Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kedves Roma Testvéreink!

TanácsadásNagyon figyelmesen olvasni! A cigány-zsidó összeesküvés beigazolása. A cigány nem magyar...állítás is beszédes..., szóval kedves magyar honfitársaim, töröljétek ki a xart a szemetekbõl és szaba-dulj-atok a szemetektõl! Nyílt levél
Mi, akik ezt a levelet aláírtuk együtt és külön-külön is kifejezésre juttatjuk, hogy elegünk van a mai magyar kormányból és különösen annak vezetõjébõl, Orbán Viktorból.

Kevesen tudják, de 1989-ben, a cigányság akkori vezetõi megegyeztek abban, hogy néhány személyt ki kell választani a romák közül azzal a céllal, hogy népünk felemelkedéséért dolgozzon, hiszen a cigányság helyzete, életkörülményei már akkor is rendkívül rosszak voltak. Köztük a legígéretesebb fiatalember Orbán Viktor volt, akiben az akkori roma vezetõk a cigányság felemelkedésének letéteményesét látták.

Türelmesek voltunk, 1998-ban, amikor Orbán miniszterelnök lett úgy éreztük, most jött el a mi idõnk. Valóban történt néhány olyan intézkedés, ami reményeinket éltette, de igazi áttörés nem történt, gyermekeink iskoláztatása, családjaink anyagi és egészségügyi helyzete nem igazán javult. Ennek ellenére tovább reménykedtünk és a választásokon szavazatainkkal támogattuk a Fideszt. Ilyenkor mindig elhúzták a mézesmadzagot elõttünk, a fideszes aktivisták néhány ezer forint választási pénzzel „motiválták” cigány testvéreinket.

2010-ben újra gyõzött a Fidesz. Ez megint csak nagyon sok roma szavazatnak is köszönhetõ, megint volt egy kis „hálapénz”. Ami ezután történt azt még a rémálmunkban sem képzeltük volna: Magyarország és azon belül a elsõsorban a „vidék” olyan mély nyomorba került rövid idõ alatt, amire senki sem számított. Mára már általánossá vált a az éhezés, a fagyhalál, a korábban már felszámolt betegségek elterjedése, stb. Helyzetünk lassan a kilátástalansággal lett azonos, mára már mindenünket elveszítettük, fõleg a reményt. Reményünk sincs arra, hogy gyerekeink írástudóvá váljanak, hogy szeretteink egészségben öregedhessenek meg, hogy tisztességes munkához juthassunk.

Ki kell mondanunk: Orbán Viktor, aki ma már nem büszke arra, hogy származása szerint közülünk való, nem csak a cigányságot köpte szemen, hanem több millió nyomorba kényszerített magyar embert is. Látva azt, hogy ma már kizárólag a saját családjának a gazdagodása érdekli, ki kell mondanunk, hogy nem tekintjük vezetõnknek, elveszítette bizalmunkat és semmilyen módon nem kívánjuk a továbbiakban segíteni a hatalomba maradását. Reméljük, hogy felhívásunkhoz minden magyarországi roma csatlakozik és 2018-ban a mi segítségünkkel szabadulhat meg meg az ország a zsarnokká vált egykori csóró roma gyerektõl.


Roma Rom Összefogás Egyesület,

Magyarországi Cigány Demokratikus Szervezet,

Békés-megyei Esélyegyenlõségi és Hagyományõrzõ Egyesület,

Európai Unió Roma Ifjúságáért Egyesület, Nagykanizsa,

Összefogás Magyarországáért Párt / MCF- ÖMP/,

Nádudvari Roma Nemzetiségi Önkormányzat,

Tiszainokai Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Recskéi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Egerszalók Roma Nemzetiségi Önkormányzat,

