Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ha meghallgatod, mit mondott ma Áder János, megváltozik minden, amit eddig a világról gondoltál

GondolatokNa, ez meg de ki lett okosítva a sok hülyeségrõl. Még hogy CO, meg globális melegedés (a buzik száma ezt jelzi), jégolvadás, meg vízszintemelkedés...és ezt mind az "ember" okozza. A vegyipermetrõl kussolunk? Idõjárásfegyver is nyema? Fényes példája az agyatlan báb-bégetõknek. Érdemes elgondolkodni azon, hogy mi az emberiség felelõssége abban, ami az elmúlt évtizedekben történt, és abban, ami még történhet, mert a helyzet rosszabb is lehet, mondta Áder János köztársasági elnök a klímaváltozásról és a környezeti fenntarthatóságról kedden a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tartott elõadásában.

Áder János szerint, ha az emberiség nem változtat a jelenlegi helyzeten, és minden így megy tovább, gyakoribb aszályokra és áradásokra, egyre pusztítóbb természeti katasztrófákra, az élelmiszertermelés feltételeinek romlására, a tengerek vízszintjének emelkedésére, a jégtakaró olvadására, a víz miatti politikai, társadalmi konfliktusokra, háborúk kitörésére, tömeges népvándorlásra és új kórokozók megjelenésére kell számítani.

Szerinte az idei nyár is rendkívülinek bizonyult, aszály, több hõségriadó és felhõszakadások egyaránt elõfordultak. Áder János azt mondta, a jelenlegi helyzet oka az, hogy gyorsuló világban élünk, ahol az ipari forradalom óta, különösen 1950 óta drámaian nõtt a Föld népessége, és becslések szerint 2100-ra 11 milliárd ember lehet a Földön.

A városi lakosság száma is drasztikusan nõtt, az 5 millió lakost meghaladó világvárosok száma is nagy mértékben emelkedett. Jelenleg a Föld lakosságának több mint 50 százaléka él városokban, 2050-re ez az arány 75 százalék lesz, miközben ma is minden harmadik városlakó nyomorban él, és a környezetszennyezés nagy része a városokhoz köthetõ – magyarázta.

Áder János arról is beszélt, hogy a széndioxid-kibocsátás is jelentõs mértékben nõtt, aminek oka a népesség, a fogyasztás növekedése, a közlekedés, a mezõgazdasági tevékenység és az ipari termelés volumenének emelkedése. Ennek következményeként emelkedik a Föld felszínének és a tengereknek a hõmérséklete, és így a tengeri áramlatok is megváltoznak.

A köztársasági elnök úgy vélte, a legjobb esetben, ha minden ország betartja a vállalásait, 2100-ra 2,7-2,8 fokkal növekedhet a hõmérséklet, de ha elérik az 5 fokot, akkor az óceánok vízszintje 90 centiméterrel nõ.

Szerinte a számítások azt mutatják, hogy ha 2 fokkal emelkedik a hõmérséklet, az országok átlagosan GDP-jük 3 százalékát veszítik el, ha 6 fokos lesz a hõmérsékletemelkedés, akkor csaknem a 10 százalékát.

Áder János állítja, klímaforradalom szemtanúi vagyunk, amikor egyebek mellett olyan kérdésekre keresik a választ, hogy miként lehetne jobban hasznosítani a napenergiát és a szélenergiát, csökkenteni a széndioxid-kibocsátást, tárolni és hatékonyabban felhasználni az energiát.
Link

Hozzászólások

31 #1 orokkezdo51
- 2015-10-13 16:27
Az agyatlan báb-bégetõk nem olvasták annak idején a Római Klub jelentéseit, most meg nem olvasnak PI-t. Így marad a bégetés! s_hihi
154 #2 kakas
- 2015-10-13 17:43
33.media.tumblr.com/01677d594401674ecfaf4ed8c49e256e/tumblr_ngbzam8Wv91qb9vfmo1_500.gif
4 #3 Posta Imre
- 2015-10-14 08:24
Bard ez ezeknek csak üzlet. A migráció, a CO-kvóta-csalás és indok, hogy átrendezhessék a térképet. Maci mondja: logikussá kell tenni a gazdaságot, gazdálkodást, közlekedést. Minek utazol 30 km-t munkába, amikor onnan meg oda utaznak, ahol te vagy. Mindenki helyben dolgozzon! Ja, hogy nincs szakmádba esõ, vagy nem annyit fizetnek? Igen, vannak még gondok. Amit mond, baromság. A "melegedés" belülrõl történik, nem kívülrõl és egyébként is klímaváltozás van, amiben benne van az ingadozás, vagy meleg, vagy hideg...még vagy 50 évig (állítólag), aztán csak beáll vagy ide, vagy oda, vagy legalábbis az évszakok cserélõdnek le....szóval ha annyit tud ez, a tök, amennyit most felbüfögött, elmehet a fideszes-zsidó nénikéjébe!
4 #4 Posta Imre
- 2015-10-14 08:25
Posta Imre, Szigetszentmiklós

