmiképpen nem. Erre komoly gondot fordítanak. 1988-ban az a mondás járta, hogy skandináv adórendszer és etióp bérrendszer, és ez azóta sokkal erõteljesebben megvalósult. Nem csak adórendszer, hanem árrendszer is. Ez lényeges, mert Magyarország bár rendkívül gyatra gazdasági helyzetben van, nincs olyan gyatra gazdasági helyzetben, mint amit az emberek átélnek ebbõl. És miért van ez így? Mert a Nemzetközi Valutaalap és a Világbank, fõleg a Nemzetközi Valutaalap ezt írja elõ. A Nemzetközi Valutaalap és a Világbank két szabadkõmûves filiálé. A bankvilág általában, egy-két kivételtõl eltekintve, szabadkõmûves kezekben van. E tekintetben excellálnak. E fölött csak a Kuhn-Loeb Company Bankház van még elõkelõbb helyzetben. Ez látszólag a világ kb. 100. helyén álló bank, de valójában a világon az elsõ helyen áll. Ez a Kuhn-Loeb Company - a sötét üzelmek nagy koordinátor bankja. A mûködõ operatív bankok közül a Valutaalap a legsötétebb, a második helyen áll a Világbank, és a harmadik helyen az Európai Fejlesztési Bank. Az elsõ, a Nemzetközi Valutaalap írja elõ, hogy Magyarországon árat kell emelni. A béreket meg lehetõleg ne emeljék. Ezért elviselhetetlen a helyzet. Hiába vannak szabad árak, be kell avatkozni egy ponton, mondjuk a benzinárba adóval, és utána a dominóelv alapján minden követi ezt. Nem kell túl sokat csinálni: az állam beavatkozik azzal, hogy áremeléseket gerjeszt. Nincs klasszikus infláció, hiszen a klasszikus infláció az pénzelértéktelenedés - az van -, áruhiány - az nincs -, és korlátlan pénzkibocsátás - ez sincs. Ez infláció, de nem klasszikus, tökéletes és tiszta infláció; az elértéktelenedés a lényeg, ami pedig tulajdonképpen vezérelt. Magyarország lakosságának az elnyomorítását -csekély kivételtõl eltekintve - a Nemzetközi Valutaalap parancsára hajtják végre. A Nemzetközi Valutaalap a világ-szabadkõmûvesség érdekei szerint hajt végre dolgokat. A dolog egyébként kétoldalú: az ún. kormány megkapja az utasítást a Nemzetközi Valutaalaptól egyfelõl, másfelõl a kormánytagok -mint szabadkõmûvesek - megkapják külön ezeket a direktívákat a szabadkõmûvesség oldalról is. Tehát a dolog rendkívül szélsõséges, és az is ki van dolgozva, hogyha Magyarország kiszakadna a Nemzetközi Valutaalapból, akkor ezt hogy torolnák meg. Olyan helyzetbe hozzák, hogy ne legyen megoldás. Lehet, hogy ennek ellenére mégis lennének megoldások, amelyek persze csak átmenetiek lehetnek, mert tulajdonképpen csak egy parlamenti párt van, hat frakcióval. Ha bekerülne még nyolc másik párt, akkor tizennégy frakciója lenne az egyetlen pártnak."

Megjegyzem én is a fenti generációba tartozom és jól ismerem a korosztályt. Hiába van nagy kert, amit én ások fel, kajszi, õszi, szilva, alma, körte fák teremnek a veteményes és virágoskert, különféle szõlõk mellett, k.rvára nem vagyok elégedett és boldog a jelenlegi kilátások mellett.

Aki harcol Sándor Mária és egyéb hangadók mellett, azok is a sorosféle átlátszó.hu, klubrádió, a Bnait Brith legfõbb szabadvakoló páholy támogatója támogatását élvezik csak. Persze a CIA már régóta meg akarja buktatni valahogy Orbánékat, aki kikerült a kezeik közül (FSZB ), viszont aki egyúttal elmebeteg.

Szóval ilyen kilátások közepette nem kéne csodálkozni, meg megjegyzéseket tenni saját népünkre.