Tarnalelesz Roma Nemzetiségi Önkormányzat ,

Bodony Roma Nemzetiségi Önkormányzat,

Ivád Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Korlát Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-04-08 10:31
feladó: bubó Doki <doki.bubo@gmail.com>
címzett: Police in Hungary <orfkvezeto@orfk.police.hu>;
orfktitkarsag@orfk.police.hu;
Ügyelet BRFK <ugyelet.brfk@budapest.police.hu>;
hivatal@tek.gov.hu;
hmugyfelszolgalat@hm.gov.hu;
info@ih.gov.hu;
knbsz@knbsz.gov.hu;
miniszterelnok@me.gov.hu;
Nemzetbiztonsági Hivatal <nbh@mail.nbh.gov.hu>;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat <nbsz@nbsz.gov.hu>;
rusemb@euroweb.hu;
Magyar Honvédség <sajto@hm.gov.hu>
dátum: 2016. április 8. 11:28
tárgy: Cigány-zsidó összeesküvés -feljelentés
küldõ: gmail.com

Tudom, hogy idióta összeesküvõk és/vagy gerinctelen bexari gecik vagytok, de hát ez ma az "erkölcsi" norma. ORFK vezetõje most is Papp Karcsi még, hogy a jahve áldja a fajtáját! Baxátok meg, ha itt takarítás lesz még ebben az életben, az teljes pucolást feltételez, de az egész mostani júda-dzsipszi és hazaáruló purgyét tekintve egyenrangú kell legyen az Endklösunggal! Pár éve tolom már a pofátokba a tükröt, mocskos buzi banda, és tán nem is minden hatás nélkül. Nekem minden esetre egyre rosszabb, de ezzel együtt is jobb, mint ami r-átok vár.

Posta Imre

:-))
http://www.romnet...ilt_levele
254 #2 mujko
- 2016-04-08 10:33
És még 89 menyi minden be megegyeztek ezek adósság elengedés a testvíreknek.
Ez is egy üzenet ?
akphoto1.ask.fm/214/631/720/1280003004-1q8rkcn-6set4s2b1a2j8e5/original/941268_539880999396224_783568415_n.jpg
4 #3 Posta Imre
- 2016-04-08 10:45
Orbán volt minisztere szerint 50 éves mélyponton van a megítélésünk


Chikán Attila közgazdászprofesszor szerint Magyarországon gazdasági irányváltásra van szükség.
http://vs.hu/koze...paign=main

Az MTI újra letiltotta az Orbán vejének újabb kétes ügyérõl szóló közleményt

A DK újra cenzúrát emleget.

Az ellenzéki párt arra reagált volna, hogy a csütörtökön megjelent Heti Válasz szerint egy olyan szaúdi üzletember vette meg az Orbán Viktor vejéhez köthetõ cégtõl a volt Postabank-székházat, akit 2008-ban a tíz legkeresettebb gazdasági bûnözõ közé soroltak. Az FBI által is körözött szaúdi befektetõ &#8211; a francia parlament 2002-es jelentése szerint &#8211; kapcsolatban áll az Al-Kaida és más iszlám terrorszervezetek által használt pénzügyi hálózattal.

Vadai Ágnes alelnök erre közleményt adott ki, amelyben jelezte, a DK kezdeményezi, hogy azonnal üljön össze a parlament nemzetbiztonsági bizottsága.

A DK szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet, hogy a magyar miniszterelnök családja a hírek szerint egy olyan fajsúlyos nemzetközi bûnözõvel üzletel, aki hasznot húzhat a nemzetközi terrorizmusból. A kockázatot csak növeli, hogy ez hetekkel az Iszlám Állam hazánk elleni fenyegetése után történik.

Vadai Ágnes szerint a nemzetbiztonsági bizottságnak kell megvizsgálnia, hogy a miniszterelnök &#8222;családi üzelmei veszélyeztetik-e Magyarországot, valamint, hogy a miniszterelnök családja juthatott-e olyan pénzhez, amely a nemzetközi terrorizmusból származhat.&#8221;

Az MTI jelezte, hogy a párt &#8222;DK: Orbán családja terrorista-barátokkal üzletel&#8221; címû közleménye az Országos Sajtószolgálat Szabályzatának 14.3. és 14.10 pontjaiba ütközik, ezért azt nem adja ki, amiért a szabályzat 15. pontja értelmében &#8220;semmilyen felelõsséggel nem tartozik&#8221;.