2009. június 24. szerda, 21:19
Sokak kérésére írok egy összefoglalót, röviden, a lényegrõl.

A Föld hagyományos energiaforrásai kimerülõben vannak, miközben túlnépesedés van folyamatban. Az életfeltételek, életkilátások romlanak, a Föld klímaváltozása egyre nyilvánvalóbb jeleket mutat a radikális, katasztrófákkal gazdagon tarkított végkifejlet felé, mely emberi áldozatainak számát elõre felmérni nem lehet, de az óceánok vízszintjének emelkedésével és globális környezetünk tragikus változásával számos emberi élet kerül veszélybe. A Föld pólusváltásáról is egyre több hír kering, amelynek része lehet a most tapasztalható idõjárási anomáliák elszaporodása, de ez még csak a kezdet.

Az élhetõ területek lecsökkenése, átstrukturálódása gazdasági és pénzpiaci, hatalmi válságot, illetve átrendezõdést von maga után. A szûkülõ készletek felett egyre szûkebb hatalmi „elit” akar rendelkezni, miközben azt a látszatot tartja fenn, hogy jólétet teremtve rendet, demokratikus berendezkedést tart fenn. A lényeg a látszat, ami mögött diktatúra, háborúk és folyamatos emberellenes, természetellenes gengszterizmus húzódik meg. A nemzetállamok erõt képeznek, mert nemzettudatuk, hadseregük, érdekképviseletük képes fegyveres és politikai ellenállásra. A beszivárogtatott globális tõke ezeket az államszerveket, nemzettudatot támadja, génkoktélt keverve, liberalizmusnak nevezett pusztító ideológiát hipnotizálva zavarja össze a nemzeti öntudatot, bénítja a nemzetek immunrendszerét.

A világhatalmi önpusztító stratégiát a zsidóság cionista képviselõi, és az általuk alapított titkos társaságok fémjelzik, beépítve az általuk kontroll alatt tartott Vatikánt, az USA, Anglia, Németország, Franciaország, és
Magyarország hatalmi szerveit. A népek keveredésével a szülõföldjérõl elcsalt, elzavart idegenek beszivárogtatásával, biológiai fegyverként való demoralizálással, a homoszexualitást, perverziókat, pedofíliát, szektákat, közbiztonsági és gazdasági, vallási pszichológiai, militáns és „terrorista” témákkal, a kezükben tartott hazug médián keresztül zaklatják az õslakosságot és bátorítják a betelepülõket, szítják a feszültséget, gerjesztik az önpusztító tendenciát, miközben gyerekeink és a társadalom elhülyítésébe (cirkusz és kenyér ideológia), egyre alacsonyabb teljesítményekre ösztönzésébe fektetnek be hihetetlen energiákat. Ne gondolkodj, ez az elvárásuk.

Túl sok ember él a földön. A légszennyezéssel, víz és élelmiszer mérgezésével, egészségügyi szolgáltatás privilegizálásával, folyamatos stressz-keltéssel, születésszabályozással, a gyermekvállalás egyre nehezebbé tételével korlátozzák a szaporulatot, miközben egyes fajoknál direkt támogatják a túlszaporodást, hogy ezzel okozzanak végzetes feszültséget a többségi társadalomban. Feje tetejére állítva a világot, értékrendi válságot teremtve a létbizonytalanságba, öntudatlan sorspályára állítják ez emberiség manipulálható nagytöbbségét.