Én se fikáztam az 50 négyzetméterre bezárt farkasokat, hogy milyen silány árnyékai önmaguknak.
116 #8 livia
- 2016-04-04 20:55
Valóban el kell égetni a a szemetet.No, és hinni a jövõben. Legalább higgyünk, mert a mai valóság csupán tébolyda. Szalonna! tényleg egyre inkább hallom, hogy a magyarság szedett-vedett. Ilyenkor kérdem, és akkor te minek beszélsz egyáltalán magyarul, és mit keresel itt, nyitva a határ.Aki itt él, és magyarul él, az magyar.
69 #9 Szalonna
- 2016-04-04 21:04
Azért zsideszék még sem annyira csúsztak ki a CIA karmai közül. Az összes civilnek mondott zsidó szervezet, Soros által és a CIA által vezényelt banda. Orbánt a CIA-Moszad kontrollálja, az FSB nem igazán szól bele a dolgokba, mondjuk ha látnánk hogy a cigányonak jó odabäsznak vidéken, olyan igazán keményen - kezdetnek - akkor azt lehetne mondani hogy valami elindult.
236 #10 Vazul
- 2016-04-04 21:29
Persze, hogy az, Lézer Jani bejelenetette két éve, hogy a CIA és a Moszad lesz a hírszerzés fõ partnere.
Csak nem minden tekintetben a Merkeli és Junckersi politikát követi, bár ez lehet csak a finkelseini propaganda része.
Orbánról nem tudom eldönteni, hogy csak szimplán elmebeteg, vagy a tevékenysége a cionista menekülési útvonalként szolgál elõre látva Amerika hegemón törekvéseinek bukását, vagy mindkettõ. Mindenesetre mindkettõ megbukott, még akkor is, ha a patkányok a túlélésükrõl híresek.
3 #11 Enid
- 2016-04-04 21:45
Vazul!
1. Nem ellened, erted szolok.
2. Nem fikaztam senkit.
3. Farkastotem - filmajanlo.

Nem hasonlithatod az embert az allathoz, mert lecsusztunk a podiumrol.
Az ember volt az, aki "haziasitotta/megszeliditette" (micsoda borzalmas szo ez!) az allatvilagot es uralni kivanta a termeszetet. Allitolag eredetileg ott kulonboztunk toluk, hogy mi tudatos lenyek voltunk.
?
Egy tudatos lenynek semmi szuksege se megszeliditeni - ezzel sarba tiporni - , se uralni semmit es senkit magan kivul.

Egy farkasnak, aki arnyeka onmaganak csak ugy adhatod vissza a remenyt, ha elfogadod, hogy elso reakciokent rad fog vicsoritani. Ha farkaskent akarod viszontlatni, akkor ovakodj, ha bandaban kozelit...
Farkas. Ez neki igy termeszetes. O valoszinuleg igy boldog.

Egy boldogtalan magyar - de barmilyen - embernek mit mondjak? Olvasgasson "statisztikat", vagy kapja ossze magat es legyen Ember?!

A helyzetet mar elemeztuk ezerszer. Ha ragasxkodsz hozza, hogy csak Magyarorszagon tortenik ilyen, Te dolgod.
Am a megoldasra kellene mar osszpontositani!

Valaki beleesik egy godorbe. Odaalsz melle a parton es bologatsz, hogy " hat, komam tenyleg xarban vagy." Vagy esetleg raorditasz, hogy "basszus! Nyujtsd mar a kezed, hadd segitselek ki!"

?
236 #12 Vazul
- 2016-04-04 22:24
Enid, az állatok is ugyanúgy gondolkdonak meg éreznek, mint az emberek, ez tény -ha szavakkal nem is tudják kifejezni. Nem sokban különböznek. Sõt az emberiség többségét felül is múlják ebben, jó értelemben. Az emberiség egyelõre az állati szint alatt áll. Mindamellett azt tanácsolom, olvasd el kétszer vagy háromszor, amit írtam, illetve nézd meg az Állatokkal suttogó c. filmet -ha már filmekrõl is beszélünk-, ami arról szól, mint sok másik, hogy habár magasabb rendûnek tartjuk magunkat, igazából az emberiség mostanra az élõvilág szégyene.
Semmiben nem vagyunk különbek az állatoktól, csak abban, hogy az embernek mondott élõlények rosszabbak.
3 #13 Enid
- 2016-04-04 22:54
Vazul!
Szerinted mit irtam en?
"Nem hasonlithatod az embert az allathoz, mert lecsusztunk a podiumrol." Stb.

