Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Friss postaimre könyvek!!!

GondolatokBezárta boltjait (egy kivételével) a Szkítia. Igen, Bencsiké. Emlékezetem szerint elszámolást nem kaptam tõlük 2009 óta, de lehet sosem, viszont most elõkerültek a könyveim, úgy hogy tessék, friss, ropogós. Beleolvastam egybe, még aktuálisabb, mint akkor volt, mikor még nem volt annyira aktuális! Kereskedni nincs már kedvem, ezért ne tolongjatok!


Hozzászólások

2 #1 gerry
- 2016-04-18 11:11
Két napja pakoltam a könyveimet - Te J. Kiss Imre (Hatodik pecsét) és Halász (Útmutató) közé kerültél!
postaimre.net/pi-konyvekhelye.jpg

A balszélsö könyvekre (Szakácskönyv és a Talmud magyarul) szükségem van, mert egyikben sem vagyok annyira jó, hogy fejböl tudjám a tartalmát... Bibliám viszont jelenleg csak németül van, azt meg úgysem olvasom el ezért nem is tettem be ide...


Azok számára akik nem ismerik, ide másolom a könyveid tartalmát

OLAJOS AKTÁK

Tételezzük fel, hogy Magyarországon nem voltak, nincsenek és nem is lesznek olyan olajos ügyek, amelyekben érintettek politikusok, a rendõrség egykori és jelenlegi irányítói, szétzilálói, maffiózói, beépített ügynökei. Draskovics még jelenlegi gazságügyi és rendészeti vezetõ és a titkosszolgálatok sem okai a gazdasági csalássorozatnak, amelyben több ezer milliárd forintnyi pénz tûnt el titkosított számlákon. Nem ebbõl a pénzbõl alapozta meg gazdasági erejét a maffia sem, erõs rendészeti vezetõi közremûködéssel. Nem emiatt halt meg több tisztességes rendõr és sok kevésbé tisztességes vállalkozó. A rendelkezésre álló bizonyítékokat 80 évre titkosították, hogy az igazság soha ne derülhessen ki, most mégis beletekinthetnek egy darabkájába, ha van humorérzékük - az olvasáshoz nagyítólencséjük - és gyomruk mindehhez! A könyv egyetlen üzenete, hogy nem szabad elrejteni semmit, mert az végzetes hiba, amely mindenképpen visszaüt. A magyar nép lelkére az egyetlen gyógyír az igazság feltárása, ami némelyeknek megváltást, sokak számára pedig a leváltást jelentheti, de mindenképpen szükségszerû velejárója annak a tisztulási folyamatnak, amit az országot sok éve rothasztó hazugságok és bûncselekmények eltussolása paradox módon életre hívott.

REND-ÕR-I-GAZEMBEREK
A szerzõ másodiknak megjelent könyvében az értõ olvasó számára feltárja azt a valóságot, amelyet a rendõrség, ügyészségek, bíróságok, politikai és gazdasági maffia rejteni szeretne. Tömény életképet ad annak a szervezetnek és a szervezeten belül küszködõ embereknek a tevékenységérõl, amelyet ma még rendfenntartó erõként ismerünk, de konspiratív módon gerjesztett szétzilálására egyre több jel mutat. A társadalomban mesterségesen elõidézett zsigeri félelem, ellentétek, konfliktusok rejtelmeibe is betekintést enged, s útikalauzul is szolgál mindazon káosz- ra, amelyben a politikai elit a hétköznapi ember szemei elõl a valóságot elrejteni igyekszik, s amely tevékenységéhez a közigazgatási intézményrendszert, nemzetbiztonsági szervezeteket igénybe veszi. Posta Imre pszichológus világosan, nagyon sötét dolgokra mutat rá, amelyek a demokratikusnak mondott berendezkedésünket, jogállamiságunkat kérdõjelezik meg. Nemzetellenes, emberellenes folyamatok hátterét tárja fel egyszerû, és a laikusok számára is érthetõ formában. A szerzõ, a könyvbe foglalt, valós, megtörtént cselekmények tükrében, a végkövetkeztetéseket logikusan, könyörtelen kíméletlenséggel vonja le, mindezzel felvállalva ennek esetleges jogi következményeit is.

