Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az anális szex népszerûsége miatt aggódik a brit kormány

KultúraXa-rûgy! A gyurcsány és tv2 fingatás után, orsós gcizáse közben altesre helyezõdik a polkorrekt gátlástalansegg! Annyira aggódik a brit kormány, hogy hivatalos konzultációt hívott össze, miután eléjük került egy tanulmány, amibõl kiderült, hogy egyre több fiatal próbálja ki az anális szexet. A kultúráért, médiáért és sportért felelõs minisztérium szerint a jelenség azért különösen veszélyes, mert a nõk valójában nem élvezik a szexuális együttlétnek ezt a formáját.

A konzultáció hivatalos dokumentációjából l kiderül, hogy a minisztérium az online pornó további korlátozásában látja a probléma megoldását. Nagy Britanniában 2014 decemberében tiltották be a pornográfia bizonyos válfajait. A törvénynek elsõsorban az erõszakos, emberek megalázását, bántalmazását bemutató jelenetek estek áldozatul, de illegálissá vált például a nõi ejakuláció, vagy az „arcra ülés” bemutatása is.

„Nagyon sokakat aggaszt, hogy a fiatalok arra számítanak, illetve arra vágynak, hogy a valós szexuális életük olyan lesz, mint amit a pornóvideókon látnak. Csakhogy ezek gyakran ábrázolják kétértelmûnek a belegyezést, a férfiaknál alacsonyabb rendûeknek a nõket, akik mindig engedelmesnek, a forgatókönyvek pedig teljesen elrugaszkodtak a valóságtól” – áll a dokumentumban.

A minisztérium szerint a fiatalok pornófogyasztása a nem kölcsönös beleegyezésen alapuló aktusok számára is hatással lehet. Már csak azért is, mert az anális aktusok száma annak ellenére növekszik, hogy a fiatal nõk többsége számára az egyáltalán nem élvezetes.

„Bár az anális aktusok terjedése nem hozható egyértelmûen összefüggésbe a pornófogyasztási szokásokkal, az biztos, hogy ez a közösülési típus a mainstream pornóvideók jelentõs részében, mintegy 56 százalékában szerepet kap” – írják.

A konklúzió: az online pornó további korlátozásával lehetne elérni, hogy csökkenjen az anális aktusok száma a szigetországban.

A minisztérium egyébként egy 2014-es tanulmányra hivatkozik, amit a British Medical Journalban publikáltak a London Scholl of Hygenie and Tropical Medicine kutatói. A 130 fõnyi, 16-18 éves résztvevõvel végzett felmérés valóban arra jutott, hogy a faitalok minden eddiginél nagyobb arányban próbálják ki az anális szexet, csakhogy a tudósok egészen más következtetésre jutottak. Õk éppen azt írták, hogy a jelenség okai annyira komplexek, hogy nem lehet egyetlen dologra, a könnyen elérhetõ internetes pornóra ráfogni a dolgot, hiszen az csak egyetlen eleme a halmaznak.

(The Independent)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-04-13 19:30
Gyerekeket erõszakolt meg a volt amerikai képviselõházi elnök

Pénteken robbant a bomba, szombatra további részletek is kiderültek, újabb áldozatok is jelentkeztek Dennis Hastert volt képviselõházi elnök szexuális zaklatási botrányában. A sokáig befolyásos republikánus politikus kisfiúkat molesztált, és félrevezette a hatóságokat.
Dennis Hastert tavaly májusban fogták perbe, eredetileg azért, mert megsértette a banktörvényeket, és zsarolásról szóló hamis állításokkal félrevezette a Szövetségi Nyomozó Irodát, az FBI-t, hogy elterelje a figyelmet tetteirõl. Hastert a banktörvények megsértésében való bûnösségét elismerte.