Forditom: az ember lecsuszott az elso helyrol a banyaszbeka segge ala.
... stb.
Jol tudom.

Am, ha eszreveszi hibajat - es ehhez bizony onkritika szukseges- akkor a lehetoseget is megszerzi/kapja a fejlodeshez. Megpediglen ugy, hogy differencialodik a negativ tettol/elkovetotol. " En nem ez vagyk"...

A tevedes egyben egy lehetoseg is, mint ahogy a gyozelem magaban hordozza a veszteseget, vagy szomorusag magaba foglalja a boldogsag LEHETOSEGET is.

Amennyiben a magyar fiatalok tartjak magukat a legboldogtalanabbnak - persze itt mas tartja oket (!) - tudniuk kell, hogy ez egyben a legboldogabbak zaloga is.

Az allatok es az Ember is egy archaikus nyelvet hasznalt valamikor. Most van jo mino-seggu mobil meg Echelon... nah, idaig sullyedtunk.

Remelem ertesz.
236 #14 Vazul
- 2016-04-05 04:37
Enid, "nem ellened, erted szolok", de nem kicsit visszattetszést keltõ, ahogy írsz, és akkor még finom voltam. A kerttõl csapongsz az árokpartig, közbe meg fûbe fába belekötsz, amit írok. Felszólítasz, hogy a megoldásra összpontosítsak, meg ne olvasgassak statisztikát, miközben gyökkettöt se tudsz rólam. Szóval, össze kell szorítani a fogam, hogy ne küldjelek el a... Biztos másnak tetszik ez a stílus, azokkal levelezgess.
8 #15 miskolcilaci
- 2016-04-05 05:27
Azért a borítót nézegetve nem semmi mû-anyagból lehet ha má a tûz se fogja. :-(


kepfeltoltes.hu/160405/rahel1-d00023611b51838d4af3e_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
3 #16 Enid
- 2016-04-05 06:49
Vazul! Nem kotok beled. Tegy kedved szerint.
Rossz indulatot velsz ott, ahol max. egy kis indulat lakozik. De ez engedtessek meg nekem ennyi ev utan.
A konnyebb verzio lenne engem elkuldeni akarhova, mintsem realisan felmerni a helyzetet es minden sopankodason tul nekilatni a valaminek.
Nem levelezgetunk. Eszmecserenek hittem... de, ha ragaszkodsz a tiedhez, azt senki toled el nem veszi.
En meg plane nem.
4 #17 Posta Imre
- 2016-04-05 07:03
Miskolci, két ütemben tüzeltem. Ez volt a második fázishoz a "begyútós". Égett szépen, de meg füstölt is, ahogy az orosz minisztérium, csak nem hítták rám a tûzoltókat.

Enid, Vazul, eccer volt kutyán Budavásár!

1. Aki ma "boldog", az mentálisan nem kicsit sérült és/vagy retardált, de minimum nem sok foganatja van arról, hol is él, mibe csöppent bele.

2. Statisztikát lé köll xarni. Nézz körül és belül. Kiderül, hogy nem csak "minden relatív", de a boldogság inkább bolondság már. Ja, én tudok nagyon boldog lenni...a személyiségem (vagyis az énem) egy része mindig is az), a másik része meg realista. Ezek rendezik egymás közt, hogy most melyik legyen a hasadásosabb.

3. Mibõl teccik gondolni, hogy az állatokkal más a helyzet? Azok hülyék? Ha cet lennék, már lehet, hogy kiúsztam volna a partra én is...pont ahogy a buddista szerzetesek és mások is önégetik magjukat. Boldog az a házijószág, aki rárezonál gazdája érzéseire? ...