REND-ÕR-KÖZ-I-GAZSÁG
A szerzõ a kiemelt rendõri elit, a Köztársasági Õrezred szakembere volt. Még 2006 nyarán a cég vezetõjének írt, majd késõbb Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek is megküldött tájékoztatói miatt fegyelmi határozattal bocsátották el a testülettõl. A könyv valóban megtörtént események analógiájára támaszkodva, megrendítõ õszinteséggel beszél a mai kor rendõrségérõl, ügyészségeirõl, politikusairól, összefonódásokról. Mindezt a saját tapasztalataiba ágyazva, fanyar humorral és közérthetõ formában adja közre, fantáziát és rekeszizmokat megmozgató stílusban. A leleplezõ mûvet csak erõs idegzetûeknek ajánljuk! Mellékhatásokért felelõsséget nem vállalunk! ...a felsõ vezetõk gyakorlatilag egyetlen motivációja a saját ügyeinek intézése, s mindezt a cég védnöksége, fennhatósága alatt folytatva. Ez a hajó túlsúlyos, túlterhelt a vezetõi visszaélésektõl... Szemléletváltásra, ehhez pedig az egyéni érdekek félresöprésére, morális megtisztulásra és a szakma színvonalának, a kiképzésnek a piedesztálra állítására van szükség... Mi lesz, ha bekattan valaki, és számon fogja kérni azt, hogyan képviselték az õ érdekeit...

RENDÕR SZAK-SZERVEZETT HÁBORÚ I. + II.
Hazánkban szervezett háború zajlik a REND ellen. Az átlagember alig tud valamit a rendõrség belsõ állapotáról, és annak valódi hátterérõl, az ott dolgozók gondolkodásmódjáról és egyáltalán arról a világról, amit a hazug média sem képes már teljes valójában elhallgatni. Ez a két kötet arra törekszik, hogy reális képet fessen a feslett rendõri vezetõk, a tábornoki és tiszti kar, valamint a végrehajtó állomány, a "közrendõrök" közötti mérhetetlen szakadékokról, és betekintést engedjen abba a szakmainak már csak a legjobb szándékkal és naivitással nevezhetõ vezetõi munkába, ami éppen arra a törekvésre épül, hogy verjék szét a rendõrséget és játszák át a tevékenységét külföldi érdekek és magánszemélyek kezére. Baráti üdvözlettel: Posta Imre

MAGYAR VÁGY [Ádáz versek, szólamok]
Versek egy pszichológus tollából? Posta Imre nevével az olvasó mostanában sokszor találkozhat, mert õ az, aki nyíltan mer beszélni az ország vezetõinek, rendõreinek, ügyészeinek korrupciós ügyeirõl, a szicíliai maffiát is megszégyenítõ magyarországi közállapotokról. Igazi õszintesége, valója azonban a verseskötetében megjelent írásaiban nyilvánul meg. Saját lelki tusáját, a választás, az igazság küzdelmes sorskérdéseit foglalja össze a REND-ÕR-KÖZ-I-GAZSÁG és a REND-ÕR-I-GAZEMBEREK címen megjelent, tényfeltáró kötetei irása közben "született" verseiben. Ádáz küzdelem zajlik a világban, amelynek a tétje szinte felmérhetetlen.
A magyarság és minden, ami nemesebbé teheti a lelket, veszélyben van.
12 #2 spartakusz
- 2016-04-18 12:27
Magyar vágy az nincs meg nekem, a többit már régen megvettem - nem küldenétek nekem egyet?

spari...
4 #3 Posta Imre
- 2016-04-18 18:42
Gerry, remélem vitrines a szekrényed, nehogy porosodjanak. Eccer még büszke leszel rá, hogy még idõben kapcsoltál és Izsák Asimov mellé besúvasztottál a pócra!

