Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Eltûnhet az európai zsidóság túlnyomó része'

BelföldHöhõ! El ne tûnjetek már! Már többször eljátszottátok, de most látni akarom és számolni a mocskos pofátokat, nehogy csak úgy elpárologjatok, aztán meg visszajöttök megent! Endlösungot, ha javasoljam, oszt hátha most majd rendesen menni is fog, mert kiérdemeltétek..., persze csakis demokratikusan! Amennyiben a muszlim bevándorlás ilyen ütemben folytatódik, az európai zsidóság túlnyomó része el fog tûnni – mondta lapunknak Feldmájer Péter.

A Mazsihisz volt elnökének megítélése szerint az iszlám világban felnövõ embereket abban az eszmében nevelik, hogy a zsidó államot el kell törölni a térképrõl.
– Ilyen tömegek európai letelepedésével megszûnne a biztonság, mert a közel-keleti konfliktust ide exportálnák, és ez objektív értelemben az itteni zsidó közösségek végét jelentené – véli Feldmájer Péter, aki úgy látja: a hosszú hónapok óta tartó bevándorlási hullám komoly nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet Európára nézve. – Vannak közöttük gonosz emberek, akiket gonosz vezetõik küldenek a kontinensünkre, még ha ez az összes bevándorló elenyészõ része is, békétlenséget hoznak, ami robbantásokhoz is vezethet – állította a Mazsihisz korábbi elnöke.
A tömeges migráció békétlenséget teremthet

A tömeges migráció békétlenséget teremthet

Mint kifejtette: a zsidósággal szemben a kereszténység európai létét nem fenyegeti komolyabb veszély. – Más világ lesz ugyan, amelyben két kultúrának kell összecsiszolódnia, a jelenlegi pozíciók meg fognak változni, de mindez nem jelent majd végveszélyt a kereszténységre – fogalmazott. Hozzátette: ahol a radikális erõk kerülnek többségbe, ott a kisebbségek jövõje válik kétségessé. Annak érdekében, hogy a Magyarországra és az Európai Unióba áramló bevándorlók tömegét némiképp meg lehessen fékezni, Feldmájer Péter szerint a schengeni határok védelme elengedhetetlen.
– Az unióban vannak szabályok, ezeket be kell tartania mindenkinek, legyen turista vagy menekült. Amennyiben a szabály az, hogy csak a határátkelõn lehet egy ország területére lépni, és ujjlenyomatot kell adni, akkor ezen szabályok be nem tartása következményekkel jár – nyomatékosította az elnök, aki hozzátette: ezzel együtt természetesen az uniónak is kötelessége betartani a jogi és az erkölcsi szabályokat, elsõsorban azt, hogy aki éhezik, annak enni, aki fázik, annak meleg ruhát kell adni.
Az Amerikai Egyesült Államokban élõ magyar származású Soros György migránsok befogadását célzó ötleteirõl Feldmájer Péter úgy nyilatkozott: a tengerentúli társadalom talán fel van készülve arra, hogy iszlám tömegek árasztják el az Egyesült Államokat, de Európa nincs, ahogy az európai zsidóság sem, amely így nem élhetne itt nyugalomban. – Soros György ezeket a tényeket nem veszi figyelembe, ezért úgy vélem nem megfelelõen gondolkodik a helyzetrõl – mondta.
Soros György bevándorláspolitikai elképzeléseirõl a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány elnöke is hasonló véleményt fogalmazott meg lapunk tegnapi számában. Szabó György azt mondta: Soros egyik európai országnak vagy uniós tagállamnak sem miniszterelnöke. A partvonalról bekiabálni pedig szabad ugyan, de ezeket a kiabálásokat nem szokás meghallgatni. Arról is beszélt, hogy Magyarországot, illetve az Európai Uniót meg kell védeni a hónapok óta tartó migrációs áradattól, a határok védelmére pedig nincs más lehetõség, mint a határzár. – Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az ország területére lépõ személyeket a lehetõ leghatékonyabban be tudják azonosítani – tette hozzá.
Szabó György úgy látja, az Európába érkezõ tömegben valós nemzetbiztonsági kockázatot jelentõ személyek is vannak, akik komoly fenyegetést jelentenek mind Magyarországra, mind azon európai országokra, ahová különösebb ellenõrzés nélkül lépnek be.
Link

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2015-10-14 09:29
Imre!!!s_buli
A mai naptol IMATKOZNI fogok,hogy igy legyen!!!!!
De most ALLAH hoz!!
Neked is ALLAH novessze hossssszura a szakalladat!s_buli
4 #2 Posta Imre
- 2015-10-14 09:32
Józsi, beindult a titkosszolgálati program. Ezt olvastad? Zsidónak-cigánynak még levegõt sem!