A cél a túlélés, a kevesek, a „kiválasztottak” túlélési esélyeinek növelése.
Magyarország kulcsszerepe mindebben a hihetetlen természeti gazdagsága, amely helyen a globális történések, kataklizmák ellenére is nagyon valószínû az emberiség szûk körének fennmaradása (víz, termõföld, kellemes klíma, gáz, kõolaj). A bankok, ENSZ, NATO, IMF, FED, EU, Brüsszel mind ugyanazt a totalitárius rendszert szolgálja, amelynek célja egy szûk réteg privilegizált hatalmi törekvésének megvalósítása, modern rabszolgatartás, teljes kontroll az információ és az életfeltételek felett.

Igazi õrület, amelyet egy paranoid skizofrén ideológiában, anyagi tobzódásban, terrorállam létrehozásában, minden más fajú ember egyedének kirekesztésében önmaguk megváltását, küldetését betölteni vélõ cionista hatalom képvisel, aminek helytartói és kulcsemberei minden nyugati világi hatalmi szervet átszõve manipulálják és taszítják végpusztulásba a nemzeteket. A bûnbanda több központi helyen székel. Fõhadiszállásuk Tel Aviv, London, New York, Budapest. Az elmúlt száz év véres háborúi, a kommunizmus eszméje és megvalósítása mögött ugyanazok az erõk állnak, amelyeket most Izrael létével, a holokausztozás ízléstelen és minden nemzeti öntudatot sérteni hivatott szajkózásával legalizálni igyekeznek, beteges hatalmi törekvéseiket. Kárhozat készül a világban, amely mögött egy hitvány, hazug, lelkiismeretlen közeg, cionista manipuláció húzódik meg. A nemzetek kormányait ellepték a zsidók, és akit lehetett, pénzzel, hatalommal, zsarolással tartják lelkiismereti rabságban, hogy hazaárulást elkövetve forduljon saját nemzete, istene ellen, a zsidó mindenhatóságot éltetve, annak kezére játszva minden nemzeti értéket, kincset, vagyont.

Egyre valószínûbb, hogy az USA a morális szétzüllöttség állapotában polgárháborúba keveredve veszíti el gazdasági nagyhatalmi szerepét. Izrael léte ennél fogva is megpecsételõdött, de a természeti viszonyok sem teszik lehetõvé egy elsivatagosodott terrorállam további holokauszt-pénzelését. Az olajmezõk kiaknázásának vége felé a legnagyobb kincs az ivóvíz marad. A zsidók már most települnek át az USA-ból, Kanadából és Izraelbõl, pedig még nincs is élhetetlen környezet a számukra, Magyarország pedig gazdasági és erkölcsi csõdben van. Éppen azért, hogy szinte ingyen települhessen be hozzánk minden jövevény, miközben nálunk a cigány-magyar etnikai konfliktust éppen ezek az erõk szítják. Izraelnek úgy kell a háború, mint egy kulacs víz. Az Iráni helyzet ezért is kényes, de arra jó, hogy ráfogják a muzulmán államra saját, terrorista szándékaikat. Valahogyan meg kell indokolni, miért hagyják ott a „szentföldet” és települnek a Kárpát-medencébe, Európába.
Háború lesz, sõt erõs a gyanúm, hogy világháború van készülõben, mert a sok-sok emberellenes gaztett nyomainak eltüntetésére az az eddigi legjobban bevált módszer. A nagy gazdasági válság is ezért lett elõidézve.
Kína és Oroszország elõretörésének nem tud ellenállni sem az USA, sem az EU.
Mivel mindkét centralizált hatalmi központot ugyanazok a zsidó körök irányítanak, ezért arra törekszenek, hogy összevonva a két maffiarendszert, egyetlen „világkormány” megalkotásában teljesítsék ki a zsidó faj „világhatalmi megbízatását”. Magyarországot bele kell, hogy sodorják egy polgárháborús helyzetbe, mert olyan erkölcsi és alkotmányos válságot, szegénységet, elkeseredettséget teremtettek, hogy a háború álcája alatt megvalósított zsidó betelepítéssel, állandó fegyveres erõvel tudják csak eredetei terveiket, a Magyar Köztársaság szuverenitását végképp megsemmisítõ programjukat a nemzetközi porondon hitelesíteni. A jelenleg is zajló magyarellenes, nemzetközi média hecckampány mögött ugyanazok a cionista érdekek állnak, amelyek a meg nem történt rendszerváltás óta egymással kollaborálva árulták el a magyar nemzetet, és játszották át az ország teljes vagyonát zsidó kezekre.

