Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Judejó-kereszténység (zsidó járom), vagy Igazság?

KultúraDöntsetek!

Hozzászólások

254 #1 mujko
- 2016-04-05 11:27
Magyar kápráztatással felvezetett zsidó beszéd .
http://videotoriu...kulturaban
4 #2 Posta Imre
- 2016-04-05 19:43
Illegális, titkos zsidó iskolákra bukkantak Nagy-Britanniában


Mintegy ezer tankötelezettségû, kiskorú diák tûnt el az angol oktatási rendszerbõl nyomtalanul. Egy átfogó feltárás szerint ezek egytõl-egyig ultrakonzervatív, illegális zsidó tanintézményekbe kerültek át, ahol még csak nem is angol nyelven folyik az oktatás.

Sokkoló részletek derültek ki azokból a jelentésekbõl, amelyeket mértékadó, brit sajtóorgánumok szereztek meg a londoni önkormányzatoktól, miszerint több ízben is bizonyítékokat tüntettek el a hivatalos szervek annak érdekében, hogy ne derüljön fény az illegális zsidó iskolák mûködésére.

A hivatalos brit oktatással kapcsolatos álláspont és törvény szerint nem létezhetnek olyan tanintézmények, amelyek nincsenek államilag nyilvántartva, továbbá nem biztosított a diákok alapvetõ emberi jogaiknak a gyakorlása. A jelentések szerint ugyanis ezekben az illegális, ultrakonzervatív iskolákban nem angol nyelven folyik az oktatás, kizárólag vallásos szövegeket elemeznek és gyakran bántalmazzák a kiskorú gyermekeket.http://888.hu/art...hirstart##

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
3,894,612 egyedi látogató