Gyõzike teljesen kiakadt
Gyõzikét állítólag hátrányos megkülönböztetés érte azért, mert roma. Az interneten adott hangot a felháborodásának.

Gáspár Gyõzõ az egyik autókölcsönzõ cég vezetõjének fényképét is mellékelte a súlyos vádhoz, miszerint a férfi állítólag fajgyûlölettel indokolta meg, amiért a korábban megbeszéltekkel ellentétben mégsem adta neki bérbe a megbeszélt autót – írja a Blikk.
Gyõzike teljesen kiakadt

Gyõzike a következõket írta a Facebook-oldalán az autós cég igazgatójának címezve:

„A mai napon történt velem,hogy ezzel az emberrel,céggel korábban megállapodtam, hogy bérelek tõlük autót. Papírokat korábban elkészítettük,és az egyezség is megszületett. A mai napon, mikor az autó átvétele esedékessé vált, közölte velem, hogy „zsidóknak és cigányoknak nem adok bérbe autót!” 18 éves pályafutásom során ilyen primitív, kétszínû, nyálas emberrel még nem találkoztam, és kérdezem, hogy lehet egy ilyen ember igazgató? Aki rasszista, és utálja a zsidókat és a cigányokat! Felháborító, hogy ilyen emberek élnek ebben az országban! És Õ ilyen aljas, sunyi, és gyáva, és ezek szerint mindig utólag közli csak az ügyfeleivel,hogy mennyire utálja õket csak azért, mert más a vallása vagy a bõre színe! Eddig is tudta, hogy nem vagyok Kínai vagy Olasz gyerek, tudta pontosan, hogy cigány vagyok, azok közt is az egyik legnagyobb... Üdv: Gáspár Gyõzõ"
http://www.nlcafe...kolcsonzo/
58 #3 ssman
- 2015-10-14 09:40
Felall ujbol a 44-s nagytanacs? :D
http://www.remeny...s-tagjait/
139 #4 jozsef toth
- 2015-10-14 09:46
Amennyibe igaz,hogy ISTEN teremtmenyei vagyunk ,hat O illllenre csinyalt bennunket!
Es mindent ki akarnak belolunk IRTAI!

Mindenkit szeretni,miden vallast tisztelni,!
Meg a vegen bevezetik ,hogy NUDISTA katonak legyenek!

Mert igy nemlehet azonosittani az egyenruha alapjan:D

Holnaptol a MACESZ gombocot kotelezo lesz szeretni!!
Ha nem szereted akkoris tessek LENYELNI es jo izuen mosolyogni!:(
154 #5 kakas
- 2015-10-14 10:01
38.media.tumblr.com/af0cf178a1ae90120f0fe8bde2c266e2/tumblr_ntc7947DH31s7r6lko1_400.gif
118 #6 keepfargo
- 2015-10-14 12:17
és hova fog eltünni a zojrópai zsidósegg ? sehova, mondja jehova, úgy tünnek el, mint eddig bármikor, ha szorult a kapca: inkognitóban maradnak, hamis neveik alatt, M.o.-on magyarok, germániában németek lesznek, és megy minden a régiben, illetve nem egészen: megszünhet a mellverés, elhalkulhat a holokamu imája...nem mondom, hogy nem lenne jobb, mint ma, de ez sem lenne endlösung...
48 #7 ro-zsola
- 2015-10-14 13:04
A focidrukkereket ne bántsátok ! Minden tiszteletünket megérdemlik fõleg a lengyel szúrkolók.
Igaza van a baromnak , a kereszténységet nem az iszlám fenyegeti hanem a zsidóság és a vatikáni eretnekség.
2 #8 gerry
- 2015-10-14 15:29
"...tudta pontosan, hogy cigány vagyok, azok közt is az egyik legnagyobb... " - f@szkalap.
Na így már jó. Agyilag zokni. de milyen szípen leborotválta a fejit... nahát! (csak tudnám miért nem maradt meg a zenénél?)
nlc.p3k.hu/data/cikk/16/156578/1.jpg