A rövid távú prognózis a következõ. Magyarországon hamarosan gazdaságilag tarthatatlan lesz a helyzet, az infláció és a munkanélküliség hihetetlen mértékeket ölt. Növekszik az elégedetlenség, és a közbiztonság a jelenlegi magyargyûlölõ intézkedéseket fokozva, még inkább rászabadítja a többségi, békés társadalomra, a felheccel cigánybûnözõket. Napi szinten történnek gyilkosságok, rablások, aminek áldozatai magyarok lesznek. A nemzetközi sajtóban ennek az ellenkezõjét fogják sulykolni, miközben idehaza egyre több lesz, a Mossad által szervezett provokáció is. Elõrehozott választásoknak kell lenni, aminek eredménye egyelõre bejósolhatatlan, mert a nemzeti radikalizmus, a magyarok és a normális zsidók, cigányok és más nemzetiségiek ébredése által már nem pártokról, hanem a radikális változások igényérõl fog szólni. Az összes hazaáruló parlamenti párt egységbe szervezõdve törekszik majd a nemzetellenes erõk hatalomban tartásáért, a zsidó érdekek védelme érdekében. A választások eredményének kihirdetését követõen kitörnek a zavargások, és hamarosan bevezetik a rendkívüli intézkedéseket, amellyel a jelenlegi áldemokráciát nyílt diktatúrává változtatják. Menekültáradat indul meg nyugati irányába és ellepik a határvidéket a cigány és magyar kirekesztettek tömegei. Eközben megindul a zsidók inváziója az országba, a kilakoltatottak lakásaiba, a nekik készített lakótelepekre, és az elhagyatott laktanyákon szerezve szállást maguknak. A közbiztonságot a NATO csapatai és az izraeli haderõ szavatolja majd, miközben minden magyar honvédot, aki az erõszak és a betelepítés ellen tenni akar, terroristának fogják nyilvánítani, kivégezni, vagy internáló táborba zárni. A cigányok kiirtását a magyarokra fogják majd, s azt a megmaradt magyar kisebbséget, aki még munkaképes, a szolgáltatóiparban fogják alkalmazni, bérrabszolgaként. Európa szívében tervezik létrehozni azt az „Új Izrael”-t, amely a nemzetközi jogra, szerzõdésekre magasan tett, s atomhatalmával nem csak a térség egészét destabilizálja majd, de arzenálja közvetlen veszélyt jelent az egész régió számára, nem csak, mint potenciális ellenség, hanem, mint potenciális célpont is. Háborús övezet válhat a Kárpát-medencébõl, amelynek kulcsszerepérõl senki nem vitatkozhat Európában. A hatalom megszilárdítását követõen az ország felvirágzik, mert kiderül, hogy egy kincsesbánya, csak a magyarok - akik már valójában zsidók voltak ezelõtt is, hiszen a médiaszereplõink túlnyomó része magyarul beszélõ zsidó - ezt nem tudták jól használni. Szórakoztató mega-„park” lesz az ország, ahol a pénzes zsidók, és egyéb gazdag mágnások a Földet érõ csapások átvészelésének biztos tudatában jöhetnek szórakozni, pihenni és túlélni.

Szerencsére ez a terv sem teljesen biztos, mert nem tudjuk, mit szólnak mindehhez az oroszok és a kínaiak. Az egyre inkább látszik, hogy a magyarok kezdik ellenezni az elképzelést - még ha nem is tudják pontosan, hogy mit is, és miért - és ez felülírhatja az eredeti cionista terveket. Meglátjuk, mit hoz a holnap! Rajtunk áll, hogy mindaz, amit megfogalmaztam megvalósul-e, vagy nem, viszont ez csak a részleteiben lehet kicsit másképpen. A mechanizmus már beindult, a háborús készülõdés már tart. Készüljetek fel a legrosszabbra, s örüljünk, ha aktív cselekedeteink és közbelépésünk hatására nem az fog bekövetkezni. Pusztán csak imádkozni már nem elég!

Bajtársi üdvözlettel:

Posta Imre

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
4,606,460 egyedi látogató