Spari, te is ilyen mazoizé vagy? Többe kerül a postai költség, mint amennyit ér a papír. Szívesen adok egyet, most, hogy már nekem is van, csak ne ezeknek kelljen fizetni érette. Kûdök egyet, jó lesz így?
283 #4 gladiator07
- 2016-04-19 03:53
Imre. Csoda hogy ennyi tényfeltáró írás után még két lábon jársz, és nem vontak ki" " a forgalomból. Engem kevesebbér betoltak az árokba kocsistól, a János korházban találtam magam összetörve.
T:BL.
12 #5 spartakusz
- 2016-04-19 04:51
Imre vállalom az összes költségét , mert nekem annál is többet ér!

Tisztelettel:
id. Kiss László
4 #6 Posta Imre
- 2016-04-19 13:06
Gladiátor, most hozom haza Marcit az oskolából, kerékpárral. A kanyarban rendõrótó áll, majd mikor elhaladunk mellette és lekanyarodunk a házunkhoz, lassan elindul, mintha csak erre várt volna. Lehet csak vigyáznak "rám", lehet csak azt akarták tudni, itthon vagyok-e, vagy a fene tudja. Aztán meg jön a tek és elkezdenek óbégatni. Ideje lenne egy jó kis felhajtásnak, mert unalmas az élet.

Aszondod annyi mindent lelepleztem? Észre se vettem. Semmi foganatja "nincs" az érzékelhetõ tartományban.

Spari, majd összepakolok akkor egy csomagot.
2 #7 gerry
- 2016-04-19 13:32
Spari - Imre ilyen felajánlás után "...annál is többet ér!" remélem elküldi neked a pontos összeget ami (gyorsan fejszámolok!)...

558'000 Forint 30 fillér - esetleg kinai. aranyfedezetü Jó-ha-van - ban.

Pont ennyi hiánya van a családi kasszában (onnan tudom, mert belenéztem a skype-on és ekkora volt a fekete lyuk...

s_hihi

(esetleg tégy hozzá annyit, hogy a lámpahibás bicajért járó bünti is beleférjen... a rendör nem látta a fényt az sötét éccakában (a'la agysejtek) így várható!
4 #8 Posta Imre
- 2016-04-19 14:33
Gerry, ne vedd félvállról indíthatósra, ha kétvállról is indítható! Komoly dógok ezek. Itt a valami és annyira nem is élvezhetõ, vagy érezhetõ...

Az meg legyen teljesen világos, hogy nem áll meg itt a ferde torony. Eldõl és valakikre rá kell essék. Már én is nagyon unom, meg már túl is haladtam rajta korban, csak lezáratlanul nem maradhatnak az elvarratlan szálak.
4 #9 Posta Imre
- 2016-04-19 16:54
Spari, ezt most tolták tõled! Miéééééért?

Kultúra
Szerkesztette: szerkesztõség
2016. április 15. péntek, 16:12
Nem verset írok neked, hanem üzenetet,
Amikor hetet üt a nagyharang, kapd fel a fejedet.
Az APOSTALOK soha nem írtak, hanem szóban tanítottak.

Miért nem írok neked verset, mert Mi nem Õk vagyunk,
Mi tanítunk, gyógyítunk, voltunk - vagyunk - és leszünk.
Ha már senki se lesz - nem lesz feladatunk.

Körbe szalad a Föld golyón a hang, amely felcsillant,
A hang a lélek ereje, mely a szívbe hatol és serkent cselekedetre.
A fizikai test a lélek haragja, melyet állandóan ápol és oltalmaz.

Csak arra kérem Istenem, haragja legyen mérsékletes,
Amikor itt lesz az idõ, fiainak el ne vegye eszét a bosszú.
Volt már egy IMRÉNK kit apja intelmei oltalmazott.

Sûrítve a szót, mindazon intelmek vezéreljenek,
Nem feledve a kezdet õseink szavát: szeretet.
Harcba megyünk és imádkozzunk – õszintén értetek,

Istenünk mutasd az utat és mi követünk!
Ami elkerülhetetlen tõle nem félünk - megvédjük,
Megvédjük, mert ez a keresztünk, amit oltalmazunk.

Majd ha meghallod a csatazajt, jusson eszedbe,
Mi nem Õk vagyunk, megvédjük a lelkeket, hogy élhessünk.
Mi mielõtt elindulnánk - áldásodat ad meg ránk.