Korábban a DK jelezte, pert indít az MTI ellen, mert a hírügynökség napi rutinjának része lett, hogy megtagadja a párt közleményeinek kiadását, &#8220;ilyen-olyan okokra hivatkozva&#8221;.

A DK nem fogja hagyni, hogy a kormány az MTI segítségével hallgattassa el az ellenzéki véleményeket, ezért a bíróságon fogja bizonyítani a politikailag motivált cenzori gyakorlatot.

A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. MTI Igazgatósága akkor úgy reagált, minden esetben csak olyan OS-hez eljuttatott közlemény kiadását tagadja meg, amely a polgári törvénykönyvbe ütközõ módon személyiségi jogot sért.
http://24.hu/belf...ozlemenyt/
267 #4 Perle
- 2016-04-08 11:13
Érdekes módon saját cigány vezetésük ellen nincs kifogásuk. Nem vetik a szemükre, hogy miként vágták zsebre a felzárkóztatásukra adott pénzeket.
Hány évszázad kell még nekik ahhoz, hogy a saját felzárkóztatásukért, a nyomorból való kilépésükért maguk is tegyenek valamit?:|
4 #5 Posta Imre
- 2016-04-08 11:22
Perle, a "cigány vezetõk" pontosan tisztában vannak azzal, hogy mi a szerepük. Elõször le kell gyengíteni a gazdatestet és addig nem szabad nagyon nagy lábon élve mutatkozniuk, mert akkor feltûnik a gazdatestnek a parazitizmus. Orsós "megdöngetése" és "forradalom" készül. Kapaszkodjatok!
267 #6 Perle
- 2016-04-08 11:45
Imre, ahogyan 4 évvel ezelõtt láttad elõre.s_olvas.
4 #7 Posta Imre
- 2016-04-08 12:17
Perle szerintem látják ezt már egyre többen..., bár ez csak egy adottság.


1956 roma hõseire is emlékeznek a divatbemutatón

Különleges divatbemutatót tartanak április 8-án. A bemutatót az 1956-os Emlékbizottság is támogatja, mert 56 cigány hõsei is inspirálták a ruhákat.
faktor.s3.eu-central-1.amazonaws.com/thumbs/2016-04-06/6405d8526187b021d8e3511c7802b84f/web650.jpg
A Nemzetközi Roma Napon, a roma kultúra ünnepén tartják április 8-án délután 4-tõl az Aranytíz Mûvelõdési Központban a Romani Design SS2016 kollekciójának bemutatóját.http://faktor.hu/...tbemutaton
165 #8 LM
- 2016-04-08 16:42
"Felemelkedés", "iskoláztatás", "tisztességes munka" jaj, dejót röhögtem :D

Egyébként meg a lényeg itt van " Látva azt, hogy ma már kizárólag a saját családjának a gazdagodása érdekli," az a baj, hogy csak a szûk családjának a gazdagodása érdekli és nem a "nagycaládé"
154 #9 kakas
- 2016-04-08 17:55
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WVjoiStuud4[/movie]
4 #10 Posta Imre
- 2016-04-08 19:17
Ókeresztény áldó imádság Orbán Viktorért

A jobboldali vezetésû csepeli önkormányzat a városrész hivatalos oldalán arra buzdítja a lakosságot, hogy minél többször mondjanak &#8222;Ókeresztény áldó imádságot Orbán Viktorért.&#8221;

