Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szijjártó: Sikertelen a muzulmánok integrálása

BelföldMé' a zsidó-cigány asszimilálódott, vagy inkább asszimulált? A kínai és japán se gyenge..., de a zsidó-cigány itt már bétette a kaput. Nem sikerült a muzulmán bevándorlók integrálása Európában – mondta Szijjártó Péter az állami televízióban.

A külgazdasági és külügyminiszter a brüsszeli és a párizsi merényletekkel kapcsolatban arról is beszélt, hogy a migrációs nyomással nõtt a terrorfenyegetettség a kontinensen – szerinte most azt a legfontosabb eldönteni, hogy ki jöhet be az unióba. Hozzátette: amíg errõl nem képesek határozni, gyenge marad az EU, és nõni fog a terrorveszély.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-04-08 18:50
Terror: módosítják az alkotmányt

A parlamenti pártok egyetértettek, hogy a terrorellenes intézkedések keretében szükséges az alaptörvény módosítása. A résztvevõ pártok megállapodtak, hogy a tárgyalásokat folytatják. Simicskó István szeretné, ha április végére olyan szöveget tudnának benyújtani az Országgyûlésnek, amely megkapja a kétharmados támogatást. Hozzátette: sajnálja, hogy az MSZP nem vett részt a megbeszélésen.

Simicskó István, folytatva a januári egyeztetést, a parlamenti frakcióval rendelkezõ pártok képviselõit hívta meg, hogy egyeztessenek az alaptörvény módosítását célzó javaslatról, amely lehetõvé tenné a Magyar Honvédség bevetését terrorhelyzetben.

A tanácskozást konstruktívnak nevezve elmondta:

a résztvevõk egyetértettek abban, hogy szükség esetén, ha a rendõrség ereje nem elegendõ, a hadsereget is be lehessen vetni a biztonság garantálásának érdekében. Továbbra is vita van viszont arról, hogy a terrorveszélyhelyzet új különleges jogrendi elemként kerüljön az alaptörvénybe, vagy valamelyik meglévõ különleges jogrendi elemet egészítsék ki.

A kormány a terrorveszélyhelyzetet önálló jogrendi elemként rögzítené, de más megoldásra is nyitott. A tárgyaláson kompromisszumkészek voltak a felek. Megállapodtak, hogy a megbeszélés folytatódik. A kormány várja az ellenzéki javaslatokat is. Szeretnék, ha április végéig olyan szöveget tudnának benyújtani az Országgyûlésnek, amely megkapja a kétharmados támogatást – mondta Simicskó István.
A Jobbik nem ellenzi

A Jobbik nevében Mirkóczki Ádám bizakodásra okot adónak nevezte a többpárti egyeztetést. A honvédelmi miniszter és a kormánypárti képviselõk is kompromisszumot mutattak az ellenzéki kifogásokra. A vita elsõsorban arról szól, hogy az alkotmányban létrehozzanak egy új, különleges jogrendet a terrorveszély-helyzetre vagy azt adaptálják egy már meglévõ szabályozásba.

Jobbik nem ellenzi az alkotmány terrorveszély-helyzettel kapcsolatos módosítását, ugyanakkor nem enged a kormány azon “túlhatalmi törekvéseinek”, amelyek nem a magyar emberek biztonságát, hanem pártpolitikai célokat szolgálnak.
Az LMP nem szeretné, ha babrálnának

Az LMP közleménye szerint lekerült a tárgyalóasztalról a kormány eredeti tervezete a terrorveszélyhelyzetrõl, mivel az ellenzék kijelentette, nem lesz partner abban, hogy a miniszterelnök és a kormány “bemondásra azt csináljon, amit akar”.

Schiffer András, a párt frakcióvezetõje azt mondta, a kormányoldal szándékot mutatott a megegyezésre úgy, hogy “mindenféle biankó csekkek nélkül” módosítsák az alaptörvényt. Az LMP elsõsorban azt szeretné, ha “nem babrálnának” a terrorfenyegetettség fogalmával, hanem azt a büntetõ törvénykönyvben (Btk.) szereplõ megfogalmazásokhoz kötnék.

Az MSZP azért nem vett részt a megbeszélésen, mert – szerdai közleménye szerint – “a javaslat nem a magyar emberek biztonságáról, nem a terrorizmus elleni harcról, hanem pusztán a Fidesz korlátlan hatalmáról, a polgárok jogfosztásáról és az országgyûlési ellenõrzés kiiktatásáról szól”.
http://24.hu/belf...lkotmanyt/


Eztán legálisan esszük a lejárt nyugati xart...amit eddig átcsomagoltak legalább.

OECD: Magyarország elkötelezett az élelmiszerveszteség csökkentése mellett

Nagy István, a Földmûvelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti államtitkára a klímaváltozás következményeit, az élelmezés-biztonság kérdéseit és az élelmiszerveszteséget nevezte a XXI. század legjelentõsebb kihívásainak. Egyre több élelmiszerhulladék keletkezik a világban, amin változtatni kell, elsõsorban a világ növekvõ népességének biztonságos élelmezése érdekében.
http://www.hirado...e-mellett/
4 #2 Posta Imre
- 2016-04-08 19:21
Egy egész negyed zsidót is "integrált" judapest...

Kiállítás nyílt New Yorkban a budapesti zsidónegyedrõl

585 000 m2 címmel kiállítás nyílt a pesti zsidónegyed történetérõl csütörtökön New Yorkban, a manhattani régi zsidónegyedben található WhiteBox Mûvészeti Központban.

A Balassi Intézet szervezésében készült kiállítás a hetedik kerület "ikonikus terein" keresztül mutatja be a negyed történetét a második világháborútól napjainkig archív fotókon, kortárs felvételeken és konceptuális videókon keresztül....http://444.hu/201...onegyedrol
236 #3 Vazul
- 2016-04-08 19:23
Ja, ezért adták el mindenféle zsidó g.cinek a magyar földeket, hogy biztosítható legyen az ország élelmiszerellátása!
Ángyán most áprilisi tanulmánya: Állami földprivatizáció - intézményesített földrablás: https://issuu.com...5/34728858
267 #4 Perle
- 2016-04-08 21:20
Zsóttika, a bajor is kimutatta a foga fehérjét:
http://444.hu/201...diahatosag
4 #5 Posta Imre
- 2016-04-09 20:43
Az USA riadót fújt Törökországban

Az Egyesült Államok isztambuli követsége megfújta a riadókürtöt. Óva intenek minden Törökországban tartózkodó amerikai állampolgárt attól, hogy azt tegye, amiért oda látogatott: turistáskodjon.

Az USA törökországi követsége közleményt adott ki szombaton, amelyben felhívta az Isztambulban és Antalyában tartózkodó állampolgárai figyelmét, hogy ne menjenek ki a közterekre és a kikötõkbe, mert ott valós terrorveszélynek vannak kitéve. Az Egyesült Államok azt tanácsolja a Törökország két legkedveltebb turistaparadicsomába látogatóknak, hogy kerüljék ezeket a helyeket, és amúgy is legyenek nagyon körültekintõek.http://888.hu/art...e=hirstart
33 #6 vizilo
- 2016-04-10 10:48
Soha nem tudnak beilleszkedni mert muzulmanok nem fernek össze a kereszteny kulturaval !
154 #7 kakas
- 2016-04-10 16:00
41.media.tumblr.com/df5e9cb5f1ba4257d3163ce709da6678/tumblr_o4fwnjsRb21r3mob7o1_1280.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.88 másodperc
3,386,591 egyedi látogató