Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jön majd egy ember, akirõl mindenki tudni fogja, õ az

TanácsadásAz rendben van, de minek ezt mindenkinek elmondani? Borbély már átvette...mit nem lehet ezen érteni? Mit jövendölnek Magyarországnak az õsi szent iratok? A Vértói szent kurgán megálmodója, Apró Juhász János összeszedte, és elküldte levélben Botka Lászlónak, Vona Gábornak, meg szerkesztõségünknek. A lényeg: jön majd valaki, akirõl most még keveset tudni, de ha színre lép, mindenki tudni fogja, hogy õ az.
Apró Juhász János egykori szegedi önkormányzati képviselõ, a Független Városi Szövetség Magyar Egyesület alapító elnöke, a Vértói szent kurgán megálmodója levelet küldött Botka László polgármesternek, Vona Gábor Jobbik elnöknek, a szegedi önkormányzati képviselõknek és több sajtóorgánumnak, amelyben arról ír, mit jövendölnek Magyarországnak az õsi szent iratok, próféciák, jóslatok. Nézzük a jövõnket! De elõbb azt, milyen õsi szent iratokból dolgozott Apró Juhász.

A Maja naptárból, a Vishnu Puranából, Nimród legendájából és Nostradamus jóslatából. Azt írja, annak a kornak az eljövetelére szeretne rávilágítani, amely 2012. december 21-én fizikai síkon már elkezdõdött. Ezen a napon megváltozott a világkarma minõsége, lezárult a Vaskor, és elkezdõdött az Aranykor, amit nevezhetünk Fénykornak is. Az Aranykor eljövetelét jelzi a Maja naptár is.

A szent indiai irat, a Vishnu Purana szerint pedig „a szakák népe felébred és viszi a tüzet más földekre is. A szakák ébrednek fel elsõként. Elsõnek Nimród népe tér magához." Apró Juhász azt írja, a szaka alatt az ókori szent indiai szövegek a szkítákat értik, ami nem más, mint a MAGYAR NÉP. Így írja az elnök úr verzálba szedve. Hogy mi lesz a szakák, vagyis szkíták, azaz a MAGYAR NÉP feladata? Rém egyszerû: érdek nélkül kell hirdetnünk a szeretetet és békességet. Azt írja levelében Apró Juhász, hogy „általában kis létszámú, kis területtel rendelkezõ országként beszélnek a világban hazánkról. A magyarok soha nem voltak sokan, a turáni népekre nem jellemzõ a szaporaság. Népünk ereje nem a számarányunkban áll! A mi erõnk az AGYUNK (így verzálba szedi az agyunkat az elnök úr – a szerk.), a bölcsességünk, a tudásunk és természetesen a korlátok nélküli szeretetünk."

Úgy folytatódik a levél, hogy a mi nyelvünk az egyetlen a világ nyelvei között, amelyben feltûnõ többséggel fellelhetõ az õsiség. Példaként hozza a nõiség szavunkat, amiben az eredeti jelentésen túl más kód is van: nõ-is-ég. Nostradamus azt jósolta a levél szerint, hogy „A kétezredik év után hamar nagy lesz az ország és erõs, visszatér hazájába mindegyik magyar." Meg azt is jósolta, hogy „Jön majd egy ember a második millennium után, ki felette áll minden torzsalkodásnak: Õ lesz az itt, ki Pannon földrõl Istenhez kiált és Isten meghallgatja imádságait. Õ lészen az, kinek uralkodása folytán Pannónia ismét erõs lesz és gazdag, nagyobb lesz, mint akármely szultán, az õ szavára minden országban adnak, s önként kezére bíznak minden hatalmat."

Ez az ember nem az az ember, akire ön hirtelen gondolt, kedves olvasó, mert errõl az emberrõl egyelõre keveset tudni. Annyit lehet tudni, hogy ez az ember 1. már most is okos, 2. nem tagja egyik pártnak sem, 3. nem tartozik egyik egyházhoz sem. Ha viszont színre lép, mindenki tudni fogja, hogy õ az. Link

Hozzászólások

243 #1 Magus
- 2016-04-11 16:26
-ja mint az Antal Józska:o-remélem úgy forog a sírjában mint egy dinamós_ezt-ni

-ki ez az agyhugyköves barom?
-csak nem hazánk rohasztásában kulcsszerepet játszó Apró-klán egyik fattya????s_ezt-ni
1 #2 Pitkin
- 2016-04-11 16:37
Ez az ember nem az az ember, akire ön hirtelen gondolt, kedves olvasó, mert errõl az emberrõl egyelõre keveset tudni. Annyit lehet tudni, hogy ez az ember 1. már most is okos, 2. nem tagja egyik pártnak sem, 3. nem tartozik egyik egyházhoz sem. Ha viszont színre lép, mindenki tudni fogja, hogy õ az.