Az ügy mostanáig csendben zajlott, a nyilvánosság elé akkor került, amikor kiderült, hogy Hastert nemcsak hazudott a banki alkalmazottaknak, hanem azért utalt át 2010-ben több részletben is három és fél millió dollárt, hogy megvásárolja egyik egykori áldozata hallgatását. Ezt az átutalást az FBI-nak – amely minden, százezer dolláron felüli átutalást automatikusan vizsgál – azzal magyarázta, hogy megzsarolták õt.

A most 74 éves republikánus politikus Illinois állam egyik kisvárosában, a Chicago melletti Yorkville-ben volt középiskolai tanár és birkózóedzõ, s pályája onnan ívelt töretlenül Illinois állam képviselõházáig, majd a washingtoni kongresszus alsóházának elnöki székéig. 1999 és 2007 között volt a képviselõház elnöke. Évtizedeken keresztül sikerült lepleznie szexuális visszaéléseit, vádaskodásnak és zsarolásnak beállítva eltussolnia az idõrõl idõre napvilágra került gyanús ügyeket. Hastert kiskorú fiúgyermekeket zaklatott szexuálisan, ám befolyásos politikusként mindig inkább neki hittek, mint az áldozatoknak...http://nol.hu/kul...ok-1610327
4 #2 Posta Imre
- 2016-04-13 19:36
Mivel segítene kilépni a homoszexualitásból, annak aki akarja ezt, a hivatalos pszichiátria nem támogatja! Vajon miért?
>
>
> A világ legnagyobb pszichiáterekbõl álló szervezete nemrég nyilatkozatot adott ki, melyben elutasítják a nem kívánt homoszexuális érzelmek feloldását célzó tanácsadás minden formáját.
> Csatlakozzon hozzánk és barátainkhoz: az Egyenlõséget és Igazságot Mindenkinek (Equality And Justice For All), továbbá a Hangtalanok Hangja (Voice of the Voiceless) nevû szervezetekhez, hogy együtt szólaljunk fel ez ellen az igazságtalan és politikai alapú nyilatkozat ellen.
> Ez a nyilatkozat politikai lépés. Nem veszi figyelembe azokat az eddig dokumentált pozitív változásokat, melyeket a homoszexuális érzelmektõl szenvedõ, a tanácsadást szabadon választó emberek éltek át.
>
> http://www.citizengo.org/hu/fm/33972-vilag-legnagyobb-pszichiatriai-tarsasagait-tomorito-szervezet-elutasitja-homoszexualis
>
> Az egyik szervezet alapítója, Christopher Doyle így nyilatkozik: "15 éven keresztül éltem nem kívánt homoszexuális vonzódással egy gyermekkori szexuális molesztálás eredményeként és férfiakkal való egészséges kapcsolat kialakításának hiánya miatt. Miután találtam egy engedéllyel bíró terapeutát, keresztény segítõ csoportokat és sikerült egészséges baráti kapcsolatot kialakítanom férfiakkal, sikerült begyógyítani azokat a sebeimet, melyek a homo-vonzalmat okozták bennem. Mára elmondhatom, hogy 10 éve élek házasságban gyönyörû feleségemmel és öt csodálatos gyermekünk van! Semmilyen káros hatása nem volt a kapott segítségnek, sõt, életem minden szempontból javult ennek a segítségnek és támogatásnak köszönhetõen.”
> A fent említett szervezetek karöltve a Terápiás Választás és Tudományos Integritás Szövetségével (Alliance for Therapeutic Choice and Scientific Integrity) együtt hirdetik, hogy a tanácsadás megfelelõ eszköze lehet a nem-kívánt homoszexuális vonzalom feloldásának. Christopher története csak egy azok közül, melyeket a Pszichiáterek Világszervezete figyelmen kívül hagyott az ilyen tanácsadások elítélésekor. Ezzel megvonják a lehetõséget azoktól, akik szabad akaratukból szeretnének ilyen tanácsadáson részt venni.
>
> http://www.citize...oszexualis
>
> A levél aláírásával levelet küld a Pszichiátriai Társaságokat képviselõ világszervezetnek. Leveleink hatására remélhetjük, hogy újragondolják az állásfoglalásukat.
> Köszönjük, hogy mellénk és a hangjukat hallatni nem tudók mellé áll a pszichiátria átpolitizálásával szemben.
> Frivaldszky Edit
> és a CitizenGO csapata
4 #3 Posta Imre
- 2016-04-13 19:42
Különköltöztetnék a meleg menekülteket Bécsben