Várom én is türelmetlenül, sok már a halott, ártatlan, szenvedõ
Kik lelkileg is nyomorognak már - a kilátástalanság leplét
Nagyon kérlek, ránts le már, hogy tisztán lássuk mi a teendõnk.

Tudom - megmutattad a színét a kiömlõ szenvedés folyamát,
Borzalmas, mond, mit tegyünk, hirdetem Igédet: hit, remény, szeretet,
de ez még mind nem elég, mond, mit tegyünk még.

Nyíltan újból gyaláz, törvényt hoz vagy akar egy újabb golgotát.
Edz meg szívünket, adj bátorságot és felhatalmazást.
Mi megyünk dicsõségedre, és most újból megújulunk.

NEM FÉLÜNK - ha velünk vagy, bátorítasz, segítesz leküzdeni,
A sátán hatalmát, mely gonosz, és már mindenütt ott van.
Óh én Istenem, adjál erõt, hogy józan eszünk uralja majd tettünk.

kelt: Bázakerettye, 2010. október, 20-án.03:54 kor befejeztem...


id. Kiss László
http://karpatihar...;Itemid=60
12 #10 spartakusz
- 2016-04-19 17:04
Imre nem tudom, lehet, hogy tetszik nekik - ezt még régen neked írtam!

spari
4 #11 Posta Imre
- 2016-04-19 17:06
Spari, én "vágom", de most most van és a kárpátiások....hm...nem igazán azok, akik....hm...és sztem õk is tudják, hogy kinek is szól a mûved....ezért is "érdekes".
12 #12 spartakusz
- 2016-04-19 17:21
Én nem törõdök velük - annak örülök, hogy az üzenet a folyamatban jó ahogy utalok rá :
"...Óh én Istenem, adjál erõt, hogy józan eszünk uralja majd tettünk...." még ma is - ellentétben a hatalom gõgjével és eszetlen büntetéseivel aminek semmi jogalapja nincs feléd!
Tisztelettel: id. Kiss László
ui: a vers titka - az érti akinek írtam....
36 #13 hableany
- 2016-04-19 20:12
Az Olajos akták címû könyvet szívesen megrendelném. :)
Ha van rá mód...
Köszi
236 #14 Vazul
- 2016-04-19 21:23
A tegnap környezetvédelmi díjat nyert perui indián nõ a díjátadón beszéd helyett egy dalt énekelt egy hegyek közt élõ nõrõl. Ismerõs dallamok, mintha csak magyar népdal lenne:
[movie=youtube]http://youtu.be/C_qt3D19ENY[/movie]

Kitüntették a földjét megvédõ indián nõt

Megfenyegették, megverték, erõszakkal el akarták zavarni otthonából, mégsem tudták megfélemlíteni azt a perui indián asszonyt, aki nem volt hajlandó átadni földjét egy bányatársaságnak, amely súlyos környezeti károkat okozva akart ott aranyat a felszínre hozni. A hatalommal szemben bátran kiálló nõ idén elnyerte a világ legrangosabb környezetvédelmi díját, az úgynevezett "Zöld Nobel"-t.

Magyarul Beszélõ Indiántörzs

Móricz János, magyar testvérünk, akkoriban Ecuadorban, Peruban és az Amazonas vidékén, olyan indián törzseket talált, amelyek tagjaival magyarul(!) tudott beszélgetni. Legendáikban sok ezer éves múltjuknak és a tõlük kirajzott más népekkel való rokoni kapcsolataiknak tudata él.
http://magyarno.c...zs-1-resz/
116 #15 livia
- 2016-04-19 22:08
Szia Imre! No, a "Magyar vágy" jöhet a címemre utánvéttel, vagy eperéréskor megbeszélhetünk egy találkozót, ugyanis ott szedem meg a lekvárra valót, de addig is félre kéne tenned. Köszönöm, akárhogy szeretnéd. Ja, a dedikációt azért kérem!
4 #16 Posta Imre
- 2016-04-21 07:16
Livia, szólj, ha erre kószálsz!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.26 másodperc
4,602,824 egyedi látogató