Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fokozódik Izrael és az USA között a feszültség

KülföldSzínészkednek a paraziták. Mindet reaktív lángszóró végére kell kapni, hogy ne legyen aztán panasz. Persze demokratikusan! Szokatlanul nyíltan és élesen bírálta az amerikai alelnök, Joe Biden Izrael politikáját egy Izrael-barát baloldali szervezet rendezvényén.

Biden szerint Benjamin Netanjahu izraeli kormányfõ rossz irányba vezeti a zsidó államot, és lépései miatt a washingtoni kormányzat gyakran elemi frusztrációt érez. Annak ellenére, hogy a politikus a palesztinokat és az izraelieket egyaránt hibáztatta a bizalom megrendüléséért, bírálatát elsõsorban az izraeli kormányfõnek címezte:

szilárdan hiszek abban, hogy azok az intézkedések, amelyeket az elmúlt néhány évben az izraeli kormány meghozott [...] rossz irányba vezetnek bennünket, és ami még fontosabb, Izraelt."

Joe Biden szerint az izraeli kormány politikájában az elmozdulás az "egy állam" elve felé, valószínûleg oda vezet, hogy Izraelben a zsidók nem lesznek többségben. Az alelnök felidézte márciusi találkozóját Benjamin Netanjahuval és Mahmúd Abbász palesztin elnökkel, és mint mondta, reményvesztetten tért vissza az Egyesült Államokba, mert megerõsödött benne az érzés, hogy egyhamar nem lesz béke a palesztinok és az izraeliek között:

jelenleg nincs politikai akarat sem az izraeliek, sem a palesztinok részérõl komoly tárgyalások folytatására."

Azonban a politikus megnevezett palesztin politikusokat is, köztük Abbász elnököt, akik nem hajlandók elítélni az izraeliek ellen elkövetett terrorakciókat. Biden szerint bármilyen jogos nézetkülönbségeik legyenek is a palesztinoknak Izraellel, a terrorizmus soha nem igazolható.

(MTI)Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2016-04-19 19:04
Ez csak zsido bohockodas ,,,)))) En ütlek es te ugy teszel mintha fajna !!!! Ide ez kell :s_ratata
267 #2 Perle
- 2016-04-19 22:34
Az amerikai bíralatban szó sem esik arról, hogy az izraeliek megszállták a Golánt és folyamatosan bontják le a palesztinok otthonait, építik a telepesek házait.
Amerika továbbra is mindent megtesz Izrael biztonságárt, nyújtják nekik a támogatásokat, akkor mi értelme van feszültségrõl beszélni?
Színjáték ez és valóban bohóckodás.
131 #3 lalapapa
- 2016-04-21 16:17
a magyar szineszvilag is bizonyitja mind nagy szineszek
illetve nem is engedtek oda mast a szinpadra
csak a latottakat meg hat a tudottakat
de a sok agymosott meg felnezett rajuk,
ki a faszt erdekel a sok a baromsaguk,
a sok tehetsegtelen szinesz csak
szinekben szineszkedett,
ha mellyebben bele nezunk
akkor a muveszet ivaszat lett,
s_hihi:D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
4,460,757 egyedi látogató