Nos, szûkebb és tágabb környezetemben nem ismerek egyetlen "boldog" Embert sem, akire az én standartom szerint rámondhatnám. Olyanok vannak, akik tartják magukat és játsszák a szerepüket...

Folyassam tovább, vagy ölég lesz az "örömködésbõl"? A nyomorult akkor is "boldog", ha már nem érzi olyan nyomorultul magát, ahogy szokta. Na, akkor kell kitölteni a tesztet, vagy "holokoszttúlélõnek" kell lenné, és akkor más nyomorának elõidézése eleve boldogsággal töltheti el azt a valamit....
238 #18 bivaly
- 2016-04-05 08:20
Enid és Lívia !

Kiment egy hibás mozdulat miatt eddig írt reakcióm. Nincs hozzá kedvem újra írni . Szalonnának igaza van, ha nem tetszik, akkor is. Ez az agyatlan moslék tenger itt hömpölyög naponta mellettem, akarom, vagy sem látom, és hallom õket. 10 és 18 év között, meg a szüleiket is. Hol éltek ti ? Mirõl írtok, meg a remény ! Igaz Lívia ? Az érzelmi vakság komoly emberi hiba, az értelmi vakság meg politikailag a teljes nonszensz . Amikor valaki a szemének sem hisz, mert érzelmi alapon, meg a franc tudja milyen önszuggesszió által másnak akarja látni, tudni, hinni, amit lát, az veremben van, életfogytiglan. Megint elõ jött, a ki a magyar. Nem elégszer lett leírva, hogy van országon belül legalább 600 ezer, a többi meg csak törmelék, hogy finoman fejezzem ki magam ? Aki nem a valóságot keresi, az feleslegesen született meg, aki meg erre nem jön rá idõben, csak pusztítja az oxigént, de "szíve telve jóindulattal" ! A jóindulatot a reménnyel együtt meg lehet izélni, nem esik teherbe !
12 #19 spartakusz
- 2016-04-05 08:42
mûködik csak nem nekünk:


Hobbizó Nethuszár • 41 perce

http://www.aszabadsag.hu/cikke...

Ezeket levadászni és élve eltemetni. Hogy születhet még ilyen ember? 1989-ben fejreejtették vagy micsoda? Milyen rossz vicc ez? Tõlünk a büdös patkány kommunisták mindent elvettek, a sötét buta parasztoknak adtak mindenünket (TSZ) és ezen élvezkedik? Politológiát hallgat?
Figyelj köcsög! Ha meglátlak az utcán hülyére verem a fejed, csak úgy 56 emlékére....

1
•
Válasz
•
Megosztás ›

Avatár
László Kiss Hobbizó Nethuszár • 6 perce

Tiszteletem! Uraim és hölgyeim! Kínlódok, azon gondolaton - most vagyok hülye, vagy akkor régen fiatalon amikor tapasztalat híján, megvezetve, tudatlanul hittem a - ha majd a bõségkosarából mindenki egyaránt vehet - amennyi köl neki kommunista tanításon, melyet akkor hirdettem meggyõzõdéssel a fenti okok miatt - vagy ma, amikor az élet tapasztalatával közlöm tényként, hogy a kisztitkárok elérték a bõségkosarát és nem annyit vesznek ki a bõségkosarából amennyit igényeit megkövetelnének, hanem - az -ük,ük,ük, stb. végtelenségig kimeríthetetlenül leszármazottjaiknak is AZ ÕK kommunizmusa legyen! Mi közben a köznép nyomorog pusztul általuk! ÉRTED TE EZT?
olvasd el írásaim itt ahonnét gerry elüldözött:
http://postaimre.magyarnemzeti...

és itt ahol ma szintén piskóta aki sokáig hallgatott nem írt itt:
http://www.hungarianrealnews.c...
elfogyott a türelmem: id. László Kiss​
ide írtam:
https://kuruc.inf...

spari...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.06 másodperc
4,709,026 egyedi látogató