Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A Mazsök elnöke egyetért a határzárral

BelföldSok éve telepítik a "gazdasági menekült" zsidó férget befelé és egy rohadt nyikk ne volt, most meg az egyik zsidó brigád követeli, a másik meg követeli! Nem kék már az összest, úgy ahogy van egy rossz gondolattá tenni? Magyarországot, illetve az Európai Uniót meg kell védeni a hónapok óta tartó migrációs áradattól, ezért teljesen egyetértek a határ védelmével – fogalmazott kérdésünkre Szabó György.

A Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány (Mazsök) elnöke közölte: nincs más lehetõség a határok védelmére, mint a jelenlegi, vagyis a határzár. – Ez ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy az ország területére lépõ személyeket a lehetõ leghatékonyabban be tudják azonosítani – tette hozzá. Arra a felvetésre, hogy a bevándorlók elutasítják az ujjlenyomatvételt, úgy reagált: amennyiben valaki valóban menekült, és menekültstátusért folyamodik, el kell fogadnia az ezzel járó jogi procedúrát.– Azoknak pedig, akik ennek a kérésnek ellenállnak, vállalniuk kell a következményeket – jelentette ki.

Szabó György úgy látja, az Európába érkezõ tömegben valós nemzetbiztonsági kockázatot jelentõ személyek is vannak. – Ezek az emberek komoly fenyegetést jelentenek mind Magyarországra, mind azon európai országokra, ahol különösebb ellenõrzés nélkül árad be a tömeg – hangsúlyozta.
Szerinte a Közel-Keleten zajló események minden kétséget kizáróan tovább erõsítik a terrorizmus veszélyét.

Emlékezetes, Horváth József, a Nemzetbiztonsági Hivatal és Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat volt fõigazgató-helyettese a Magyar Idõknek adott interjúban úgy fogalmazott, hogy a terroristák szempontjából Magyarország kiemelt célpont, hiszen Franciaország után hazánkban él a legnagyobb európai zsidó közösség.

A Mazsök vezetõje a Soros György által hangoztatott migránspolitikáról és a milliárdos üzletember hat pontjáról kérdésünkre úgy vélekedett: a partvonalról bekiabálni szabad ugyan, de ezeket a kiabálásokat nem szokás meghallgatni. – Soros György egyik európai országnak vagy uniós tagállamnak sem miniszterelnöke – fogalmazott Szabó György.

Ismert, hogy Soros György, mintegy válaszul Orbán Viktor kormányfõ EU-csúcson ismertetett hat pontjára, ugyancsak fél tucat javaslatot tett közzé a migráció kezelésével összefüggésben. Az Amerikában élõ spekuláns arra buzdította Euró­pát, hogy minden egyes bevándorlónak fizessen évente négy és fél millió forintot, az ehhez szükséges forrást pedig hitelfelvételbõl fedezze. A milliárdos üzlet­ember ezúttal is kitért Orbán Viktor ostorozására. – A miniszterelnök politikája igencsak káros az EU-ra nézve, mivel alárendeli a menedékkérõk jogait a határok védelmének, ami azzal fenyeget, hogy megosztja és romba dönti az uniót, elutasítva azokat az értékeket és szabályokat, amelyek mentén a közösségnek mûködnie kellene – fogalmazott.

Elsöprõ többség

Támogatja Orbán javaslatát Orbán Viktor migrációs válságkezelésével sokkal többen értenek egyet, mint Soros György javaslatával. A kormányfõvel a magyarok 84 százaléka, míg az üzletember tervével csupán 13 százalék ért egyet. Errõl a 888.hu internetes hírportál írt a Kód Piac-, Vélemény-, és Médiakutató Intézet felmérése alapján. Mint ismert, Orbán Viktor szerint ha Görögország nem tudja megvédeni saját határait a bevándorlástól, akkor át kell engednie a feladatot az uniós határvédelemnek. A miniszterelnök szerint a háborús menekülteket és a gazdasági bevándorlókat már a görög és az olasz schengeni határon szét kellene választani, az EU-nak szélesebb körben kell meghatároznia a biztonságosnak tekintett országok körét, Soros György viszont úgy gondolja, hogy az Európai Uniónak évente egymillió menekültet kellene befogadnia, minden bevándorlót fejenként 15 ezer euróval kellene támogatni az elsõ két évben, az uniónak a jelenleginél jóval nagyobb arányban támogatnia kell Törökországot, Libanont és Jordániát az ottani menekültek ellátásában. A 888.hu szerint a kormányfõ által elõterjesztett politikai javaslattal a felnõttek 84 százaléka ért egyet, a Soros-féle javaslatcsomagot a magyarok 13 százaléka támogatja, 79 százaléka elutasítja.
Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2015-10-13 18:02
41.media.tumblr.com/c70a4e0a3ab10d73623151542eebcfb8/tumblr_nw3gvgomqH1s4ew3vo1_1280.jpg
58 #2 ssman
- 2015-10-14 06:02
Politikai provokacio.....

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
3,408,684 egyedi látogató