Homoszexuális menekülteknek nyitnának szállásokat Bécsben. A javaslatot vasárnap tárgyalják az SPÖ pártkongresszusán.

Meleg menekülteknek alakítana ki szálláshelyeket egy, a homoszexuálisok jogait védõ szervezet az osztrák fõvárosban. A javaslatot vasárnap tárgyalják a szociáldemokraták bécsi pártkongresszusán – írja a Kronen Zeitung.
Nincsenek biztonságban
http://www.origo....csben.html


A tárgyalás elsõ napján megszüntették Kína elsõ melegházassági ügyét
Lezárult Kína elsõ melegházassági ügye: a bíróság megszüntette a két fiatal férfi ügyét, amelyet azért indítottak, hogy hivatalosan is ismerjék el a kapcsolatukat.

A 27 éves Szun Venlin Hunan tartományból azért perelte be Csangsa város polgármesteri hivatalát, hogy hozzámehessen 37 éves partneréhez. Szun azért döntött a jogi út mellett, mert amikor tavaly, egyéves évfordulójukon jelentkeztek a hivatalban, hogy házasságot szeretnének kötni, egy alkalmazott elküldte õket arra hivatkozva, hogy a kínai törvények alapján ez nem lehetséges. Januárban a csangsai bíróság beleegyezett abba, hogy foglalkozzon az ügyükkel, amely melegjogi aktivisták szerint az elsõ ilyen alkalom volt Kínában. Ma azonban, pár órával a meghallgatások kezdete után megszüntették az ügyet.

A váratlanul gyors ítéletre Szun a Guardiannek úgy reagált, hogy szerinte a bíróság nem foglalkozott elég ideig a problémájukkal, mert túl óvatosak voltak. Ennek ellenére azt mondta, hogy folytatni fogja a harcot azért, hogy hozzámehessen partneréhez, mert szabadságot és egyenlõséget szeretnének. „Szerintem megéri. Az emberek felfigyelnek rá, amely segíti, hogy megismerjék a véleményünket” – mondta.
http://faktor.hu/...e=hirstart
267 #4 Perle
- 2016-04-13 22:21
Érdekes, hogy az anális szex elterjedését, népszerõségét nem kötik össze a buzeránsok szokásaival, pedig nekik van " áldásos" szerepük ebben.

Eléggé degeneraált korban élük, ha egy fejlett államban ez most a legnagyobb probléma.:o
159 #5 vanyusha
- 2016-04-14 14:02
Der Popocatépetl (aztekisch = rauchender Berg
2 #6 gerry
- 2016-04-14 18:12
Perle - "nekik is..." de ez nem ilyen egyszerü. Azaz neked nem, mert - gondolom - nem foglalkoztál sokat a "történelmével".
A mi korosztályunk még egy kicsit prüd volt, amit aztán többen - föleg a nõk egy része (fujj de randa dolog a kex...) - továbbfejlesztett, csak éppen nem mentek apácának. Ami a "degenerált kor" meghatározást illeti... ebben a világban mindig mindenhol létezett csak az emberek jó része nem hallott róla. (a rossz az igen...)

;)
236 #7 Vazul
- 2016-04-14 18:18
Ha-ha-ha s_vigyori

Gecinek nevezték a polgármestert, feljelentést tett

Elszabadultak az indulatok a makói közgyûlésben.
http://24.hu/koze...test-tett/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.86 másodperc
3,891,142 egyedi látogató