Budapest XXI. kerületének polgármestere, Németh Szilárd (Fidesz-KDNP) hétfõn rövid közleményben szólította meg a lakosságot a városrész hivatalos honlapján. Arról ír a csepeli polgármester: &#8222;2012. január 8-án, Wass Albert erdélyi magyar költõ és író 104. születésnapjának évfordulóján Ullrich Ágoston plébános, c. esperes a csepeli Szûz Mária Szeplõtelen Szíve Plébánia kertjében tartott megemlékezésen az alábbi ókeresztény imádságot olvasta fel.&#8221;

A közleményre kattintva elérhetõ az imádság, és annak bevezetõje, amiben az olvasható: &#8222;Az ellenzék újra brutális támadást indított Orbán Viktor ellen. Mindenki a saját eszközével harcol. Vegyük fel a harcot! Minél többször mondjuk el az alábbi Ókeresztény Áldó imádságot Orbán Viktorért.&#8221;

Az ima így szól: &#8222;Az Úr legyen elõtted, hogy igaz útra vezessen Téged. Az Úr legyen melletted, hogy karjaiba zárjon és oltalmazzon Téged. A Úr legyen mögötted, hogy megõrizzen Téged a gonosz álnokságtól. Az Úr legyen alattad, hogy felfogjon, ha elesel és kihúzzon Téged a csapdából. Az Úr legyen benned, hogy vigasztaljon Téged, ha szomorúság nehezedik Rád. Az Úr legyen körülötted, hogy megvédjen Téged, ha ellenség ront Rád. Az Úr legyen fölötted, hogy áldás szálljon Rád. Így áldjon meg Téged a jóságos Isten!"

A csepeli honlapon megjelent cikkben Németh Szilárd polgármester arra kéri az olvasókat: &#8222;Tegyék lehetõvé, hogy minél több honfitársunk megismerhessék (sic!) az áldóimát!&#8221;
http://nol.hu/bel...rt-1294518
236 #11 Vazul
- 2016-04-08 19:41
Nem is értem, hogy gondolják, hiszen Csepel libsibolsi egyes, a marhákkal rokonságba lévõ nagy szomorúságára.
254 #12 mujko
- 2016-04-09 07:02
Pedig most nagyon kell a segítség ?
http://www.boon.h...ha/3041462
Vagy már a jó Isten segítsége is kevés lesz,jobb lene I. Dárajavaus fordulni hát ha van egy kis felesleges pénze,kincse ?
2 #13 gerry
- 2016-04-09 12:05
A mi imánk Viki felé:

Az úr legyen elötted, nehogy pofára ess! Az úr legyen melletted és támogasson ha beszívtál! Az úr legyen mögötted ha élményre és meleg lehelletre vágysz a tarkódon! Az úr legyen alattad, ha mégis pofára esel, ne a beton üsse ki a szemeid. Az úr legyen benned alulról is cuppanva ...! Az úr legyen körülötted a meleg ágyban (védelmezõ körbefekvés és óvás). Az úr legyen fölötted mert a változatosság gyönyörködtet (variatas delectat). Végezetül így sz@rjn le az úr...

.... valaki kiolvashatja a gépemet, mert még fel se töltöttem az oldalra már a negyedik jelentkezik be, hogy õt érdekelné az "úr" státusz... Az egyik nickneve:"Kurcsány", a másik neve "HuzzaVona" a harmadiké valamilyen "Bendzsi Metánhajú" de fura az írás (szerintem nem arabs) a negyedik meg "Angelika aki kell" - de ez biztos nem a Pitti Joli... ez azért is fura, mert nem is férfi ( igaz, hogy nem is nõ ) itt pedig egyértelmü, hogy úr és nem úrnõ a betöltendõ feladatkör...

;)
267 #14 Perle
- 2016-04-09 21:43
OV-t dícséri az Igazság. Azt írják róla, hogy sem megvennii sem eladni nem lehet.s_huh
http://www.pravda...shelina-0/
4 #15 Posta Imre
- 2016-04-11 20:14
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YI2Zez_fqBE[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.58 másodperc
3,335,686 egyedi látogató