Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Putyin vérfrissítést akar az orosz politikai rendszerben

KülföldSzínjáték, de ha már annyit vacakoltak az elõkészítéssel, felkészítéssel, akkor Istennek tetszõ. Jahve sem ellenzi, sõt. Szereti a friss vértet. Új emberekre van szükség az orosz politikai rendszerben ahhoz, hogy az ország egységét és békéjét meg lehessen õrizni - jelentette ki szerdán Vlagyimir Putyin orosz elnök a kormányzó Egységes Oroszország párt elõválasztásai részvevõinek krasznojarszki konferenciájához intézett videoüzenetében.
"Ahhoz, hogy megõrizzük az ország egységét, és elkerüljük a vérontást, a politikai rendszernek vérfrissítésre van szüksége. Friss, ígéretes, érdeklõdõ embereknek kell bekacsolódniuk a politikába - olyan embereknek, akik tudják, mit kell tenni, és hogy azt hogyan kell tenni" - fogalmazott az elnök.

Érdekes lehet számodra:
Több mint 330 ezer menekültet fogadott be az unió 2015-ben
megosztás
Felmentették a hajógyári-szigeti gyilkosság vádlottjait
megosztás
Malacuk van a baromfihúst vásárlóknak
megosztás


Putyin reményét fejezte ki, hogy a kormánypárt elõválasztásai példamutatóak lesznek a konkurenciaharc becsületessége szempontjából, és hogy civilizáltabb módon fognak lezajlani, mint azok, amelyeket más országokban tartanak.

"Ami a vitákat illeti, remélem, hogy rendkívül kulturáltan fogják folytatni õket, nem követik majd egyes, úgynevezett fejlett demokráciájú országok példáját, ahol a jelöltek szidalmazzák egymást" - hangoztatta Putyin.

Az elnök egyértelmûnek nevezte, hogy az Egységes Oroszország vezetõ politikai erõvé vált az országban. Oroszországban szeptember 18-án tartanak parlamenti választást, az állami dumának, a szövetségi törvényhozás alsóházának képviselõit választják meg. 450 mandátum sorsa fog eldõlni.

Az Egységes Oroszországon belül 2007 óta részlegesen, 2011 óra pedig az ország egész területére kiterjedõen tartanak elõválasztásokat.

Dmitrij Medvegyev kormányfõ, a párt elnöke szerdán elmondta, hogy a belsõ jelöltállító küzdelemben mintegy háromezren fognak részt venni, akik közül kétezren a párt tagjai, a többiek pedig olyanok, akik rokonszenveznek Vlagyimir Putyin irányvonalával.

Az elõválasztásokat május 22-én fogják megtartani, és minden 18. életévét betöltött orosz állampolgár részt vehet majd rajtuk.
Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2016-04-20 19:38
41.media.tumblr.com/60f87386ed4ca1f78a8735d202453b66/tumblr_o5mpdlMA4c1s4ew3vo1_1280.jpg
161 #2 januhu
- 2016-04-23 09:08
Yes, megvédjük akár háború árán is, nem problem hiszen megint a gojók hallnak meg a kiválasztottak nem!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
4,461,965 egyedi látogató