s_Hlp
22 #9 ten23
- 2015-10-14 15:56
A borotvát rossz helyre tette, a nyakán kellett volna hagyni..... jó mélyen
Gerry milyen zenénél..?? Ahoz is analfabéta.:@
69 #10 Szalonna
- 2015-10-14 16:43
Majd menekülnek innen is, mint a Franciáktól?! De ez így van megrendezve.
4 #11 Posta Imre
- 2015-10-14 17:27
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DSVQHZ3VOt0[/movie]
66 #12 9323elitelt
- 2015-10-14 19:47
Gerry! 10
Milyen zenénél?
Még a ritmusos zaj is túl hízelgõ kifejezés ahhoz, amit ez mûvel...
4 #13 Posta Imre
- 2015-10-14 20:08
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=g4BgMLP1coI[/movie]

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bKUXoFNetvA[/movie]
88 #14 Asumhari
- 2015-10-15 18:30
Ez a hülye feldmáyer konzultáljon a soros gyuri bácsival, miért is finanszírozza a migrációt?
Beszéljék meg mint zsidók egymásközt.
4 #15 Posta Imre
- 2015-10-15 18:34
Ezt a parlízisest Lázár nevére íratták, ami nem semmi és tessék figyelni mit tósztolt még 2 éve?

Feldmájer: A zsidóságnak ragyogó jövõje van Magyarországon

2013.05.05. 20:11

Zsidók és nem zsidók csak összefogva érhetik el, hogy soha ne térhessen vissza a zsidóellenesség sötét korszaka, mondta Feldmájer Péter, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke vasárnap a Zsidó Világkongresszus (WJC) budapesti közgyûlésének megnyitóján.

A világ zsidó közösségeinek több száz képviselõje elõtt mondott beszédében a Mazsihisz elnöke kiemelte, hogy a magyar kormány szilárdan kiáll a zsidók vallási jogainak sérthetetlensége mellett, és "mindig támogatja Izrael állam biztonságos létét". Hangsúlyozta, hogy Magyarországon rendkívül sokat tesznek a holokauszt emlékének megõrzéséért, és törekednek arra, hogy a holokauszt története az iskolai oktatás szerves részévé váljon. Emlékeztetett arra, hogy Izrael után talán elsõként a világon a budapesti parlamentben iktatták törvénybe a holokauszt áldozatainak nemzeti emléknapját. Feldmájer Péter ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy a magyarországi zsidó társadalmat ismét fenyegetik "a középkorból és a holokauszt idejébõl itt maradt ordas eszmék és tettek".

"Önök egy olyan országba érkeztek, ahol (...) idõs fõrabbit támadnak meg az utcán, ahol a fasisztákat éltetik, ahol a bíróság a gyilkosokat állítja példaképül az ifjúság elé, lelkes antiszemitákról neveznek el tereket és utcákat, a magyar nácik udvari költõinek mûveit a nemzeti alaptanterv részévé tették" - mondta a Mazsihisz elnöke. Úgy vélte, hogy a zsidóság a magyar társadalom többségének támogatásával háboríthatatlanul élhetne, "ha a hangos gyûlölködõk üvöltése nem nyomná el a józan, barátságos többség hangját". Hozzátette: biztos abban, hogy a zsidóságnak nemcsak ragyogó múltja és jelene, hanem ragyogó jövõje is van Magyarországon. Feldmájer Péter megköszönte a háromnapos közgyûlésre érkezett résztvevõknek, hogy eljöttek Budapestre, és kifejezik szolidaritásukat a magyar zsidósággal.

A WJC közgyûlését megnyitó vacsorán részt vett több kormánytag, köztük Balog Zoltán, az emberi erõforrások minisztere, Martonyi János külügyminiszter, Lázár János, a Miniszterelnökséget vezetõ államtitkár. Jelen volt mások mellett Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, valamint Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökök is. A vacsora elõtt Orbán Viktor kormányfõ és a kabinet több tagja szûk körû megbeszélést folytatott Ronald S. Lauderrel, a WJC elnökével. A WJC az MTI érdeklõdésére korábban közölte: azért tartják idei tanácskozásukat Budapesten, mert azt az üzenetet akarják közvetíteni a magyarországi zsidóságnak, hogy szolidárisak vele. A WJC véleménye szerint a közelmúltban Magyarországon és más országokban is drámaian emelkedett az antiszemita és rasszista megnyilvánulások száma, és ez aggodalmat váltott ki a zsidó emberek körében.http://index.hu/g...rorszagon/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.27 másodperc
3,392,391 egyedi látogató