Én vagyok az elsõ, EMBER-ként nyilvántartva a Magyar Nemzeti Hivatallal kötött szerzõdésem alapján. s_f-ang Pedig elõtte egy "angyal" voltam.
8 #3 miskolcilaci
- 2016-04-11 16:44
kepfeltoltes.hu/160411/4__2__www.kepfeltoltes.hu_.gif
154 #4 kakas
- 2016-04-11 18:44
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4cZRK2g54G4[/movie]
116 #5 livia
- 2016-04-11 21:54
Még az se biztos, hogy mennyi az annyi. No, és akkor melyik jóslat a kiinduló pont, mert mindegyik más érában íródott.
137 #6 balu
- 2016-04-12 06:54
Émmeg aszittem 2012-vel véget értek az ilyen sóderek. De nem. Valaki még mindig oda akarja tenni a pontot a maja naptár befejezetlen végére.

Imibá, ez most vagy te vagy vagy én, vagy Taskeszi, Bukovinai, de akár Gerry is, aki már most is okos. Nostradamus sztem azt is látta, hogy ez az ember motoron fog aláereszkedni a nyugati Nagy Hegyekbõl, csak mivel akkor még nem volt motor nem talált rá jó szót, ezért ezt a részletet kihagyta. "Bömbölõ egyszemû, füstfarkú bika"
139 #7 jozsef toth
- 2016-04-12 09:47
balu !
A leirtak alapjan CSAKIS gerry az esejes!Nagy motoros!!!s_vigyori
249 #8 Bazalt
- 2016-04-12 11:43
Tudtam, hogy majd mindjárt jön valaki és minden jó lesz, a világ meg lesz mentve.
Balra át, szájakat nagyra nyitni! Jön a sültgalamb!
Csak közben már el is forrt a víz a sültbékákról.
243 #9 Magus
- 2016-04-12 12:06
Rá kérdezhetek, oh nagy mester?
-Szabad fiam!
Kömûves?

-és itt az utász:
MAGYAR NÉP feladata? Rém egyszerû: érdek nélkül kell hirdetnünk a szeretetet és békességet.

-szeretném ha mégtöbb multi és magánbank gazdagodna meg a bõrömön békességben, és ezt hirdetni és készvagyok akár ingyért is!!!-érdek nélkül egyenlõres_f-ang
-persze ezt csak azért mondom mert:
"megváltozott a világkarma minõsége"-mérésekkel igazolhatóan mésféltudományosan is!!!B):P
-ja majd gyurcsótányéknak a következõ életükben nagyon szar lessz , neked meg hûde-jó zsenikémB), de aztán ne sieSS gyorsan újraszületni mert még láthatod ahogy a gyerekeid éhendöglenek, a kiscsótányok meg tovább gyarapodnak:P

-beszarok ezen a csõlátáson, ha nem menny meg pokol, akkor karma :D:D-csak hogy valami megfoghatatlan legyen...
-birka nyáj és a kis vakarcs puli s_vigyori
akirõl az a hír járja a sok birka közt hogy "több száz birkát egybn nyelt le" :D:D:D
2 #10 gerry
- 2016-04-12 20:13
jóska, balu! - még nem indulok a motorral, rosz, esõs idõt mondanak - megvárom ameddig megjavul, addig a világ felszabadítása még várhat. A rendszám fent van, meg az autópálya plecsni is, mi több már a biztosítást is befizettem...

Bazalt - sültgalamb nincs de hétfõn nagyon finom sült csirkét (grill...) ettem és egy 5dl-es sör is lecsúszott!

Pitkin - rád számítok! Mi - emberek - tartsunk össze.

;)
4 #11 Posta Imre
- 2016-04-12 20:28
Nézd meg, hány vízszintes vonalat látsz a csuklódon: ezt jelenti

Kukkants le a bal csuklódra és nézd meg, hány vonalat látsz közvetlenül a tenyered és a karod között. Általában 2-3 markánsan erõs vonal látható, de nem mindenkinél.

Valahogyan hiszem is, meg nem is ezt a tenyérjóslásos, életvonalas témakört – illetve inkább úgy vagyok vele, ha jókat ír, lelkesen elhiszem, ha rosszakat, akkor meg tovább libbenek a témán. Mondván hülyeség az egész.

Amirõl most mesélek egy cikkben olvastak alapján, nem konkrétan a tenyéren futó vonalakról, hanem alatta, a csuklón láthatóakról szól.

Nézd meg, te konkrétan hány erõsebb vagy gyengébb vonalat látsz a csuklódon, mert egészségedre, életedre ható jelentéseket hordoz.

Ha csak egy szem vonalat látsz:

Minél erõsebb, mélyebb az a vonal, annál egészségesebb vagy. Ha csupán egy vonalat látsz és azt is alig, akkor nem árt egy alaposabb állapotfelmérés az orvosnál.

Ha két vonalat látsz:

Te egy elégedett ember vagy. Minden elértél vagy elérsz az életedben, amit valaha elhatározol. Béke, harmónia, jólét kíséri végig az életutadat, te a szerencse szülötte vagy.

Ha három vonalat látsz:

Csúcs vagy! Szó szerint. Munkádban óriási sikereid vannak, magánéleted képeslapba illõ. Kreatív vagy, vág az eszed, mint a borotva és óriási teherbírással végzed minden olyan munkádat, amiben amúgy kedvedet is leled. Téged nem kell irányítani, mert kezedben van életutad kulcsa.

Ha négy vonalat látsz:

Na, akkor ufó vagy. Jó, nem. Vicceltem. De a négy vonal nagyon ritka. A negyedik zömmel halványabb és már inkább a karodon van, mint a csuklódon. Azt jelenti, te tényleg a sors kegyeltje vagy, ráadásul egy különleges ember, aki azért született, hogy a világot, az embereket (közelebb s távolabb környezetében) jobbá tegye.

Ez itt az én kezem, szerintetek ez hány vonal?
http://bouvet.caf...t-jelenti/
249 #12 Bazalt
- 2016-04-12 21:32
Ha én 5-öt látok, akkor az mit jelent?
249 #13 Bazalt
- 2016-04-12 21:35
De tudod mit, ahogy így nézegetem van egy nagyon halvány 6. is...
2 #14 gerry
- 2016-04-12 21:59
Bazalt .... ez úgy hetven felé már normális! A májfoltokkal hogy álsz? :D

Esetleg három, csak sok volt a szesz? ...egy haverom mondta, régen; "Azóta egyáltalán nem iszok amióta az asszonyból kettõt láttam!"
243 #15 Magus
- 2016-04-13 07:07
nekem meg vannak a vonalaim:P
-most hogy alkarból nyomom a tenyér olvasást:D
-no meg egy-két vágás ha a ráncok lekopnának-sosem lehet tudnis_kot
-viszont nem hiszem hogy a világot jobbá lehet tenni:P:P-vagy jobbá kellenes_f-ang
-meg is nyugottam valaki azt írta hogy neki 6 vonala van, a mán nem semmi;)-és akkor a zebrákat ott a szavannán meg sem említem...
118 #16 keepfargo
- 2016-04-13 12:37
Lehet jókat röhögni a tenyérjóslásokon is, ha valakinek ahhó van kedve. Nekem nincs. Három jóslatot kaptam; egy nepálit, egy erdélyi magyart, egy vietnámit. A lényeges dolgokban megegyeztek. (Mármint a jóslatok - nem a jósok; ök nem is tudnak egymásról.)
Nem untatom a részletekkel a nagyérdemü 3,14-s közönséget, csak annyit tennék hozzá a témához, hogy a bölcs herceg, aki mellesleg talán rokon - ha távoli is - úgy tapasztalta elmélyedései során, hogy minden mindennel összefügg. Tehát jól vigyázzanak kentek (is) nemcsak minden szavukra, de elsösorban a gondolataikra. Ott van, vagy lehet meg minden, tenyérjóstól kezdve tenyérig és jóslásig...
Mert ugye, azt picológus barátom is igazolhatja, hogy a gondolatainkkal teremtjük a világunkat. (Na, azért néz ki így...)

Maradtam tisztelettel a messzi távolba´...az északi vártán, arra vártomban, hogy majd nyugatról, motoron beguruljak ahogy meg vagyon írva; ha a vagyon meglesz hezza...megyünk haza...MAGyünk haza, ma gyüvünk haza, mert mindig ma van...(Ejsze´tudják kentek: CSAK ma van - a tegnap az volt, a holnap meg lesz, s mire megjön, az is ma lesz - de aki figyel, annak mindig ma van. Na; mi van ?! ?)
139 #17 jozsef toth
- 2016-04-13 13:27
Imre !!!
Nekem a jobb csuklomon 4 vonallal van!
A bar csak 3-0m. Na errol nem irtal !
Talan kessel csinaljak oda egy vonalat?s_franc
233 #18 Ulti Mate
- 2016-04-15 21:29
Akkor itt vagyok! Hétfõn maradjatok otthon , aludjatok jó sokáig, aztán jól reggelizzetek be és délelõtt találkozunk a lakóhelyünkhöz közeli parkokban/tereken és megnézzük a zsidókat. :D Megnézzük azokat másnap, de még harmadnap is mehet a hessz, ezek úgyis szeretnek figyelni, ezért biztosan nem fogják össze-vissza szarni a gatyáikat. Nyerünk, csak gyertek el.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.76 másodperc
3,335,774 egyedi látogató